Kas Bank « Terug naar discussie overzicht

Kas Bank 2019

57 Posts, Pagina: « 1 2 3 | Laatste
voda
0
Caceis en Kas Bank boeken voortgang met bod

Gepubliceerd op 25 mrt 2019 om 08:13 | Views: 621

KasBank 09:55
12,26 -0,02 (-0,16%)

AMSTERDAM (AFN) - De Franse effectendienstverlener Caceis en Kas Bank boeken naar eigen zeggen goede voortgang inzake het bod van de Fransen op hun Nederlandse branchegenoot. Het proces voor de benodigde goedkeuringen van toezichthouders loopt. Volgens een persverklaring van Kas Bank verwacht Caceis voor 20 mei een biedingsbericht in te dienen bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Caceis, onderdeel van financieel concern Crédit Agricole, kondigde in februari aan Kas Bank te willen overnemen voor 188 miljoen euro. Het aandeel Kas Bank steeg daarop flink in waarde op de beurs in Amsterdam. Het bestuur en de raad van commissarissen van Kas Bank ondersteunen het bod, dat neerkomt op 12,75 euro per aandeel inclusief dividend.
voda
0
Kas Bank stapt in blockchain-project

Gepubliceerd op 2 apr 2019 om 09:15 | Views: 1.529

KasBank 12:50
12,30 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Kas Bank werkt samen met andere partijen aan standaarden voor handel in gedigitaliseerde effecten met behulp van blockchain-technologie. Het bedrijf is een van de deelnemers van het samenwerkingsverband Crypto Delta, waartoe ook advocatenkantoren, fintechbedrijven en consultants zijn toegetreden.

Naast het ontwikkelen van standaarden, denkt de stichting ook na over de beste manieren waarop bedrijven digitale effecten kunnen uitgeven. Volgens de initiatiefnemers zijn er veel voordelen aan het omzetten van bijvoorbeeld fysieke obligaties en aandelen in digitale vorm, zoals een grotere flexibiliteit, minder risico en lagere kosten.
voda
0
Kas Bank draagt aandelen over aan medewerkers

Gepubliceerd op 4 apr 2019 om 08:00 | Views: 2.054

KasBank 12:59
12,25 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Kas Bank heeft 5571 aandelen uit zijn eigen voorraad overgedragen aan een aantal hooggeplaatste medewerkers, als onderdeel van hun beloningspakket. Het gaat onder meer om het bestuur van Kas Bank.

De transactie moest bekend worden gemaakt als onderdeel van het voorlopige akkoord met Caceis over een overname door de Franse effectendienstverlener. Kas Bank liet onlangs al weten dat de afronding gestaag vordert.
Watermannetje2012
0
quote:

Stephan010 schreef op 25 februari 2019 08:28:

[...]

Overname prijs van €12.70 ?
Zeker mooi resultaat. Gefeliciteerd.
Hopelijk gaat dit - een (deel)overname - op korte termijn ook gebeuren met het bedrijf OCI. Volg de ontwikkelingen.

www.iex.nl/Aandeel-Koers/524777/OCI.aspx
[verwijderd]
0
quote:

Watermannetje2012 schreef op 6 april 2019 09:35:

[...]

Zeker mooi resultaat. Gefeliciteerd.
Hopelijk gaat dit - een (deel)overname - op korte termijn ook gebeuren met het bedrijf OCI. Volg de ontwikkelingen.

www.iex.nl/Aandeel-Koers/524777/OCI.aspx
Wat zouden ze OCI geven voor een koers/verlies verhouding van 50 a 100??
Bij KPN kwam er ene Slim langs om de mensen met beide benen op de grond te zetten. Oh wat waren we beledigd... maar tot op heden is KPN er nooit bovenuit gegroeid.
[verwijderd]
0
quote:

up or down schreef op 8 maart 2019 19:38:

[...]

... dat is nou ook wat... slotkoers 10,44....totaal verlies p/a nu al op 0,76 per aandeel, dat is in twee dagen: 6,8% ..... maar echte ex-kaasbankers gaan voor dividend, toch?

gewoon volhouden hoor!!!

Dank voor je adviezen en medeleven, up & down, maar waar beleg jij in, en en gaan jouw posities ?
[verwijderd]
0
quote:

free schreef op 5 maart 2019 16:50:

[...]

Ik verkocht zonet de laatste pluk Kasbank en switchte naar ING een stukje onder E. 11,20
In het kader van de hierboven genoemde "elders kansen zien"
Die 4% die ik bij KasBank laat liggen lijken mij bij ING meer dan haalbaar in de komende 6 maanden.
Dit was mijn gokje, up or down destijds, en jij ?
Stephan010
0
€12.75was toch bod op Kasbank? Koers gaat alsmaaromlaag. Zou er geen goedkeuring komen ?
voda
0
Operationeel directeur Witteveen KAS Bank vertrekt

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Kas Bank
12,30 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Chief Operating Officer Jaap Witteveen vertrekt bij KAS Bank. Dit maakte de bank maandagochtend bekend.

Per 1 augustus zal Witteveen toetreden tot de statutaire directie van DAS als Chief Transformation Officer.

In verband met het voorgenomen bod van CACEIS op alle uitstaande aandelen KAS Bank, worden de taken van Witteveen voorlopig overgenomen door medebestuurders Sikko van Katwijk en Mark Stoffels.

Begin dit jaar deed CACEIS een bod in contanten op alle uitstaande aandelen van KAS Bank ter waarde van 12,75 euro per aandeel. Met het bod wordt KAS Bank gewaardeerd op 188 miljoen euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
[verwijderd]
0
Heel langzaam kruipt de koers weer naar het bod van €12,75. Gezien dat er steeds meer kopers op iets hogere koersen komen, ga ik er vanuit dat vandaag of volgende week het bod wordt goedgekeurd. Zelf heb ik nog een aantal aandelen aangeschaft, want de kans dat het bod niet doorgaat, lijkt nihil. Bovendien ligt de intrinsieke waarde van Kas Bank rond de €13,00. Er valt maar een bescheiden winst te behalen, maar gezien de rente op de spaarrekeningen is de winst zeer aangenaam t.o.v. het risico.
voda
0
Fitch positief over bod Caceis op Kas Bank

Gepubliceerd op 2 aug 2019 om 15:14 | Views: 143

KasBank 15:01
12,60 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Kredietbeoordelaar Fitch heeft Kas Bank op 'Rating Watch Positive' geplaatst na het overnamebod van de Franse effectiendienstverlener Caceis. Volgens het beursgenoteerde bedrijf zelf zal Kas Bank, zodra de overname is voltooid en voordat Kas Bank een branche van Caceis wordt, zeer waarschijnlijk profiteren van de steun van Crédit Agricole.

Caceis, een onderdeel van financieel concern Crédit Agricole, heeft zijn overnamebod op Kas Bank onlangs officieel gelanceerd. Het bod bedraagt 12,75 euro per aandeel, inclusief dividend, in contanten voor Kas Bank. Daarmee wordt het bedrijf gewaardeerd op 188 miljoen euro. Eerder was al de verwachting uitgesproken dat Kas Bank in het derde kwartaal van dit jaar in Franse handen komt, afhankelijk van de goedkeuring van Nederlandse en Europese autoriteiten.
voda
0
Aandeelhouders KAS Bank geven groen licht voor overname CACEIS

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Kas Bank
12,65 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) De aandeelhouders van KAS Bank hebben ingestemd met de overname door de Franse effectendienstverlener CACEIS. Dit werd donderdag bekend na afloop van de buitengewone aandeelhoudersvergadering.

"Nu de aandeelhouders hebben ingestemd met alle voorwaardelijke besluiten op deze BAVA, is de succesvolle afronding van deze transactie een stap dichterbij gekomen", zei bestuursvoorzitter Sikko van Katwijk in een toelichting.

Tijdens de BAVA werd onder meer groen licht gegeven voor de goedkeuring van de statutenwijzigingen en de voorwaardelijke goedkeuring van de voorwaarden voor een splitsing en liquidatie van KAS BANK.

Aandeelhouders gaan ook akkoord met de voorwaardelijke benoeming van Jean-François Abadie, Catherine Duvaud en Joseph Saliba tot lid van de raad van commissarissen en het voorwaardelijke verlenen van de volledige en definitieve decharge aan Petri Hofsté en Tanja Nagel als aftredende leden van de raad van commissarissen.

De biedingsperiode voor het bod van CACEIS op KAS Bank, van 12,75 euro per aandeel, loopt op 23 september aanstaande af.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Alle goedkeuringen overname Kas Bank binnen

Gepubliceerd op 17 sep 2019 om 22:19 | Views: 438

KasBank 17 sep
12,70 +0,05 (+0,40%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Alle goedkeuringen van toezichthouders voor de overname van effectendienstverlener Kas Bank door het Franse Caceis zijn binnen. Dat werd dinsdag gemeld. De aanmeldperiode loopt tot en met 23 september.

De Crédit Agricole-dochter maakte in februari bekend Kas Bank over te willen nemen. Eerder deze maand werd ingestemd op een bijzondere aandeelhoudersvergadering van Kas Bank met de deal. Daarmee wordt het bedrijf gewaardeerd op 188 miljoen euro.
voda
0
Caceis doet bot op Kas Bank gestand

Gepubliceerd op 23 sep 2019 om 21:32 | Views: 0

KasBank 13:11
12,70 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Het Franse Caceis heeft zijn op bod op effectendienstverlener Kas Bank gestand gedaan. Voor de overnamedeal zijn 95,3 procent van de aandelen aangemeld. Tot en met 7 oktober kunnen de resterende stukken nog aangemeld worden.

De Crédit Agricole-dochter maakte in februari bekend Kas Bank over te willen nemen. Eerder deze maand werd ingestemd op een bijzondere aandeelhoudersvergadering van Kas Bank met de deal. Daarmee wordt het bedrijf gewaardeerd op 188 miljoen euro.

Kas Bank heeft maandag tevens bekendgemaakt de raad van bestuur na de overname door Caceis te versterken met een nieuwe operationeel directeur. Het gaat om Christophe Pierron die nu nog een hoge functie bekleed bij de Luxemburgse tak van Caceis. De aandeelhouders zullen van de voorgenomen benoeming op de hoogte worden gesteld tijdens een buitengewone aandeelhoudersvergadering van Kas Bank die op korte termijn bijeen zal worden geroepen.
voda
0
Fitch zekerder over KAS Bank

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Kas Bank
12,75 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Fitch Ratings heeft de kredietwaardigheid van KAS Bank verhoogd, naar aanleiding van de overname door CACEIS Bank. Dit maakte de kredietbeoordelaar donderdagmiddag bekend.

Het ratingbureau gaat uit van een zeer grote kans dat het moederbedrijf van CACEIS, Crédit Agricole, KAS Bank uit de brand zal helpen bij financiële problemen, totdat de juridische fusie van de bedrijven een feit is. De Nederlandse staat zal niet meer ingrijpen, zoals Fitch eerder incalculeerde.

De rating gaat omhoog van A-min naar A-plus, met een stabiele outlook. Na de fusie houdt KAS Bank op te bestaan en eindigt dus ook de rapportage door Fitch.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Update: CACEIS bezit ruim 97 procent van KAS Bank

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Kas Bank
12,75 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) CACEIS heeft met het overnamebod op KAS Bank 97,07 procent van de aandelen van het bedrijf in handen gekregen. Dat maakte de bank maandagavond bekend, nadat de na-aanmeldingstermijn verliep.

Vorige maand meldde CACEIS al dat het bod gestand werd gedaan, nadat 95,30 procent van de aandelen was aangeboden onder het bod van 12,75 euro.

In de na-aanmeldingstermijn werd nog eens 1,77 procent van het aandelenkapitaal, ofwel circa 261.200 aandelen, aangemeld. Daarmee heeft het consortium 97,07 procent van de aandelen van KAS Bank in bezit.

Op 5 november wordt KAS Bank van de beurs gehaald. Dit betekent dat de laatste handelsdag op 4 november plaatsvindt.

Update: om meer informatie toe te voegen.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
57 Posts, Pagina: « 1 2 3 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  18:05
 Germany40^ 17.714,20 -0,69%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,66%
 US30^ 37.851,00 -0,43%
 Nasd100^ 17.004,48 -3,10%
 US500^ 4.960,72 -1,75%
 Japan225^ 37.028,48 -2,56%
 Gold spot 2.388,28 +0,37%
 EUR/USD 1,0655 +0,10%
 WTI 82,10 +0,02%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront