Royal Dutch Shell « Terug naar discussie overzicht

Uitstappen? Is het echt never sell Shell?

Kleine theo
0
Hier vanuit het verre Oostendenaar gezond
2019.,praat met vele mensenvoornamelijk Amerikanen.zonder uitzondering gaan
Zij ervanuit dat trump binnen half jaar weg is.hij krijgt zoveel processen aan de broek
Dat hij en zijn familie en kennissen immomiteit krijgen en wegwezen.ongetwijfeld
Kom ik hierop terug.dat neemt niet weg dat we het bericht,lees klachten,van van beurden
Ook hebben moeten lezen.iedere dag olie naar boven en shell naar onder.wat is
Hier loos.niet leuk of je moet puts hebben?????? Ook dit jaar geen goud en bitcoins
Weinig opbeurend nieuws ,jammer,ondanks alles de trots van Nederland die........RD?????
Konijn54
0
[Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
*voetnoot
0
BASF en BAYER kopen
0

Volgens technisch analist Roelof-Jan van den Akker van ING Financial Markets staat de AEX aan de vooravond van een ongekende stijging. "Eerst nog even het kruid droog houden, maar zodra de AEX richting de 460 punten beweegt gefaseerd gaan kopen, in de verwachting dat die bodem zich gaat ontwikkelen", luidt het advies van Van den Akker. Waarna in de tweede helft van het jaar volgens de technisch analist alle remmen los kunnen.

www.deaandeelhouder.nl/videos/aandele...

[verwijderd]
0
quote:

Medicus schreef op 7 januari 2019 23:18:

Het aantal uitstaande aandelen wordt op dit niveau voor A en B rap minder. Inkoopprogramma werkt op volle toeren. Ruim 2.5 miljard per kwartaal en pas met het tweede begonnen!
Rap minder ?

125 miljoen stuks teruggekocht op pakweg 8,3 miljard uitstaande delen is zo'n 1,5 %.

In perspectief - in 2016+2017 zijn er 387 miljoen aandelen geplaatst als stock dividend. Daar is nu dus bijna 1/3 van teruggekocht.
[verwijderd]
0
quote:

*voetnoot schreef op 9 januari 2019 09:27:

Vreemd olieprijs is al van iets boven de 50 gestegen tot 59+ en Shell blijft liggen?
Laatste keer dat Brent op 60 stond stond Shell rond de 26,50.
Je zou bijna denken dat Shell koers voor loopt op de olieprijs.
*voetnoot
0
quote:

kassa! schreef op 9 januari 2019 11:20:

[...]

Laatste keer dat Brent op 60 stond stond Shell rond de 26,50.
Je zou bijna denken dat Shell koers voor loopt op de olieprijs.
Dank weer voor de info.
Ik zie net ook dat er twee downgradings zijn.
*voetnoot
0
Buiten dat blijft Shell wel heel stabiel liggen op 26,44
Over een paar weken ex-dividend, olieprijzen omhoog, afloop handelsoorlog gaat de goede kant op, eigen inkoop aandelen... je zou toch zeggen dat Shell wel op 27 zou mogen staan, zonder nou overdreven een nog hoger bedrag te melden.
[verwijderd]
0
De usa inventory spread blijft toenemen. Normaliter leidt dat tot een crude prijs daling. Ben benieuwd wat het gaat worden.
[verwijderd]
0
Het is maar goed dat Shell eigen aandelen inkoopt, anders stonden we al op 24. Sentiment verslechtert met de dag!
Wilbar
0
Shell en PGGM overwegen aankoop Eneco

Amsterdam (DFT) - Oliereus Shell en pensioenuitvoerder PGGM willen energiebedrijf Eneco kopen. De twee bereiden een gezamenlijk bod voor om het tot een Europese speler te laten uitgroeien.
Dat melden Shell en PGGM maandagmiddag.

Voor Rotterdam betekent een geslaagde verkoop van Eneco, in bezit bij 53 gemeenten, €1 miljard aan opbrengsten.
Shell en PGGM willen, als onderdeel van een consortium, meedoen aan de veiling van het in 1995 opgerichte Eneco, een van de drie grootste energiebedrijven. In Nederland telt het twee miljoen klanten. De totale opbrengst zou tussen €3 en €4 miljard liggen.

Groei buitenland
Energiebedrijf Eneco schrapte zijn ooit gedroomde beursgang. Onder de recent aangetreden topman Ruud Sondag is de verkoop via een veiling voorbereid.
Shell en PGGM zeggen het duurzame karakter van Eneco te kunnen garanderen en ook te willen versterken, met groei in Nederland en het buitenland.

Veel Nederlandse gemeenten voerden eerder een gevecht om het publieke karakter van het bedrijf te behouden in een poging het duurzame karakter van de energie via windmolens en zonnepanelen te garanderen.
Shell en PGGM zeggen dat karakter te willen ’opschalen’.
„De energietransitie biedt goede kansen voor langetermijninvesteringen in een duurzamere economie. Wij denken dat Eneco een belangrijke rol kan spelen”, aldus PGGM en Shell.
Investeringen in start-ups en nieuwe technologie moeten zowel bedrijfsmodellen die zowel „maatschappelijke als commerciële waarde creëren”, stellen ze.
PGGM heeft een belang van €200 miljoen in Shell.

www.telegraaf.nl/financieel/3021183/s...
Wilbar
0
En het persbericht via AFN:

Shell en PGGM willen Eneco kopen
Gepubliceerd op 14 jan 2019 om 15:37

DEN HAAG (AFN) - Olie- en gasbedrijf Shell en pensioenuitvoerder PGGM willen gezamenlijk een bod doen op energiebedrijf Eneco. De twee willen het groene karakter van Eneco behouden, laten ze in een verklaring weten. Shell investeert steeds meer in schone energie. PGGM wil ook steeds meer duurzame beleggingen.
De gemeenten die eigenaar zijn van Eneco besloten vorig jaar dat ze van hun aandelen af wilden. Vorige maand werd besloten dat Eneco via een gecontroleerde veiling in de verkoop gaat. Dat proces gaat komend voorjaar van start.
aandeeltje!
0
Ik ga het maar weer eens volgen. Nu nog te duur vind ik. Er zijn nog wel wat grilligheden in de markt die af en toe uitslagen omlaag gaan veroorzaken. Op 25 wil ik wel eer een gokje wagen.
[verwijderd]
0
Eneco lijkt opnieuw een potentiele impuls aankoop van Shell. Ook hier benieuwd hoe lang het duurt voor het weer wordt verkocht. Er is te weinig overtuigende strategie in Shell. BG Group werd gekocht omdat aardgas nog minsens tot 2050 de energiedrager zou zijn. Inmiddels lijkt het er op dat Shell dat zelf niet meer gelooft!
buy&hold-style
0
quote:

roffaGIO schreef op 15 januari 2019 11:35:

Shell is roekeloos bezig.
Het lijkt me een weldoordachte stap voor de LT
Shell in FD:
‘Eneco staat bijna model voor wat wij met onze hernieuwbare energiedivisie willen bereiken. Dus toen duidelijk werd dat Eneco beschikbaar zou komen, zijn we er naar gaan kijken. We hebben met verschillende partners gesproken, maar PGGM is groot in warmtenetten, waar wij nog weinig van afweten. Bovendien is PGGM een partij die er echt voor de lange termijn in wil zitten. We zijn niet van plan om Eneco met een lading schuld te kopen en vervolgens te strippen. Het is een lange termijn bron van inkomsten. Er moeten toch pensioenen en dividenden worden betaald.’
[verwijderd]
0
Enkele maanden geleden las ik over deze plannen en dacht in eerste instantie, dat het een duurzaamheids-mode-investering zou zijn, maar het is denk ik een ideaal voorbeeld van verticale ketenintegratie.

Deze kennis en ervaring wil Shell graag opdoen voor een mogelijke omschakeling van gas-, olie- en destillatieboer naar een volledige energieaanbieder aan de eindconsument. Denk bv aan het verkopen van waterstof aan de pomp door elektrolyse van water via overschotten van energie van windmolens en de verkoop van stroom door het gebruik van eigen Gas en LNG in gasturbines van Eneco. (geen tussenhandel meer, Yeah!)
Wellicht kan Shell gelijk de energiebelasting voor de overheid innen en een nieuwe ruling met de belastinginspecteur afspreken, dat zij ook van deze koek iets krijgen. Duurzame energie mag natuurlijk wat extra kosten ;-)

Lammetod
0
Heel de dag niks sprinter met verlies eruit gedaan nu nabeurs naar de € 26,50 , snappen jullie het nog
zonnedaal
0
quote:

Lammetod schreef op 17 januari 2019 19:26:

Heel de dag niks sprinter met verlies eruit gedaan nu nabeurs naar de € 26,50 , snappen jullie het nog
Koersen van WTI en Brent gingen intraday een Dollar naar beneden om nabeurs te herstellen. En vannacht in Azië verder omhoog te gaan.
200.031 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 ... 9998 9999 10000 10001 10002 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:37
Koers 33,470
Verschil -0,060 (-0,18%)
Hoog 33,555
Laag 33,180
Volume 6.212.668
Volume gemiddeld 7.468.058
Volume gisteren 5.990.833

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront