TomTom « Terug naar discussie overzicht

September 2019: Op Naar Deals En 17.50 Koers

1.878 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 90 91 92 93 94 » | Laatste
Dutchy Ron
0
Civil Maps, a Silicon Valley-based start-up company, focuses on developing a mapping and localisation solution for autonomous vehicles – and has decided to set up its headquarters in Luxembourg.

Civil Maps started in 2013 with a simple objective: finding a way to avoid head-on collisions between trains caused by challenging weather or human error. Since then, its developers have created high-definition maps that allow them to localise the trains and enable asset management.

But why stop there? In 2015, a large US automotive manufacturer encouraged the young company to look into applying its technology for localising driverless vehicles. Immediately, the Civil Maps team got to work and developed a method for creating high-definition 3D maps of city surroundings called ‘Fingerprint Base Map’.

Civil Maps’ interest in Europe - and Luxembourg - started to grow about a year ago as the company saw European companies catch up with and even overtake their American competitors in the field of autonomous vehicle technology.

CEO Stefan Safko explains Civil Maps’ interest in Luxembourg: "Luxembourg is very conveniently located next to France, Germany and a couple of other countries that we are addressing. When you visit, you can see that there is a momentum building in the region."

The company had multiple reasons for choosing Luxembourg as a location for their European HQ. "There is an incredible pool of people actively seeking out smart mobility companies who are truly interested in making this happen in Luxembourg. You don’t see that in other regions," Mr Safko claims. He went on to explain that Civil Maps has already had a lot of help from proactive organisations in setting up logistical issues, such as registering for VAT, finding office space, and other aspects needing to go swiftly when setting up a start-up. Additionally, the company has been holding regular meetings with a team from the University of Luxembourg's Interdisciplinary Centre for Security, Reliability and Trust, which is conducting research on self-driving cars.

today.rtl.lu/news/business-and-tech/a...
[verwijderd]
0
Alles ziet er mooi uit en de zon schijnt weer volop op het eiland.
Vergeet ook niet wat (extra) BTC’s in te slaan en wellicht genieten wij samen van een heerlijke Gallo bij Can Gat !
Fijn weekend
BB
Wereldbelegger
10
quote:

moneymaker_BX schreef op 6 september 2019 17:50:

[...]

Na het banenrapport USA en Premium artikel IEX zakte het die knakker kopmt met een neutraal advies waardoor de fantasie enigzins wegloopt
Had echt de 12 aangetikt als de beurs 1% hoger was gesloten
En misschien was jij wel aan het verkopen
Het beleggingsorakel zat er weer naast.
Eerst een septemberdraadje openen met een koersvoorspelling van € 17,50 zonder verder enige onderbouwing.
Dan buitengewoon laf tegenover zijn persoonlijke glazenbol al zijn stukjes TomTom verkopen op donderdag omdat ze een paar centen zakken.
Vrijdag weer wat oppikken omdat de koers omhoog hikt. Om vervolgens te huilebalken dat zijn vrijdagvoorspelling van € 12,- niet uitkomt omdat een “andere” analist een neutraal advies geeft met alle gevolgen van dien. En oja… als de beurs 1% hoger was gesloten had TomTom echt wel de € 12 aangeraakt. Alsof daar enig verband mee zou moeten zijn. TomTom is notabene 2,78% omhooggegaan.

Beste moneyloser_XXL
op de eerste beursdag van dit jaar orakelde je bij een slotstand van Tom2 van 7,9 op 31-12-2019
het volgende:
1] moneymaker_BX 2 jan 2019 om 11:52
Deze maand nog totale verkoop TomTom voor minimaal € 13.50

2] Dan volgt er maanden een hardnekkig volhouden dat Microsoft € 15,- gaat neerleggen.

3] Deze maand zie je in je uitgespuugde theeblaadjes dat € 17,50 haalbaar is.

Ik ken je voor de rest niet maar een beleggingsanalist ben je zeker niet omdat je werkelijk niets weet te onderbouwen wat je hier schrijft. Maar alleen maar roeptoetert en zowat elk forum op de IEX site onderkakt met je gezwetst.
Waarom begin je niet een eigen beleggingssite? Kan je proberen geld voor je adviezen te vragen en verdien je misschien op die manier wat aan beleggen.

Ik sluit me aan bij bovenstaand advies van Een van de viermeiden
Wereldbelegger
0
Kijken we over de hele week dat heeft TomTom het niet slecht gedaan.
Niet wat velen (en ik ook) gehoopt hadden naar aanleiding van diverse berichten.

AEX 558,35 569,84 11,49 2,06%
AMX 811,76 822,74 10,98 1,35%
Tom2 11,086 11,442 0,356 3,21%

De markt heeft nog geen zin in een juichende stemming bij TomTom.

Wereldbelegger
0
En voor de mensen die geduld hadden of in januari zijn gaan speculeren is de koersstijging bepaald niet gek geweest. Bijna 45%

Tom2 7,9 11,44 3,54 44,81%

Zeker de beleggers met afgeleide producten staan aardig in het groen.
tatje
0
quote:

Wereldbelegger schreef op 7 september 2019 13:25:

En voor de mensen die geduld hadden of in januari zijn gaan speculeren is de koersstijging bepaald niet gek geweest. Bijna 45%

Tom2 7,9 11,44 3,54 44,81%

Zeker de beleggers met afgeleide producten staan aardig in het groen.

Share consolidation op 7,38.

Kreeg de centen en hiervoor de vermindering van het aantal aandelen weer helemaal bijgekocht.

Had bij de share consolidation X aandelen op 7,38 en nu ook weer X aandelen alleen niet op 7,38 maar 11,44 is zelfs 55% sinds mei 2019.

Kan me gaan opmaken voor een bezoek aan Can Gat.
[verwijderd]
0
[Modbreak IEX: Gelieve inhoudelijk te reageren, bericht is bij dezen verwijderd.]
viermeiden
6
Beste MM,

ik doe een serieuze en laatste oproep n.a.v. uw reactie:

Heb je nog steeds niet door dat de mensen je niet pruimen met al die noks
Het lachen om je solo praatjes wordt steeds luider
Je vind me een eikel maar schrijft toch op mijn geopende draadje raar maar waar
Ga lekker knikkeren in het buurthuis man.

Waar het mij en de mogelijk ook veel anderen omgaat is dat door te posten zoals u doet er de indruk wordt gewekt dat u een kenner bent. Dat dat niet zo is blijkt uit de vele adviezen die u de afgelopen maanden gegeven heeft. Iedereen heeft zijn eigen strategie. Zo ben ik 'blijven zitten' omdat ik op termijn rendement verwacht. Dat is mijn persoonlijke keuze.

Maar laten we met elkaar afspreken dat, indien we een verwachting uitspreken, daar ook een argumentatie bij komt. Dan kunnen we van elkaar leren en op inhoud met elkaar van gedachten wisselen. Zo moeilijk is dat toch niet!

viermeiden
jovi
0
Vele afwezigen op de IAA dit jaar. Maar wel Toyota dochter en TomTom partner DENSO. DENSO werkt niet alleen samen met TomTom maar ook met Tom!

persberichten.deperslijst.com/131977/...

Lees hier nog eens hoe indrukwekkend groot(s) dit bedrijf is!

jovi
Dutchy Ron
0
The DENSO press conference at the IAA auto show in Frankfurt will take place between11:00 and11:25 a.m. on September 11

Ook benieuwd naar wat VW te melden heeft
viermeiden
1
quote:

jovi schreef op 7 september 2019 14:46:

Vele afwezigen op de IAA dit jaar. Maar wel Toyota dochter en TomTom partner DENSO. DENSO werkt niet alleen samen met TomTom maar ook met Tom!

persberichten.deperslijst.com/131977/...

Lees hier nog eens hoe indrukwekkend groot(s) dit bedrijf is!

jovi
Hallo Jovi,

Leuk om onderstaand bericht nog eens te lezen:

www.businesswire.com/news/home/201901...

viermeiden
jovi
0
Wereldbelegger
8
Beste moneyloser_XXL
Uw reactie laat zien dat u niet meer dan een hork bent met zeer lange tenen. Elke vorm van kritiek pareert u door als een ware bully te reageren en niet voor uzelf te praten maar andere onbekenden er bij te halen die het met uw bully-geleuter eens zouden zijn.
Bovendien heb ik u nooit een eikel genoemd of vergelijkbare woorden gebruikt.
Ik trek alleen in twijfel of u een kenner bent en waarom u denkt adviezen te kunnen geven op een beleggingssite. U onderbouwt namelijk helemaal niets, of u kopieert slechts het werk van Nico Bakker en geeft daar een eigen draai aan wanneer u zelf in het aandeel bent gestapt.
Ook constateer ik dat wanneer de koers niet doet wat u voorspelt, het altijd de schuld van een ander is. Bij TomTom is het doorgaans de schuld van de heer Goddijn en zijn ega. Of zoals hierboven een andere analist die een andere mening heeft.
Wie bent u eigenlijk om deze ondernemers die heel wat mensen een baan bezorgen zo te mogen afzeiken achter uw beeldscherm?
Als u ooit wat in uw leven bereikt wilt u toch ook niet dat anderen uw capaciteiten in twijfel trekken en u voor van alles uitmaken omdat ze afgunstig zijn op uw succes.

Daarnaast is het lachwekkend dat een door u geopend draadje over TomTom op deze IEX site een bepaalde exclusiviteit bevat voor alleen volgers van het grote beleggingsorakel wat u denkt te zijn.

Een wijs man zou na acht maanden keer op keer volkomen fout te zitten met zijn koersvoorspellingen mbt TomTom gaan nadenken over zijn kennis over het bedrijf TomTom en over zijn eigen belegging-strategieën in het bijzonder.

Als ik hierboven schrijf dat sinds uw eerste geroeptoeter dit jaar op 2 januari het aandeel 45% is gestegen en ik lees daaronder dat tatje sinds mei op een plus staat van 55% dan denk ik dat er toch een hoop mensen met TomTom zonder uw geventileerde beleggerswijsheden over TomTom stevige rendementen maken.

Gezien uw pathologische spontaniteit in posten op deze site had u bij het door u bereiken van dergelijke resultaten zonder twijfel iedere lezer op deze IEXsite in elk openstaand draadje laten weten dat u een geniale belegger bent.
Helaas voor u heb ik dat nog niet mogen lezen.
Wereldbelegger
0
de koers van het aandeel TomTom
29-7 10,79
6-9 11,44
een plus van 6 %
Een warrant met het orakelkoersdoel(uitoefenprijs) van € 12 laat in 42 dagen een
plus zien van 22% over deze periode
uitgiftedatum 26-7 bidkoers 29-7 € 0,77
bidkoers 6-9 € 0,94

Zelf hou ik niet van zo van warrants maar voor speculatie met wat kleine bedragen is het een leuk bijproduct op de beurs. Als je de koersbeweging en koersdoel goed hebt ingeschat uiteraard((-;

En wie weet wordt het orakelkoersdoel van € 17,50 nog wel gehaald voor de afloopdatum van 20-12-19. Dan ben je spekkoper. Maar dan moet je het orakel wel vertrouwen met de voorspelling dat TomTom nog 53% stijgt in de komende 4 maanden. Het is niet onmogelijk. Feit is wel dat TomTom in 8 maanden 45% is gestegen.
Dus ja………
Maar ja…….Als het orakel zelf zijn TT2-aandeeltjes verkoopt op donderdag 5 sept dan weet ik niet of je het afgegeven koersdoel van de zelfbenoemde beleggingsanalist in acht moet nemen.

Lijkt mij verstandiger om een eigen plan te trekken.
[verwijderd]
3
quote:

Wereldbelegger schreef op 7 september 2019 17:24:

Beste moneyloser_XXL
Uw reactie laat zien dat u niet meer dan een hork bent met zeer lange tenen. Elke vorm van kritiek pareert u door als een ware bully te reageren en niet voor uzelf te praten maar andere onbekenden er bij te halen die het met uw bully-geleuter eens zouden zijn.
Bovendien heb ik u nooit een eikel genoemd of vergelijkbare woorden gebruikt.
Ik trek alleen in twijfel of u een kenner bent en waarom u denkt adviezen te kunnen geven op een beleggingssite. U onderbouwt namelijk helemaal niets, of u kopieert slechts het werk van Nico Bakker en geeft daar een eigen draai aan wanneer u zelf in het aandeel bent gestapt.
Ook constateer ik dat wanneer de koers niet doet wat u voorspelt, het altijd de schuld van een ander is. Bij TomTom is het doorgaans de schuld van de heer Goddijn en zijn ega. Of zoals hierboven een andere analist die een andere mening heeft.
Wie bent u eigenlijk om deze ondernemers die heel wat mensen een baan bezorgen zo te mogen afzeiken achter uw beeldscherm?
Als u ooit wat in uw leven bereikt wilt u toch ook niet dat anderen uw capaciteiten in twijfel trekken en u voor van alles uitmaken omdat ze afgunstig zijn op uw succes.

Daarnaast is het lachwekkend dat een door u geopend draadje over TomTom op deze IEX site een bepaalde exclusiviteit bevat voor alleen volgers van het grote beleggingsorakel wat u denkt te zijn.

Een wijs man zou na acht maanden keer op keer volkomen fout te zitten met zijn koersvoorspellingen mbt TomTom gaan nadenken over zijn kennis over het bedrijf TomTom en over zijn eigen belegging-strategieën in het bijzonder.

Als ik hierboven schrijf dat sinds uw eerste geroeptoeter dit jaar op 2 januari het aandeel 45% is gestegen en ik lees daaronder dat tatje sinds mei op een plus staat van 55% dan denk ik dat er toch een hoop mensen met TomTom zonder uw geventileerde beleggerswijsheden over TomTom stevige rendementen maken.

Gezien uw pathologische spontaniteit in posten op deze site had u bij het door u bereiken van dergelijke resultaten zonder twijfel iedere lezer op deze IEXsite in elk openstaand draadje laten weten dat u een geniale belegger bent.
Helaas voor u heb ik dat nog niet mogen lezen.

Hoe voel je jezelf nou met je monoloog epistel
Constant noks
Wie oh wie gaat jou nou nog serieus nemen als je op forumleden afgeeft
Doe ik niet ...wel op het Management maar eerlijk is eerlijk het aandeel gaat niet slecht de laatste tijd na de verkoop Telematics mede op mijn verzoek de tent op te knippen
Ik heb ze 3 x gesproken en lange gesprekken gevoerd
En nu jij>>interessant doen en de wijze uithangen maar wel op de man spelend
Jij begint met deze attacks richting mij geen probleem hoor maar stop ermee het gaat NIKS veranderen
Zo slecht vind ik mijn titel niet er zijn namelijk deals en 17.50 kan zo maar vallen bij bijv een bericht zijnde dat Microsoft een belang gaat nemen in TomTom
Veel mensen pruimen je niet op dit forum getuige de noks dus bewandel een andere weg en laat mij lekker met rust
Wereldbelegger
4
“Mede op mijn verzoek de tent op te knippen”
Het blijkt opeens dat u echt(!) gelooft in het management van TomTom. En dat uw gesprekken met de heer Goddijn en de zijnen het management heeft doen besluiten om Telematics te verkopen. Ik ben diep onder de indruk.

Mijn hemel… u bent geweldig. U bent fantastisch. U bent geniaal. U heeft invloed op de CEO en voorzitter van de raad van bestuur van TomTom. Ik maak een diepe buiging. Nu moet ik wel aannemen dat u regelmatig meevaart met die platbodem van de heer Harrold. Vandaar dat u weet dat Microsoft overweegt om een bod te doen op € 17,50

Maar waarom verkoopt u uw aandelen TT2 als de koers een paar centen daalt en koopt u weer aandelen de volgende dag als de prijs enkele dubbeltjes omhoog is gegaan. Ik snap die beleggingsstrategie niet. Misschien kan u uw beleggingswijsheid delen op dit forum.
Gezien uw invloed bij het topmanagement van TomTom moet u toch met uw “voorkennis” binnenlopen op dit aandeel. 45%? 55%? Vanaf begin januari 2019 Nog meer misschien? Please…. deel het met ons. Laat ons, eenvoudige lieden, lafen aan uw kennis en voorspellingen.

En u kunt ook zien hoeveel Noks ik ontvang. Bent u ook nog in dienst bij IEX? U bent een drukbezet en succesvol ondernemend persoon. En blijkbaar bent u een liefhebber van pruimen.
[verwijderd]
0
Ik ben niet bevriend met Management
Je wilt nu sarcastisch worden tegen me door overdreven taalgebruik geloof me ik kan het hebben ook kritiek
Dat ik in en uitstap met dit aandeel is niet zo raar kijk alleen naar afgelopen vrijdag gewoon bijna 40 cent lager als de high
Met 3000 aandelen is dat al 1200 Euro besparing
ja ik gok ook wel eens mis en loop dus soms geld mis maar wie niet
Jij waarschijnlijk niet want jij blijft zitten tot SintJuttemus in een wereld waarin NIKS meer zeker is
Doe je ding doe ik het mijne en laat me aub met rust nu want het forum wacht niet op dit soort clashes
De groeten aan je hond en fijne Kerstdagen
Putz
6
Aan alle forumleden (behalve Moneymaker).
Bespaar jezelf de tijd en moeite, MM is al 10 jaar hetzelfde op het forum... geen lieve moeder die daar wat aan doet.
[verwijderd]
0
[Modbreak IEX: Gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen, bericht is bij dezen verwijderd. Laatste waarschuwing.]
1.878 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 90 91 92 93 94 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 5,980
Verschil -0,205 (-3,31%)
Hoog 6,230
Laag 5,980
Volume 668.949
Volume gemiddeld 301.687
Volume gisteren 2.045.397

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront