Affimed NV « Terug naar discussie overzicht

Forum Affimed geopend

5.631 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 278 279 280 281 282 » | Laatste
IEX - Forummoderator
0
Affimed in short
Our mission at Affimed is to create novel therapeutic options for patients suffering from cancer and other life-threatening diseases. With our differentiated approach to arming the body’s innate immune systems, we are focused on delivering new treatments beyond the limitations of existing therapies.

Groet Henk
nelis h
0
Tom3 heeft aardig kijk op Affimed.

hier zijn comment geplaatst op Seeking Alpha
Tom3 , dank voor je bijdrages, o.a. de winst op Arrowhead heb ik aan jou te danken.

- - -

Takeaway from the shareholder meeting today. Only 2 shareholders attended the meeting in person, the years before nobody showed up so this was new to the company. Registered number of votes were only 28 million.There was plenty of time to ask questions, there was no restraint in the answering. The share price drop of the day before was not expected as the attending doctors in Lugano were enthusiastic. May be they should change their public relations office.The AFM13 trial design of 25 weeks AFM13/52 weeks PD1 had been chosen 4 years ago due to safety reasons. AFM 13 (stand alone) annual market potential in the US amounts to 2500 x $ 200k. An accelerated approval based on a trial with 100 patients has been agreed on. The IND of AFM24 will be filed in September. New to me was the prospect of a combo of AFM 24 (which has been described as very safe and a low stand alone 20% ORR bar) plus PD-1. This could be a very potent and profitable medicine. May be this complicates the ongoing partnering discussions with a PD-1 partner. I have asked why Anderson is that slow, although Affimed pays for this. Anderson is in the lead and Affimed has limited legal power to make Anderson a little faster. A triple combo of cbNK/ AFM13 or #24/PD-1 would be possible in theory, but things then become quite complicated according to mrs Alland .
The termination of AFM11 was in fact based on commercial reasons (market too crowded), Mr Hoess wants to invest this money in the AFM24 trials. AFM26 is fully funded by the undisclosed partner. To wrap up: solid science but room for improvement regarding to speed and public relations

seekingalpha.com/news/3473299-new-dat...
Tom3
1
Ja deze IEX actie kan ik ook wel waarderen. Het hoofdzetel is nota bene in Nederland gevestigd. Kan ik gelijk van de gelegenheid gebruik maken om de buitengewone hoge omzetten gedurende de laatste handelsdag van de maand te verklaren. Op vrijdag werd er meer dan het achtvoudige van de normale omzet gedraaid dankzij de toelating tot de Russel 3000 index. Kennelijk wordt hier onderscheid gemaakt naar marketcap omdat bijvoorbeeld een fonds als Bellicum (een concurrent van Kiadis) 15% daalde met een achtvoudige omzet. Dat de koers ondanks deze mammoetomzetten (12% van het aantal uitstaande aandelen op 1 dag) slechts steeg van $ 2,70 naar $ 2,87 is in mijn ogen bijzonder mager. Kennelijk zitten er veel aandelen bij hedgefunds die zoals bekend voornamelijk gokken op het kortebaanwerk. Per 1 juli maar eens letten op het short sell gebeuren. En die hedgefunds zien bij Affimed kennelijk heel weinig triggers voor koersstijgingen. Jammer dat het aandeel Affimed er nu al sedert de spike ten gevolge van de Roche deal als er natte dweil bij hangt. Beleggers zien vooralsnog niet in dat deze club in potentie een groep van zeer waardevolle medicijnen kan en zal ontwikkelen op basis van hun NK CD16a tetravalente antilichamen. Enkel een Fate therapeutics zegt iets soortgelijks te ontwikkelen maar die club wordt op het 5 voudige gewaardeerd als Affimed. Ik schat de technologische basis van Affimed op grond van hun 20 jarig trackrecord hoog in. Door de deal met Roche/Genentech valt zeker t/m 2020 geen verwatering te verwachten. De lage waardering zou toegeschreven kunnen worden aan de inschatting van de markt van de veronderstelde management vaardigheden, cq een gebrek daar aan, van de leiding en (dat denk ik is het belangrijkste, management kun je immers vervangen) de vrij lage potentiële omzetten van het leadproduct AFM13. De baanbrekende deal met Roche/Genentech, die in feite een validatie van de techniek vormde en/of AFM24 zou hier zo maar een herwaardering kunnen veroorzaken. Dat AFM13 goedgekeurd gaat worden is op grond van het gunstige risicoprofiel en de lage werkingsgraad van de huidige middelen (Adcetris van Seattle Genetics) in mijn ogen dus een kwestie van tijd. Affimed blijft derhalve zeker een hoeksteen van mijn portefeuille tenzij het tegendeel is bewezen. Geef het een paar jaren.
Tom3
0
NB in het verleden was ik ook fan van MdXH, Verastem, Kiadis en later Molmed. Ik heb op IEX echter ook gemotiveerd waarom ik gaandeweg de rit teleurgesteld raakte in deze fondsen en waarom ik die aandelen vervolgens (min of meer tijdig) heb verkocht. Bij biotech moet je 1) belangen spreiden 2) permanent je afvragen waarom ik een fonds heb aangekocht en of die veronderstellingen nog wel kloppen. Vertragingen in onderzoeksresultaten zijn daarbij een belangrijke rode vlag. Bij Verastem en MdxH bleek me dat het zelfstandig verkopen van een product in veel gevallen tot een tranendal leidt. De echte krenten worden meestal door BP opgevist in de vorm van licentiedeals. Zoals bij Affimed dus.
Tom3
0
finance.yahoo.com/news/affimed-added-...

Zou een opwaarts effect op koers kunnen hebben. Dhr Hoess heeft als privéaandeelhouder ook belang bij een hogere koers.
Tom3
0
De omzet vrijdag inclusief wat na de sluiting verhandeld werd bedroeg ongeveer 8,5 mln stuks, kennelijk hebben hedgefunds van de gelegenheid gebruik gemaakt om 7,5 mln extra stukjes te lozen. Dit ruimt echter lekker op omdat de Russel 2000/3000 etc fondsen denk ik niet voor de daghandel gaan. Ik vermoed derhalve dat de handel voortaan dunner zal zijn maar ook rustiger.
Guy2024
0
Nog wat stukken bijgekocht aan 2.85$ om gemiddelde wat te laten zakken.
We zullen zien wat het oplevert in de toekomst.
nmgn
0
Mooi dat er een forum is geopend! Ik zit er ook al een tijd in. Had ze al voor de Roche deal, maar flink afgebouwd toen. Nu weer aan de koopzijde met een gak van rond de 3,3
RP91
0
Heb langzaamaan gestaffeld ingekocht en sta nu op een gemiddelde van $3,40. Heb niet meer cash op de plank liggen om nog meer bij te kopen, dus omhoog met die koers;) Al heb ik de tijd met dit aandeel..
Tom3
0
quote:

RP91 schreef op 1 juli 2019 18:36:

Heb langzaamaan gestaffeld ingekocht en sta nu op een gemiddelde van $3,40. Heb niet meer cash op de plank liggen om nog meer bij te kopen, dus omhoog met die koers;) Al heb ik de tijd met dit aandeel..
Ja ik zit zo rond de $3,30. Een kwart van mijn totaal stampt uit het pre Roche tijdperk toen $ 1,70 de "koers" was. Bizarre waardedaling meegemaakt natuurlijk maar nu de hedgefunds hun stukjes hebben ingeleverd bij solide index fondsen hoop ik dat we uiteindelijk naar een waarde a la ProQR toegaan, dwz een verdubbeling.
Tom3
6
Voor alle investeerders in Affimed heb ik hier nog een transcriptie van de presentatie van de laatste kwartaalcijfers met aansluitend een vragenrondje van analisten. Het is zeer informatief en geeft ook aan waar het verschil bijvoorbeeld zit met een Fate Therapeutics: de crux is dat een NK cel stand alone "moeite heeft" met het detecteren van een kankercel die uitgeschakeld moet worden. De Fate cellen met een kunstmatig ingebouwde CD16a receptor zullen dus niet automatisch het verschil maken. De ontwikkelde antilichamen van Affimed vormen als het ware het noodzakelijke verbindingsstukje tussen de NK cel (CD16a) en de kankercel (CD30). Om deze reden vind ik de huidige waardering van een Fate van meer dan $ 1 mrd lichtelijk overdreven omdat ook niet bekend is wat het veiligheidsprofiel is van deze kunstmatig geconstrueerde cellen. Het veiligheidsprofiel van Affimed /cbNK cellen van Anderson zou buiten kijf staan:

seekingalpha.com/article/4265848-affi...

[verwijderd]
0
Ik heb zeer veel vertrouwen in Affimed, maar ben nu wel klaar met inslaan. Mag wel weer omhoog.
Tom3
0
quote:

De Troon Jan schreef op 30 juni 2019 14:14:

Ben benieuwd wanneer het aandeel een keer de hoogte in gaat?
Ik denk dat er onderhand een heel peloton zit te wachten op een koersstijging. Ik vraag me zo af waarom een Merus op het dubbele van een Affimed wordt gewaardeerd? Beter management?,lucratievere indicaties?, betere parters?, grotere mijlpaalbetalingen? betere fundamentele kennis?! Het ontbreekt gewoon aan momentum (en interesse van institutionele beleggers). Kennelijk heeft men net iets te lang in de wachtkamer gezeten. Degenen die bij de IPO voor $ 12 per aandeel zijn ingestapt zijn ook niet echt tevreden denk ik. En zoiets blijft lang hangen.
[verwijderd]
0
quote:

Tom3 schreef op 3 juli 2019 18:15:

[...]

Ik denk dat er onderhand een heel peloton zit te wachten op een koersstijging. Ik vraag me zo af waarom een Merus op het dubbele van een Affimed wordt gewaardeerd? Beter management?,lucratievere indicaties?, betere parters?, grotere mijlpaalbetalingen? betere fundamentele kennis?! Het ontbreekt gewoon aan momentum (en interesse van institutionele beleggers). Kennelijk heeft men net iets te lang in de wachtkamer gezeten. Degenen die bij de IPO voor $ 12 per aandeel zijn ingestapt zijn ook niet echt tevreden denk ik. En zoiets blijft lang hangen.
Dank je Tom,
Nu heb ik nog een volgende vraag voor jou? Vandaag las ik een koopadvies voor adamis pharmaceuticals ken je dit aandeel of heeft dit potentie?
Gr jan
Tom3
0
quote:

De Troon Jan schreef op 3 juli 2019 21:50:

[...]

Dank je Tom,
Nu heb ik nog een volgende vraag voor jou? Vandaag las ik een koopadvies voor adamis pharmaceuticals ken je dit aandeel of heeft dit potentie?
Gr jan
Nou de koersgrafiek lijkt meer op een uitgerekte crash: van 1500 naar 1,28 in 5 jaar. Dat is op zich al een prestatie. Daar is dus iets helemaal mis gegaan. Er zijn niet veel bedrijven die dan alsnog een goed prestatie neerzetten. Arrowhead is zo'n uitzondering, maar dat is een bedrijf dat met iets compleet nieuws bezig is. Adamis doet iets met allergische reacties. er is zelfs een goedgekeurd product. Op Yahoo is men niet onder de indruk van het management van Adamis Ik zou ze op een afstandje houden, bij gebleken turn around is er nog tijd genoeg om in te stappen. Zo'n koopadvies moet je ook kritisch bekijken, kun je ook inhuren.
5.631 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 278 279 280 281 282 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 15 apr 2024 22:00
Koers 5,490
Verschil -0,260 (-4,52%)
Hoog 5,920
Laag 5,420
Volume 58.463
Volume gemiddeld 465.629
Volume gisteren 68.743

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront