Altice « Terug naar discussie overzicht

Altice Europe Januari 2019

576 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » | Laatste
hangklok
0
quote:

braniek schreef op 30 januari 2019 15:24:

hangklok 1,60 hoeveel stukken dan kan ik rekening houden met opwaartse beweging hahah. Joh zo,n opmerking heeft toch geen meerwaarde
10k misschien ook wel 15k legt eraan wat is vrij heb staan
Harikrishna
0
quote:

Harikrishna schreef op 26 januari 2019 11:57:

Als Weil er maar een paar gekocht zou hebben was het voor de Buhne. Maar voor 10 mio zal er op middellange termijn zeker iets gaan gebeuren. Dat is het signaal wat hij afgeeft.
Voor dat bedrag was t logisch dat er wat stond te gebeuren. En hij heeft het publiekelijk gemeld.
Peter2meter
0
in ieder geval zit Altice niet stil en wordt ik wel vrolijk van dit soort acties.
Koers reageert nog niet explosief maar het sentiment wordt er wel beter van.
gpjf
0
ik zie dat ze pas op 28 maart 2019 met cijfers komen, nou dan kan er nog heel veel gebeuren voor die tijd.
[verwijderd]
0
Franse telecomgroep Altice wil ‘Spotify van de televisie' kopen
30 januari 201913:04
Met de inbreng van vers geld moet het product verder ontwikkeld worden en wil Altice de dienst zowel in als buiten Frankrijk verder doen groeien.

Altice, de telecomgroep van de Franse zakenman Patrick Drahi, zet zijn schouders onder de populaire Franse tv-app Molotov. België kan een van de doelmarkten worden.

Molotov is een Franse online dienst die het klassieke televisiemodel helemaal op zijn kop zet. Via het platform, dat onder meer beschikbaar is via apps voor Apple- en Google-toestellen, kan je gratis 36 zenders bekijken, zowel live als uitgesteld. Betalende gebruikers kunnen kiezen uit verschillende opties zoals extra zenders, opnamecapaciteit in de cloud of de mogelijkheid om de dienst ook buiten Frankrijk te gebruiken.

Molotov werd in 2016 gelanceerd en haalde binnen het jaar een miljoen gebruikers. Intussen zijn dat er al zeven miljoen. Genoeg om de telecomreus Altice ATC2,82% – eigenaar van de mobiele operator SFR – ervan te overtuigen om met de start-up in zee te gaan.

Altice voert exclusieve gesprekken met Molotov over een meerderheidsparticipatie. De oprichters Pierre Lescure (ex-Canal+), Jean-David Blanc (AllloCiné) en Jean-Marc Denoual (ex-TF1) zouden wel aan boord blijven.
Buitenland

Met de inbreng van vers geld moet het product verder ontwikkeld worden en wil Altice de dienst zowel in als buiten Frankrijk verder doen groeien. ‘We willen in Frankrijk en internationaal de Spotify van de televisie worden’, zegt Leblanc. De klanten van Altice zullen de dienst aangeboden krijgen, maar Molotov zal ook beschikbaar blijven voor niet-klanten.

Altice en Molotov zeggen niet welke landen ze daarbij op het oog hebben, maar Franstalige regio’s zoals het zuiden van België lijken een logische keuze. Altice heeft wel geen substantiële activiteiten meer in ons land. Het bedrijf verkocht zijn kabelbelangen in Brussel en Wallonië eind 2016 voor 400 miljoen euro aan Telenet.
Wim De Preter,
Nieuwsmanager Tech & Media
www.tijd.be/tech-media/media-marketin...
[verwijderd]
0
Molotov OTT Video Service in Frankrijk
Case study
Molotov-weegschalen voor groei met disruptief tv-servicemodel

Franse startup Molotov TV werd in juli 2016 gelanceerd op een ambitieuze missie om de manier waarop het Franse publiek televisie consumeert fundamenteel te veranderen. Minder dan een jaar later, in april 2017, had de service al een miljoen gebruikers overtroffen, waardoor het snel groeiende publiek werd aangetrokken en behouden met een revolutionaire combinatie van high-impact content en belonende gebruikerservaringen.

De service van Molotov is afgestemd op de veranderende aard van het gebruik van videocontent, en combineert nieuwe tv-programma's van alle grote Franse netwerken en verschillende speciale kanalen voor live en on-demand bekijken via de Molotov.tv-app. Voor kijkers die toegang willen hebben tot inhoud van topkwaliteit waarvoor Franse tv-netwerken bekend zijn, met een kijkervaring die past bij hun levensstijl en voorkeuren, is Molotov snel uitgegroeid tot de over-the-top (OTT) tv-distributeur in Frankrijk.

Abonnees kiezen uit twee serviceniveaus: in de gratis versie biedt Molotov 35 kanalen met 24 x 7 entertainment, of voor minder dan 10 € per maand, krijgen betalende abonnees toegang tot meer dan 70 kanalen.

Voor gebruikers is de Molotov.tv-app een nieuwe manier om tv-inhoud te verkennen. Live, on-demand en aankomende programmering worden samengebracht in één gemakkelijk te navigeren menu en zoekfunctie die het voor gebruikers eenvoudig maken om precies te vinden wat ze willen of om nieuwe programmering te ontdekken. Gebruikers kunnen de app starten en meteen zien wat Molotov te bieden heeft op dat moment. De app ondersteunt een breed scala aan platforms en apparaten, zodat gebruikers Molotov kunnen gebruiken op hun computers, smartphones, tablets of verbonden tv's met iOS, Android, Windows, macOS en Linux, evenals Apple TV, Android TV, LG en Samsung Smart TV Diensten.

Gebruikersgericht ontwerp voert door naar de Molotov-kijkervaring. Elk programma heeft een eigen pictogram met details over de inhoud en een voortgangsbalk die aangeeft wanneer een programma of serie werd onderbroken. Gebruikers selecteren eenvoudigweg het programma dat ze willen bekijken en bekijken het live in realtime of herstarten vanaf het begin. Voor programma's die al zijn gestart, kunnen gebruikers de weergave hervatten vanaf het punt waar ze gebleven waren, op elk van hun apparaten, en de service bevat ook een op de cloud gebaseerde DVR, zodat kijkers content kunnen opnemen en opslaan om later te bekijken.

Molotov's vermogen om zijn succesvolle mix van uitstekende content en boeiende gebruikerservaring te leveren was afhankelijk van het bouwen en onderhouden van een hoogwaardige, betrouwbare en efficiënte videoverwerkingsworkflow.
Een krachtige, efficiënte videoworkflow

"Niet zo lang geleden zou een vooruitstrevende en ontwrichtende service als Molotov ongelooflijk uitdagend, zo niet onmogelijk, technisch gezien zijn geweest. Maar vandaag bestaat de technologie om een ??dergelijke service niet alleen mogelijk, maar ook schaalbaar en kostenefficiënt te maken en in staat om de kwaliteit van de dienstverlening te leveren die kijkers gewend zijn van televisie, ondersteund door een gebruikersinterface die de consument in staat stelt om te ervaren Tv op manieren die ze nog nooit eerder hebben genoten. "
Sébastien Faure, hoofd van video van Molotov en plaatsvervangend hoofd technologieofficier

Om zijn uniek uitgebreide, voortdurend bijgewerkte inhoudaanbod en de robuustheid die zijn gebruikerservaring definieert, te leveren, moet de Molotov-workflow live signalen opnemen van de meer dan 90 netwerken waaruit deze inhoud verzamelt en deze zowel omzet als live-inhoud en video-on-demand (VOD) activa. Inhoud is verpakt voor streaming in een enkel, OTT-adaptief bitrate-formaat voor levering aan elk multischermapparaat via het volledige scala aan omgevingen en services dat de Molotov.tv-app ondersteunt.

Molotov lanceerde zijn service met twee AWS Elemental Live-oplossingen voor video- en audio-codering in het hart van de workflow, waarbij real-time codering en uitvoer van livestreams worden uitgevoerd om de volledige aanvulling van live- en VOD-inhoud die de service biedt te voeden. Naarmate het bedrijf groeide, is de AWS Elemental-implementatie van Molotov uitgebreid om gelijke tred te houden met het groeiende aanbod en gebruikersbestand.

Met live-inhoud een belangrijk deel van het aanbod, gaf Molotov de prioriteit aan betrouwbaarheid bij het leveren van de videoverwerkingsworkflow. AWS Elemental-oplossingen zijn gekozen vanwege hun bewezen veerkracht en hun mogelijkheden om video-streams van hoge kwaliteit te coderen en te leveren. Met AWS-elementgeleider kan Molotov 1 + 1, N + M of N + 1-redundantie definiëren om een ??continue signaalstroom en ononderbroken dienstverlening te garanderen.

Als een venture-gesteunde startup, neemt Molotov een zeer efficiënte benadering van personeel, het beheren en onderhouden van de workflow. AWS Elemental-oplossingen spelen hier ook een sleutelrol.

"Om de ervaring te bieden die onze klanten eisen, kunnen we eenvoudigweg geen downtime hebben. Tegelijkertijd willen we dat onze technische experts hun tijd doorbrengen met het toevoegen van waarde aan de service en het ondersteunen van continue innovatie - niet het beheren van de infrastructuur of het aanpassen van de software-instellingen. Onze AWS Elemental-oplossingen zijn set-it-and-forget-it; mijn team hoeft ze niet aan te raken om goed geformatteerde streams van hoge kwaliteit te blijven genereren, wat de downstream-verwerking enorm ten goede komt. "
Sébastien Faure, hoofd van video van Molotov en plaatsvervangend chief technology officer

Sinds hij minder dan een jaar geleden live ging, werd Molotov omarmd door Franse consumenten die op zoek waren naar de inhoud waar ze van houden op het tijdstip, de plaats en het scherm van hun keuze. Molotov beantwoordt duidelijk aan zijn ontwrichtende missie en de belofte die het zijn gebruikers biedt; zoals het bedrijf zegt: "Nous allons vous faire adorer la télé." Of in het Engels: "Make TV great again".
www.elemental.com/resources/case-stud...
[verwijderd]
0
Als ze dit voor mekaar krijgen, kan dit in de toekomst nog wel eens gevoelige klappen gaan opleveren, voor Orange Bouygues en Free.
Jongere generatie zit toch bijna niet voor tv, maar willen wat en wanneer ze iets willen zien zelf beslissen, en niet op vaste tijden.
We gaan het zien:)
Machiavelli
0
Franse telecomwaakhond niet tegen consolidatie
Gepubliceerd op 31 jan 2019 om 07:01 | Views: 234 | Onderwerpen: Frankrijk

Artikel
Reacties
Gerelateerde instrumenten
ALTICE EUROPE N.V. 30 jan
1,84 0,00 (0,00%)

PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - De Franse toezichthouder op de telecomsector vraagt niet om consolidatieslag in de sector, maar is er in principe niet op tegen. Dat stelt de baas van de organisatie donderdag in een gesprek met de krant Les Echos.

Sébastien Soriano van waakhond Arcep wijst er daarbij op dat verschillende partijen al gezamenlijke projecten voeren. Speculatie over consolidatie op de Franse telecommarkt, met vier in plaats van drie dominante spelers, zet de aandelenkoersen regelmatig in beweging.

gpjf
0

PARIJS - De Franse toezichthouder op de telecomsector vraagt niet om een consolidatieslag in de sector, maar is er in principe niet op tegen. Dat stelt de baas van de organisatie donderdag in een gesprek met de krant Les Echos.

Sébastien Soriano van waakhond Arcep wijst er daarbij op dat verschillende partijen al gezamenlijke projecten voeren. Speculatie over consolidatie op de Franse telecommarkt met minder dominante spelers, zet de aandelenkoersen regelmatig in beweging.

Altice Europe-baas Alain Weill zei eind november al dat consolidatie op de Franse telecommarkt relatief snel zou kunnen plaatsvinden en dat zoiets logisch zou zijn. Eerder waren er berichten dat het Franse telecombedrijf Bouygues interesse zou hebben in een overname van de Franse mobiele dochter SFR van Altice. Verder zorgden overnamegeruchten rond telecomreus Orange er voor dat koersen van sectorgenoten opveerden

Mooi weer
0
Volgens mij gaan wij vandaag boven de €2 en in de hoop dat de koers verder gaat stijgen.
[verwijderd]
0
quote:

gpjf schreef op 31 januari 2019 08:20:

Vooralsnog niet te zien in de futures
Om 8.20 uur moet je ook niet naar de futures kijken...pas een paar minuten voor 09.00 uur kun je wat zien.
EIF
0
Mooie beweging. Had ik paar dagen geleden toch opnieuw moeten instappen voor dit ritje.
[verwijderd]
0
quote:

EIF schreef op 31 januari 2019 09:22:

Mooie beweging. Had ik paar dagen geleden toch opnieuw moeten instappen voor dit ritje.
Als je dat allemaal van te voren zou weten....
[verwijderd]
0
PM verwacht voor einde Q1 een koers boven de 2,50.

En als PROFITMAKER fors long zit, dan weet u het intussen wel :-) $$$$$€€€€
EIF
0
quote:

materetjo schreef op 31 januari 2019 09:32:

[...]

Als je dat allemaal van te voren zou weten....
Haha inderdaad. Als mijn glazen bol dan al niet stuk is, dan houdt hij me in ieder geval steeds voor de gek ;-)
576 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  18:05
 Germany40^ 17.687,40 -0,84%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.899,20 -0,76%
 US30^ 37.851,00 -0,43%
 Nasd100^ 17.004,48 -3,10%
 US500^ 4.962,47 -1,72%
 Japan225^ 37.053,48 -2,50%
 Gold spot 2.397,51 +0,76%
 EUR/USD 1,0652 +0,08%
 WTI 82,23 +0,18%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront