Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Vervolging dreigt voor meer bestuurders ING'

Lees over dit aandeel ook

  1. 17 apr Berenberg verhoogt koersdoel ING
  2. 01 feb Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

15 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 oktober 2019 13:37
    quote:

    Hemdi schreef op 4 oktober 2019 13:28:

    Hoogwaarsschijnlijk zal Ralph Hamers ontschuldig worden bevonden over de witwasaffaire. Hij is zeker eindverantwoordelijke binnen ING. Maar de boete van 750 miljoen is betaalt. Verdere straf vervolging zal het niet op uitkomen door Justitie aan Hamers.
    Ik ben geen juriste, maar een strafzaak beginnen is vervolging, met of zonder schuldig bevinding.
  2. kenner66 4 oktober 2019 14:38
    Nu is ING als bedrijf giga benadeeld en ik als aandeelhouder ook door die zakenvullende witte boorden crimele.
    De gewone hard werkende mensen bij ING hebben geen schuld hierin dus pak die boeven maar eens hard aan die dachten er weer mooi mee weg te komen door het bedrijf ing dus ook wij aandeelhouders de boetes te laten betalen.
    Opsluiten en kaal plukken die schooiers!!!
  3. Hemdi 4 oktober 2019 18:39
    Als een topman van een financieel concern word berecht, dan moet er wettelijk en overtuigend bewijs worden bewezen of hij of zij strafbare feiten hebben gepleegt binnen de onderneming.

    In het geval van Ralph Hamers van ING, zal hij tot eindelijk vrij gesproken worden ga ik van op uit.. Maar je weet maar nooit.
  4. sun666 4 oktober 2019 20:35
    Dit slaat nergens op. Jij kan als CEO nooit weten wat 54.000 man uitspookt. Je gaat er vanuit dat elk werknemer doet waarvoor hij is aangenomen namelijk zijn werk goed doen. Zij rapporteren naar hem en hij zorgt voor meer waarde voor aandeelhouders door bijvoorbeeld uitstippelen strategie, investeringen en kostenbesparingen. Hij is eindverantwoordelijke dus als het niet goed gaat kunnen aandeelhouders stemmen om hem weg te krijgen maar vervolging gaat te ver in deze specifieke situatie. Wie wilt deze baan dan nog gaan doen als je zelf geen strafbare feiten hebt gepleegd maar 1 van je medewerkers.
  5. forum rang 4 optiejunky 5 oktober 2019 08:44
    we zullen het zien:

    belangrijk is dit :
    Als het hof die klacht terecht vindt, kan het hof het OM manen alsnog strafvervolging in te stellen.

    1> eerst moet het hof inderdaad de beginnen met de zaak voor te leggen. ( in December ergens komt de beslissing
    2> mocht het doorgaan gaat men naar de rechtbank; de beklaagden en de aanklagers, dan komt er een uitspraak dit kan zijn een straf of vrijspraak.

    Hoe de straf eruitgaat zien weten we niet:

    MAAR BIj een straf van de ING bestuurders gaat De schikking van 775 miljoen euro die de bank in 2018 trof, hiermee mogelijk ongedaan worden gemaakt, en dat zou dan door de Nederlandse Staat terugbetaald moeten worden aan ING.
  6. Hemdi 5 oktober 2019 14:00
    Tot op zekere hoogte zegt u t/m onderwerp 2 alles goed. Maar het laaste stuk zal hoogwaarschlijnk niet gaan gebeuren.

    De schikking van 775 miljoen is apart van de mogelijke strafvervolging Topman Ralph Hamers. Het OM verwjiten ING dat ze onvuldoende er alles aan hebben gedaan om het Witwassen van kapitaal tegen te gaan, vandaar die boete van 775 miljoen.
    Het procces tegen topbestuurders door het OM is in deze zaak aparat.

    Dus terug betaling van uit de staat terug moet worden betaalt aan ING zal zeker niet gaan gebeuren, anders had het OM die boete nooit opgelegd.

  7. chogogo 5 oktober 2019 17:24
    Goed man! Eindelijk worden die nietsnutten aangepakt, de cel in, 25 jaar brommen voor hun acties. Wat een onzin dat ze niks weten van wat in hun organisatie gebeurt, ze hebben zelfs aangezet tot een dergelijk gedrag. En a.u.b. verder onderzoeken. Graag de Belastingdienst met hun fraude, de gevangenis in met die schurken. Verwende gasten met hun dikke salarissen. KAALPLUKKEN nu! Transparancy,Justice and Accountability !!!!
  8. Johan van de keucken 10 oktober 2019 12:44
    quote:

    chogogo schreef op 5 oktober 2019 17:24:

    Goed man! Eindelijk worden die nietsnutten aangepakt, de cel in, 25 jaar brommen voor hun acties. Wat een onzin dat ze niks weten van wat in hun organisatie gebeurt, ze hebben zelfs aangezet tot een dergelijk gedrag. En a.u.b. verder onderzoeken. Graag de Belastingdienst met hun fraude, de gevangenis in met die schurken. Verwende gasten met hun dikke salarissen. KAALPLUKKEN nu! Transparancy,Justice and Accountability !!!!
    U spreekt waarschijnlijk uit ervaring maar bent ook in de war over witwassen dat doen niet de banken maar sommige klanten en de banken moeten sinds enkele jaren dit proberen te voorkomen.
15 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

ING Groep

14,926 17 apr
0,000 0,00%
Premium

Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links