Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Naspers: de grootste aandeelhouder in Tencent

12 Posts
DeZwarteRidder
2
Techgigant Naspers maakt valse start met spin-off door aandeelhouders ongelijk te behandelen
Datum
01 juni 2019

De Amsterdamse beurs krijgt er deze zomer een gigant bij als het Zuid-Afrikaanse Naspers haar internetbelangen hier in notering brengt. Volgens Naspers worden de eigen activiteiten in Zuid-Afrika niet op waarde geschat. Het is de vraag of dit door de notering in Amsterdam zal veranderen.

In een tijd waarin meer dan ooit wordt gehecht aan gelijkheid tussen aandeelhouders treedt Naspers dit principe met voeten.

Het Zuid-Afrikaanse technologie- en mediabedrijf Naspers is voornemens halverwege juli haar portefeuille met investeringen in internetbedrijven af te splitsen en een notering te geven in Amsterdam.

Het nieuw te creëren vehikel, dat nog geen naam heeft en vooralsnog Newco wordt genoemd, zal waarschijnlijk na Shell en Unilever het grootste bedrijf op het Damrak worden.

Grote verschil is dat Newco zich volledig toelegt op investeringen in de nieuwe economie: van de grootste chatapp van China (TenCent) tot de grootste maaltijdbezorger van Brazilië en India (Ifood en Swiggy) en de Facebook van Rusland (Mail.ru).

Op het vlak van aandeelhoudersrechten zijn de Zuid-Afrikanen een stuk minder modern.

Apartheid
Als aandeelhouders Naspers eind juni op een speciale aandeelhoudersvergadering in Zuid-Afrika instemmen met het plan, krijgt het nieuwe vehikel twee soorten aandelen.

Naast de normale N-aandelen, zullen speciale niet op de beurs genoteerde A-aandelen worden uitgegeven waarop minder dividend wordt uitgekeerd, maar waarop in potentie duizend keer zo veel stemrecht zit als op reguliere aandelen.

Die speciale aandelen zullen grotendeels terecht komen bij twee entiteiten - waarvan er één volledig in handen is van Naspers – die duidelijk bevriend zijn met het Zuid-Afrikaanse investeringsfonds.

Voorlopig hebben de speciale aandelen hetzelfde stemrecht als de N-aandelen. Extra rechten zijn overbodig omdat Naspers na de spin-off een belang van 73 procent in het nieuwe vehikel krijgt en het dus nog altijd voor het zeggen heeft.

Maar indien het belang van Naspers in Newco onder de 50 procent daalt, dan wordt een zogenaamde beschermingsstructuur (“protection structure”) geactiveerd en zullen de A-aandelen plotsklaps duizend keer zoveel stemrechten krijgen als de reguliere aandelen.

Het is duidelijk dat het hoofkantoor van Naspers in Kaapstad volledige controle wil houden op alles wat in Amsterdam gebeurt.

De duale structuur is niets nieuws onder de zon voor Naspers. Het Afrikaanse beursfonds heeft sinds de beursgang in Johannesburg in 1994 bijzondere aandelen uitstaan met (exceptioneel) veel stemrecht.

Structurele onderwaardering
Naspers-CFO Bob van Dijk is ervan overtuigd dat de notering in Amsterdam er “op termijn toe zal leiden dat aandeelhouderswaarde zal worden gemaximaliseerd”.

Naspers wordt in Zuid Afrika nu al jaren verhandeld tegen een korting van tientallen procenten op de waarde van alle belangen zoals die in de boeken gewaardeerd worden.

Naspers’ belang van circa 31 procent in het Chinese Tencent – het bedrijf achter de populaire app Wechat – is alleen al rond de 110 miljard euro waard. Dat is meer dan de beurswaarde van circa 90 miljard euro van het Zuid-Afrikaanse bedrijf zelf.

En dan is de waarde van een trits aan andere belangen nog niet meegenomen. Van maaltijdbezorgers in Duitsland en Brazilië tot de grootste netwerksite van Rusland en van een groot online reisbureau tot twee betaaldienstbedrijven.

