Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

VS stelt heffingen in tegen Mexico om migratie

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

27 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 objectief 1 juni 2019 10:51
    quote:

    dasokwat schreef op 1 juni 2019 10:45:

    Beetje overdreven artikel, Mexico heeft nog 10 dagen om orde op zaken te stellen. Ongetwijfeld zullen ze dat met 2 handen aanpakken.
    Het immigratiebeleid in 10 dagen aanpakken, dat geloof je toch zelf niet.
    Mensen gaan nu eenmaal naar plekken waar ze de kost kunnen verdienen. Uit de cijfers blijkt inmiddels dat de immigratie uit Mexico onder Trump is toegenomen.
    De Mexicanen laten zich niet tegenhouden.
  2. [verwijderd] 1 juni 2019 14:22
    quote:

    objectief schreef op 1 juni 2019 10:51:

    [...]

    Het immigratiebeleid in 10 dagen aanpakken, dat geloof je toch zelf niet.
    Mensen gaan nu eenmaal naar plekken waar ze de kost kunnen verdienen. Uit de cijfers blijkt inmiddels dat de immigratie uit Mexico onder Trump is toegenomen.
    De Mexicanen laten zich niet tegenhouden.
    Het zijn niet alleen Mexicanen maar vele Zuid- en Midden Amerikanen vertwijfeld op zoek naar een beter leven.
  3. [verwijderd] 1 juni 2019 15:43

    Ik denk dat we komende week veel verder wegzakken indien paniek uitbreekt kan het zwaar crashen richting de 400 punten. Als het enig zins daalt zitten eind volgende week rond de 470 punten.

    China en Mexico gaan ook reageren. Sterker nog China koopt geen enkele Soja meer van de VS en ook zeldzame materialen worden niet meer aan de VS geleverd.

    Daarnaast zal de confrontatie met Iran en China grote gevolgen hebben voor de beurzen. Beurzen kunnen hierdoor zelfs in elkaar klappen waaronder Aex index richting de 200 punten en DOW Jones weer onder de 10.000 punten.

    De auto industrie wordt snoeihard geraakt en de banken ook. Olie prijs is vrijdag met rum 6% gecrasht betekend ook harde klappen voor Shell.

    Als de Aex index maandag meer dan 3% daalt betekend het dat het de rest van de week ook meer dan 3% per dag daalt. Als er paniek uitbreekt maandag. Zal de Aex index meer dan 6% dalen alleen op maandag al. Dan zal de rest van de week de beurs met 6% tot 9% dalen iedere dag. Net zoals in 2008. Betekent einde van de week chaos voor de week erop.

    Wie denkt dat de AEX index maandag positief opent moet echt stoppen met sprookjes stripboeken te lezen en terug te komen naar de realiteit. Trump en zijn vrienden willen een bearish market wellicht hebben ze daar ook op gespeculeerd dus gaat het gebeuren.

    De kapitein is Trump en Trump wil een beurscrash en chaos.
  4. [verwijderd] 2 juni 2019 16:49
    quote:

    licets schreef op 31 mei 2019 11:32:

    [...]

    volgens mij zullen consumenten en bedrijven in de US door de hoge importprijzen de Mexicaanse producten niet meer kopen. de producten zijn duurder geworden. daarmee verliest Mexico inkomsten en kan er op termijn ontslagen volgen.

    Trump is een zaken leider, dat maakt veel verschil met een politiek leider. een zaken leider denkt en handelt anders. Trump doet veel en vooral in het belang van de Amerikaanse burgers. Obama heeft maar weinig gedaan, wel glimlachen.
    Ongetwijfeld kiest Mexico eieren voor zijn geld, bovendien begint de mexicaanse bevolking al die doorstomende migranten stront ziek te worden met een spoor van vuil en vernielingen achter zich latende
27 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links