Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Franse en Duitse industrie zwakker

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 september 2019 13:02
    @MBO: China first dan? ipv USA? Halen de Chinezen over een paar jaar de USA in, en dan zijn wij in West Europa echt niet beter af. Of hoe zou jij dit problem met de Chinezen oplossen? Ze hebben schijt aan onze patenten, hun bedrijven zijn altijd gecontroleerd door de overheid, ......zo zijn er legio voorbeelden waarom het niet zo wenselijk is dat China de grootste wordt.
  2. forum rang 5 DNFTT 23 september 2019 14:20
    quote:

    Ronald Engels schreef op 23 september 2019 14:07:

    Niet verbaast als er een zware recessie komt, er zijn steeds meer onrealistische dwazen in de wereld, die niets liever willen als die vieze smerige industrie kleiner maken en/of graag vernietigen.

    M.v.g.
    Ik denk dat het wel heel erg meevalt want er is veel geld en men is bereid om dit bijna om niet te investeren mits het een houdbaar verhaal is.
  3. Sjaak 23 september 2019 15:55
    Inkomens blijven achter bij prijzen (waar dat ook door komt: duurder door stikstof gebeuren, mensen die in verhouding meer uitgeven aan een huis en daardoor minder overhouden, spaarders krijgen minder rente dat nu niet uitgegeven wordt enz.). Dan kan er minder gekocht worden, en hoeft de industrie minder te maken. Hierdoor wordt het product per eenheid duurder totale kosten blijven gelijk (bij gelijk aantal medewerkers enz.) en wordt er weer minder gekocht. enz.
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links