Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'VS weigeren handelsgesprekken met China'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

24 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 januari 2019 11:15
    quote:

    Traveler@repair schreef op 23 januari 2019 00:25:

    Trump weet heel goed wat ie doet. Alleen weten zijn tegenspelers dat nu ook. Keihard opstellen en dan compromis. Geen vooruitgang tussendoor ? Dicht die deur ! Keihard.
    Denk je nou echt dat hij een idee heeft wat hij doet? Het is de meest onsuccesvolle ondernemer die er is. Het enige waarom hem nu van alles lukt is, HE IS TO BIG TO FAIL. Grote economie ingevecht met grote economie. China ziet dat het moet inbinden, want het raakt hun beide. USA denkt dat het wint, maar China duurt het puur uit eigen belang.
    En keihard spelen? Ja, gewoon lekker roepen op Twitter, dan ondoordachte daden uitvoeren (oja merendeel wordt aangevochten/tegen gehouden) Gelukkig wordt hij nu nog meer tegen gehouden door de Democraten.
  2. Bonost 29 januari 2019 20:07
    quote:

    Mick75 schreef op 22 januari 2019 20:40:

    Maar, wij hebben toch het AFM. Een instantie met duurbetaalde beleidsambtenaren die ervoor zorgen, dat er eerlijk en transparant gehandeld wordt op onze financiële markten... ook door de grote Amerikaanse zakenbanken (vriendjes van Trump).
    Och nee, onze overheid staat het toe, dat die Amerikaanse zakenbanken met glasvezelverbindingen en high frequency trading computers de Nederlandse beurs volledig naar hun hand kunnen zetten.

    De AFM en de DNB hebben geen toezicht op financiële diensten die door een niet in Nederland gevestigd bedrijf worden uitgevoerd. De grootbanken uit Amerika vallen onder de eigen toezichthouders, in dit geval SEC en FED.
24 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links