Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

apple

1.342 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 » | Laatste
voda
0
Apple haalt ruim tweehonderd werknemers van project zelfrijdende auto - media

(ABM FN-Dow Jones) Apple heeft meer dan tweehonderd werknemers die verbonden waren aan Project Titan, dat zich richt op de ontwikkeling van zelfrijdende auto's, ontslagen. Dit meldde de Amerikaan televisiezender CNBC op basis van bronnen.

De ontslagen vallen als voortvloeisel van een relatief nieuw leiderschap in de persoon van Doug Field, die al eerder bij Apple werkte en ook bij Tesla als leidinggevende heeft gewerkt. Een deel van de ontslagen personeelsleden wordt elders in de Apple-onderneming geplaatst.

Titan is het project van Apple waar gewerkt wordt aan een zelfrijdende auto.

In 2016 slankte Apple dezelfde activiteit ook al af als onderdeel van een strategiewijziging, zo meldde de zakenzender, waaraan het toevoegde dat de ontwikkeling van geheel bestuurdersloos rijdende auto's zich nog altijd in een experimentele fase bevindt, ook voor grote spelers als Waymo, Cruise en Tesla.

Onlangs liet de CEO van Apple Tim Cook weten dat het accent van de initiatieven van Apple ligt op gezondheid.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Video: Resultaten Apple tweeledig

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Apple Inc
$ 160,62 5,96 3,85 % NASDAQ

(ABM FN-Dow Jones) Beleggingsspecialist Wubbe Bos van online broker LYNX geeft een toelichting op de kwartaalresultaten van techgigant Apple.

www.youtube.com/watch?v=wePnH1DctqM

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Apple en Goldman Sachs werken aan creditcard

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Apple Inc
$ 170,96 -1,11 -0,65 % NASDAQ
Goldman Sachs Group Inc
$ 197,70 -0,90 -0,45 % NYSE

(ABM FN-Dow Jones) Apple en Goldman Sachs willen dit voorjaar een gezamenlijke creditcard in de markt zetten die is gekoppeld aan de iPhone, waardoor gebruikers hun geld eenvoudiger kunnen beheren. Dit meldde The Wall Street Journal donderdag.

De kaart zal volgens bronnen bekend met de situatie komende weken worden geïntroduceerd onder werknemers om te testen. Later in het jaar zal de kaart officieel worden gelanceerd.

De twee bedrijven hopen kaarthouders te lokken door hen extra functies aan te bieden in de Apple Wallet, waarmee ze onder andere hun bestedingsdoelen kunnen vaststellen en hun saldo kunnen beheren.

Het aandeel Apple noteerde in de elektronische handel voorbeurs 0,2 procent lager, terwijl Goldman Sachs 0,2 procent steeg.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Weer prijsdump iPhones in China

Gepubliceerd op 6 mrt 2019 om 10:33 | Views: 4.263

PEKING (ANP/RTR) - Voor de tweede keer in korte tijd verlagen grote Chinese winkelketens de prijzen voor de nieuwste iPhones van Apple. Winkelbedrijven als Suning Commerce, JD.com en Pinduoduo doen de apparaten in de uitverkoop, nadat in januari ook al de prijzen werden verlaagd.

De stap weerspiegelt volgens kenners de nog altijd moeizame prestaties van Apple in de tweede economie van de wereld. De Apple-verkopen daalden volgens de meest recente cijfers op jaarbasis met 20 procent, onder meer door de stevige concurrentie van andere smartphonemakers.

Suning bood woensdag een iPhone XS aan met een korting van wel 1000 yuan, ongeveer 131 euro. Op dit toestel werd in januari nog geen korting geboden. Bij Pinduoduo is het eveneens mogelijk de smartphone ruim 1000 yuan onder de officiële prijs aan te schaffen. Bij JD.com zouden kortingen tot wel 1700 yuan worden geboden, bovenop de eerder prijsverlagingen begin dit jaar.

Apple biedt Chinezen aan om apparaten op krediet aan te schaffen. Consumenten hoeven dan geen rente te betalen.
voda
0
Apple vernieuwt ook iMacs

Gepubliceerd op 19 mrt 2019 om 14:13 | Views: 810

CUPERTINO (AFN) - Apple heeft na zijn iPads ook zijn desktopcomputers vernieuwd. De iMacs kregen onder meer nieuwe processoren en grafische kaarten. De nieuwe producten werden door Apple bekendgemaakt in een persbericht, net als een dag eerder toen het techbedrijf nieuwe iPads introduceerde.

De nieuwe iMacs met een 21,5 inch-scherm zijn vanaf 1499 euro te koop. Die met een 27 inch-scherm kosten minimaal 2099 euro.

Apple geeft enkele keren per jaar grote presentaties om nieuwe producten te introduceren. Volgende week heeft de techreus zo'n evenement gepland. Verwacht wordt dat de iPhonemaker daar een videostreamingdienst zal introduceren waarmee de concurrentie met onder meer Netflix moet worden aangegaan.
voda
0
Apple positief ondanks iPhone-dip

Gepubliceerd op 30 apr 2019 om 23:04 | Views: 1.439

CUPERTINO (AFN/RTR) - Techreus Apple kijkt vol vertrouwen vooruit, ondanks de grootste dip ooit in de verkoop van iPhones. Dat meldde het concern bij de publicatie van de cijfers over het tweede kwartaal van zijn gebroken boekjaar. De verkopen van iPhones daalden in die periode met 17 procent op jaarbasis.

Topman Tim Cook zag evengoed de verkopen van de smartphones in China , waar het bedrijf kampt met moordende concurrentie van onder meer Huawei, Oppo en Xiaomi, al enigszins stabiliseren. Daarmee lijken prijsdalingen die in het land werden doorgevoerd hun vruchten af te werpen. Voor het lopende kwartaal is Cook dan ook positief gestemd.

Het afgelopen kwartaal daalde de omzet van Apple van ruim 51 miljard dollar naar bijna 47 miljard dollar. Tegenover de daling van de iPhone-verkopen stonden hogere opbrengsten uit diensten als Apple Music en de App Store. Daar was sprake van een omzetstijging tot 11,5 miljard dollar. Dat was 1,6 miljard dollar meer in vergelijking met een jaar eerder. De dienstentak van Apple is goed voor circa een derde van de brutowinst van het bedrijf.

Cijfers

Apple sloot het kwartaal af met een operationele winst van 13,4 miljard dollar. Dat was minder dan de 15,9 miljard dollar in de meetperiode een jaar eerder. Onder de streep hield Apple 11,5 miljard dollar over. Ook dit was minder dan een jaar eerder.

Voor het lopende kwartaal rekent Apple op een omzet tussen de 52,5 miljard en 54,5 miljard dollar. Het vooruitzicht van omzetgroei stemde investeerders tevreden. Het aandeel ging in de zogeheten nabeurshandel stevig vooruit.
voda
0
Video: Positieve marktreactie resultaten Apple opvallend

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Apple Inc
$ 212,56 11,99 5,98 % NASDAQ

(ABM FN-Dow Jones) Apple heeft in het afgelopen kwartaal zowel een lagere winst als omzet geboekt. Desondanks reageerde de markt positief op de cijfers. Beleggingsspecialist Wubbe Bos van online broker LYNX vindt dit opvallend. De beleggingsspecialist licht toe.

www.youtube.com/watch?v=-5JThjg474E

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Qualcomm krijgt miljarden van Apple

Gepubliceerd op 1 mei 2019 om 22:38 | Views: 1.488

Apple 01 mei
210,52 +9,85 (+4,91%)

QUALCOMM 01 mei
86,37 +0,24 (+0,28%)

SAN DIEGO (AFN/RTR) - De Amerikaanse chipfabrikant Qualcomm krijgt 4,5 miljard tot 4,7 miljard dollar van Apple wegens niet-betaalde licenties. De bedrijven lagen jarenlang met elkaar overhoop.

Apple wilde eerder niet ingaan op de hoogte van de schikking. Qualcomm gaf nu bij de bekendmaking van zijn kwartaalcijfers wél openheid van zaken. Apple betichtte Qualcomm van misbruik van zijn machtspositie op de markt voor mobiele chips en schortte daarom de betalingen aan het bedrijf op.

De bedrijven bereikten twee weken geleden een akkoord over afwikkeling van de kwestie. Naast de eenmalige miljardenbetaling werd ook een meerjarige gebruikersovereenkomst getekend voor de technologie van Qualcomm.

Omzet

De Amerikaanse chipreus behaalde in het voorbije kwartaal een omzet van 5 miljard dollar, een daling van 5 procent ten opzichte van een jaar eerder. De nettowinst verdubbelde naar 330 miljoen dollar.

Voor het derde kwartaal rekent Qualcomm op een omzet van 9,2 miljard tot 10,2 miljard dollar, met dank aan de schikking met Apple. Afgezien van de klapper die het bedrijf maakt door Apple, stelden de verwachtingen analisten over het algemeen teleur. Het bedrijf lijkt nog steeds last te hebben van zwakke vraag in China.
Bunder
0
Apple doet echt goede zaken. Veel kunnen wel inzien dat Apple goed bezig is, met Netflix en andere zaken. Wat ik zelf nog verwacht is dat Apple zich gaat richten op de lease markt. Leasen is steeds meer onderdeel van de maatschappij. Zie Swapfiets, zie vaatwasser verhuur, met leasecontract etc etc. Zo denk ik ook dat leasen voor Macbook steeds meer in trek komt. Er zijn al heel wat bedrijfjes die dat doen, macbook verhuren / leasen met een leasecontract. Zie www.rentyourmac.com/macbook-leasen/ , ik snap eigenlijk niet hoe dit uit kan, je kunt er al één leasen voor 50 of 60 euro per maand. Zeer cheap en met marketing blijft er weinig over, maar wel een goede deal voor mensen die een Apple macbook willen leasen.

Anfin, Appel doet het goed en verwacht nog wel een stijging in het aandeel naar 250 a 300 dit jaar!
voda
0
Apple verliest mededingingszaak bij Amerikaans Hooggerechtshof

(ABM FN-Dow Jones) Het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten heeft met een kleine meerderheid geoordeeld dat consumenten een rechtszaak tegen Apple vanwege machtsmisbruik mogen doorzetten. Dit werd maandag bekend.

De techreus wordt beschuldigd van het misbruiken van zijn dominante marktpositie om de prijzen in de App Store kunstmatig hoog te houden.

Het besluit van het Supreme Court maakt de weg vrij voor advocaten die via een groepsclaim hopen op honderden miljoenen dollars aan schadevergoedingen voor klanten die teveel hebben betaald. De eisers zijn het niet eens met de voorschriften dat alle iPhone applicaties alleen via de App Store van Apple mogen worden verkocht.

Apple staat al langer onder druk vanwege de transactiekosten van 30 procent die het rekent op applicaties uit de App Store. Onlangs spande de Zweedse streamingdienst Spotify nog een mededingingszaak aan bij de Europese Commissie vanwege een soortgelijke klacht.

Het aandeel Apple noteerde maandag ruim 5 procent lager, ook vanwege de escalerende handelsoorlog tussen de VS en China.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Tanende iPhone-vraag raakt Foxconn

Gepubliceerd op 14 mei 2019 om 12:20 | Views: 476

Apple 13 mei
185,72 -11,46 (-5,81%)

TAIPEI (AFN/BLOOMBERG) - De Taiwanese techreus Foxconn heeft het eerste kwartaal van het jaar fors minder winst gemaakt dan waar kenners in doorsnee op hadden gerekend. Met name de tanende vraag naar iPhones van Apple zaten de resultaten van Hon Hai, zoals de elektronicabouwer officieel heet, dwars. Apple is de grootst klant van Foxconn.

