PostNL « Terug naar discussie overzicht

PostNL sept 2019 : Is de ACM nu eindelijk eens uitgeziekt?

2.704 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 ... 132 133 134 135 136 » | Laatste
manuss
0
Even een opfris artikel uit de oude doos: artikel uit FD april 2018 over overname-fantasie, die nu werkelijkheid wordt!

Oplevende overnamefantasie zet koers van PostNL in gang
Ligt de toekomst van PostNL in een terugkeer naar het verleden? Op de Amsterdamse beurs zetten beleggers maandag in op een overname van concurrent Sandd, waarmee de voormalige monopolist weer heel dicht bij alleenheerschappij op de Nederlandse postmarkt zou komen.

De koers van PostNL PNL€1,85+1,87% loopt maandag met zo'n 8% op, naar €3,31, bij omzetten die bijna viermaal zo hoog zijn als normaal. De aanleiding is een artikel van zaterdag in De Telegraaf, waarin Sandd-ceo Ronald van de Laar zegt dat consolidatie van de Nederlandse postmarkt welkom is. Hij zei open te staan voor het samenvoegen van zijn bedrijf met PostNL.

@) Dus zo werd toendertijd gedacht!!
Tartessos
0
“Wat gaan de analisten vinden.......?”.

De analisten hebben de afgelopen periode gezegd en geschreven wat iedereen al weet. Postnl goed distributienetwerk en dat maakt postnl oa uniek. Bijna elke analist was verbaasd dat het aandeel absurd laag stond. Gaf vaak een positief koopadvies af en merkte op dat koers op minimaal rond 3 euro moest staan.

Voor verdere groei moest ACM en/of overheid toestemming geven om Sandd te mogen overnemen.
Dat was de absolute eis / randvoorwaarde.

Welnu, postnl heeft die toestemming gekregen.
Koers gaat richting 2,50 a 3 euro. Geen enkele twijfel over mogelijk .
nestel
0
quote:

Saibee schreef op 28 september 2019 10:04:

[...]
Dank je wel, Nestel.
Kan nu zelfs 3 kaartjes sturen; alleen nog een passende tekst erbij verzinnen.
Misschien iets als:

- After Galapagos another noose-bleeding experience; may I advice you not to short Dutch stocks

- How does it feel to gamble the clients money away?

of iets ondeugender:

- Some Mona deserts can be pretty expensive
Hahaha

Toetje van eigen deeg zeg maar! De koek is voor hen op...
manuss
0
quote:

POSTNLTT schreef op 29 september 2019 15:51:

Wat gaat iedereen hier van vinden morgen, de analisten, PostNL zelf, de concurrent, de zakenbanken/instituten.....dat maakt de koers morgen iig. Ze hebben er iig een heel weekend over na kogen denken. De voorwaarden vallen mij iig erg mee. En die 9% ( was 10%) wordt bij lange na nog niet gehaald. Tja...succes allen die er nog in zitten!!!!!
Juist! Die voorwaarden zijn voor de bühne en zullen weinig indruk maken op Herna. Ik zie althans geen enkele probleem. Het is een "één tweetje" tussen Mona en Herna; vrouwen onder elkaar. (Mona wil toch vrouwen aan de top!)
indice
3
[quote alias=moneymaker_BX id=11854183 date=201909291421]
Velen lopen te jammeren dat de koers amper gaat stijgen of zelfs zakken...bullshitr en allemaal figuren die hun aandelen al verkocht hadden...morgen high op 2.50(35% stijging) en sluiten op 2.25
[/quote
Sinds wanneer heb jij verstand van koersverloop?........
Jij weet helemaal niks , zit er altijd naast met je geroeptoeter dom figuur.
Tartessos
0
De maximale winst die Mona K. “als voorwaarde”’stelt is een voorwaarde voor de bühne. Een lachtertje in mijn optiek.
Een winst van 9% is opzich best behoorlijk.

En verder kan je op wel 100 verschillende manieren ervoor zorgen dat je toch meer winst maakt maar onder aan streep (op papier) bijv 9% overhoud.

Denk bijv. aan investering in een nieuw logistiek centrum, nieuw gerobotiseerd logistiek systeem, nieuwen electro karretjes , meer postbezorgers vanwege verlagen werkdruk. Etc.
De zgn over- winst wordt herbelegd in het bedrijf, hierdoor stijgt de intrinsieke waarde door een stijging van de vaste activa. Bedrijf meer waard, hogere koers, beurswaarde hoger, koers aandeel hoger, aandeelhouders tevreden.
Huppeldepepup
0
quote:

JvH schreef op 29 september 2019 15:18:

[...]

Wat gaan de shorters morgen doen? De laat volgooien om 8.59 uur en eventueel rood op de borden creëren?
Om de laat vol te gooien, moet je aandelen bezitten. Shorters hebben die meestal niet. Ze kunnen dus alleen bijlenen om aandelen in de verkoop te zetten. Zo vergroten ze dan hun shortpositie weer verder. Maar zo vergroten ze ook de squeeze waar ze in zitten, als die er is tenminste (en die is er blijkbaar, want anders was er geen reden om de laat vol te gooien). Kortom; ik verwacht eerder, dat als er een flinke vraag is, de shortposities afgebouwd gaan worden, met een grotere vraag tot gevolg en stijgende koers. Als de vraag wat tegenvalt, wat ik eerlijk gezegd verwacht want echt nieuws kunnen we dit toch niet noemen, gebeurt er helemaal niets met de shorters. Een paar procent zal de koers vast stijgen, is mijn verwachting. Maar niet meer voordat duidelijk wordt wat het effect op de bedrijfsresultaten zijn. Daar wacht ik rustig op.
gpjf
0
quote:

Beursspeculant schreef op 29 september 2019 16:19:

[...]

Dus we zitten gewoon op één lijn, met als enige verschil dat ik bij een in mijn ogen overdreven euforische stijging op dit nieuws morgen wat ga handelen en jij niet. Blijft de koersreactie beperkt, doe ik niks. Iedereen blij. Fijne zondag ook
s

Dat klopt alhoewel je samen met Eurowin op basis van de ervaringen met Post.nl mij steeds doen twijfelen en dat is nu nog meer omdat ze richting mijn gemiddelde op 2,31 komt. Ik heb in de afgelopen tijd gezien dat je met behoorlijke aantallen leuke winsten kan behalen en een suggestie van Eurowin was bv om een gedeelte vast te houden en met een ander deel te handelen. Dat is mijn dilemma want ik ben oh zo bang de boot te missen. Enfin we zullen zien .
[verwijderd]
0
En verder kan je op wel 100 verschillende manieren ervoor zorgen dat je toch meer winst maakt maar onder aan streep (op papier) bijv 9% overhoud.

Precies, dat gaf ik gisteren ook al aan. De accountants weten heus wel, hoe ze dat op moeten lossen.
[verwijderd]
1
Als de vraag wat tegenvalt, wat ik eerlijk gezegd verwacht want echt nieuws kunnen we dit toch niet noemen

Geen nieuws??? Wat een onzin. Dit is het nieuws, waarop we bijna een jaar op hebben moeten wachten, en zeker tot het laatst steeds onzekerder werd.
[verwijderd]
0
quote:

POSTNLTT schreef op 29 september 2019 15:31:

[...]

Vrijdag zeker niet, koers bewoog nauwelijks, en te lage omzet. Daarom ook een verrassing dat mona ineens ket het nieuws kwam.
Voor mij net zo'n verrassing tenminste wat de snelheid van het besluit betreft. Maar ik bedoelde de vrij snelle afbouw van het shortpercentage; die snelheid had mij moeten waarschuwen, maar had ik niet door.
[verwijderd]
0
quote:

POSTNLTT schreef op 29 september 2019 16:38:

Als de vraag wat tegenvalt, wat ik eerlijk gezegd verwacht want echt nieuws kunnen we dit toch niet noemen

Geen nieuws??? Wat een onzin. Dit is het nieuws, waarop we bijna een jaar op hebben moeten wachten, en zeker tot het laatst steeds onzekerder werd.
Helemaal mee eens; kwam zelfs in het journaal!
prinszicht
0
quote:

POSTNLTT schreef op 29 september 2019 14:55:

Juist om de partners van HV, de shorts, tegemoet te treden

Jammer, deze opmerking. Jij weet net zo goed, dat dit niet waar is. Als je bedoelt, dat ze te weinig met nieuws/tussenstanden komen, kun je misschien gelijk hebben, maar ook daar ben ik niet van overtuigd.
Ik zit hier ook niet om jou te overtuigen. Ik had graag overtuigd geweest van dit nieuws. Maar HV speelt de shorts als 18 maanden zeer gunstige kaarten toe. Jij wilt bewijs. Ik ook.

Helaas is er alleen indirect bewijs. Er is net een artikel aangehaald over de koersreactie bij een voorstel van 1,5 jaar terug toen de ceo Sandd zei, ik sta open voor. Koers plus 8 procent naar de 3,50. Kijk waar we nu staan en hoe we daar gekomen zijn. Geen claim wel studeren. Verkoop International voor de zomer aan 1 van de meerdere bieder. Tis Herfst. Sandd nemen we binnenkort over....uitspraak Nooitgedacht medio december 2018. Schrappen dividend en daarmee weer een belofte weg. Geen business case Sandd omdat geen jaarrekeningen. Zeer gunstige kaarten en indirect bewijs dat we eerst even langs start moesten gaan met een low op 1,375. Das 2,125 minder dan 18 maanden geleden toen men er klaar voor was. En dan medio mei voor de camera staan met de boodschap vertrouw ons maar om vervolgens langs de zijlijn te parkeren als we dan juist helemaal instorten.

Het punt is. We zijn nu blij met een dode mus omdat dit nieuws ons 18 maanden geleden is voorgehouden. Waarbij de grote en gecreëerde berg aan onzekerheid ons nu doet speculeren of we morgen wel of niet stijgen. Beetje bizar, niet! Op een koers van 1,85. Terwijl het potentieel er lag om te stijgen naar 4 plus met een beetje bravoure. In de tussentijd zijn er te veel afgehaakt en staan nu met lege handen. Ik zeg bewust maar donder bewijs. Behalve de claim dan. Die is juridisch aangetoond.

[verwijderd]
0
Verkoop International voor de zomer aan 1 van de meerdere bieder

Waar staat dit dan? Ik zie alleen dit staan:

In lijn met onze strategische focus op de Benelux hebben wij in augustus besloten om Postcon in Duitsland en Nexive in Italië te gaan verkopen. Het verkoopproces verloopt voorspoedig en wij verwachten vóór de zomer met verdere aankondigingen te komen.

aandeelofoptie
0
quote:

prinszicht schreef op 29 september 2019 16:45:

[...]

Ik zit hier ook niet om jou te overtuigen. Ik had graag overtuigd geweest van dit nieuws. Maar HV speelt de shorts als 18 maanden zeer gunstige kaarten toe. Jij wilt bewijs. Ik ook.

Helaas is er alleen indirect bewijs. Er is net een artikel aangehaald over de koersreactie bij een voorstel van 1,5 jaar terug toen de ceo Sandd zei, ik sta open voor. Koers plus 8 procent naar de 3,50. Kijk waar we nu staan en hoe we daar gekomen zijn. Geen claim wel studeren. Verkoop International voor de zomer aan 1 van de meerdere bieder. Tis Herfst. Sandd nemen we binnenkort over....uitspraak Nooitgedacht medio december 2018. Schrappen dividend en daarmee weer een belofte weg. Geen business case Sandd omdat geen jaarrekeningen. Zeer gunstige kaarten en indirect bewijs dat we eerst even langs start moesten gaan met een low op 1,375. Das 2,125 minder dan 18 maanden geleden toen men er klaar voor was. En dan medio mei voor de camera staan met de boodschap vertrouw ons maar om vervolgens langs de zijlijn te parkeren als we dan juist helemaal instorten.

Het punt is. We zijn nu blij met een dode mus omdat dit nieuws ons 18 maanden geleden is voorgehouden. Waarbij de grote en gecreëerde berg aan onzekerheid ons nu doet speculeren of we morgen wel of niet stijgen. Beetje bizar, niet! Op een koers van 1,85. Terwijl het potentieel er lag om te stijgen naar 4 plus met een beetje bravoure. In de tussentijd zijn er te veel afgehaakt en staan nu met lege handen. Ik zeg bewust maar donder bewijs. Behalve de claim dan. Die is juridisch aangetoond.

Duo is niet voor niets "list en bedrog" genoemd
[verwijderd]
1
Ik kwam deze tegen, van de ava Kl. Geweldig! Prinszicht, dit had jij kunnen zijn.

Hans Broekman: Goedemiddag. Ik dacht: ik kom eens een keer langs bij de AvA. Het is de eerste keer dat ik kon. Ik beleg al 35 jaar en ben in 2014 aandeelhouder geworden van PostNL.
_____________________________________________________________________________________________________
PostNL 46 algemene vergadering van aandeelhouders 2019 16 april 2019
_________________________________________________________________________________
Waarom? Ik dacht: het is een bedrijf dat er goed uitziet, met een goede leiding, Pakketten groeit en de post zal voorlopig nog wel even blijven. Het ging goed. Een aantal problemen is uit de weg geruimd, zoals pensioenen. Het eigen vermogen was weer positief. Maar toen, in 2016, kwam er een bod van bpost. De CEO wilde niet eens in gesprek. De huidige RvC, of een groot deel ervan, wilde totaal niet. Niet na het eerste bod, niet na het tweede en niet na het derde. Vervolgens lag er een bod van EUR 5,85. Daar lag de kans om de ambitie die u altijd uitspreekt waar te maken, om de grootste te worden in de Benelux, voor het oprapen. Maar nee, eigenwijs, niet doen. Ik was tamelijk pissig op dat moment. Ik heb een aantal e- mails geschreven en iemand van IR aan de lijn gehad. De aandeelhouders kregen een brief waarin huizenhoge UCOI’s stonden, huizenhoge ambities, progressief dividend en waarde- creatie. Ik ben nog steeds aan het uitzoeken wat dat nu eigenlijk is. Na de nodige twijfels en boosheid over het afslaan van het bpost-bod ben ik toch in het aandeel gebleven. Ik dacht: ze zullen toch niet alles uit hun duim zuigen na een aantal gesprekken en een officiële brief erover. Vervolgens kwam er kwartaal op kwartaal slecht nieuws en werden steeds lagere UCOI’s gemeld. En niet een klein beetje lager, maar constant lager. Niets van de voorgespiegelde financiële ambities werd gehaald. De ACM heeft daar een heel slechte rol in gespeeld, maar ook dat is uw verantwoordelijkheid om op tijd aan de bel te trekken en het u niet te laten overkomen. U hebt zich in de tussentijd minimaal 25% marktaandeel laten afnemen.
Enfin, na de onbegrijpelijke afwijzing van het bpost-bod in 2016 behaalde de koers in 2018 nog heel even de EUR 4,30. In september 2017 heb ik een mail gestuurd met de vraag of het er allemaal nog goed uitzag en of de UCOI’s haalbaar waren. Jazeker, meneer Broekman, geen probleem. Vervolgens krijgen we in 2017 een winstwaarschuwing. In 2018 zakken we naar een absoluut minimum op de koers van EUR 1,88. Denk even na over het woordje “waardecreatie”. Er wordt verteld: we gaan er alles aan doen, we hebben hoge UCOI’s. Vervolgens zijn we gezakt van een bod van EUR 5,85 naar een koers van EUR 1,88. Nu zit het weer een heel klein beetje mee. Nu zitten we op EUR 2,50. Ik heb vandaag nog niet gekeken. Hoe dan ook, dat is allemaal gebeurd onder uw bewind.
Ik heb de vijf grootste mislukkingen van de laatste jaren nog even op een rij gezet. Het avontuur in de UK, Whistl: verkocht met verlies. Het avontuur in Italië, Nexive: gaat verkocht worden met verlies. Het avontuur in Duitsland, Postcon: gaat verkocht worden met verlies. Slechte resultaten bij Internationaal, terwijl elk jaar keer op keer wordt verteld: het gaat verbeteren, maakt u zich geen zorgen. Vervolgens kunnen we nu Sandd overnemen voor EUR 130 miljoen. Ik ben ook achter de jaarrekening aan geweest, maar die is niet te krijgen. Bij de jaarrekening van 2016, de laatste die er stond, voldeed Sandd niet aan de convenanten met de bank. Dat zag er dus niet goed uit. U had ook kunnen zeggen: jongens, we spelen het spel uit, we gaan nog een keer naar de politiek en we laten Sandd gewoon omvallen. Maar nee, wij betalen nu voor het marktaandeel dat in mijn ogen onterecht is afgenomen door onder te betalen. U gaat het terugkopen voor EUR 130 miljoen plus EUR 50 miljoen voor de reorganisatie. En dan mag je hopen dat het deze keer eens niet gaat tegenvallen, want u neemt ook nog heel veel werknemers over. Hoe dat moet mag Joost weten, want het was de opzet dat er één postbode door de wijk zou lopen en niet twee met een halve tas.
_____________________________________________________________________________________________________
PostNL 47 algemene vergadering van aandeelhouders 2019 16 april 2019

_________________________________________________________________________________
Hoe dan ook, veel stakeholders, zoals personeel, gepensioneerden, klanten, consumenten en het MT, zijn er in het algemeen niet op achteruit gegaan. Het salaris van Herna is nog steeds op peil. Het is een goede firma, ik maak er zelf ook gebruik van. Gepensioneerden krijgen ook altijd mooi bijgestort. De enige voor wie het een drama is geworden, is de aandeelhouder. Ik hoor u nooit praten over de koers. U zei altijd: het gaat goed, het gaat goed met de werk- nemers. De koers en het vermogen van mensen die hun geld erin hebben zitten, is meer dan gehalveerd. U hebt voor bijna EUR 3,00 koersverlies gezorgd als je het vergelijkt met het bod. Daar staat EUR 0,59 dividend tegenover. Dat is een factor 5. Iedereen die heeft geïnvesteerd voor 2014 is enorm veel geld kwijtgeraakt door het beleid van de RvB en de RvC. Ik heb wel eens gezegd op een forum: het is een aandeel Hotel California: je kunt wel inchecken, maar je kunt er zonder kleerscheuren nooit meer uit.
De voorzitter: Ik denk dat u uw punt heel duidelijk heeft kunnen maken.
Hans Broekman: Dat hoop ik maar. Ik heb niets gehoord over het aandeel zelf en over het
vermogen van de mensen. Maar ik heb vijf vragen.
De voorzitter: Ook voor u geldt dat, als u uw hoofdpunten heeft gemaakt ...
[verwijderd]
0
Vervolg

Hans Broekman: Ik ga even door, dan schiet het op. Ik sta ervan te kijken dat deze CEO zegt dat ze nog vier jaar blijft. Ik begrijp dat er een hoop op tafel ligt, maar mijn vertrouwen in deze CEO is gewoon weg. Zij zit er al heel lang. Er is geknokt met de post en met de werknemers, mooi. Maar zij heeft niet in de gaten dat ze op de beurs genoteerd is. Als het aan mij ligt, gaat het dus niet door. Maar het ligt helaas niet aan mij.
Het dividendbeleid. Waarom houdt u niet zo snel mogelijk op met de keuze stockdividend of cash? Stockdividend is niet vol te houden als je niet af en toe aandelen terugkoopt. Het verwatert, zeker bij deze koersen. Ik vind het absurd dat het nu weer mogelijk is. Die verwatering is zo groot dat je het nooit voor elkaar krijgt dat het dividend progressief blijft. Je kunt wel zeggen: we zien het wel zitten. Ik heb al vier jaar gezien dat u het allemaal ziet zitten, maar dan blijkt dat het op de beurs überhaupt niet wordt ondersteund.
Over de claim bij de ACM is een vraag gesteld. Die heb ik ook al tien keer gesteld per mail. U zegt jarenlang dat het probleem is veroorzaakt door de ACM en daar ben ik het voor een groot deel mee eens. Als dat zo is, moet u daar gaan claimen. Dan moet je niet zeggen: ik ga erover nadenken. U denkt er zes maanden over na. Dat vind ik wel heel erg lang. Het is duidelijk. De ACM wilde iets. U bent in beroep gegaan, u hebt gewonnen, claim dan ook gewoon. Dat doet u ook als uw jurkje stuk is.
De voorzitter: Ik stel voor dat we nu even stoppen. Dan kunt u altijd beoordelen of u later een aanvullende vraag wilt stellen.
De heer Van den Bos: Voorzitter, ik heb een korte opmerking. Wilt u de vergadering een beetje strak leiden? Ik vind vragen over mevrouw Verhagen en ING in de rondvraag horen en niet in het financiële deel.
De voorzitter: Ik stel de rolverdeling als volgt voor: u stelt de vragen en ik leid de vergadering.
roon
0
Ik ben dit weekend ingegaan van maandag zeker aandelen post gaan kopen alleen wanneer.Maar na Han vermeulen bij harry die aangaf dat hij niet verwacht dat de koers hierop gaat stijgen begon ik toch te twijfelen.Nu heb ik van beursgenoten ook een reactie gehad.Die adviseren mij om maandag niet te gaan kopen.Nog even en de koers gaat maandag dalen.Ben nu wel heel benieuwd wat maandag gaat gebeuren.
[verwijderd]
0
Ook interessant over de 130 miljoen voor Sandd:

Herna Verhagen – CEO PostNL: Dan beginnen we met de overname en de ACM. De ACM heeft in de overname van bedrijven een formele, wettelijke rol op basis van de Mededingings- wet. Die houdt in dat de ACM toetst of een overname daadwerkelijk economische waarde creëert en of het niet bepaalde concurrentie weghaalt in de markt. Dat gaan zij doen. Zij hebben in fase 1 aangegeven dat zij meer onderzoek moeten doen naar deze consolidatie en dat gaan zij doen in fase 2. Die fase is inmiddels gestart. Het doel is om uiteindelijk op
_____________________________________________________________________________________________________
PostNL 50 algemene vergadering van aandeelhouders 2019 16 april 2019
_________________________________________________________________________________
economische gronden te bepalen of het wel of niet kan. Dat is het doel van de ACM en dat is hun wettelijk omschreven rol. Als zij tot het oordeel komen dat het niet kan, staat de optie open van artikel 47 en dat betekent dat je op dat moment aan de minister kunt vragen of je toestemming kan krijgen.
De EUR 130 miljoen is gebaseerd op de synergie die we denken te kunnen realiseren. In onze presentatie is EUR 50 miljoen tot EUR 60 miljoen per jaar gezegd en die gaan we bereiken in het derde jaar na het finaliseren van deze deal.
Sandd is tijdens de persconferentie die wij hadden op 25 februari 2019 gevraagd naar hun jaarrekening. Er is gevraagd waar de jaarrekening was. Toen heeft Sandd aangegeven dat die waarschijnlijk binnen een aantal weken gedeponeerd zou worden. Als die vandaag nog niet gedeponeerd is, is dat aantal weken in ieder geval niet gehaald.
Ik beantwoord de vraag over de VGP en Pim geeft antwoord op de vraag over de goodwill. De VPG uit bezwaren en geeft aan dat zij vindt dat er concurrentie moet blijven in de Nederlandse markt. Wij zeggen – en daar zijn we van overtuigd – dat, als je op lange termijn een post- netwerk in Nederland wilt behouden dat betrouwbaar en bereikbaar is, dat niet anders kan dan door uiteindelijk volumes te gaan combineren in één posttas. Dat menen wij oprecht. Daar zijn soms verschillende meningen over.
Pim Berendsen – CFO PostNL: Er is gevraagd hoeveel goodwill wij denken dat er is. Herna zei net al dat dit geen rechttoe-rechtaan acquisitie is, waar je de onderneming waardeert op basis van haar intrinsieke verdiencapaciteit. In dit geval zijn de basis voor de waardering de synergiën en dus de schaalvoordelen die wij kunnen behalen als we het volume uit het Sandd- netwerk naar ons netwerk halen. Het betekent ook dat we in de fase waarin we nu zitten, heel goed zullen kijken welke assets van Sandd we straks gebruiken. Met andere woorden: we zullen de purchase price, de EUR 130 miljoen, moeten alloceren naar de assets die we uit het Sandd-netwerk blijven gebruiken en moeten bepalen welke intangibles, immaterieel vast actief, we moeten toewijzen aan die assets, dus bijvoorbeeld klantenlijst, intellectueel eigendom of bepaalde IT-aspecten. Dat is nu nog niet gedaan. We zitten nu in de fase waarin we vanuit de aankondiging van 25 februari 2019 verder gaan in het nader analyseren van deze aspecten, maar daar zal ongetwijfeld een stuk goodwill landen op de balans. Hoeveel dat zal zijn, kunnen we vertellen op het moment dat we weten of we de transactie kunnen completen.
Dan was er een opmerking gemaakt over IFRS16. Ik weet niet zeker of die voor mij was of voor Hanneke. Ik heb er niets over gezegd, maar dat betekent niet dat we er niet naar hebben gekeken en ook niet dat we er niet over hebben gesproken. We hebben juist naar de volledigheid en juistheid van alle leaseverplichtingen gekeken in de aanloop naar IFRS16, dat met ingang van dit jaar van toepassing is. Zij zijn ook verwerkt in de posities op de balans en zij zullen ook terugkeren als we over de performance praten.
Saibee
1
quote:

POSTNLTT schreef op 29 september 2019 17:06:

Ik kwam deze tegen, van de ava Kl. Geweldig! Prinszicht, dit had jij kunnen zijn.
......
Dit is niet Prinszicht maar (als ik het goed onthouden heb) wel degelijk een gewaardeerde poster van het Postnl-forum.
2.704 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 ... 132 133 134 135 136 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 1,225
Verschil -0,016 (-1,29%)
Hoog 1,238
Laag 1,212
Volume 1.717.700
Volume gemiddeld 2.245.195
Volume gisteren 2.916.414

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront