Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Handelshoop zet beurzen New York hoger

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 19 januari 2019 13:07
    Niet alleen wall street ging hoger,ik deelde ook stevig in de pret,donderdag stond ik nog licht rood,van de week,maar white fryday,maakte er op eens een plus van,van 3,5%!!
    Zelfs geruchten over een naerende dooi,in de handelsoorlogwinter,doen de beurs thermometer ver boven nul stijgen.
    Het versterkt mijn mening,dat als er echt een goede oplossing van het conflikt komt,de boel als een raket gaat stijgen.
    Trumpje,die als politicus een totale mislukking is,zal als zakenman,wel weer met de meeste knikkers naar huis gaan.
    Reden voor nog meer opthimisme is,dat als de shutdown kwestie word opgelost,er volgens een door slimbeleggen rapport er in 15 van de 20 gevallen er een koerssprong op de beurs komt,van meer dan 10% opwaarts!!
    Dan word het helemaal lachen,gieren,brullen en ik denk dat dit wel snel gaat gebeuren,trumpje is nogal een ijdel mannetje,hij houd niet van minnen en dit gedoe kost hem enkel,vrienden en stemmen.
    De plussen kunnen niet op de laatste tijd,of het nu bij beursbrink,of value jaegers was,weet ik niet meer maar zij concludeerden,dat opthimisten,altijd meer verdienen dan pessimisten en ik behoor,gelukkig,bij de eerste groep.
    Zwagertje leo is met zijn pessimistische houding,voorlopig al 13% winst kwijt gespeeld,door niet op de bodem in te stappen,want dat ben ik de laatste 3 weken,ingelopen op mijn verlies.
    Door hoge kosten in de prive sfeer,heb ik niet veel in de dipsfeer kunnen investeren,wel heb ik voordelig verschuivingen kunnen doen in de portefuille.
    De metaaltjes,het vergif op de beurs,worden opeens als smakelijke gerechten geconsumeerd,heel jammer,dat bij Dalm de prijzen
    ,naar vooroorlogsnivo zijn gedaald,maar als de ekonomische hemel opklaart,komt dat ook wel weer goed.
    Vandaag,nog opruiming houden,een goede oude vriend zij,jan,jij kan bij die beursdramathiek,best een opstekertje gebruiken,resultaat,een auto vol,bruikbaar metaal,gereedschap en spullen!!
    Morgen genieten,van Hem,die het Licht der wereld is,Zijn levenslicht is zoveel heerlijker dan,het sterker wordende licht,in het rijk der natuur.
    Als maandag trumpje een goed voorbeeld neemt aan de vriend,van de vertrapten,Maarten Luter King,dan gaat het beursje koninklijk stijgen,Sjaloom!!!
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links