Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Reclame op basis bankgegevens kan niet zomaar

Lees over dit aandeel ook

  1. 17 apr Berenberg verhoogt koersdoel ING
  2. 01 feb Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. Sir Cryptalot 3 juli 2019 12:20
    quote:

    suske wiet schreef op 3 juli 2019 11:25:

    Wat mag Amazon meer dan de banken ?
    Amazon heeft (nog) geen bankvergunning, dus in feite niets. Maar als u doelt op reclame n.a.v. uw aankopen, dan heeft u daar zelf toestemming voor gegeven door uw eigen aankopen te doen binnen het Amazon netwerk.
  2. Peak 3 juli 2019 13:55
    Deze natte droom van banken mag vooral nooit uitkomen. In ruil voor helemaal geen enkele inspanning bakken met geld verdienen aan uw gegevens. Een bank voorziet in een basisbehoefte en deze mag net zoals in een ziekenhuis of in het onderwijs nooit worden gemend met commerciele belangen. Je kan erop wachten dat je uitsluitend advertenties ziet van zakelijke klanten van ING. Weg vrije keuze, eigen beeldvorming, objectiviteit en goede concurrentie en dus het beste aanbod voor de consument. Wat een gruwelijke gedachte dat die misselijke mensen even voor jou gaan bepalen wat goed is of en niet en daar ook nog eens gruwelijk aan gaan verdienen... De zwijgende massa maakt dit allemaal mogelijk. Mensen moeten gauw af van de "lekker makkelijk" way of life en net iets harder nadenken voordat ze de sleutel van het geld aan ene Mark Z. puber-af geven notabene en de brainwash power van reclame aan banken. Teken niet blind voor toestemming voor gewijzigde policy in ruil voor een sleutelhangertje. Maak het ze eens een keer een beeje moeilijk in je eigen belang en die van je nazaten. Weet niemand meer hoe Indianen van hun land afkwamen? Waar maak je, je druk over ook eigenlijk. Het interesseert niemand Jack Sh..
  3. aw.nl 3 juli 2019 17:33
    Het gemak waarmee de ING bank de privacy van haar klanten opheft om een paar extra centen mee te verdienen. Het gemak waarmee ING Bank kosten voor het aanhouden van een bankrekening verhoogd, om daarmee een boete van DNB te betalen voor een stuntelig anti-money laundering beleid. Het gemak waarmee de ING Bank salarissen van bestuurders op exorbitante wijze wenst te verhogen. Het morele compas van de ING bestuurders is zoek, misschien is het tijd voor Lubach om een nationale ING bankrekening opzeg dag te organiseren.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

ING Groep

15,230 19 apr
+0,062 +0,41%
Premium

Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links