Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Disney vangt miljarden voor regionale zenders

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 4 mei 2019 08:23
    Als het zo als van de week gaat,dan duurt het nog wel even,voor er bij mij sprake is van miljarden.
    Toch mopper ik niet,hoewel de aex +0,3% schreef en ik -3% ,dat minnetje gaat mijn Boost En Save Idolaaa,maandag goed maken,want dan komt het zeer riante dividend mijn kant op en ik denk dat ik dat maar grotendeels gaat herinvesteren in mijn sterspeler,want als trumpio en xi nu eindelijk eens een dikke handtekening gaan plaatsen onder een fatsoendelijke handelsdeal,voor beide kanten,dan verwacht ik voor de hele chipsektor mooi weer en zeker voor mijn maxje,die verdiend 20 miljoen per jaar,nou,als ik nu eens een tiende ga verdienen,dan ben ik echt dik tevreden,want blokland internatinal building heeft nooit zo'n giga salaris betaalt.
    Aperammetje ging diep door het stof van de week,zou hij net zo'n koude douche als amg krijgen?
    Wie trouwers de brutaliteit had om donderdagmiddag amg te kopen,kon gisteren Als Maar Goud beuren,hij ging 30c ex dividend en steeg maar eventjes 3,8%!!
    Vandaag gaan we van dat drama arcelor gebruik maken,we gaan sporen,want als die spoorstaven,wat sneller verslijten,dan gaat dit stuk ongeluk misschien ook nog een keer omhoog,als die dat kan tenminste,want daar ga je zoetjesaan wel aan twijfelen.
    Morgen rond deze oorlogs herdenkingsdagen,genieten van de lieflijke groet waarmee de Heiland Zijn laffe,bange discipelen,weer ontmoette op de paasmorgen
    ,Hij zei niet;zo waardeloze niksnutten,maar nee,zo als altijd,was Hij toen ook super positief en zei;Sjaloom;vrede zij ulieden.
    Maandag bij gezondheid een beginnetje maken met die rally naar het miljard,door mijn zeer gave dividend,van mijn lievelingetje,vakkundig te herinvesteren en dan kun je eigenlijk niet om mijn topper heen,Sjaloom!!!
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links