Onder de streep resteerde voor Foxconn over het eerste kwartaal een winst van 19,8 miljard Taiwanese dollar, omgerekend ongeveer 566 miljoen euro. Dat was fors minder dan de bijna 24 miljard Taiwanese dollar waar rekening mee werd gehouden. De omzet van Foxconn kwam uit op 1 biljoen Taiwanese dollar.

De wereldwijde zendingen van iPhones daalde in het eerste kwart van 2019 volgens schatting met 30 procent op jaarbasis. Foxconn had al eerder aangegeven zich op een bredere markt te willen richten, met onder meer de autobranche en de gezondheidszorg nu de vraag naar mobiele telefoons afneemt. Verder zitten oplopende spanningen tussen de VS en China Foxconn in de weg, aangezien de meeste fabrieken van Foxconn zich in China bevinden.
voda
0
App-ontwikkelaars klagen Apple aan

(ABM FN-Dow Jones) Ontwikkelaars hebben Apple aangeklaagd voor de kosten die de techreus in rekening brengt voor het verkopen van apps in de App Store. Dit meldde The Wall Street Journal.

De ontwikkelaars vinden tevens dat Apple met zijn App Store een monopolie heeft waardoor zij wel verplicht zijn met Apple in zee te gaan.

De claim, die dinsdag in Californië werd ingediend, stelt dat Apple al bijna 11 jaar een commissie van 30 procent in rekening brengt voor de verkoop van apps en producten. Apple zou tevens de verkoopprijzen inperken.

"Apple maakt schaamteloos misbruik van zijn macht ten koste van ontwikkelaar, die gedwongen zijn om het enige beschikbare platform te gebruiken om hun iOS-apps te verkopen", zei Steve Berman, de advocaat van de ontwikkelaars en partner bij advocatenkantoor Hagens Bergen.

Een woordvoerder van Apple zei dat het bedrijf geen commentaar levert op lopende rechtszaken.

In een interview met CBS zei CEO Tim Cook dat Apple geen monopolist is. Hij zei zich meer zorgen te maken over de verspreiding van nepnieuws dan over de mogelijkheid dat China wraak neemt tegen het bedrijf vanwege het handelsconflict tussen de Verenigde Staten en China.

Cook verdedigt zijn bedrijf op een moment waarop het Amerikaanse ministerie van justitie voorbereidingen treft voor een onderzoek naar de techreus vanwege mogelijke mededingingsproblemen.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright 2019 Dow Jones & Company, Inc. All rights reserved.
voda
0
'Apple onderzoekt verplaatsing productie'

Gepubliceerd op 19 jun 2019 om 11:07 | Views: 1.496

PEKING (AFN) - Apple heeft zijn belangrijkste toeleveranciers gevraagd te onderzoeken wat de kosten zouden zijn van het verplaatsen van de productie vanuit China naar plekken in Zuidoost-Azië. Het zou gaan om het overhevelen van 15 tot 30 procent van de productiecapaciteit, zo schrijft het Japanse zakenblad Nikkei Asian Review.

De iPhonemaker bereid zich voor op een fikse herstructurering van zijn productieketen vanwege de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China. Het bedrijf uit Californië zou nu van mening zijn dat zelfs als het handelsconflict wordt opgelost dat zo zwaar leunen op productie in China te veel risico's met zich meebrengt.

De VS en China hebben elkaar al met importheffingen op meerdere productcategorieën om de oren geslagen. De Amerikanen zouden nu overwegen tarieven in te stellen op nog eens 300 miljard dollar aan Chinese goederen. Apple wil ongeacht of die maatregel doorgaat nu sowieso zijn productie spreiden over meer landen.
voda
0
'Apple waarschuwt voor impact Trump-tarieven'

Gepubliceerd op 20 jun 2019 om 17:31 | Views: 559

CUPERTINO (AFN/RTR) - Het verder ophogen van de Amerikaanse importtarieven op Chinese goederen zet de concurrentiepositie van Apple wereldwijd onder druk. Daarvoor waarschuwt de Amerikaanse techreus. Volgens het bedrijf zullen hogere tarieven negatief doorwerken op de bijdrage die Apple levert aan de Amerikaanse economie.

De regering-Trump schermt met het idee om de tarieven op nog eens 300 miljard dollar aan Chinese goederen te verhogen naar maximaal 25 procent. Volgens Apple, dat onder meer zijn iPhones, iPads en Macs in China laat maken, schaden de beleidsmakers met een dergelijke stap de concurrentiepositie van het bedrijf wereldwijd.

Apple is niet het eerste bedrijf dat er bij de regering-Trump op aandringt om plannen voor het verder verhogen van invoertarieven niet tot uitvoering te brengen. Vooral techbedrijven zijn doorgaans zeer vatbaar voor verdere verstoringen in de handelsrelatie tussen de VS en China.
voda
0
Apple koop start-up zelfrijdende auto's Drive.ai - media

(ABM FN-Dow Jones) Apple heeft Drive.ai overgenomen, een start-up voor zelfrijdende voertuigen. Dit meldden diverse Amerikaanse media dinsdagavond laat.

De techreus bevestigde het nieuws aan Axios en the San Francisco Chronicle, zonder financiële details te noemen.

Drive.ai werd ooit gewaardeerd rond de 200 miljoen dollar en stopt vrijdag met zijn activiteiten, volgens the Chronicle.

Met de overname zou Apple een nieuwe poging wagen om een zelfrijdend voertuig te ontwikkelen. En dat terwijl het bedrijf begin dit jaar nog zo'n 190 werknemers zou hebben ontslagen die verbonden waren aan Project Titan, dat zich richtte op het ontwikkeling van een zelfrijdende auto.

Volgens Axios heeft Apple tientallen hardware en software ingenieurs van Drive.ai aangenomen, maar uit een registratie in de staat Californië blijkt dat 90 werknemers van Drive.ai hun baan verliezen.

De start-up heeft kantoren in Californië en Texas.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
'Productie nieuwe Apple Mac Pro in China'

Gepubliceerd op 28 jun 2019 om 16:46 | Views: 611

NEW YORK (AFN/RTR/BLOOMBERG) - Technologieconcern Apple gaat de nieuwe Mac Pro-computer in China bouwen. Volgens bronnen tegen zakenkrant The Wall Street Journal heeft Apple het Chinese bedrijf Quanta Computer ingehuurd om de computer te assembleren.

De productie van de computer met een prijskaartje van 6000 dollar zal plaatsvinden bij een fabriek in de buurt van Shanghai, aldus de ingewijden. Die locatie is dichter in de buurt van andere toeleveranciers van Apple, waardoor het dus goedkoper wordt om componenten aan te voeren, in plaats van de onderdelen helemaal naar de Verenigde Staten te verschepen.

De voorgaande Mac Pro was het enige grote apparaat dat door Apple in de VS werd gebouwd. Het vorige model stamt uit 2013. Deze computer werd in het Texaanse Austin gebouwd.

Apple liet weten dat de nieuwe Mac Pro is ontworpen in de VS en onderdelen bevat van Amerikaanse makelij. Vorig jaar werd door het bedrijf naar eigen zeggen 60 miljard dollar uitgegeven aan producten van meer dan 9000 Amerikaanse toeleveranciers.
voda
0
Beursblik: Apple op verkooplijst

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Apple Inc
$ 199,93 -4,33 -2,12 % NASDAQ

(ABM FN-Dow Jones) Rosenblatt Securities heeft maandag een verkoopadvies op Apple geplakt.

Analist Jun Zhang zei dat hij Apple geen short-kandidaat vindt, maar wel denkt hij dat de fabrikant de komende 6 tot 12 maanden een lastige tijd tegemoet gaat.

De iPhone XS kan volgens Zhang wel eens een van de slechtst verkopende iPhones blijken.

Sowieso denkt de analist dat de verkoop van iPhones in het tweede kwartaal geen progressie liet zien en hij verwacht ook niet veel van de upgrades die Apple deze herfst zal aankondigen.

Het aandeel Apple daalde maandag 2,1 procent naar 200,02 dollar.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
'Apple heeft modemtak Intel bijna binnen'

Gepubliceerd op 23 jul 2019 om 07:37 | Views: 319

CUPERTINO (AFN) - Apple is in vergevorderde gesprekken met Intel om de tak van de chipgigant over te nemen die draadloze modemchips maakt. De deal zou deze week al rond kunnen komen, laten bronnen aan persbureau Bloomberg weten. De tak zou ongeveer 1 miljard dollar op moeten brengen.

Intel maakte enkele maanden geleden bekend te willen stoppen met het ontwikkelen van draadloze modems. Apple was een van de afnemers van die modems voor zijn iPhones en lag ondertussen in de clinch met Qualcomm, de grootste partij op de markt voor draadloze modems. Vlak voordat Intel zijn vertrek uit die markt aankondigde schikte Apple het geschil en tekende een deal om nog vijf jaar modems van Qualcomm af te nemen.

Daardoor ontstonden al geruchten dat Apple eigen modems wil gaan ontwikkelen voor zijn iPhones. Het bedrijf ontwerpt al zijn eigen processoren. Met de overname van de modemtak van Intel zou Apple de beschikking krijgen over patenten en andere onderzoeksresultaten, maar ook onderzoekers in dienst krijgen met veel ervaring op het gebied van modems.
voda
0
Apple wil drie nieuwe iPhones op de markt brengen

Apple wil later dit jaar drie nieuwe iPhones op de markt brengen. Dat melden de Apple-volgers van 9to5Mac.com.

Techredactie 24-07-19, 11:56

Concreet moet de zogenaamde D42 de opvolger worden van de iPhone XS, de D43 moet de grotere XS Max vervangen. Het derde toestel, de N104, moet in de plaats komen van het instapmodel XR. Het is niet bekend of de toestellen ook onder die namen in de winkels komen te liggen. Ze worden waarschijnlijk in september gepresenteerd.

Volgens het bericht hebben de nieuwe toestellen dezelfde schermresoluties als hun voorgangers. De drie telefoons krijgen naar verluidt de Lightning-aansluiting. Dat zou betekenen dat Apple nog niet overstapt op het veelgebruikte USB-C.

Op de achterkant zouden drie camera’s komen. Die fotograferen en filmen niet alleen wat iemand in beeld wil brengen, maar ook het gebied er direct omheen. Het is dan mogelijk om een foto of een filmpje achteraf te vergroten. Die extra opnames worden na een tijdje verwijderd.

www.ad.nl/tech/apple-wil-drie-nieuwe-...
voda
0
Apple krijgt geen vrijstelling

(ABM FN-Dow Jones) Apple krijgt geen vrijstelling voor importheffingen voor onderdelen uit China voor zijn Mac Pro. Dit zei de Amerikaanse president Donald Trump vrijdag op Twitter.

"Maak ze in de VS, [daar gelden] geen heffingen!", aldus Trump.

De president ging ook in op recente beschuldigingen aan het adres van Google. Een samenwerking met China zou mogelijk een risico zijn voor de veiligheid van Amerika.

"Als er een probleem is, dan zullen we dit te weten komen. Ik hoop oprecht dat dit niet het geval is", twitterde Trump.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
1.342 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,13%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 +0,02%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront