Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Consumentenprijzen in februari omhoog

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. Mr.Windows 7 maart 2019 07:31
    De lonen worden meestal 1x per jaar aangepast dus zelfs voor werkenden is dit slecht nieuws. Ook het grote verschil tussen Europa, waarbij "ons" percentage ook in het Europese gemiddelde zit geeft toch wel aan dat de politiek in Den Haag niet weet wat er aan de hand is in NL. Komend jaar wordt alles nog duurder (WOZ is 6% gestegen; alle doorbelastingen die bedrijven gaan doen van klimaat tot BTW, lonen), klimaat/gas/zorg).
  2. forum rang 4 Jopie1962 7 maart 2019 08:15
    "Volgens deze methode stegen de prijzen in Nederland 2,6 procent, tegen 2 procent in januari. In de eurozone nam de prijsstijging toe van 1,4 naar 1,5 procent."

    Het is inderdaad niet hetzelfde als inflatie, maar op deze manier krijg je de inflatie gierend op gang, en alleen in nederland.
  3. Maan Arkenbosch 7 maart 2019 18:58
    Duidelijk is dat Jan Modaal en Piet Minima, zoals gewoonlijk bedonderd worden. De miljarden afdrachten aan de E.U. en de uitkeringen aan honderdduizenden gelukzoekers zijn zonder forse belasting verhogingen, welke fors in de eerste levens behoeften snijden, niet meer op te hoesten. De consument en vooral de afgeknepen ouderen, gaan nog meer gedwongen de hand op de knip houden. Dus minder BTW/accijns ontvangst en weer meer belasting verhogingen. Denk bij de Staten verkiezingen a.u.b. in uw stemhok na!!!!!
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links