Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Vooruitblik vastgoed 2019

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 ASML oogt wispelturig 28
  2. 15 apr Just Eat Takeaway nog tussen servet en tafellaken 74
  3. 12 apr Nederlandse beurs is alive and kicking 111

Reacties

157 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 8 januari 2019 18:24
    Ik was eigenlijk op zoek naar het zwaard van Griffoendor. Als iemand het gezien heeft, dan hoor ik dat graag! Intussen heeft u uw eindbestemming bereitk. De daling werd ingezet na 15.00 uur om weer dicht te eindigen op het aardoppervlak. Terug naar de koersen. Er gebeurt weinig. Amerikaanse beurzen laten redelijke plussen zien, maar dat is het dan. Nikkei future doet niet veel. Ik zie dat de IBEX future aardig hersteld is. Die SMI future is niet voor uit te branden. Die Zwitsers hadden een toptijd in de SMI met de al daar heersende negatieve rente. Die toptijd zijn ze kwijt. Net als hun horloges. Apple Watch heeft ze voorbij gestreefd. Al heb ik geen data bij de hand. Commodities zijn al niet zo saai. Behalve Palladium. Die zijn bijna duurder als goud. Suiker probeert het weer. Die $13 moet echt gesloopt worden. Ze hadden daar een extra aanloop voor nodig. Maar ze zijn er nog niet door heen. Goud, Zilver. Ze hangen al de hele dag. Op zich goed voor de gouden en zilveren stieren, want licht achteruit gang met steeds meer ademende parameters is de opzet voor nieuwe kracht. Eerst nog verder krachten verzamelen. Koper. Die zit volgens mij al maanden vast in een mooie trading range. De Natural Gas. U weet wel, daar ging een partij helemaal de mist in met naked shorts. Ze deden een zeer hoge $4. Inmiddels kunnen ze de $3 net vast houden. De future zal wel doorgerold zijn. Zo niet, dan is het extra pijnlijk voor de zware verliezers daar. Verkeerde timing kan dus heel veel geld kosten. Als ze nog twee dollar kwartjes lager gaan wil ik ze wel oppakken. Zilver doet een poging om de 15.70 te heroveren! Run for Fun.
  2. forum rang 6 shortie 8 januari 2019 19:36
    Waar zit iedereen eigenlijk op te wachten nu? Of China nog wat meer sojabonen uit de VS gaat kopen of niet? Want echt heel veel meer zal er volgens mij niet uit deze meeting als resultaat komen als ik de tussenstand van de WSJ mag geloven.

    Verder wel weer topcijfers vanuit Duitsland. Mooie winst van Samsung en fijne vooruitzichten LG....
    De beurs draait echter niet om bedrijfswinsten die met 29% instorten maar alleen nog maar om handelsoorlogen die “misschien” wel opgelost worden en speculatie over langdurige neutrale rente... toch?

    Men is momenteel compleet blind voor de actualiteit en voorts wordt er ook niets meer ingeprijst buiten de mega deal met China.... die er gewoonweg niet gaat komen.
    Denk dat we allemaal wel weten hoe dit feestje dadelijk gaat eindigen wanneer de kers eenmaal op de taart gezet is.
  3. [verwijderd] 8 januari 2019 19:50
    quote:

    Formule1-Fan schreef op 8 januari 2019 19:34:

    pas vanacht denk ik of is het in china, of weten ze het al sinds 1555
    Wall Street's main indexes rose earlier on hopes of progress in U.S.-China trade talks and after the countries extended the discussions to an unscheduled third day.

    uitgesteld 3de dag
  4. Audit4life 8 januari 2019 20:09
    Zolang ze zelfstandig zonder nieuws ook 2% per dag in de plus doen, hebben ze helemaal geen akkoord nodig. Pas als die in gevaar komt zullen ze wel een tweetje de wereld in gooien.
    Waar blijven de aex fti boys? Normaal 3 a 4 punten op niks, en nu gaat us weer richting de +2% maar laten ze het liggen. Vreemd. 500 staat binnen handbereik.
  5. forum rang 6 shortie 8 januari 2019 20:25
    quote:

    Formule1-Fan schreef op 8 januari 2019 19:55:

    is er news.?
    uitstellen geeft toch bedenkingen, fake newsom bankiers vast veilig te stellen later pas de kleinere
    Wanneer je onderstaande leest. Wat voor nieuws verwacht je dan morgen?

    PEKING (AFN/RTR) - China en de Verenigde Staten boeken vooruitgang in de handelsgesprekken tussen beide economische grootmachten. Dat meldde de Amerikaanse zakenzender CNBC op basis van ingewijden rond de onderhandelingen. President Donald Trump liet op Twitter weten dat de gesprekken erg goed verlopen.
    Een Amerikaanse delegatie voert sinds maandag overleg in Peking over de handelsvete tussen de VS en China. Volgens de bronnen wordt op verschillende punten toenadering geboekt tussen de landen. Naar verluidt worden de gesprekken woensdag voortgezet. Later deze maand zou op hoger niveau verder gepraat worden.

    Ik verwacht eerlijk gezegd helemaal niets.
    Persberichtje “De gesprekken waren positief en constructief en er zal later deze maand verder gepraat worden”.
    Zoiets? Uberhaupt iemand hier die nu/morgen ineens een enorme doorbraak verwacht?
    Feit dat ze er een dag extra aan vast plakken wekt eerder de suggestie dat de gesprekken zeer moeizaam gaan in plaats van het feit dat ze nu grote stappen zetten lijkt me. Wanneer je het snel eens bent hoeft het allemaal niet zo lang te duren. Geeft wel aan dat er nog voldoende discussiepunten zijn.

    En stel dat die onderhandelingen echt vast zouden lopen momenteel. Is er dan ook maar iemand die dat NU naar buiten gaat brengen denk je?
  6. forum rang 6 shortie 8 januari 2019 21:09
    quote:

    Stock Exchange Monkey schreef op 8 januari 2019 20:56:

    [...]

    Nee lijkt er niet op, eerder vandaag al gemeld
    Das heldere taal van de chinese staatspartij toch? Die laten zich echt niet met een kluitje het riet in sturen.
    Weten zelf ook wel dat ze niet in de categorie Canada of Mexico vallen.
  7. [verwijderd] 8 januari 2019 21:26
    Zo wederom uitstekend gedineerd vanavond en dat werd ook wel eens tijd na enkele wat meer sobere dagen en nu nog met een glas Ripasso , koffie en sigaar

    AEX 511 lijkt mij zeer wel mogelijk eerdaags en hopelijk gaan Heineken en Unilever eindelijk weer eens mee omhoog, want die zijn- zeer ten onrechte- achter gebleven de laatste dagen

    Te veel beren op dit forum,dus het zal wel omhoog gaan

    Januari is -over het algemeen- de bulls goed gezind en dat is ook mijn verwachting over januari 2019 en ik kan het weten!

157 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links