Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

BeursVandaag: Hoeveel kwartjes

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. down 19 december 2018 10:05
    quote:

    holenbeer schreef op 19 december 2018 08:47:

    NL huishoudens nog steeds armer. Ongeveer sinds Rutte aantrad.
    Tja,,, en veel ezels hebben op die man gestemd en op partijen die na de verkiezingen hun strategie hebben laten vallen om met hem samen te gaan Dat is nou al de derde keer dat die man dat klaar krijgt met zijn leugens die hij na de verkiezingen er doorheen krijgt.. Die waarvoor de kiezer niet op hem gestemd voor heeft!!!! De andere meelopers zijn al niet veel beter en zien/zagen hun kans schoon om mee te ,,,,,beslissen,,,, in zijn (Rutte) voornemens om de gewone Nederlander een rad voor hun ogen te draaien voor de verkiezingen en prinsjesdag,, en hen dan zich blauw aan belasting energie heffingen en btw op btw, doet gedwongen te betalen. Dat alles doet hij om als braafste jongetje van de klas, een puik visite kaartje af te geven, om na dit goed gedrag in Brussel een mooi plekje op een zetel van de EU te mogen zitten... En misschien nog enkele handlangers een dergelijk baantje aan te bieden.
    De regering die hierna komt zal alle puin en rotzooi weer moeten opruimen... Maar deze nieuwe leiders zullen een populitische achtergrond hebben die het asielbeleid terugdraaien en veel asiel zwervers het land uit zetten die geen status hebben gekregen. Dat uitzetten gaat dan gebeuren met veel geweld omdat deze slappe zakken die nu aan het beleid zijn die hebben laten rondlopen in Nederland Ik praat dan tienduizenden vluchtelingen.. Dat alles kost nu heel veel geld en zal nog meer ten koste gaan van de arme sloebers die nu al ver beneden de armoede grens zijn belandt!!!
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links