Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Trump praat olieprijs omlaag

Lees over dit aandeel ook

  1. 15 apr Video: correctie in aandeel Shell
  2. 03 apr Er staat extreem veel op het spel voor Shell

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. down 27 april 2019 10:33
    Het lijkt wel dat ze olie gewoon van water maken want er komt geen olie tekort dat ze ons in de jaren 70 hebben wijs gemaakt!!!! Dagelijks worden wereld wijd miljarden liters olie verbruikt voor allerlei doeleinden die de mens gebruikt om hebbedingetjes te produceren.... En dan uiteraard ook als brandstof voor vele vliegtuigen die de mens naar vakantieoorden brengt of gewoon een dagje stappen in Barcelona En dan nog niet te spreken over de auto die nog steeds wordt aangedreven met die brandstof En dat ieder snotbel van 18 er een onder zijn of haar kont heeft hangen en dat je per huishhouden 4 auto's voor de deur ziet staan. ja dat is status en aanzien!!!!?? Dat alles is zeer slecht voor de Umwelt die de Duitsers roepen maar zij zijn een van de grootste auto producenten en die auto's vliegen als zoete broodjes over de toonbank..... Ieder autofabrikant produceert jaarlijks steeds meer auto's en die blijven nog steeds te lopen op benzine of diesel..... Dus de grote heersers van de wereld denken nog niet aan vermindering ervan of een olietekort??? Dat de mens ten onder gaat aan de eigen smurrie die ze produceren en dat ijskappen in rap tempo verdwijnen en dat de aarde stilaan niet meer bewoonbaar wordt voor de mens deerd Trump niet!? Het gaat de tegenwoordige mens alleen nog dat hij weelde heeft op dat moment dat hij/zij hier rondloopt op deze verguisde aardkloot.... De jongeren die protesteren de laatste tijd dat de wereld gevaar loopt als we/ ze zo doorgaan Maar tegelijkertijd vliegen ze naar Mallorca en om daar zich als beesten te gedragen en als het even kan een dikke /dunne auto rijden in het thuisland...Dus hoezo Umwelt en een beter beleid die hun toekomst verbeterd!!????
  2. forum rang 6 pietje-2005 27 april 2019 10:43
    USA wordt grootste olieproducent ter wereld.
    Er staat een enorm potentieel van nieuwe schalie zich snel te ontwikkelen.
    Olietekort: Never en nooit niet.
    Daar ook vreemd dat hele wereld weet dat het om gas gaat, voorlopig, en een minder intelligente, naieve stam aan de Noordzee gaat contrair aan alles wat verstand van zaken heeft.
    Rara, waarom het investeringsniveau in Nederland dramatisch gezakt is, en hommeles voor nabije toekomst garandeert.
  3. down 29 april 2019 20:13
    quote:

    pietje-2005 schreef op 27 april 2019 10:43:

    USA wordt grootste olieproducent ter wereld.
    Er staat een enorm potentieel van nieuwe schalie zich snel te ontwikkelen.
    Olietekort: Never en nooit niet.
    Daar ook vreemd dat hele wereld weet dat het om gas gaat, voorlopig, en een minder intelligente, naieve stam aan de Noordzee gaat contrair aan alles wat verstand van zaken heeft.
    Rara, waarom het investeringsniveau in Nederland dramatisch gezakt is, en hommeles voor nabije toekomst garandeert.
    Het gaat hier het voortbestaan van de mensheid op deze aardkloot!!!!! En dat doe je nu niet om je macht verder uit te graven in de aarde ook duizenden miljarden dollars helpen dan niet meer voor deze simpele reactie van de grootste sukkel die de USA denkt hiermee te redden want daar begint de catastrofe eerst !>>>Ook de debielen in Europa denken nog steeds dat ze meer moeten bouwen en industrie!!! moeten neerzetten om geld te verdienen om aan het werk/eten te blijven Maar ook dat is waanzin die de mens zich ingeprent heeft door de eeuwen heen,,,, het gaat hier om te overleven dus verdeel je overtollig honderden miljarden geld aan de rest van de wereldbevolking Zodoende kunnen we alleen nog vele jaren vooruit zonder afbrokkelen van de aardkloot....
    Gisteren was er een reportage op tv over het wegsmelten van de gletjers in de europese bergen en ver daarbuiten,,,, en dat de volgende generatie die alleen nog zal zien op film opname tenminste als er dan nog een mens op deze aarde rondloopt over enkele tientallen jaren!!! In nedeland rijst de vraag dat je niet alle mensen werk kunt blijven verschaffen en dat iedere nederlander genoeg geld moet krijgen om rond te komen zonder dat die daarvoor iets hoeft te doen.... Dus vele geleerden!???
    zijn bezig met het roer om te willen gooien en een andere koers te varen wat betreft geld verdienen door te blijven,,,,, werken!??? of geld krijgen zonder daar iets te mogen of moeten doen,, en de mens te redden van zijn ondergang!!!
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

SHELL PLC

33,530 17 apr
+0,050 +0,15%
Premium

Er staat extreem veel op het spel voor Shell

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links