Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Pharming presenteert op congres in Hawaï

Lees over dit aandeel ook

  1. 18 apr Pharming rondt plaatsing obligaties af 5
  2. 18 apr Logische herfinanciering Pharming

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 januari 2019 08:18
    PHARMING PRESENTEERT TWEE POSTERS OP MEDISCH CONGRES HAWAII
    ABM Financial News - 07:33

    (ABM FN-Dow Jones) Pharming presenteert tijdens een medisch congres op het Amwrikaanse Hawaï twee praktijkvoorbeelden die het belang van Ruconest als behandeling tegen erfelijk angio-oedeem benadrukken.
    De twee zogenoemde posters worden gepresenteerd tijdens de Western Society of Allergy, Astma & Immunology (WSAAI) conferentie op het eiland dat loopt tot en met 24 januari.
    Pharming zal allereerst ingaan op de "invloed van profylaxe (preventie) van erfelijk angio-oedeem met recombinant humane C1-esteraseremmer Ruconest op noodzaak van gebruik van de spoedeisende hulp."
    Een patiënt die ondanks een profylaxe-therapie met een uit bloedplasma-bereide C1-remmer nog steeds angio-oedeem-aanvallen ondervond en veel naar de spoedeisende hulp moest, werd overgezet op Ruconest waarna het aantal aanvallen waarvoor een directe behandeling nodig was, "aanzienlijk afnam" tot één aanval in vijftien maanden, aldus Pharming. Ook het aantal bezoeken aan de spoedeisende hulp nam af.
    Daarnaast gaat Pharming in op het effect van Ruconest als "routinematige korte termijn profylaxe van erfelijk angio-oedeem bij onvoldoende controle onder profylaxe met uit bloedplasma bereide C1-remmer tijdens de menstruatie". IN dit geval zag de betreffende patiënt de symptomen "substantieel" afnemen, aldus het Leidse biotechbedrijf. Door de werking van Ruconest was geen acute therapie meer nodig.
    "Deze praktijkvoorbeelden bewijzen dat Ruconest een belangrijke rol blijft spelen in de behandeling van erfelijk angio-oedeem, ondanks de beschikbaarheid van andere therapeutische opties", volgens chief operating officer Bruno Giannetti van Pharming.
    Het aandeel Pharming sloot dinsdag 2,3 procent lager op 0,80 euro.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999
    De newsfeed is tenminste 15 minuten vertraagd en is een beperkte weergave van de totale webfeed die ABM Financial News levert.
    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.
  2. [verwijderd] 23 januari 2019 09:06
    Het bijzondere van RUCONEST is dat het, hoewel goedgekeurd voor acute behandeling van aanvallen, tot tenminste drie dagen na behandeling ook in 93% van de gevallen beschermt tegen nieuwe aanvallen. Deze informatie kwam uit een afgeronde dubbelblinde cross-over Fase II studie die de profylactisch werking van RUCONEST onderzocht, welke resultaten recent in het gerenommeerde medische tijdschrift The Lancet gepubliceerd werden.

    93% bescherming tegen nieuwe aanvallen is het hoogst haalbare wat tot nu toe vastgesteld is in welke HAE studie dan ook!
  3. down 23 januari 2019 09:20
    Mooie resultaten van ruconest nu de koers nog
    Vandaag heeft de winter flink toegeslagen en dat maakt zoals gebruikelijk mensen depressief Dat is onderzocht door wetenschappers Zou daardoor de beurs weer een nederslachtige omvang gaan krijgen de komende dagen? Ja zelfs asml zakt flink op deze woensdag die normaliter een daldag is maar de beurs is deze week zo wie zo in downstemming sinds de winterse kou heeft ingezet Zouden we dan nog een elfstedentocht kunnen meemaken!??
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Pharming Group

0,880 09:19
+0,012 +1,38%
Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links