Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Dow Jones vanavond (deel 12)

25.231 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 ... 1258 1259 1260 1261 1262 » | Laatste
voda
0
Bank of America vergroot belang in Core Laboratories

(ABM FN-Dow Jones) Bank of America heeft een groter belang in Core Laboratories gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 9 oktober 2019.

Bank of America meldde een kapitaalbelang van 3,01 procent met eenzelfde stemrecht.

Op 23 oktober 2017 was de vorige melding. Toen meldde Bank of America een kapitaalbelang van 1,75 procent met een stemrecht van 1,42 procent.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursupdate: China komt terug op deal

(ABM FN-Dow Jones) De markten komen maandagochtend verder onder druk te staan en dit is vanwege China. Dat zei sales trader Gert Berendse van ING tegen ABM Financial News.

"China wil opnieuw om de tafel voor het de fase 1 deal met de VS tekent", aldus Berendse. "En dat betekent dat we terug bij af zijn."

Het is volgens Berendse nu wachten op de Amerikaanse president Donald Trump. "Die wordt gek als hij wakker wordt", denkt Berendse.

Afgelopen vrijdag presenteerde Trump de deal nog vol trots. Daarbij zei de president bereid te zijn om de verhoging van de importheffingen later deze maand te willen opschorten.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
'Wall Street opent lager'

Gepubliceerd op 14 okt 2019 om 14:53 | Views: 0

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York gaan maandag naar verwachting lager openen. Beleggers op Wall Street blijven de vinger aan de pols houden rond de ontwikkelingen aan het Amerikaans-Chinese handelsfront en kijken uit naar het begin van het kwartaalcijferseizoen in de Verenigde Staten deze week. De agenda is maandag nagenoeg leeg.

De graadmeters in New York eindigden vrijdag met winsten na het sluiten van een gedeeltelijke handelsdeal tussen de VS en China. President Donald Trump kondigde de deal aan na een ontmoeting met de Chinese vicepremier Liu He. Het akkoord moet nog wel op schrift worden gesteld. Peking zou nog verder willen praten met Washington voordat de overeenkomst ondertekend wordt. China zou onder meer zekerheid willen dat er een definitieve streep gaat door verdere verhogingen van importtarieven later dit jaar.

Eerder op de dag bleek dat de Chinese handel flink heeft te lijden onder de vete met de VS en de afkoelende wereldeconomie. De export en import van China gingen in september sterker omlaag dan economen hadden verwacht.

Gevoelig

Bedrijven die doorgaans gevoelig zijn voor handelsspanningen stonden onder druk. Onder meer chipmakers als Nvidia, AMD en Micron Technology noteerden in de voorbeurshandel lager.

Deze week openen onder meer grote Amerikaanse banken als JPMorgan Chase, Goldman Sachs, Wells Fargo, Bank of America, Morgan Stanley en Citigroup de boeken. De dalende rentes lijken hun stempel op de resultaten te drukken.

Grote namen

Ook andere grote namen geven later deze week inzage in de boeken. Onder hen medisch concern Johnson & Johnson, zorgverzekeraar UnitedHealth, onlinevideodienst Netflix, technologieconcern IBM, industrieconglomeraat Honeywell International, verffabrikant PPG Industries, creditcardmaatschappij American Express, frisdrankproducent Coca-Cola en uitzender Manpower.

Luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines staat voor een lagere opening, na een adviesverlaging door Stephens. Vooral oplopende kosten lijken de onderneming dwars te zitten, menen de kenners.

De Dow-Jonesindex sloot vrijdag 1,2 procent hoger op 26.816,59 punten. De breed samengestelde S&P 500 werd 1,1 procent hoger gezet op 2970,27 punten en technologiebeurs Nasdaq kreeg er 1,3 procent bij, op 8057,04 punten.
voda
0
Britse cyberbeveiliger Sophos in Amerikaanse handen

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse private-equity-groep Thomas Bravo neemt de Britse cyberbeveiliger Sophos over voor 3,8 miljard dollar in contanten. Dat maakten de partijen maandag bekend.

Het is de eerste overname buiten de Verenigde Staten voor Thomas Bravo, uit San Francisco, dat in tal van technologiebedrijven investeert, waaronder ook het cybersecurity-bedrijf McAfee. Eerder dit jaar werd nog 3,7 miljard dollar gestoken in softwarebedrijf Ellie Mae.

Aandeelhouders van Sophos krijgen 7,40 dollar of 5,83 Britse pond per aandeel in contanten, een premie van 37 procent op de slotkoers van vrijdag. Het aandeel steeg maandag navenant in Londen.

"Beleggers moeten onthouden dat het bod in dollars worden gedaan. Gezien de recente wisselvallige koers van het Britse pond kan de transactie dus significant afwijken van wat er vandaag werd gemeld", waarschuwde analist Nicholas Hyett van Hargreaves Landown.

Als er een Brexit-deal komt en het pond zou daardoor sterk stijgen, dan zou de overnameprijs een tegenvaller kunnen zijn, aldus de analist.

Sophos werd in 2015 naar de beurs gebracht door Apax Partners voor 1 miljard pond. Klanten van het bedrijf zijn Under Armour, Ford en Xerox. Beging dit jaar ging de koers onderuit met 25 procent na tegenvallende resultaten.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Rustige handel op Wall Street

(ABM FN-Dow Jones) De handel op Wall Street is maandag rustig. Vanwege de viering van Columbus Day zijn de volumes laag.

Halverwege de handelsdag noteerden de toonaangevende indices nipt in het rood.

Vanwege de feestdag was de agenda ook helemaal leeg. Dinsdag is dat niet het geval, met vooral veel financials die met kwartaalcijfers komen. Onder meer Citi, JPMorgan en Goldman Sachs openen dan de boeken.

Vrijdag was er nog sprake van een uitbundige sfeer op Wall Street, nadat de Amerikaanse president Donald Trump meldde dat hij een eerste deelakkoord had gesloten met China. Maandag waren er echter geluiden dat de Chinezen pas hun handtekening willen zetten nadat er eerst verder is onderhandeld.

"China wil opnieuw om de tafel voor het de fase 1 deal met de VS tekent", aldus sales trader Gert Berendse van ING. "En dat betekent dat we terug bij af zijn."

Inmiddels heeft de Amerikaanse minister Steven Mnuchin laten weten dat als er geen deal in december ligt, importheffingen alsnog omhoog gaan. Hij voegde er evenwel aan toe te verwachten dat er wel degelijk tijdig een deal zal worden gesloten.

Vervolgens meldde de hoofdredacteur van de Chinese staatskrant Global Times dat de Chinese houding ten aanzien van een deal nog altijd "positief" is en dat er afgelopen week een doorbraak is gerealiseerd.

Bedrijfsnieuws

SoftBank werkt aan een financieel pakket dat de techinvesteerder de controle zou moeten geven over WeWork en oprichter Adam Neumann nog verder aan de zijlijn zou moeten zetten. Dit schreef The Wall Street Journal op basis van bronnen. Na het afketsen van een beursgang is WeWork op zoek naar een mogelijkheid om zijn financiële huishouding op orde te krijgen. Bronnen stelden tegen de zakenkrant dat het bedrijf minstens 3 miljard dollar nodig heeft om volgend jaar door te kunnen komen.

Boeing gaat de functies van CEO en bestuursvoorzitter splitsen. Dit meldde de Amerikaanse vliegtuigbouwer vrijdagavond laat. Dennis Muilenburg is daarmee voorzitter af, maar blijft wel CEO. Volgens Boeing geeft dit Muilenburg de ruimte om zich volledig te richten op het runnen van het bedrijf. De nieuwe voorzitter is David Calhoun. Beleggers reageerden mat op het nieuws en het aandeel bewoog nauwelijks.

Mastercard en eBay trekken zich terug uit een groep van bedrijven die Facebook om zich heen heeft verzameld voor de lancering van zijn virtuele betalingsnetwerk Libra. Dit werd vrijdagavond bekend gemaakt. Mastercard gaf aan de voortgang van het Libra project wel te zullen blijven volgen, maar heeft voor nu besloten zich te focussen op hun eigen strategie. eBay liet weten zich te richten op de betaalervaringen van hun eigen klanten. Het aandeel Facebook handelde 0,4 procent lager.

Het aandeel Harley-Davidson, aanvankelijk nog goed voor een koerswinst, zakte 0,9 procent in het rood, nadat The Wall Street Journal meldde dat de fabrikant de productie van zijn elektrische modellen staakte nadat er problemen met het oplaadsysteem waren ontdekt.

In de Dow30 viel 3M op met een koerswinst van circa 2 procent.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Weinig spektakel op Wall Street

(ABM FN-Dow Jones) Amerikaanse beleggers hebben het maandag, op Columbus Day, rustig aan gedaan.

De Dow Jones index sloot 0,1 procent lager op 26.787,36 punten, de S&P 500 index eindigde ook 0,1 procent lager op 2.966,15 punten en tot slot leverde ook de Nasdaq index 0,1 procent in op 8.048,65 punten.

Vrijdag was er nog sprake van een uitbundige sfeer op Wall Street, nadat de Amerikaanse president Donald Trump meldde dat hij een eerste deelakkoord had gesloten met China. Maandag waren er echter geluiden dat de Chinezen pas hun handtekening willen zetten nadat er eerst verder is onderhandeld.

"China wil opnieuw om de tafel voor het de fase 1 deal met de VS tekent", aldus sales trader Gert Berendse van ING. "En dat betekent dat we terug bij af zijn."

Inmiddels heeft de Amerikaanse minister Steven Mnuchin laten weten dat als er geen deal in december ligt, importheffingen alsnog omhoog gaan. Hij voegde er evenwel aan toe te verwachten dat er wel degelijk tijdig een deal zal worden gesloten.

Vervolgens meldde de hoofdredacteur van de Chinese staatskrant Global Times dat de Chinese houding ten aanzien van een deal nog altijd "positief" is en dat er afgelopen week een doorbraak is gerealiseerd.

Vanwege Columbus Day was de agenda vandaag helemaal leeg. Dinsdag is dat overigens niet het geval, met vooral veel financials die met kwartaalcijfers komen. Onder meer Citi, JPMorgan en Goldman Sachs openen dan de boeken.

De euro/dollar werd verhandeld op 1,1023.

De november-future voor een vat ruwe olie sloot op de New York Mercantile Exchange 1,11 dollar, of 2 procent, lager op 53,59 dollar.

"Na het optimisme op handelsvlak schoten de olieprijzen hoger het weekend in", maar nu de vrees aanhoudt dat het toch niet tot een definitief akkoord komt, zag grondstoffenanalist Robbie Fraser van Schneider Electric de prijzen weer teruglopen.

Bedrijfsnieuws

SoftBank werkt aan een financieel pakket dat de techinvesteerder de controle zou moeten geven over WeWork en oprichter Adam Neumann nog verder aan de zijlijn zou moeten zetten. Dit schreef The Wall Street Journal op basis van bronnen. Na het afketsen van een beursgang is WeWork op zoek naar een mogelijkheid om zijn financiële huishouding op orde te krijgen. Bronnen stelden tegen de zakenkrant dat het bedrijf minstens 3 miljard dollar nodig heeft om volgend jaar door te kunnen komen.

Boeing gaat de functies van CEO en bestuursvoorzitter splitsen. Dit meldde de Amerikaanse vliegtuigbouwer vrijdagavond laat. Dennis Muilenburg is daarmee voorzitter af, maar blijft wel CEO. Volgens Boeing geeft dit Muilenburg de ruimte om zich volledig te richten op het runnen van het bedrijf. De nieuwe voorzitter is David Calhoun. Het aandeel eindigde 0,5 procent lager.

Mastercard en eBay trekken zich terug uit een groep van bedrijven die Facebook om zich heen heeft verzameld voor de lancering van zijn virtuele betalingsnetwerk Libra. Dit werd vrijdagavond bekend gemaakt. Mastercard gaf aan de voortgang van het Libra project wel te zullen blijven volgen, maar heeft voor nu besloten zich te focussen op hun eigen strategie. eBay liet weten zich te richten op de betaalervaringen van hun eigen klanten. Het aandeel Facebook sloot een half procent lager.

Het aandeel Harley-Davidson won 0,3 procent, ondanks dat de The Wall Street Journal meldde dat de fabrikant de productie van zijn elektrische modellen staakt nadat er problemen met het oplaadsysteem waren ontdekt.

In de Dow30 viel 3M op met een koerswinst van circa 1,5 procent.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Correctie: Resultaten United Health omhoog

(ABM FN-Dow Jones) United Health heeft in het derde kwartaal van 2019 meer omzet geboekt en de winst, rekening houdend met bijzondere posten, eveneens kunnen verbeteren en besloot om de outlook voor heel het jaar opwaarts bij te stellen. Dit maakte het Amerikaanse gezondheidszorg- en verzekeringsconcern dinsdag voorbeurs bekend.

De omzet steeg in het derde kwartaal op jaarbasis met 7 procent van 56,6 miljard dollar naar 60,4 miljard dollar.

De operationele winst liep op van 4.590 miljoen naar 5.014 miljoen dollar. De nettowinst nam toe van 3.284 miljoen dollar naar 3.629 miljoen dollar.

Per aandeel impliceerde dit een aangepaste winst van 3,88 dollar tegen 3,41 dollar een jaar eerder. Analisten die vooraf werden gepolst door FactSet gingen gemiddeld uit van 3,75 dollar winst per aandeel.

De marge daalde van 6,9 naar 5,2 procent. Aangepast voor enkele bijzondere posten steeg de marge echter van 4,6 naar 5,2 procent. In heel 2018 lag de aangepaste marge op 5,3 procent.

Outlook

United Health verhoogde de outlook voor 2019. Dat wil zeggen een nettowinst per aandeel van 14,15 tot 14,25 dollar tegen eerder 13,95 tot 14,15 dollar, en 14,90 tot 15,00 tegen eerder 14,70 tot 14,90 dollar per aandeel aangepast voor bijzondere posten. In 2018 bedroeg de aangepaste winst per aandeel 12,88 dollar.

Het aandeel United Health opent vermoedelijk 2,0 procent hoger.

Correctie: om technische redenen

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Johnson & Johnson overtreft verwachtingen weer

(ABM FN-Dow Jones) Johnson & Johnson heeft in het derde kwartaal van dit jaar, net als in het tweede kwartaal, beter gepresteerd dan verwacht en verhoogde de omzetverwachting voor het lopende boekjaar. Dit bleek dinsdagmiddag uit de resultaten van de Amerikaanse levensmiddelen- en farmaceutische reus.

Johnson & Johnson rapporteerde een aangepaste winst per aandeel van 2,12 dollar, 0,07 dollar meer dan over dezelfde periode een jaar eerder en 0,12 dollar hoger dan de gemiddelde verwachting van analisten, zoals deze vooraf door FactSet werden geraadpleegd.

Over het derde kwartaal behaalde Johnson & Johnson een omzet van 20.729 miljoen dollar tegen 20.348 miljoen dollar een jaar eerder. De omzet uit de Verenigde Staten steeg met 1,2 procent, terwijl de omzet buiten de landsgrenzen met 2,6 procent opliep.

Outlook

Voor 2019 mikt Johnson & Johnson nu op een omzetgroei die tussen de 4,5 procent en 5,0 procent uitkomt, tegen eerder 3,2 procent tot 3,7 procent. Het bedrijf uit New Brunswick verhoogde de guidance ook al bij de cijfers over het tweede kwartaal. Daarvoor ging het nog uit van een stijging tussen de 2,5 en 3,5 procent.

De aangepaste winst per aandeel stijgt nu vermoedelijk naar 8,62 dollar tot 8,67 dollar tegen een eerder verwachting van 8,53 tot 8,63 dollar. Met deze nieuwe raming zou de winst van Johnson & Johnson met 5,4 tot 6,0 procent op jaarbasis stijgen.

In de elektronische handel voorbeurs noteerde de koers van het aandeel Johnson & Johnson 0,7 procent hoger.

Het aandeel opent vanmiddag vermoedelijk 2,3 procent hoger.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
JPMorgan Chase boekt meer inkomsten

(ABM FN-Dow Jones) JPMorgan Chase heeft in het derde kwartaal van dit jaar een hogere inkomsten en winst geboekt. Dit bleek dinsdag uit de cijfers van de Amerikaanse bank.

“JPMorgan Chase heeft dit kwartaal een recordomzet gerealiseerd, wat aantoont dat we over de brede linie sterk zijn en dat ons bedrijfsmodel ondanks een meer uitdagend renteklimaat goed stand houdt”, aldus CEO Jamie Diman van JPMorgan Chase in een toelichting.

De netto-inkomsten in het derde kwartaal bedroegen 30,1 miljard dollar, ofwel een stijging van 8 procent tegenover een jaar eerder. De nettowinst steeg ook 8 procent tot 9,1 miljard dollar, ofwel 2,68 dollar per aandeel. Analisten gepolst door FactSet rekenden op 2,45 dollar winst per aandeel.

De nettorentebaten stegen met 2 procent tot 14,4 miljard dollar.

De zogeheten CET1 ratio bedroeg 12,3 procent. Het rendement op eigen vermogen kwam uit op 15 procent. Dat was 1 procentpunt meer dan vorig jaar, maar een procentpunt minder dan in het tweede kwartaal.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Teruglopende winst voor BlackRock

(ABM FN-Dow Jones) BlackRock heeft de winst in het derde kwartaal zien teruglopen, hoewel minder sterk dan gevreesd. Dit bleek dinsdag uit cijfers van de Amerikaanse vermogensbeheerder.

Op jaarbasis daalde de winst met 8 procent naar 1,12 miljard dollar. Per aandeel was dit goed voor 7,15 dollar, tegenover 7,45 dollar een jaar eerder. Daarmee viel de winstdaling nog mee, want analisten gepolst door FactSet rekenden op een afname tot 6,92 dollar per aandeel.

De omzet steeg met ongeveer 3 procent naar 3,7 miljard dollar. Dat was conform de verwachting van analisten.

De totale kapitaalinstroom van de vermogensbeheerder was 84,3 miljard dollar. Een jaar eerder was er nog sprake van een daling.

Inmiddels heeft BlackRock bijna 7 biljoen dollar onder beheer.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Minder winst voor Goldman Sachs

(ABM FN-Dow Jones) Goldman Sachs heeft in het derde kwartaal van 2019 de winst iets harder zien dalen dan verwacht. Dit bleek dinsdag voorbeurs uit de kwartaalcijfers van de Amerikaanse zakenbank.

CEO David Solomon zei dat de kwartaalresultaten de onderliggende kracht van de bank onderstreepten, ook al was er sprake van een "gemengde operationele omgeving".

De Amerikaanse bank verhoogde in het tweede kwartaal het kwartaaldividend met bijna de helft, van 0,85 dollar naar 1,25 dollar per aandeel. Voor het derde kwartaal handhaafde Goldman het dividend op 1,25 dollar.

De winst per aandeel zakte op jaarbasis van 6,28 naar 4,79 dollar. Dat was minder dan de 4,81 dollar waarop analisten geraadpleegd door FactSet rekenden.

De inkomsten daalden met 6 procent op jaarbasis tot 8,32 miljard dollar. Dit leverde een nettowinst op van 1,9 miljard dollar.

De divisie investment banking kon een omzet van 1,7 miljard dollar overleggen, wat 15 procent minder was dan een jaar eerder.

De omzet uit de divisie Investing & Lending daalde met 17 procent tot eveneens 1,7 miljard.

De dienstverlening aan institutionele beleggers steeg juist met 6 procent naar 3,3 miljard dollar aan inkomsten.

De provisies voor kredietverliezen kwam afgelopen kwartaal uit op 291 miljoen dollar, een stijging op jaarbasis van maar liefst 67 procent, maar ook 36 procent meer dan in het tweede kwartaal.

Het aandeel daalde in de elektronische handel voorbeurs bijna een procent.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Winstdruk voor Wells Fargo

(ABM FN-Dow Jones) Wells Fargo heeft in het derde kwartaal van 2019 minder winst geboekt dan over dezelfde periode een jaar eerder, terwijl de inkomsten fractioneel stegen. Dat meldde de Amerikaanse bank uit San Francisco dinsdag.

Volgens interim-CEO Alan Parker bleef de bank progressie boeken met zijn topprioriteiten: gerichtheid op klanten en medewerkers, de verwachtingen van toezichthouders waarmaken en de transformatie van het bedrijf continueren.

Daarbij daalde de nettowinst van 6,01 miljard dollar naar 4,61 miljard dollar. Per aandeel was dit een daling op jaarbasis van 1,13 dollar naar 0,92 dollar. Hierin zitten twee eenmalige posten, namelijk kosten van 0,35 dollar per aandeel voor een schandaal met betrekking tot oneerlijke verkooppraktijken en een bate op een verkoop van een onderdeel ter waarde van 0,20 dollar per aandeel.

De winst was beduidend lager dan de 1,24 dollar winst per aandeel die analisten vooraf gemiddeld voorspelden.

De inkomsten liepen wel licht op, van 21,9 miljard dollar over het derde kwartaal van 2018 naar 22,0 miljard dollar afgelopen kwartaal.

De netto rente-inkomsten daalden juist wel met 947 miljoen dollar naar 11,6 miljard dollar. Dit werd gecompenseerde door hogere niet-rentebaten.

Dividend

De bank verhoogde het kwartaaldividend van 0,43 dollar per aandeel naar 0,51 dollar per aandeel.

Wells Fargo werd afgelopen jaren geplaagd door schandalen, waaronder wanpraktijken bij de verstrekking van hypotheken en autoleningen, en teruglopende resultaten. De vorige CEO Tim Sloan besloot per 30 juni met pensioen te gaan.

De koers van het aandeel Wells Fargo opent dinsdag vermoedelijk 0,2 procent lager.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Citigroup boekt meer winst
FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Citigroup Inc
$ 70,28 0,00 0,00 % NYSE
(ABM FN) Citigroup heeft in het derde kwartaal van 2019 meer winst geboekt dan in dezelfde periode vorig jaar. Dit maakte de Amerikaanse bankreus dinsdag bekend.

De nettowinst bedroeg 4,9 miljard dollar, of 2,07 dollar per aandeel, op een omzet van 18,6 miljard dollar. Dit is 2 procent meer winst dan in het tweede kwartaal en 6 procent meer dan de 4,6 miljard dollar winst in het derde kwartaal van 2018.

Analisten geraadpleegd door FactSet hadden voor het derde kwartaal gerekend op een winst per aandeel van 1,95 dollar.

In de winststijging zit een meerwaarde van 250 miljoen dollar inbegrepen op de verkoop van een Mexicaanse vermogensbeheerder, aldus Citigroup.

"Ondanks een onvoorspelbare omgeving gedurende het hele kwartaal, hebben we onze strategie om het aandeelhoudersrendement te behalen door consistente, klantgeleide groei kunnen blijven waarmaken”, zei CEO Michael Corbat in een toelichting.

“We blijven op weg om 60 miljard dollar aan kapitaal terug te laten terug te laten vloeien naar de aandeelhouder in de jaren 2018 tot en met 2020.”

Het aandeel Citi lijkt 1,2 procent lager te gaan openen.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Empire State index gestegen

(ABM FN-Dow Jones) De New York Fed index voor de industrie in de regio New York is in oktober gestegen. Dit bleek dinsdag uit de publicatie van de index, beter bekend als de Empire State index.

De index steeg van een stand van 2,0 in september naar 4,0 in oktober.

De index voor nieuwe orders steeg licht. En ook de overige deelindexen deden het in de meeste gevallen beter dan een maand eerder.

Het optimisme over de vooruitzichten voor de komende zes maanden nam iets toe. De index steeg met 3 punten naar 17,1, maar bleef daarmee ruimschoots onder de niveaus die de afgelopen jaren werden gezien.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Wall Street richting hogere opening

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen stevenen dinsdag af op een hogere opening. Futures op de toonaangevende S&P 500 index noteerden ruim een half uur voor de openingsbel tot 0,3 procent in het groen.

“Maandag waren er gemengde berichten ten aanzien van het handelsakkoord tussen de VS en China, waardoor beleggers niet wisten welke versie ze moesten geloven van de discussies die vorige week plaatsvonden”, aldus marktanalist David Madden van CMC Markets. “Vanochtend bevestigde Beijing dat de verklaring van de VS over een gedeeltelijke handelsovereenkomst juist is, wat het vertrouwen in het proces heeft hersteld”, vervolgde Madden.

In Europa was sprake van een positief sentiment, met een winst van 0,4 procent voor de breed samengestelde STOXX Europe 600 index.

Beleggers blijven aandacht besteden aan Brexit. “Van Britse zijde zal later deze week een nieuw plan worden gepresenteerd, terwijl Brussel openstaat voor nieuwe suggesties, zodat beleggers voorzichtig optimistisch zijn”, stelde Madden.

De Amerikaanse macro-economische agenda is dinsdag zeer bescheiden gevuld. De Empire State index steeg van een stand van 2,0 in september naar 4,0 in oktober.

Olie noteerde dinsdag in het rood. Een november-future West Texas Intermediate daalde 0,4 procent tot 53,38 dollar, terwijl een december-future Brent 0,1 procent goedkoper werd op 59,27 dollar.

De euro/dollar noteerde op 1,1007. Bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op maandag stond er een stand van 1,1023 op de borden.

Bedrijfsnieuws

Het terugtrekken van verschillende bedrijven uit het Libra-project van Facebook gebeurde uit vrees voor de toezichthouder. Dit zei minister van Financiën Steven Mnuchin dinsdag in gesprek met zakenzender CNBC. Naar eigen zeggen is de minister heel duidelijk tegen Facebook geweest dat als het project niet aan de eisen voor onder meer witwascontrole voldoet, de toezichthouder actie zal ondernemen.

United Health zag de resultaten in het derde kwartaal stijgen en boekte meer winst dan analisten hadden voorzien. Daarbij besloot het Amerikaanse gezondheidszorg- en verzekeringsconcern de winstraming voor heel dit jaar opwaarts bij te stellen. Het aandeel lijkt 1,6 procent hoger te openen.

Johnson & Johnson presteerde in het derde kwartaal van dit jaar, net als in het tweede kwartaal, beter dan verwacht en verhoogde de omzetverwachting voor het lopende boekjaar. Voor 2019 mikt Johnson & Johnson nu op een omzetgroei die tussen de 4,5 procent en 5,0 procent uitkomt, tegen eerder 3,2 procent tot 3,7 procent. Het bedrijf uit New Brunswick verhoogde de guidance ook al bij de cijfers over het tweede kwartaal. Daarvoor ging het nog uit van een stijging tussen de 2,5 en 3,5 procent.

JPMorgan Chase boekte in het derde kwartaal van dit jaar hogere inkomsten en meer winst. De netto-inkomsten in het derde kwartaal bedroegen 30,1 miljard dollar, ofwel een stijging van 8 procent tegenover een jaar eerder. De nettowinst steeg ook 8 procent tot 9,1 miljard dollar, ofwel 2,68 dollar per aandeel. Analisten gepolst door FactSet rekenden op 2,45 dollar winst per aandeel.

BlackRock zag de winst in het derde kwartaal teruglopen, hoewel minder sterk dan gevreesd. Op jaarbasis daalde de winst met 8 procent naar 1,12 miljard dollar. Per aandeel was dit goed voor 7,15 dollar, tegenover 7,45 dollar een jaar eerder. Analisten gepolst door FactSet rekenden op een afname tot 6,92 dollar per aandeel.

Goldman Sachs zag in het derde kwartaal van 2019 de winst iets harder dalen dan verwacht. De winst per aandeel zakte op jaarbasis van 6,28 naar 4,79 dollar. Dat was minder dan de 4,81 dollar waarop analisten geraadpleegd door FactSet rekenden. CEO David Solomon zei dat de kwartaalresultaten de onderliggende kracht van de bank onderstreepten.

Wells Fargo heeft in het derde kwartaal van 2019 minder winst geboekt dan over dezelfde periode een jaar eerder, terwijl de inkomsten fractioneel stegen. De nettowinst daalde van 6,01 miljard dollar naar 4,61 miljard dollar. Per aandeel was dit een daling op jaarbasis van 1,13 dollar naar 0,92 dollar. De winst was beduidend lager dan de 1,24 dollar winst per aandeel die analisten vooraf gemiddeld voorspelden.

Citigroup boekte in het derde kwartaal van 2019 meer winst dan in dezelfde periode vorig jaar. De nettowinst bedroeg 4,9 miljard dollar, of 2,07 dollar per aandeel, op een omzet van 18,6 miljard dollar. Dit is 6 procent meer dan de 4,6 miljard dollar winst in het derde kwartaal van 2018. “We blijven op weg om 60 miljard dollar aan kapitaal terug te laten terug te laten vloeien naar de aandeelhouder in de jaren 2018 tot en met 2020”, zei CEO Michael Corbat in een toelichting.

Het aandeel Harley-Davidson is maandag onder druk komen te staan nadat The Wall Street Journal meldde dat de fabrikant de productie van elektrische motoren heeft stilgelegd nadat er een probleem is ontdekt met het oplaadsysteem. Juist de elektrische motorfiets zou voor Harley-Davidson een belangrijke troef zijn om een nieuwe generatie klanten aan zich te binden.

Slotstanden

De Dow Jones index sloot maandag 0,1 procent lager op 26.787,36 punten en de S&P 500 index eindigde ook 0,1 procent lager op 2.966,15 punten. Techindex Nasdaq moest ook 0,1 procent prijsgeven.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Burger King sluit deal met Uber Eats

Gepubliceerd op 15 okt 2019 om 13:27 | Views: 471

MIAMI (AFN) - Burger King heeft in de Verenigde Staten een deal gesloten met Uber. Door heel het land kunnen klanten van Uber Eats nu maaltijden bestellen van Burger King.

Directeur Chris Finazzo van de Noord-Amerikaanse tak van Burger King noemt het bezorgen van maaltijden een "belangrijke prioriteit" voor de hamburgerketen. Daarmee wil het bedrijf zijn burgers "overal en voor iedereen beschikbaar maken".
voda
0
Wall Street op winst

(ABM FN-Dow Jones) Wall Street stond dinsdagavond op winst, niet ver van recordniveaus na een reeks overwegend meevallende bedrijfsresultaten.

De toonaangevende S&P 500 index noteerde 1,2 procent hoger en was daarmee minder dan 1 procent verwijderd van zijn hoogste stand ooit. De Dow Jones index won 1,1 procent. De Nasdaq Composite steeg 1,4 procent.

De resultaten van de grote banken in het derde kwartaal wijzen op een relatief gezonde Amerikaanse consument, terwijl het bedrijfsleven voorzichtiger is. "Het is een betere tijd om een traditionele bank te zijn, met consumenten als klanten, dan een handels- of zakenbank", zeioi analist Stephen Biggar van Argus Research.

Toch voorspellen analisten dat de bedrijfswinsten dit kwartaal gemiddeld zullen dalen, voor het derde kwartaal op rij, blijkt uit gegevens van FactSet.

Vorige week steeg de beurs op enthousiasme over een Amerikaans-Chinees handelsakkoord, maar maandag werd een stap terug gedaan, na gemengde berichten over de kwaliteit van die deal. "Vanochtend bevestigde Beijing dat de verklaring van de VS over een gedeeltelijke handelsovereenkomst juist is, wat het vertrouwen in het proces heeft hersteld”, stelde marktanalist David Madden van CMC Markets.

Beleggers blijven aandacht besteden aan Brexit. Om voor de Brexit-deadline van 31 oktober een akkoord goedgekeurd te krijgen moet er vanavond duidelijkheid komen, stelde analist Georgette Boele van ABN AMRO. De markt loopt daar nu op vooruit en wordt steeds optimistischer. Als de feiten straks tegenvallen, dan kan er weer een terugval worden verwacht, waarschuwde Boele.

De Amerikaanse macro-economische agenda was bescheiden gevuld. De Empire State index steeg van 2,0 in september naar 4,0 in oktober. Er was echter op een daling gerekend.

De olieprijs bewoog niet veel.

De euro/dollar noteerde op 1,1031. Bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op maandag stond er een stand van 1,1023 op de borden.

Bedrijfsnieuws

Het terugtrekken van verschillende bedrijven uit het Libra-project van Facebook gebeurde uit vrees voor de toezichthouder. Dit zei minister van Financiën Steven Mnuchin dinsdag in gesprek met zakenzender CNBC. Naar eigen zeggen is de minister heel duidelijk tegen Facebook geweest dat als het project niet aan de eisen voor onder meer witwascontrole voldoet, de toezichthouder actie zal ondernemen. Facebook steeg 3,4 procent.

UnitedHealth zag de resultaten in het derde kwartaal stijgen en boekte meer winst dan analisten hadden voorzien. Daarbij besloot het Amerikaanse gezondheidszorg- en verzekeringsconcern de winstraming voor heel dit jaar opwaarts bij te stellen. Het aandeel steeg 7 procent.

Johnson & Johnson presteerde in het derde kwartaal opnieuw beter dan verwacht en verhoogde de omzetverwachting voor het lopende boekjaar. Voor 2019 mikt Johnson & Johnson nu op een omzetgroei die tussen de 4,5 procent en 5,0 procent uitkomt, tegen eerder 3,2 procent tot 3,7 procent. Het bedrijf uit New Brunswick verhoogde de guidance ook al bij de cijfers over het tweede kwartaal. Het aandeel steeg 2 procent.

Zakenbank JPMorgan Chase boekte in het derde kwartaal een winstgroei van 8 procent, tot 2,68 dollar per aandeel, waar analisten 2,45 dollar verwachtten. Het aandeel steeg 3,7 procent.

Citigroup zag de winst 6 procent stijgen. “We blijven op weg om 60 miljard dollar aan kapitaal terug te laten terug te laten vloeien naar de aandeelhouder in de jaren 2018 tot en met 2020”, zei CEO Michael Corbat in een toelichting. Het aandeel steeg 1,7 procent.

Wells Fargo werd 2,7 procent meer waard, ondanks een daling van de winst van 1,24 dollar naar 0,92 dollar per aandeel.

De winst van BlackRock daalde minder dan was gevreesd, met 8 procent, van 7,45 tot 7,15
dollar per aandeel. Analisten gepolst door FactSet rekenden op een afname tot 6,92 dollar per aandeel. Het aandeel van de vermogensbeheergigant steeg 2,4 procent.

Bij Goldman Sachs daalde de winst wel iets harder dan verwacht, van 6,28 naar 4,79 dollar per aandeel, waar FactSet 4,81 dollar had staan. Het aandeel klom 0,4 procent.

Het aandeel Harley-Davidson stond maandag onder druk, nadat The Wall Street Journal meldde dat de fabrikant de productie van elektrische motoren heeft stilgelegd na een probleem met het oplaadsysteem. Juist de elektrische motorfiets zou voor Harley-Davidson een belangrijke troef zijn om een nieuwe generatie klanten aan zich te binden. Het aandeel steeg 2,7 procent.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Wall Street eindigt hoger

(ABM FN-Dow Jones) Wall Street is dinsdag hoger gesloten, niet ver van recordniveaus na een reeks overwegend meevallende bedrijfsresultaten. UnitedHealth Group was de uitblinker.

De toonaangevende S&P 500 index sloot 1,0 procent hoger op 2.996,50 punten. De Dow Jones index won 0,8 procent tot 27.024,80 en doorbrak zo de grens van 27.000 punten. De Nasdaq Composite steeg 1,2 procent tot 8.148 punten.

De resultaten van de grote banken in het derde kwartaal wijzen op een relatief gezonde Amerikaanse consument, terwijl het bedrijfsleven voorzichtiger is. "Het is een betere tijd om een traditionele bank te zijn, met consumenten als klanten, dan een handels- of zakenbank", zeioi analist Stephen Biggar van Argus Research.

Toch voorspellen analisten dat de bedrijfswinsten dit kwartaal gemiddeld zullen dalen, voor het derde kwartaal op rij, blijkt uit gegevens van FactSet.

Vorige week steeg de beurs op enthousiasme over een Amerikaans-Chinees handelsakkoord, maar maandag werd een stap terug gedaan, na gemengde berichten over de kwaliteit van die deal. "Vanochtend bevestigde Beijing dat de verklaring van de VS over een gedeeltelijke handelsovereenkomst juist is, wat het vertrouwen in het proces heeft hersteld”, stelde marktanalist David Madden van CMC Markets.

Beleggers bleven aandacht besteden aan Brexit. Om voor de Brexit-deadline van 31 oktober een akkoord goedgekeurd te krijgen moet er vanavond duidelijkheid komen, stelde analist Georgette Boele van ABN AMRO. De markt loopt daar nu op vooruit en wordt steeds optimistischer. Als de feiten straks tegenvallen, dan kan er weer een terugval worden verwacht, waarschuwde Boele.

De Amerikaanse macro-economische agenda was bescheiden gevuld. De Empire State index steeg van 2,0 in september naar 4,0 in oktober. Er was echter op een daling gerekend.

De olieprijs daalde voor de tweede dag op rij, nadat het IMF aankondigde dat 2019 het zwakste jaar voor de groei van de wereldeconomie wordt sinds de financiële crisis. De novemberfuture voor een vat ruwe olie sloot 1,5 procent lager op 52,81 dollar.

De euro/dollar noteerde op 1,1031. Bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op maandag stond er een stand van 1,1023 op de borden.

Bedrijfsnieuws

Het terugtrekken van verschillende bedrijven uit het Libra-project van Facebook gebeurde uit vrees voor de toezichthouder. Dit zei minister van Financiën Steven Mnuchin dinsdag in gesprek met zakenzender CNBC. Naar eigen zeggen is de minister heel duidelijk tegen Facebook geweest dat als het project niet aan de eisen voor onder meer witwascontrole voldoet, de toezichthouder actie zal ondernemen. Facebook werd dinsdag 3 procent meer waard.

UnitedHealth zag de resultaten in het derde kwartaal stijgen en boekte meer winst dan analisten hadden voorzien. Daarbij besloot het Amerikaanse gezondheidszorg- en verzekeringsconcern de winstraming voor heel dit jaar opwaarts bij te stellen. Het aandeel steeg 8 procent.

Johnson & Johnson presteerde in het derde kwartaal opnieuw beter dan verwacht en verhoogde de omzetverwachting voor het lopende boekjaar. Voor 2019 mikt Johnson & Johnson nu op een omzetgroei die tussen de 4,5 procent en 5,0 procent uitkomt, tegen eerder 3,2 procent tot 3,7 procent. Het bedrijf uit New Brunswick verhoogde de guidance ook al bij de cijfers over het tweede kwartaal. Het aandeel steeg 1,6 procent.

Zakenbank JPMorgan Chase boekte in het derde kwartaal een winstgroei van 8 procent, tot 2,68 dollar per aandeel, waar analisten 2,45 dollar verwachtten. Het aandeel steeg 3,0 procent.

Citigroup zag de winst 6 procent stijgen. “We blijven op weg om 60 miljard dollar aan kapitaal terug te laten terug te laten vloeien naar de aandeelhouder in de jaren 2018 tot en met 2020”, zei CEO Michael Corbat in een toelichting. Het aandeel steeg 1,4 procent.

Wells Fargo werd 1,7 procent meer waard, ondanks een daling van de winst van 1,24 dollar naar 0,92 dollar per aandeel.

De winst van BlackRock daalde minder dan was gevreesd, met 8 procent, van 7,45 tot 7,15
dollar per aandeel. Analisten gepolst door FactSet rekenden op een afname tot 6,92 dollar per aandeel. Het aandeel van de vermogensbeheergigant steeg 2,4 procent.

Bij Goldman Sachs daalde de winst wel iets harder dan verwacht, van 6,28 naar 4,79 dollar per aandeel, waar FactSet 4,81 dollar had staan. Het aandeel klom 0,3 procent.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Amerikaanse futures in het rood

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen gaan woensdag een lagere opening tegemoet. Futures op de toonaangevende S&P 500 index noteren rond lunchtijd tot 0,3 procent in het rood.

Amerikaanse aandelenfutures koersten woensdag lager vanwege de bezorgdheid dat spanningen tussen de VS en China weer op kunnen laaien.

Het Huis van Afgevaardigden keurde een reeks wetsvoorstellen goed die steun geven aan de demonstranten in Hong Kong. Een woordvoerder van het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken waarschuwde de VS voor bemoeienis met Chinese aangelegenheden en zei dat dit de relaties tussen de twee landen zou schaden.

De ontwikkeling kan de inspanningen om tot een handelsovereenkomst te komen bemoeilijken, stelde marktstrateeg Stephen Innes van AxiTrader.

"We werden opgeschrikt door die krantenkoppen uit China," zei Innes. "Ik weet niet of hier meer achter weg komt, we zullen er maar mee moeten omgaan."

Olie noteerde woensdag in het groen. Een november-future West Texas Intermediate steeg 0,1 procent tot 52,87 dollar.

De Amerikaanse macro-economische agenda is vandaag goed gevuld. Aan het begin van de middag komen de wekelijke hypotheekaanvragen. Om half drie zijn de ogen gericht op de detailhandelsverkopen over september. Daarna volgt het vertrouwen van de . huizenbouwers en de wekelijkse olievoorraden. Tot slot staat het Beige Book van de Fed vanavond centraal.

De euro/dollar noteerde op 1,1025. Bij aanvang van de handelsdag in Europa bewoog het muntpaar nog op 1,1048 en bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op dinsdag stond er een stand van 1,1034 op de borden.

Bedrijfsnieuws

Bank of America en Abbott Laboratories kunnen vandaag op de belangstelling van de belegger rekenen. Beide bedrijven komen voorbeurs met de resultaten over het derde kwartaal.

De winst van Bank of America daalde, maar minder sterk dan analisten hadden voorzien. Het aandeel lijkt 1,5 procent hoger te gaan openen.

De Europese Commissie heeft Broadcom gekapitteld. Broadcom is maker van chipsets die bedoeld zijn voor tv set-top boxen en modems. Zes afnemers onderhielden onder condities een exclusieve leveringsrelatie met Broadcom. Het bedrijf moet de geboden voordelen aan deze klanten van de Europese Commissie nu laten varen, omdat het daarmee de concurrentie frustreert.

Het Nederlandse Signify neemt de Amerikaanse aanbieder van professionele verlichting Cooper Light Solutions over voor 1,4 miljard dollar in contanten.

Slotstanden

De toonaangevende S&P 500 index sloot dinsdag 1,0 procent hoger op 2.996,50 punten. De Dow Jones index eindigde 0,9 procent in het groen op 27.024,80 punten en technologiebeurs Nasdaq steeg 1,2 procent tot 8.148,71 punten.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Winstval Bank of America valt mee

(ABM FN-Dow Jones) Bank of America heeft in het derde kwartaal een iets hoger dan verwachte winst geboekt, ondanks een last van 2 miljard dollar voor een joint venture op het gebied van Merchant Services.

De nettowinst daalde door de verliespost van 7,2 miljard naar 5,8 miljard dollar, of van 0,66 dollar per aandeel naar 0,56 dollar per aandeel. Analisten rekenden vooraf gemiddeld op een iets sterkere winstdaling tot 0,54 dollar per aandeel.

Afgezien van de eenmalige last steeg de nettowinst naar 7,5 miljard dollar, of 0,75 dollar per aandeel.

De omzet bleef afgelopen kwartaal nagenoeg gelijk, op 22,8 miljard dollar, tegen 22,7 miljard dollar een jaar eerder. Tegenover de impact van hogere fees bij de investment bank en hogere rentebaten stond het wegvallen van een boekwinst een jaar eerder.

"Onze klantactiviteit, de groei van het klantenbestand, en ons vermogen om marktaandeel te winnen in de meeste van onze bedrijfsonderdelen in het afgelopen kwartaal, zijn een weerspiegeling van verantwoorde groei", aldus CEO Brian Moynihan.

Bij de consumentenbank steeg de nettowinst met 5 procent tot 3,3 miljard dollar, terwijl de omzet met 3 procent steeg tot 9,7 miljard dollar, vooral dankzij groei van spaargelden en leningen. De voorzieningen voor slechte leningen stegen “bescheiden” naar 917 miljoen dollar.

Bij de divisie Global Markets daalde de winst met 8 procent tot 0,8 miljard dollar, bij een fractioneel lagere omzet, door het wegvallen van de boekwinst op een verkochte aandeleninvestering in het voorgaande jaar.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
25.231 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 ... 1258 1259 1260 1261 1262 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
874,79  +8,28  +0,96%  18:05
 Germany40^ 18.161,70 +1,68%
 BEL 20 3.890,71 +0,71%
 Europe50^ 5.015,49 +1,59%
 US30^ 38.504,96 +0,67%
 Nasd100^ 17.481,67 +1,58%
 US500^ 5.069,70 +1,05%
 Japan225^ 37.938,71 +0,57%
 Gold spot 2.322,02 -0,22%
 EUR/USD 1,0702 +0,47%
 WTI 83,30 +1,52%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +26,32%
BAM +4,73%
PROSUS +3,52%
ASMI +3,14%
JUST EAT TAKE... +3,10%

Dalers

RANDSTAD NV -7,22%
Akzo Nobel -6,93%
FASTNED -4,65%
NSI -3,89%
ArcelorMittal -2,65%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront