Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Kosten bij ING nog te hoog'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 havik of duif 1 augustus 2019 10:41
    Hogere kosten, lagere rente, driehonderdduizend nieuwe klanten en dan toch een hoger resultaat in vergelijking met 2018 en hoger dan analisten hadden verwacht en dan lukt het ons niet tevreden te zijn en gaan massaal verkopen.
    Wordt het niet eens tijd om naar onszelf te laten kijken, misschien zit daar ook wel iets fout?
  2. mok 1 augustus 2019 10:42
    quote:

    havik of duif schreef op 1 augustus 2019 10:01:

    Kennelijk denken deze analisten als je maatregelen moet nemen tegen witwassen dat dit gratis kan, waar zit jullie versta?
    Winst gewoon gelijk, ondanks de lage rente. Dividendrendement is 7%. Je kunt beter een deel van je vermogen in aandelen ING beleggen dan hun spaarrekening. Moet niet iedereen doen natuurlijk ;)
  3. Huppeldepepup 1 augustus 2019 11:48
    Volume valt me mee. Zou me niet verbazen als de echte beleggers de boel even laten uitrazen en de koers vanmiddag wat doen herstellen. Wat overdreven reactie op goede cijfers. Lage rente wisten we al, extra kosten tegen witwaspraktijken idem. En dan toch beter dan verwacht resultaat plus aanwas klanten ondanks Italiaanse stop. Zou me ook niet verbazen als ING eerdaags een aandeleninkoopprogramma aankondigt. Ik zie geen echte redenen voor de plotselinge daling, behalve het uiterst negatieve sentiment t.o.v. banken. Rust bewaren en gewoon afwachten lijkt me. Zo langzaamaan wordt ING bijna overnamekandidaat.
  4. GJF1959 1 augustus 2019 12:25
    Ongeveer 1,5 week geleden heb ik gewaarschuwd voor de extra kosten omdat ze in het eerste kwartaal relatief weinig gereserveerd hadden (abn/amro had al vorig jaar een flinke reservering gedaan). Toch is de winst in het 2e kwartaal sterk. Had ik echt niet verwacht. Ik heb ing voor de lange termijn vanwege de goede transietie die ze door maken naar "een nieuwe bank". Dus maar weer 1000 ing bijgekocht. Wat opvalt zijn de kleine orders in het orderboek. Kennelijk zijn de kopers op vakantie.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links