Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Trump overweegt ontslag Fed-baas Powell'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

26 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 suskewiet 23 december 2018 01:21
    Zo een ontslag zou de geloofwaardigheid van heel het geld systeem doen donderen
    Dit is niet alleen in Amerika het probleem .
    Dan denken ze ook nog vb in Europa schulden kwijtschelden .
    Wie gaat die 400 miljard euro die ecb gekocht heeft terug kopen ?(In Frankrijk alleen al )
    Het systeem staat op barsten
  2. Bir 23 december 2018 05:00
    quote:

    Ger1948 schreef op 22 december 2018 18:04:

    Maandag eerst nog even lichte paniek. Herstel volgt spoedig. Er is al een hoop ellende van Trumpie in de koersen verwerkt. Hij gaat echt wel ontdekken dat de wereld niet van hem afhankelijk is, maar hij wel van de wereld. Dacht China ook op de knieën te krijgen maar daar vergist hij zich lelijk in. Verwend mannetje met zijn pruilmondje die als een kind begint te krijsen als hij zijn zin niet krijgt. Zal nog wel een paar stomme streken uithalen en dan is het over en uit.
    Je hebt echt geen idee waarover je hebt hebt.....zolang Trump gesteund wordt door iets meer dan de helft van de Amerikanen en geen wetten overtreedt, blijft hij de aanvoerder van het machtigste land in de wereld.

    Kijk er niet van op als hij over een kleine twee jaar gewoon herkozen wordt!! Rampzalig scenario voor velen misschien, maar niet voor veel believers op het platteland.
  3. forum rang 6 Chiddix 23 december 2018 07:57
    quote:

    sok2 schreef op 22 december 2018 20:02:

    Powell begrijpt er echt niks van, net als die andere theorie economen van de FED, Trump is een man van de praktijk en begrijpt dat een rente verhoging nu voor een zware recessie gaat zorgen.
    De winst in 2018 op de Amerikaanse beurzen is totaal weggevaagd in enkele maanden tijd. Die Powell roept, het valt allemaal wel mee. Economisch een sterk jaar in de VS. Zeker. Belastingverlagingen voor bedrijven sorteerden effect in 2018.
    Maar de beurs? Moet de Fed baas toch aan het denken zetten. VS economie gaat afvlakken in 2019(dure dollar, rentestijging en minder positieve effecten belastingverlaging). Man kijkt niet vooruit maar is een paard met oogkleppen op.
  4. [verwijderd] 23 december 2018 14:47
    WASHINGTON (AFN) - Het Amerikaanse centralebankhoofd Jerome Powell wordt helemaal niet ontslagen. Dat heeft de Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin gezegd na geruchten dat president Donald Trump zou overwegen om de baas van de Federal Reserve de laan uit te sturen.

    Mnuchin verklaarde op Twitter dat hij met Trump over die berichten heeft gesproken. Daarbij zou Trump zijn minister op het hart hebben gedrukt dat hij als president niet eens het recht heeft om de Fed-baas zomaar van zijn post te verwijderen. Witte Huis-woordvoerster Sarah Sanders sprak de geruchten ook al tegen. ,,Ik ben niet op de hoogte van enige plannen om Powell te ontslaan", zei ze.
26 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links