Veel van deze bedrijven zijn niet of nauwelijks winstgevend en het is onwaarschijnlijk dat ze even succesvol zullen worden als de investering van Naspers in Tencent uit 2001, maar de huidige negatieve waarde die (impliciet) aan deze belangen wordt toegekend is wellicht wat overdreven.

De insteek van financieel directeur Van Dijk is helder: de aparte notering met technologiebedrijven moet ervoor zorgen dat de onderwaardering van het aandeel Naspers verdwijnt.

Aandeelhouders in Naspers krijgen de optie om aandelen te krijgen in het nieuwe vehikel, maar kunnen er ook voor kiezen te blijven zitten. In het laatste geval krijgen zij meer aandelen Naspers.

Het Zuid-Afrikaanse Naspers zal bestaan uit enkele oude mediabedrijven (voornamelijk kranten) en het belang van 73 procent in Newco.

Not done
Hoewel het in de VS niet ongebruikelijk is om aandeelhouders ongelijk te behandelen – denk aan Facebook en Alphabet – wordt dit in Nederland als not done gezien.

Alleen het Franse Altice, dat in 2014 een notering kreeg in Amsterdam, heeft een vergelijkbare duale aandeelhoudersstructuur. Grote aandeelhouders waren hier destijds weinig over te spreken.

Ondertussen zijn er steeds meer grote internationale beleggers die hardop uitspreken te (willen) stoppen met beleggen in beursfondsen die aandeelhouders ongelijk behandelen.

Het zal één van de redenen zijn dat Unilever begin mei bekend maakte haar certificaat-structuur af te schaffen waardoor beleggers onder alle omstandigheden gelijk stemrecht krijgen.

Door aandeelhouders ongelijk te behandelen loopt Naspers het risico dat (grote) beleggers hun neus zullen ophalen voor de Amsterdamse aandelen. De korting op het Afrikaanse fonds zal dan niet verdwijnen.
hirshi
1
Hierbij een ander bericht omtrent Naspers (WEL met bronvermelding)

"Beleggen in appende Chinezen dankzij beursgang Naspers

Het is een beetje een omweg. Maar wie wil beleggen in het Chinese Tencent, een van ’s werelds grootste internetbedrijven, neemt binnenkort de route Amsterdam – Kaapstad – Shenzhen.

Leuk dat de kippensnijmachines van het voormalige Stork hun rentree maken op de Amsterdamse beurs. Maar waar het deze zomer echt om gaat, is de beursgang van het Zuid-Afrikaanse media- en internetconcern Naspers. Om precies te zijn: de beursgang van het 31%-belang van Naspers in het Chinese Tencent.

In de top van Naspers klinkt al langer getandenknars. Het Zuid-Afrikaanse concern, begonnen als krantenuitgever, is op de beurs van Johannesburg minder waard dan zijn belang in Tencent. Maar daar is wat op gevonden. Als de aandeelhouders eind juni groen licht geven, zet Naspers het gros van zijn internationale tech- en internetactiviteiten apart in een Nederlandse holding en verkoopt vervolgens iets meer dan een kwart van de aandelen hiervan. Deze beursgang staat gepland voor 17 juli.

Op basis van de waardering van het Tencent-belang, verwelkomt Beursplein 5 een bedrijf dat in beurswaarde bijna alle andere Amsterdamse fondsen achter zich laat. Een korte rekensom: afgelopen jaar verkocht Naspers 2,1% van de aandelen Tencent. Hier kregen de Zuid-Afrikanen bijna $9 miljard voor. Dat zou betekenen dat het Tencent-restbelang ruim $130 miljard waard is.

Tel daarbij nog enkele andere bezittingen, die (deels) in de publieke verkoop gaan, waaronder een 20%-belang in Takeaway.com-rivaal DeliveryHero, en u begrijpt waarom de Quote-redactie ook met zijn ogen zit te knipperen. Voor een debutant met een omvang van zeep-en soepconcern Unilever maakt iedereen toch even plaats?

Leuk ook voor de kleinere, Nederlandse particuliere belegger die binnenkort dus kan meegenieten van het grote Tencent-feest. Dat is voor een groot deel gebaseerd op WeChat, een berichtenservice/ betaalapp/ taxi-app/ reisbureau dat inmiddels door meer dan een miljard mensen wordt gebruikt, met name Chinezen. WeChat zou, na Facebook en Whatsapp, de meeste gebruikers hebben in de wereld. Zolang die blijven appen en swipen kan er weinig fout gaan en blijft de kassa, ook in Kaapstad, rinkelen.

De beursgang is een slimme zet van Naspers. Het Zuid-Afrikaanse concern verkoopt een paar gouden eieren, maar houdt de spreekwoordelijke kip zelf. Dat is hartstikke hard nodig, gezien de resultaten over 2018. Naspers is statutair in Nederland gevestigd en deponeert keurig zijn jaarstukken bij de Kamer van Koophandel. Daaruit is op te maken dat het de Zuid-Afrikanen op operationeel vlak allesbehalve voor de wind gaat. Zonder het Tencent-dividend van $247 miljoen en, vooral, de miljardenopbrengst uit de verkoop van het piepkleine Tencent-belang, was Naspers afgelopen jaar gewoon in de rode cijfers gedoken"

www.quotenet.nl/financien/a27621150/b...

Naschrift: met 40% onderwaardering wil ik ze graag hebben.
Beperktedijkbewaking
0
De openingspost heeft DZR gekopieerd van de VEB.
Ik kan je vertellen dat ze er in Zuid-Afrika niet mee zitten, met die 'duale aandelenstructuur'. Ik volg de Zuid-Afrikaanse financiële pers, en die hebben het regelmatig en met vreugde over Naspers. Ik denk dat de beleggers in Amsterdam er ook niet mee zullen zitten.

Over het artikel van Quotenet: Naspers is genoteerd aan de JSE, en die beurs zit in Johannesburg, niet in Kaapstad.
Hier heb ik er meer over geschreven:
www.iex.nl/Forum/Topic/1354846/6/Zuid...

hirshi
0
Naspers werd een maatje te groot voor de beurs van Johannesburg door de waarde die wordt toegekend aan het belang in TenCent.
Dat belang is theoretisch meer waard dan de complete beurswaarde van Naspers.

De bedoeling is nu dat door de buitenlandse deelnemingen af te splitsen de grote onderwaardering (deels) verdwijnt. Dat gaat zeker lukken lijkt me zo.

Eigenlijk is het nieuwe bedrijf een soort houdstermaatschappij.
Vergelijk het maar met HAL Trust, maar dan van een veel grotere omvang.
DeZwarteRidder
0

Pensioenfonds zint op verkoop miljardenbelang in Amsterdamse beurskandidaat Naspers

Zuid-Afrikaanse ambtenarenpensioenfonds vindt blootstelling door belang in Chinese Tencent te riskant.
Beperktedijkbewaking
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 18 juni 2019 10:52:

Pensioenfonds zint op verkoop miljardenbelang in Amsterdamse beurskandidaat Naspers
Zuid-Afrikaanse ambtenarenpensioenfonds vindt blootstelling door belang in Chinese Tencent te riskant.
Een radicale partij in ZA stelt voor om alle pensioenfondsen (met veel geld van witten erin) af te romen ten gunste van het hoger onderwijs. Zeer radicaal, met een ondertoon van zwart racisme?
www.biznews.com/sa-investing/2016/10/...

Daar tegenover staat een soort bond van pensioengerechtigden, AMAGP, die protesteren tegen teveel regeringsbemoeienis (net als in NL) met de pensioenfondsen, incl. het ambtenarenpensioenfonds GEPF.
www.biznews.com/briefs/2019/04/18/ama...

De ZA variant van ons APG, oftewel het uitvoerend (beleggings)orgaan van het ZA ambtenarenpensioenfonds, genaamd PIC, wordt officieel beschuldigd van corruptie.
De AMAGP bekritiseert het GEPF-bestuur van te weinig controle daarop of zelfs medeplichtigheid:
www.biznews.com/sa-investing/2019/05/...
Each month stop order pension fund deductions are channelled to the Government Employees Pension Fund, which represents the pension savings of the nation’s 1.7-million active and retired public servants. Alarmed by the evidence .... of malfeasance at the Public Investment Corporation, they have asked a fundamental question of their parent organisation: Who guards the guards?
Seeking more transparency over the GEPF and more oversight of its investment strategy and practices, they formed the Association for Monitoring and Advocacy for Government Pensions (AMAGP).


Het ANC gebruikt oude apartheidstactieken om staats(pensioen)fondsen aan te wenden voor eigen gewin:
www.biznews.com/sa-investing/2016/05/...

Beperktedijkbewaking
0
www.iex.nl/Nieuws/ANP-180619-092/Groo...

Een grote aandeelhouder van het Zuid-Afrikaanse media- en techbedrijf Naspers overweegt een deel van zijn stukken te verkopen. Dat meldden ingewijden met kennis van de zaak aan persbureau Bloomberg.
Het gaat volgens de bronnen om het Zuid-Afrikaanse Government Employees Pension Fund, dat ongeveer 16 procent van Naspers bezit. De waarde van dat belang bedraagt circa 245 miljard rand, ofwel omgerekend 14,7 miljard euro. Naar verluidt wil het management van het pensioenfonds zijn blootstelling aan Naspers verkleinen, mede vanwege de afhankelijkheid van het bedrijf van het Chinese internetconcern Tencent. Naspers heeft een groot belang in Tencent maar is amper in staat invloed uit te oefenen in China. Dat zou het pensioenfonds als een risico beschouwen.


Kritische stemmen (zie post hierboven) zeggen dat het GEPF het geld wil gebruiken voor indirecte politieke steun aan het ANC, bijvoorbeeld door:
- te beleggen in Zupta-achtige (lees: corrupte) mediabedrijven
- door teveel te betalen voor de aandelen van 'verdachte' bedrijfjes
- vriendjes te benoemen in de directies van dat soort bedrijven.

Dat laatste 'legitimeren' ze met een beroep op de Black Economic Empowerment (BBE) wetgeving.

DeZwarteRidder
2
Column: Tencent is een veelkoppig monster

Door syb van slingerlandt
Updated 53 min geleden
59 min geleden in FINANCIEEL

Waar veel Westerlingen wel van Alibaba gehoord hebben, is Tencent toch min of meer een grote onbekende. Die onbekendheid is misschien ook wel te wijten aan het feit dat Tencent eerst en vooral een Chinees bedrijf is. In dat land is Tencent vooral populair als aanbieder van webservices en chat apps als QQ, WeChat en Ozone.

In de loop van de jaren is Tencent zijn netten steeds wijder gaan werpen. Zo heeft het het TenPay mobile payment system geïntroduceerd en een eigen filmstudio opgericht, Tencent Pictures. In het westen is Tenscent vooral bekend als aanbieder van videogames.

Het heeft een heel scala aan game-ontwikkelaars in zijn portefeuille, zoals Activision Blizzard, Riot Games en Supercell.

Tencent is zeker in China een ongelooflijk succesvol bedrijf. WeChat trok aan het einde van 2018 maandelijks meer dan 900 miljoen bezoekers. Voor een deel is het succes ook toe te schrijven aan de goede banden met de Chinese overheid. E-commerce is volgens de communistische partij van groot belang voor de toekomst en dus deinsde de Chinese overheid er niet voor terug om potentiële concurrenten als Google en Facebook het leven in China zuur te maken.
Nauwe banden knellen

Die nauwe banden lijken zich nu echter tegen Tencent te keren. Onder druk van diezelfde Chinese overheid zag Tencent zich gedwongen de populaire game Player Unknown’s Battleground uit de markt te halen. Het heette te gewelddadig te zijn. Ook moest het stoppen met enkele populaire dramaseries voor tv.

De Communistische Partij zag te veel verbanden met de huidige sterke man Xi JinPing. Vooralsnog jaagt de bemoeienis door de overheid alleen de kosten omhoog. Het is een moeilijk te beantwoorden vraag hoever de bemoeienis van de overheid gaat reiken.

Meer toezicht, strengere regelgeving en uiteraard de handelsoorlog hebben als effect, dat de traditionele bronnen van inkomsten nu trager groeien. Denk daarbij aan advertenties op de sociale netwerkplatforms.

Tencent zou Tencent niet zijn als het niet al geanticipeerd had. Het bedrijf is zich de laatste jaren ook steeds meer op de zakelijke markt gaan richten.

Het biedt bedrijven fintech en zakelijke dienstverlening. Vooral in cloud computing groeit Tencent snel. Al bijna 25% van de omzet komt nu uit zakelijke activiteiten tegen 33% uit games, video en nieuws.
Belang in Tesla, Epic en Snap

Min of meer ongemerkt is Tencent ook een grote investeerder geworden. Het heeft belangen opgebouwd in meer dan 700 bedrijven binnen en buiten China. Bij meer dan 400 bedrijven heeft het een stoel in de raad van commissarissen.

De investeringen zijn bedoeld om het kernbedrijf verder te versterken. Dan gaat het vooral om de sociale mediaplatforms en betalingssystemen, maar ze zijn ook bedoeld om de wereldwijde expansie vorm te geven.

Buiten China heeft Tencent belangen opgebouwd in Tesla, de sociale media app Snap en in Epic Games, de bouwer van Fortnite.

Door op een breed front te investeren hoopt Tencent geen belangrijke trends en ontwikkelingen te missen. Het over het hoofd zien van TikTok, een Chinese video app, was wat dat betreft een wake-up call.

Een sta-in-de-weg voor een verdere snelle expansie buiten China is de toenemende regelgeving.

Niet alleen overheden in de VS en Europa worden kritischer als het gaat om Chinese overnames en deelnemingen, maar ook in Zuid-Oost Azië groeien de zorgen om de Chinese expansiedrift.

Hoe dit alles gaat aflopen, is de grote vraag. Voorlopig lijkt Tencent op het veelkoppige monster de hydra van Lerna uit de Griekse mythologie. Telkens als de held Hercules er een kop afsloeg, kwamen er twee voor terug!

Tot zover Cor Wijtvliet

Waardering door Syb van Slingerlandt

Waardering

Tencent is een waardecreërende onderneming geschikt als belegging voor de lange termijn. De Rentabiliteit Eigen Vermogen bedroeg de laatste 10 jaar gemiddeld 33,4%. Dat wil zeggen dat op iedere ingehouden 100 Hong Kong Dollar winst gemiddeld HKD33,40 per jaar werd verdiend.

Dit gemiddelde behoeft wel een kanttekening. In de periode 2009-2013 bedroeg de gemiddelde REV 38,1% tegenover 32,5% in de vijf jaar daarna. De prognoses van de winst per aandeel voor de komende 3 jaar vertalen zich in een REV van zo’n 29%.
Autonome en gekochte groei

Het zeer winstgevende Tencent groeide hard omdat bijna alle winst werd geherinvesteerd in de business. Van de winst werd maar 8% aan dividend uitgekeerd.

Het gerapporteerd eigen vermogen nam toe van HKD8 miljard eind 2008 tot HKD368 miljard eind 2018 en het rentedragend vreemd vermogen van nihil in 2008 tot HKD 204 miljard in 2018.

Het netto bedrag aan betaalde goodwill nam toe van nagenoeg nihil in 2008 tot HKD37 miljard eind 2018. Tencent heeft blijkbaar een goede hand bij overnames. Aan te veel betaald goodwill werd maar HKD 1.5 miljard impaired (afgeboekt)

Is er een einde aan de groei?

Bij een REV van 29% en een dividend payout van 8% neemt het vermogen door winstinhouding jaarlijks met 26,7% toe. Dat betekent dat na 10 jaar het eigen vermogen en daarmee de winst met een factor van meer dan 10 zijn toegenomen en na 20 jaar met een factor 113.
Waardering per aandeel

Wij berekenen een waarde per aandeel voor Tencent van HKD570,- uitgaande van een REV van 29% voor de komende 10 jaar, een winstinhouding van 8% en een discontofactor van 9%.

Wij hanteren een stevige veiligheidsmarge (zeker gezien de bijzonder hoge veronderstelde groei) en kopen voorzichtig bij een koers van HKD 333,- of lager.

Cor Wijtvliet is afgestudeerd als historicus aan de universiteit van Leiden. In 1989 promoveerde hij aan de universiteit van Tilburg op een proefschrift over de ontstaansgeschiedenis van het Nederlands handelsbankwezen. In de jaren 1996 – 2009 was hij aandelenanalist bij Van Lanschot Bankiers. Sindsdien is hij zelfstandig gevestigd analist, auteur en spreker.

Syb van Slingerlandt was als partner van EY veelvuldig betrokken bij de waardering van ondernemingen in Nederland, België en de Verenigde Staten. Vanaf 1986 onderhoudt hij een database waarbij waarderingsgrondslagen van ondernemingen zodanig zijn aangepast dat ondernemingen kunnen worden geselecteerd waar het vermogen van de aandeelhouder het best rendeert. Hij kan op elk willekeurig moment posities hebben in de in deze analyse genoemde financiële markten en/of instrumenten. Kijk voor nadere gegevens van de in dit artikel genoemde ondernemingen op www.vanslingerlandt.com.
DeZwarteRidder
0
Groen licht voor beursgang Naspers-tak

Gepubliceerd op 23 aug 2019 om 14:18 | Views: 487

KAAPSTAD (AFN) - De aandeelhouders van Naspers zijn akkoord gegaan met de beursgang van de consumenteninternettak in Amsterdam. Op een bijzondere aandeelhoudersvergadering van het Zuid-Afrikaanse media- en technologiebedrijf stemden zij in met de plannen. Naspers brengt ongeveer een kwart van die divisie naar Beursplein 5.

Hoeveel procent van de aandeelhouders zich precies achter de plannen schaarden, is niet bekendgemaakt. Naspers had goedkeuring nodig van de houders van driekwart van de aandelen.

Naspers kondigde de beursgang van de tak met investeringen in techbedrijven in maart aan. Het onderdeel, dat de naam Prosus krijgt, moet op 11 september een notering krijgen aan Euronext Amsterdam met een tweede notering in Johannesburg. Met de notering in Amsterdam wil Naspers meer internationale beleggers trekken en minder afhankelijk worden van de beurs in Johannesburg.

Geen nieuwe aandelen

Overigens is geen sprake van een traditionele beursgang omdat Naspers geen nieuwe aandelen in Prosus uitgeeft. De aandelen worden verdeeld onder de huidige aandeelhouders van Naspers in dezelfde eigendomsverhoudingen.

Oorspronkelijk had de beursgang al in juli plaats moeten vinden. Door een fout met de labels van de uitnodigingen voor de bijzondere aandeelhoudersvergadering moest die uitgesteld worden en daarmee ook de beursgang.
DeZwarteRidder
0
Nieuweling op Damrak Prosus 100 miljard waard

Door ANP Producties
Updated 5 min geleden
6 min geleden in FINANCIEEL

Amsterdam - De aanstaande beursdebutant in Amsterdam Prosus is naar verwachting bij zijn beursgang 100 miljard dollar waard. Dat schrijft moederbedrijf Naspers, waar Prosus van wordt afgesplitst, in zijn prospectus.

Prosus omvat de consumenteninternetactiviteiten van het Zuid-Afrikaanse technologieconcern Naspers. In Prosus wordt onder meer het belang van 31 procent in de Chinese internetreus Tencent, ter waarde van 125 miljard dollar ondergebracht.

De notering aan de beurs in Amsterdam moet op 11 september plaats vinden. De aandeelhouders zijn al akkoord gegaan. Met de notering wil Naspers meer internationale beleggers trekken en minder afhankelijk worden van de beurs in Johannesburg. Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.
12 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
874,02  0,00  0,00%  24 apr
 Germany40^ 18.086,70 -0,01%
 BEL 20 3.883,83 0,00%
 Europe50^ 4.990,80 +0,02%
 US30^ 38.353,31 0,00%
 Nasd100^ 17.524,13 0,00%
 US500^ 5.072,39 0,00%
 Japan225^ 37.998,76 0,00%
 Gold spot 2.317,10 +0,04%
 EUR/USD 1,0710 +0,11%
 WTI 82,90 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

Dalers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront