Galapagos « Terug naar discussie overzicht

Bericht van CEO aan Forum

1.026 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 48 49 50 51 52 » | Laatste
Djurbus
2
Ik voel me ontzettend trots dat ik als (kleine) aandeelhouder deel van zo'n prachtig bedrijf uit mag maken! Aan een ieder die Galapagos een warm hart toedraagt de felicitaties; op een nóg mooiere toekomst voor alle patiënten en overige stakeholders! Bedankt Onno en team!
galaking
1
Als long term believer en aandeelhouder in Galapagos wil ik Onno feliciteren met de geweldige deal die gesloten is met Gilead. Wat me ook heel aanspreekt is het grote vertrouwen dat er is tussen de 2 bedrijven en de CEO's. In één woord GEWELDIG voor de toekomst van Galapagos, patiënten en aandeelhouders.
Piet2010
0
Zeer knappe deal; respect voor deze handelwijze. Hier past niets anders dan stille bewondering.
[verwijderd]
3
quote:

galaking schreef op 14 juli 2019 19:45:

Als long term believer en aandeelhouder in Galapagos wil ik Onno feliciteren met de geweldige deal die gesloten is met Gilead. Wat me ook heel aanspreekt is het grote vertrouwen dat er is tussen de 2 bedrijven en de CEO's. In één woord GEWELDIG voor de toekomst van Galapagos, patiënten en aandeelhouders.
Onderschrijf ik volledig deze post!

Daarbij zal Bart Filius als CFO ook veel rekenwerk hebben verricht.
Geweldige prestatie en wat een onderhandelings-resultaat! Hulde!

Zelfstandigheid geborgt voor de LT.

Onno van de Stolpe: je bent een uniek persoon.
Miljoenen patiënten gaan baat hebben bij wat Galapagos bewerkstelligd. De organisatie die je vanaf meet aan hebt opgebouwd.

Heel gaaf ook dat commercialisatie EU van toekomstige programma's volledig bij Galapagos blijft!!

no brains included
0
Beetje veel info om allemaal te verwerken vanavond. Deze deal zal door analisten nog dagen/weken geanalyseerd worden. Maar momenteel lijkt het er mij prima uit te zien. Galapagos laat Gilead in zijn interne keuken rondneuzen en Gilead betaalt daar 5,1 miljard voor. Onno offert een deeltje onafhankelijkheid op voor 10 jarige standstill. Gedurfde deal van beide
CEO's. Gilead en Galapagos op weg om Europees-Amerikaanse alliantie te maken waar de grote pharma's rekening mee moeten houden!
fonie
0
Een bewondering dat jullie samen de deal hebben gemaakt! Wensen jullie een prachtige toekomst met dit bedrijf en alle mensen die voor jouw mogen werken!
me_n
0
Ongekend, wat een deal! Gefeliciteerd Onno+team!
Bewondering en respect voor de keuze, hoop dat je binnenkort een boek gaat schrijven en deze climax daar ook in voor komt.
rakara
0
G 60.
0
Het beste resultaat van alle opties die er waren , Onno en team ongekend en onwijs gaaf resultaat .
Westvleteren
1
Bedankt Onno+team! Prachtig bericht!

Wat een een enorme vertrouwen van Gilead, belooft veel goeds voor de toekomst.
En niets beter, ook voor ons aandeelhouders. als een betrouwbare CEO met lange termijns visie: op eigen benen en onafhankelijk, zoals advies om na cancelen eerdere deal met AbbVie prachtig koopmoment omdat er veel betere deal uit te halen is, bleek 100% waar!
Novice7
0
Geweldig Onno voor de patiënt én ons als aandeelhouders. Wat zei je ook alweer, "blijf bij ons" en "ik houd van groots en meeslepend". Dat heb ik goed onthouden, hartelijk gefeliciteerd met dit geweldige resultaat!!
MZ
0
Think big!

Onno, van harte gefeliciteerd en bedankt met deze geweldige deal!
Ook voor alle patienten is dit de beste uitkomst.
Een diepe buiging voor deze CEO.
de tuinman
0
quote:

beagle06 schreef op 14 juli 2019 19:01:

Dear Forum,
It is with great pride and joy that I can announce today’s transformative collaboration with Gilead. Pride, because the deal is all about innovation, the platform and pipeline that Galapagos has built over its 20 years of existence. This is truly valued by Gilead and reflected in the deal. Joy, because we secured the long term independence of the company in this alliance. Independence to determine our own programs, our disease focus and our own destiny. Dan O’Day and I have spent a lot time discussing the bigger framework of how the companies can work best together. We both believe that an independent Galapagos is best to harbor the innovation and maximize the future delivery of further new mode of actions. Independence and innovation to deliver value to all stakeholders.
There is a lot of trust between the teams of the two companies, bonds that will be strengthened by close scientific collaboration, with no boundaries and no limits. Together to jointly deliver the best medicines to patients and show the world how two science based companies can do things differently to the benefit of society, employees and investors.
Best wishes,
Onno

Conference call meegeluisterd en ook een opmerking van Onno tijdens de Q&A viel me op.

Deze deal lijkt mij inderdaad een voorbeeld voor veel biotech-bedrijven en farmaceuten.

I.p.v. domweg elk kleine biotech op te kopen, kunnen de grote farmaceuten een samenwerking aangaan met deze biotech en de innovatie stimuleren.

Hier kunnen beide bedrijven van profiteren, maar ook patiënten en de maatschappij.

Een mooi voorbeeld voor de farmaceutische industrie.



[verwijderd]
1
Onno bedankt.
Studio sport niet gemist
Kun je iedere zondag een Galapagos uitzending verzorgen.
Bakkiekoffie
0
Het ljkt me geweldig wat is afgesproken. Maar wat zijn de risico's"
Stel een andere biotech wil GLPGS overnemen en doet een vijandig bod?
[verwijderd]
0
quote:

Bakkiekoffie schreef op 14 juli 2019 22:33:

Het ljkt me geweldig wat is afgesproken. Maar wat zijn de risico's"
Stel een andere biotech wil GLPGS overnemen en doet een vijandig bod?

Dan moeten ze met een heel vee grotere zak met geld komen dan enkele uren geleden. De zelfstandigheid van Gala is nu echt gegarandeerd, en met het partnerschap is de verdere groei en ontwikkeling ook gegarandeerd. Er moet nu wel heel veel geld op tafel gelegd worden om de toegenomen verwachtingen af te kopen, want deze zijn erg groot en de onzekerheden zijn voor een groot deel uit het aandeel weggenomen. Voordat grote aandeelhouders nu gaan verkopen, die plannen hebben van 10-20 jaar, dan moet er wel heel veel geld tegenover staan, want wanneer je nu je buideltje Gala hebt, dan doe je dat nooit meer weg, dat is wel duidelijk op basis van het verleden en de basis die is gelegd met deze deal voor de toekomst Er zal heus nog wel wat KT in de markt zitten, die worden de komende tijd dan opgekocht. En daarna is het vasthouden, over een paar jaar telkens een mooi dividend, en dan verder met het leven.
Broer Konijn
0
quote:

beagle06 schreef op 14 juli 2019 16:46:

Bericht vanuit New York City. Stel Studio Sport vanavond maar even uit, nieuws op komst.....
Hulde, hulde, hulde......

Een belangrijke en mooie volgende stap voor huidige en toekomstige patiënten, de medewerkerkers, investeerders en andere stakeholders.

Hulde ook voor O’Day die woord houdt en de zelfstandigheid respecteert. Dat geeft vertrouwen ook naar de toekomst.
The speed of trust......

De CEO’s en teams die dit hebben gerealiseerd hebben m.i. wel een drankje verdiend ;-) Misschien in de Times Square Brewery? Prima drankjes en een inspirerend en energiek uitzicht.

Proficiat allen, well done!
1.026 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 48 49 50 51 52 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 27,380
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 27,380
Laag 26,940
Volume 135.801
Volume gemiddeld 81.069
Volume gisteren 104.556

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront