Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Neovasc.. een mooie gok

10 Posts
Blue Lagoon
0
Af en toe is het leuk om met geld wat over is een gokje te wagen. Per toeval kwam ik Neovasc tegen. Een aandeel wat nu staat op $ 0,034 dollar en een maand geleden nog tegen de $ 0,60 aan stond.

Wat mij echter opvalt is dat ik er weinig tot niets over kan vinden. Alle Amerikaanse nieuwsartikelen zijn automatisch samengesteld maar een inhoudelijke discussie over dit bedrijf is niet te vinden.

Iemand die hier ook in zit en het wel gelukt is om informatie te vergaren?
nobahamas
0
Ik zou me er niet aan wagen Blue Lagoon.
Koop liever een Hexagon, of Faro Technologies, dan weet je zeker dat je over een jaar wat verdiend hebt
Derwing
0
Een aandeel gaat niet zomaar van 60 cnt naar 3 cent. Kans op faillissement lijkt me erg groot. Als je er geen informatie over kan vinden zou ik er persoonlijk mooi vanaf blijven.
Derwing
0
Waar zie je trouwens dat het een maand geleden 60 cent was? Ik zie dat alleen vanaf begin januari als ik op Google finance kijk.

Ik zie een bedrijf dat helemaal is teruggezakt van 27.80 CAD in 2003 naar 0.04 cent nu.

Ik zie ook een bedrijf dat miljoenen euro's verlies maakt op jaarbasis, een verlies dat ieder jaar groter en groter wordt.
Derwing
0
www.neovasc.com/wp-content/uploads/20...

Between June 2016 and November 2017, Neovasc was engaged in litigation with CardiAQ in the U.S. District Court for the District of Massachusetts and, upon appeal, in the United States Court of Appeals for the Federal Circuit (the “Appeals Court”). OnNovember 13, 2017, the final mandate was issued by the Appeals Court and approximately $112 million damages and interest awardsbecame due and payable. The Company had approximately $70 million placed in escrow but needed to raise an additional approximately $42 million or face bankruptcy. On November 17, 2017, the Company closed an approximately $65 million financing (the “2017 Financings”) and used approximately $42 million to settle the remaining damages and interest awards. The terms of the financing included, amongst other things, future priced securities, full ratchet anti-dilution clauses and a senior convertible debt instrument secured on substantially all of the assets of the Company. These terms will make it more difficult to obtainadditional debt or equity financingin the future.As at December 31, 2017, the Company had approximately $17.5 million in cash and cash equivalents, sufficient cash for approximately nine months of operations, and will need to obtainadditional debt or equity financing in later 2018 to fund ongoing operations. The Company can give no assurance that it will be able to obtainthe additional funds needed, on terms agreeable to the Company, or at all. These circumstances indicate the existence of material uncertainty and cast substantial doubt about the Company’s ability to continue as a going concern (See Notes 7, 14and 24).


November 2017 hadden ze dus voor ongeveer 9 maanden aan geld over, door een lening met voorwaarden die het vrijwel onmogelijk maakt om nog extra geld vrij te peuteren bij andere partijen. Met andere woorden: ze zijn vrijwel door hun geld heen en dus failliet tenzij ze nu heel snel een geldschieter gaan vinden die miljoenen wil inleggen, niet omdat hij denkt dat het een goede investering is, maar omdat hij het zo zielig vind voor al die medewerkers die op straat komen te staan. Aan jou de taak om te beslissen of er genoeg van deze weldoeners rondlopen.
Blue Lagoon
0
Neovasc kondigt samenwerkingsovereenkomst en licentieovereenkomst aan met Penn Medicine en de Gorman Cardiovascular Research Group
NASDAQ, TSX: NVCN

VANCOUVER, 3 augustus, 2018 / CNW / - Neovasc Inc. ("Neovasc" of de "Vennootschap") (NASDAQ: NVCN) (TSX: NVCN), een leider in de ontwikkeling van minimaal invasieve transkatheter mitraalklepvervangingstechnieken, aangekondigd vandaag dat het een samenwerkings- en licentieovereenkomst is aangegaan met betrekking tot bepaalde knowhow ontwikkeld door Penn Medicine en de Gorman Cardiovascular Research Group aan de Universiteit van Pennsylvania (samen, "Penn"). Deze Overeenkomst lost bepaalde potentiële vorderingen tegen de Vennootschap op die beschreven zijn in het Jaarverslag van de Vennootschap op Form 20-F en de discussie en analyse van het management voor K1. Deze overeenkomst heeft geen invloed op de octrooirechten van Penn of Neovasc.

Tiara ™ ("Tiara") is het minimaal invasieve transkatheterapparaat van Neovasc voor patiënten die ernstige mitralisklepregurgitatie ervaren ("MR"). Er zijn wereldwijd miljoenen patiënten die lijden aan ernstige MR, waarvan een aanzienlijk percentage geen goede kandidaten is voor conventionele chirurgische reparatie of vervanging. Tiara wordt in het hart geïmplanteerd met behulp van een minimaal invasieve, transapicale transkatheter-benadering zonder de noodzaak van openhartchirurgie of het gebruik van een cardiale bypass-machine.

Deze samenwerkings- en licentieovereenkomst overweegt een periode van samenwerking in de komende vier jaar met vergoedingen die door Neovasc aan Penn worden betaald. Na de eerste commerciële verkoop van de Tiara betaalt Neovasc een getrapt royalty op Tiara-inkomsten. Deze royaltyverplichtingen gaan door na afloop van de vierjarige samenwerkingsperiode. De samenwerkingsovereenkomst en licentieovereenkomst bevatten ook buy-out-clausules waarmee Neovasc of een acquirer van Neovasc of de Tiara-activa deze royalty-verplichtingen kunnen afkopen. Raadpleeg voor meer informatie het materiaalwijzigingsrapport dat is ingediend door het bedrijf op SEDAR en is geleverd aan de SEC op EDGAR onder formulier 6-K.

"Deze overeenkomst helpt onze inspanningen om de Tiara verder te ontwikkelen en op de markt te brengen te beschermen.We zijn verheugd dat we deze kwestie hebben opgelost op een manier die Neovasc in staat stelt om de ontwikkeling van het Tiara-programma op korte termijn te bevorderen, terwijl het een optie biedt voor Neovasc of een verkrijger van Neovasc om deze toekomstige royaltyverplichtingen uit te kopen ", aldus Fred Colen, Chief Executive Officer van Neovasc.
[verwijderd]
0
als je er nog in zit, en je zit bij de giro... moet je NU even je balans checken hahahaha kan helaas geen order plaatsen... prijs wijkt te veel af....
Blue Lagoon
0
Ik heb het ook gezien gisteren. 36k winst alleen verkopen was niet mogelijk :-)
stock split.
MotisIEX
0
blijven proberen
0
Iemand die dit aandeel nog volgt? Probeer de Amerikaanse fora wat te lezen maar begrijp het niet allemaal. Gokje wagen?
10 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  18:05
 Germany40^ 17.687,60 -0,84%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.900,61 -0,73%
 US30^ 37.888,98 -0,33%
 Nasd100^ 17.031,46 -2,95%
 US500^ 4.962,97 -1,71%
 Japan225^ 37.188,48 -2,14%
 Gold spot 2.395,78 +0,69%
 EUR/USD 1,0648 +0,04%
 WTI 82,19 +0,13%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront