Altice « Terug naar discussie overzicht

Altice Europe Februari 2019

424 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 18 19 20 21 22 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

manuss schreef op 6 februari 2019 20:42:

Onderstaand wordt vermeld op IEX:

Altice (+4,6%) stond even bijna 9% hoger, maar levert de helft daarvan weer in. Het bedrijf verkoopt een onbenullig belangetje. Niet meer niet minder.
Denk dat er iets anders aan zit te komen, nu AQR zijn short positie zo sterk afbouwt, ze zitten nu op het niveau van Aug/Sept 2017.
En er worden aandelen ingekocht door Ceo, zijn toch wel tekenen waar ik rekening mee hou.
[verwijderd]
0
De Senaat verwerpt een project om telecomapparatuur te besturen
06/02/2019 | 06:52

PARIJS, 6 februari (Reuters) - Franse senatoren hebben woensdag een door de overheid gesponsord amendement verworpen om de overheidscontrole over telecomapparatuur uit te breiden, aangezien het vermoeden groeit rond de Chinese apparatuurmaker Huawei.

Deze afwijzing zou de uitvoerende macht moeten dwingen een ander stuk wetgeving te vinden dat in het Parlement zal worden besproken met het oog op het opnieuw indienen van dit amendement.

De afgewezen tekst voorziet in een uitbreiding van de bevoegdheden van het Nationaal Agentschap voor de beveiliging van informatiesystemen (Anssi), waarvan de exploitanten het groene licht zullen zoeken voor een reeks hardware- en softwareapparatuur die als kwetsbaar wordt beschouwd voor piraterij of spionage inclusief mobiele basisstations.

Uitgegeven door de minister-president, op verzoek van de betrokken bedrijven, moet de voorafgaande toestemming de "staat toestaan ??ervoor te zorgen dat in Frankrijk geëxploiteerde apparatuur waarschijnlijk niet de openbare orde ondermijnt en belangen van nationale veiligheid en defensie ", luidt de tekst.

Met een omzet van 93 miljard dollar (81,7 miljard euro) in 2017 is Huawei de grootste leverancier van telecommunicatieapparatuur ter wereld, maar verschillende westerse landen vrezen dat Beijing zijn infrastructuur gebruikt voor spionagedoeleinden.

Tot dusverre is geen bewijsmateriaal verstrekt om deze vermoedens te onderbouwen en de groep heeft deze beschuldigingen herhaaldelijk weerlegd.

De controverse heeft er echter toe geleid dat sommige westerse landen Huawei's toegang tot hun markten hebben beperkt voor de vijfde generatie telefonie (5G). (Elizabeth Pineau en Gwénaëlle Barzic, onder redactie van Jean-Michel Bélot)
www.zonebourse.com/ALTICE-EUROPE-2329...
[verwijderd]
0
quote:

DiCoFlow schreef op 6 februari 2019 21:11:

[...]

Haha .. wat een onzinnige verklaring van de koersbeweging.
Men zeg een spike, sloeg het nieuws (de krant, internet) erop na en ja er stond iets Altice gerelateerds in.
Wat een oppervlakkige methode, zouden ze dit nou zelf serieus nemen? (en menen)


Echt he... het kan van alles zijn maar dat was niet de reden, zelfs dat onzinstukje uit die krant was van uren daarvoor. Volgens mij was het gewoon proberen een uitbraak uit de driehoek naar boven te forceren met een grote order. Ik ben benieuwd of er vandaag een vervolg komt
Alex69
0
[verwijderd]
0
Molotov en Altice: een toenadering wordt bevestigd met de komst van RMC Sport op de service
Van Alexandre Boero
07 februari 2019

Het RMC Sport-pakket zal worden opgenomen in de Molotov-streamingdienst, waarmee een waarschijnlijke meerderheidsovername van Altice op het platform wordt bevestigd.

Een paar dagen geleden hebben we u geïnformeerd over de lopende onderhandelingen tussen Molotov en Altice France , die meerderheidsaandeelhouder van het platform wil worden, om de leiding te nemen. Op woensdag kondigden beide groepen de aankomst van het RMC Sport- boeket op Molotov aan, vanaf donderdag 7 februari 2019.

RMC Sport wil sportfans van Molotov overtuigen
De 7 miljoen gebruikers van Molotov zullen, als ze dat willen, kunnen profiteren van het RMC Sport-boeket. Het wordt aangeboden in de vorm van een abonnement zonder verbintenis en in ruil voor 18,99 euro per maand . Deze aankomst van het boeket op Molotov bevestigt de zeer serieuze toenadering tussen het bedrijf en de Altice France-groep, die " een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het startende bedrijf wil openen voor zijn groei en inzet ".

Het RMC Sport-boeket bestaat uit vijf kanalen en een extra kanaal (RMC Sport 1 UHD), maar ook grote sportevenementen. Abonnees zullen kunnen genieten van de knock-outfasen van de Champions League, die op 12 februari van start gaan met de schok van een Manchester United die de afgelopen weken is opgestaan ??voor een verontruste PSG, verstoken van zijn ster Neymar.

Moet Molotov echt tevreden zijn met de waarschijnlijke invloed van Altice?
RMC Sport is ook omroep van de Europa League , de Premier League (meer nog lang omdat Canal + de rechten van het Engelse voetbalkampioenschap de komende drie seizoenen heeft verworven), EuroLeague-basketbal, toernooien Tennis ATP uit Lyon en Marseille, maar ook de Diamond League (atletiek), maar ook diverse extreme sporten en vechtsporten.

Als deze toekomstige (en waarschijnlijke) unie gunstig door beide actoren wordt bekeken, omdat men zijn netwerk van abonnees zal uitbreiden, en de ander ongetwijfeld de duurzaamheid ervan zal verzekeren in het zicht van de claimrechten, zouden we dat kunnen, een beetje hoogte nemen, bang zijn voor een mogelijke "kannibalisatie" van Altice op Molotov.
www.clubic.com/pro/entreprises/sfr/ac...

Goed nieuws:)
ff_relativeren
0
quote:

Wie weet ! schreef op 7 februari 2019 19:57:

Molotov en Altice: een toenadering wordt bevestigd met de komst van RMC Sport op de service
Van Alexandre Boero
07 februari 2019

Het RMC Sport-pakket zal worden opgenomen in de Molotov-streamingdienst, waarmee een waarschijnlijke meerderheidsovername van Altice op het platform wordt bevestigd.

(..)

Goed nieuws:)
Mooie speculatie. Zullen we er een 2e speculatie aan vast knopen ?
Hoe gaat de financiering er uit zien -en wat doet dat met de beurskoers- ?
[verwijderd]
0
Gratis, Bouygues en SFR: Aandacht voor de opkomst van sommige mobiele en internettarieven

PRIJZEN Abonnees van deze operatoren hebben een bericht ontvangen dat de komende dagen een stijging van het abonnement aangeeft

20 minuten met agentschap

Geplaatst op 07/02/19 om 16.16 uur - Bijgewerkt op 07/02/19 om 19:04

Sommige tarieven zullen bij meerdere telefoonbedrijven toenemen (afbeelding).
Sommige tarieven zullen bij meerdere telefoonbedrijven toenemen (afbeelding). - Steve Meddle / REX Sluiter / REX / SIPA

Pas op voor onaangename verrassingen: SFR , Free Mobile en Bouygues Telecom zullen sommige van hun tarieven verhogen, meldt de UFC Que-Choisir .

Zoals vereist door de wet, hebben deze drie exploitanten berichten verzonden ten minste één maand vóór de introductie van deze nieuwe prijzen aan de betreffende klanten. Maar commerciële strategie vereist, deze berichten waren meer gericht op de tegenpartijen dan op de verhoging van de tarieven op zich.

# BouyguesTélécom , #SFR en #Freemobile : hogere tarieven #mobiles en #internet ! t.co/VePJXsntg6
- UFC-Que Choisir (@UFCquechoisir) 6 februari 2019

Aanzienlijke stijgingen

Specifiek, bij SFR zullen sommige abonnees hun factuur met twee euro per maand zien stijgen, ook voor de RED-tak van het merk. Aan de zijde van Bouygues Telecom zal een stijging van drie euro worden toegepast op Bbox-klanten.

Ten slotte zijn het gratis voor telefoongesprekken naar bepaalde buitenlandse bestemmingen die vanaf 1 maart opwaarts worden herzien.
Een mogelijkheid van weigering

De UFC-Que Choisir maakt consumenten duidelijk dat Bouygues Telecom en SFR hen de mogelijkheid bieden om "de verhoging te weigeren als ze dit doen binnen vier maanden na de datum van de wijziging" door hun online klantengebied te bezoeken. De vereniging meldt echter dat sommige abonnees deze weigering niet konden valideren wegens een ontoegankelijke pagina.

Gratis mobiele klanten hebben deze optie niet. Maar aangezien de aanbiedingen van deze operator niet bindend zijn, is iedereen vrij om zijn contract op elk moment te beëindigen.
www.20minutes.fr/economie/2446195-201...
[verwijderd]
0
Pyrénées-Atlantiques: het contract van € 466 miljoen met SFR wordt ondertekend
Pau Pyrénées Atlantiques
Geplaatst op 07/02/2019 om 15:09 . bijgewerkt om 16:22 door RB en PS .

Pyrenees-Atlantiques: het contract van € 466 miljoen met SFR wordt ondertekend.

De officiële afvaardiging van de ondertekening van het project voor de plaatsing van optische vezels in de afdeling vond deze donderdagochtend plaats. De voorzitters van Altice en SFR waren aanwezig

Warme handdrukken, verbod en terugkomst van de afdeling. Het parlement van Navarra was deze donderdagochtend vol als een ei voor de ondertekening van de delegatie van de openbare dienst tussen de Pyrénées-Atlantiques en de SFR. Een contract van € 466 miljoen, waarvan 377 voor de bouw van het zeer hoge snelheidsnetwerk.

President Jean-Jacques Lasserre prees het werk van de teams van de 64 om dit DSP voor te bereiden, lang werk sinds het terugging naar 2004 en de oprichting van een eerste breedbandnetwerk. "Er is een contract, het zal worden gerespecteerd, we twijfelen niet, geen angst. Het is een goed contract", zei de president.

Patrick Drahi, oprichter van Altice, neemt vervolgens het woord. Het heeft meerdere keren het woord 'vezel' weerklank gevonden door afnemende regionale, ondernemende en technische vezels. De eerste gekoppeld aan zijn persoonlijke geschiedenis en de overtocht van de Pyreneeën met zijn ouders op vakantie. De tweede verwijst naar zijn campus van toekomstige ondernemers. Ten slotte beantwoordt de technische vezel aan de kennis van SFR, een belangrijke speler in de inzet van ultrasnelle breedband in Frankrijk.
De redactie adviseert u

Optische vezel in de Pyrénées-Atlantiques: het departement besloeg 100% in 5 jaar

"Voor de ontsluiting van een afdeling is zeer hoge snelheid belangrijk"

De president en CEO van de exploitant, Alain Weill, herinnerde zich de ervaring van zijn teams. "We zijn bijzonder trots op het feit dat we de markt Pyrénées-Atlantiques hebben gewonnen, legde hij uit wie ook de voorzitter is van de NextRadioTV-groep." SFR geloofde al heel vroeg in kabel. Er zijn twee soorten operatoren in Frankrijk. Degenen die investeren in infrastructuur en degenen die huren. Oranje en SFR bouwen. Voor de ontsluiting van een afdeling is zeer hoge snelheid belangrijk. "

De vicevoorzitter van de afdeling, belast met de digitale kunst, Nicolas Patriarche, was ook aanwezig op het podium. Hij prees het "mooie resultaat dat overheidsgeld behoudt". De rekening van de denier van de belastingplichtige werd door tien gedeeld tussen de aanbesteding en de ondertekening van het contract.

Ten slotte behield Frédérique Espagnac namens de regio Nouvelle-Aquitaine de boodschap aan de rest van het land. "Dit contrast benadrukt de aantrekkelijkheid van deze afdeling. De regio zal aanwezig zijn om het gebruik van deze zeer hoge snelheid te ondersteunen."

Prefect Gilbert Payet merkte op dat de staat spaart in vergelijking met het oorspronkelijke project.

www.sudouest.fr/2019/02/07/pyrenees-a...

Ook weer een mooi contract, en een hoop klanten:)
[verwijderd]
1
Zijn eigenlijk bedragen voor aanleg en klanten.
Altice verkoopt belang glasvezeldochter SFR 1.8 miljard en er komt nog een keer 1.8 bij als het uitbreiden of tijdens het uitbreiden van het netwerk.
Is totaal 3,6 miljard.
En nu weer bijna een half miljard.
Gaat lekker zo, en nog 2 a 3 miljard in kas.
Als Bouygues en Free winst kunnen maken met huren, kan Altice dat ook.
Abbo kosten gaan ook omhoog bij de providers, omdat de rek er naar onder er uit is, levert ook weer meer cash op, goed voor de cashflow.
Dus doe je je voordeel mee met de daling van vandaag, of morgen of over morgen.
DiCoFlow
0
quote:

Wie weet ! schreef op 7 februari 2019 21:48:

Zijn eigenlijk bedragen voor aanleg en klanten.
Altice verkoopt belang glasvezeldochter SFR 1.8 miljard en er komt nog een keer 1.8 bij als het uitbreiden of tijdens het uitbreiden van het netwerk.
Is totaal 3,6 miljard.
En nu weer bijna een half miljard.
Gaat lekker zo, en nog 2 a 3 miljard in kas.
Als Bouygues en Free winst kunnen maken met huren, kan Altice dat ook.
Abbo kosten gaan ook omhoog bij de providers, omdat de rek er naar onder er uit is, levert ook weer meer cash op, goed voor de cashflow.
Dus doe je je voordeel mee met de daling van vandaag, of morgen of over morgen.
@ Wie weet!

Bedankt voor het steeds plaatsen van een niet aflatende stroom aan Altice informatie.

Hieruit blijkt zonneklaar dat Altice goed bezig is. Na de succesvolle veranderingen in 2018 gaan ze ook in 2019 onverkort door met het verbeteren/uitbouwen van hun organisatie..
Financieel zijn ze super efficiënt gestroomlijnd. Dat hebben ze als grootste pluspunt in vergelijking met de andere operatoren.
Als ze hun business verder zo blijven verbeteren zal dit vroeg of laat (liever vroeg natuurlijk) tot een megastijging leiden. Van de circa 1,90 nu snel weer naar de koersen van weleer €11 a €12 (medio 2017).

Ik zie het met vertrouwen tegemoet.

De komende (cijfermatige) jaar- en kwartaalrapportages zullen de voortgang laten zien.
ff_relativeren
0
quote:

DiCoFlow schreef op 7 februari 2019 23:23:

[...]

(..)

Financieel zijn ze super efficiënt gestroomlijnd. Dat hebben ze als grootste pluspunt in vergelijking met de andere operatoren.

(..)

KUCH
[verwijderd]
0
quote:

DiCoFlow schreef op 7 februari 2019 23:23:

[...]

@ Wie weet!

Bedankt voor het steeds plaatsen van een niet aflatende stroom aan Altice informatie.

Hieruit blijkt zonneklaar dat Altice goed bezig is. Na de succesvolle veranderingen in 2018 gaan ze ook in 2019 onverkort door met het verbeteren/uitbouwen van hun organisatie..
Financieel zijn ze super efficiënt gestroomlijnd. Dat hebben ze als grootste pluspunt in vergelijking met de andere operatoren.
Als ze hun business verder zo blijven verbeteren zal dit vroeg of laat (liever vroeg natuurlijk) tot een megastijging leiden. Van de circa 1,90 nu snel weer naar de koersen van weleer €11 a €12 (medio 2017).

Ik zie het met vertrouwen tegemoet.

De komende (cijfermatige) jaar- en kwartaalrapportages zullen de voortgang laten zien.

Dank je wel.
Vanuit vanuit TA gezien zie je de laatste 1 a 1,5 maand dat als Altice daalt het lagere volumes, bij Atus idem.
Er wordt aan de onderkant weg gekocht en op de plank gelegd:)
Is positieve,ik verwacht dat jaar cijfers slecht zijn, gezien de afgelopen kwartalen, bericht op toekomst gericht is beterde en kunnen ze al wat van zeggen, omdat de cijfers vrij laat komen.
Hoop dat ze uit de AEX verdwijnen, kunnen analisten een andere flopper kiezen, zijn we van dat gezeik af, zit er nu, toch al zo lang in:))
[verwijderd]
0
quote:

ff_relativeren schreef op 7 februari 2019 23:39:

[...]
KUCH

DiCoFlow, niet op reageren doe ik ook nie, hij verveeld zich:))
[verwijderd]
0
Kieken of Marshall Wace de short positie AQR overneemt de aankomende dagen.
Vanaf 10 januari deden ze dit.
shortsell.nl/short/AlticeEurope
BlackRock Investment Management is ook nie meer wat het is, die gaat mensen ontslaan, dus gaat heel goed daaro, als hedge fonds :))
[verwijderd]
0
JPMorgan Chase & Co. Lowers Blackrock Capital Investment (BKCC) to Underweight

Posted by Mary Kom on Feb 7th, 2019
Tweet

Blackrock Capital Investment Corp logoJPMorgan Chase & Co. lowered shares of Blackrock Capital Investment (NASDAQ:BKCC) from a neutral rating to an underweight rating in a research note released on Wednesday, January 16th, Marketbeat.com reports. They currently have $6.00 target price on the asset manager’s stock.

www.fairfieldcurrent.com/news/2019/02...
luchtbakkers
0
quote:

Peter2meter schreef op 4 februari 2019 14:55:

Ben vanochtend uitgestapt met mijn laatste aandelen en zet nu vol in op flow traders.
Koers is te laag en komen deze week met cijfers. Wordt een knaller!
Zeker een knaller
pbr
1
quote:

luchtbakkers schreef op 8 februari 2019 16:13:

[...]Zeker een knaller
Knaller omlaag dan ?

-8%
[verwijderd]
0
Mooi weer
0
Als iedereen gaat uitstappen, dan gaat de koers omhoog om nieuwe beleggers aan te trekken. De koers is afhankelijk van de markt en de schommeling van vraag. Kijk maar de AEX fondsen die fluctueren heel erg. Ik hoop dat Altice binnenkort heel hoog gaat.
424 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 18 19 20 21 22 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
865,36  +0,01  +0,00%  18 apr
 Germany40^ 17.751,90 -0,48%
 BEL 20 3.826,58 +0,84%
 Europe50^ 4.919,39 -0,35%
 US30^ 38.013,46 0,00%
 Nasd100^ 17.548,80 0,00%
 US500^ 5.049,25 0,00%
 Japan225^ 38.001,71 0,00%
 Gold spot 2.379,27 0,00%
 EUR/USD 1,0639 -0,30%
 WTI 82,08 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +11,51%
JUST EAT TAKE... +5,71%
Air France-KLM +4,18%
FASTNED +3,00%
RANDSTAD NV +2,65%

Dalers

Pharming -9,63%
ASMI -6,10%
Avantium -6,01%
PostNL -5,84%
TomTom -3,31%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront