Galapagos « Terug naar discussie overzicht

Galapagos 200 euro per aandeel

957 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 44 45 46 47 48 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

Piddybeursig schreef op 29 november 2018 11:35:

Inspirator,
Het is uw draad dus ik hoef me niet te generen om ook wat extra te posten.

Onno heeft al meermaals luidop gezegd dat voor hem eerst het bedrijf,dan de patiënt en daarna de aandeelhouder komt.
Hij zet zich dus zeker in voor ons maar we staan niet op de eerste plaats.
Het is aan ons om te (be)oordelen of we het met hem eens zijn en in functie daarvan ons geld toe te vertrouwen.

Je mag ten alle tijde erg kritisch zijn tegenover al de directieleden van Galapagos.
Ze lezen hier inderdaad mee en kunnen er soms iets uit oppikken.
Echter moet het altijd gefundeerd blijven.
En dan kom je vanzelfsprekend met slagzinnen die geen scheldwoorden bevatten.

Als wij schelden is dat een uiting van onze tijdelijke frustratie.
Ik heb me hier op IEX ook al als een XXX gedragen in het verleden.

Vandaag een dialoog met je aangaan is dus eenvoudiger dan als we even -5 % rood gaan.
Dat geldt zeker niet voor u alleen,daar hebben we echt bijna allemaal een probleem mee.
Niet iedereen hoor !

Als ik het laatste interview van Onno aandachtig heb beluisterd kreeg ik de indruk dat hij zich klaar maakt om bij het slagen van Filgotinib pil en het op de markt brengen daarvan de handdoek bijna door te geven.
Mocht Gilead hem kunnen verleiden met de CEO functie aldaar dan mag je ook direct € 50 bij onze koers bijvoegen.

Onno gaf ook al meerdere keren aan dat hij zijn portefeuille wat dient te diversifiëren.
Als hij wat aandelen verkoopt hoeven we ook al niet direct te schelden.
Achter hem schuilt wellicht een goede boekhouder om enkele zaken te regelen als dat opportuun blijkt.

Ik volg Galapagos nog maar een 4,5 jaar.
Normaal wantrouw ik elke Nederlander, als Belg zijnde.
Jullie zijn zo recht voor de raap,toch anders dan de doorsnee Belg.
Maar Onno is ook daar voor jullie volkje een goed ambassadeur.
Hij slaagt er in om werelden te verzetten, zijn lange termijn visie en medische kennis helpt hem om grote mijlpalen te behalen.

Ik zit " All IN " en weet dat 2019 veel bepalend zal worden.
Met scherp respect komt dat echt goed voor ons allemaal.

Piddy, bedankt voor uw lovenswaardige posting.
Draagt erg bij aan doorgronding van toekomst Galapagos.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0

Biotechaandelen kansrijk, maar niet voor doetjes

www.tijd.be/dossiers/biotech-special/...

Galapagos

Galapagos GLPG2,75% is een van de grootste beurssuccessen van de voorbije jaren. Sinds de beursgang tegen 7 euro in 2005 is het aandeel verdertienvoudigd. Met een pijplijn van een dertigtal programma’s is Galapagos het meest gediversifieerde biotechbedrijf van de Brusselse en Amsterdamse beurs. Er lopen samenwerkingen met meerdere farmareuzen, waardoor de groep regelmatig mijlpaalbetalingen binnenkrijgt.
Bij KBC Securities is Galapagos het enige biotechaandeel in de ‘top pick’-selectie. Bijna de helft van het koersdoel van 113 euro spruit voort uit filgotinib, het potentiële middel tegen reuma en andere ontstekingsziektes als psoriasis, lupus en de ziekte van Crohn. In september bleek uit de laatste fase 3-studies dat het middel tegen reuma alle einddoelen had bereikt. Filgotinib wordt in samenwerking met Gilead Sciences nog getest op andere groepen patiënten, maar kan in 2020 op de markt komen als uitdager in de miljardenbusiness die reuma is. Toch is de afhankelijkheid van de mogelijke kaskraker meteen het grootste risico voor het bedrijf.
‘Met een cashvoorraad van ruim 1,3 miljard euro heeft Galapagos voldoende middelen’, stelt KBCS-analiste Sandra Cauwenberghs. ‘Maar het cashverbruik is ook hoog, met meerdere grootschalige fase 3-tests, en het programma tegen de longaandoening IPF in een late studiefase.’
Daarnaast lopen er programma’s tegen onder meer knieartrose en eczeem. Op lange termijn wil CEO Onno van de Stolpe elk jaar drie middelen op mensen beginnen te testen, om zo uit te groeien tot een groot zelfstandig farmabedrijf.
[verwijderd]
0
Jammer dat CEO van Galapagos alleen de langere termijnbelegger in Galapagos ondersteund:

Galapagos was donderdag de primus in de Bel20 dankzij een koopadvies van Crédit Suisse en een tot 113 euro verhoogd koersdoel. Het aandeel won toen 2 procent. De analisten vinden Galapagos met de gevorderde ontwikkeling van verschillende potentiële medicijnen trouwens een interessante overnameprooi. Tijdens een chat met de lezers van De Tijd wees Onno Van de Stolpe, de CEO van Galapagos, die denkpiste meteen van de hand: het is voor alle stakeholders beter om Galapagos zelfstandig te houden. Het aandeel viel 2,4 procent terug tot 93,58 euro.
[verwijderd]
0
Uiteraard is die wens tot zelfstandigheid geen garantie dat er geen overname zal komen. Als er een bod komt, dan kan er ook weinig tegen gedaan worden. Er is geen poison pill en geen mechanismen in België om dit te verhinderen.

Wens om zelfstandig te blijven
Sofie bevestigt dat de wil om zelfstandig te blijven heel sterk aanwezig is bij Galapagos. Voor de verdere ontwikkeling van medicijnen is die zelfstandigheid ook belangrijk. Toledo is daar een mooi voorbeeld van. Big pharma is met dergelijke ontwikkelingen niet bezig. Bij Galapagos staan nieuwe ontwikkelingen zelfs vooraan en heel centraal op de agenda. Bij een overname bestaat altijd de kans dat de overnemer hierin niet verder wil investeren gezien de lange weg die nog af te leggen is alvorens die investering zou kunnen renderen. Uiteraard is die wens tot zelfstandigheid geen garantie dat er geen overname zal komen. Als er een bod komt, dan kan er ook weinig tegen gedaan worden. Er is geen poison pill en geen mechanismen in België om dit te verhinderen. Onno benadrukt wel dat als het van hem afhangt dit niet mag gebeuren, omdat er meer shareholder value kan gerealiseerd worden in het scenario van zelfstandigheid.

users.telenet.be/LamaDaila/Galapagos/...

[verwijderd]
0
Galapagos reports initiation of ISABELA Phase 3 program with GLPG1690 in patients with Idiopathic Pulmonary Fibrosis (IPF)

December 17, 2018 16:20 ET | Source: Galapagos NV

globenewswire.com/news-release/2018/1...
[verwijderd]
0
BRUSSEL (Trivano.com) - Op 18 december 2018 hebben de analisten van KBC Securities hun beleggingsadvies voor Galapagos (GLPG; ISIN: BE0003818359) herhaald. Het advies van KBC Securities voor Galapagos blijft "kopen".
De analisten behouden hun koersdoel van 113,00 EUR.

www.trivano.com/aandeel/advies-kbc-se...
[verwijderd]
0
We estimate JAK market sales of $20B+ by 2026. We think JAK inhibitors filgotinib (GILD/GLPG) and upadacitinib (ABBV) may be the next I&I blockbuster analogs of Humira and Enbrel. In RA alone, we think the JAK inhibitor class could sell $10B+ by 2026. We see further growth coming from expansion to indications such as ulcerative colitis, crohn's and psoriatic arthritis. The current I&I market is worth ~$60B+ globally in annual sales, but we think innovative molecules with better efficacy & safety profiles can still drive growth even in the face of biosimilars.

cantor2.bluematrix.com/sellside/Email...
[verwijderd]
0
Koersdoel 120 euro
Jefferies & Co. herhaalt het koopadvies voor Galapagos
vrijdag 21 december 2018 - 14:03u -
Het koopadvies van donderdag 25 oktober 2018 wordt herhaald.
www.guruwatch.nl/advies/108972/Galapa...
[verwijderd]
0
Beaten-Down Biotech Stocks That Look Like Bargains Now

Filgotinib is behind similar oral rheumatoid arthritis treatments in late-stage development, but a superior safety profile that we've seen so far in pivotal studies could send it to the top of the class.
[verwijderd]
0
Kooplijst 2019: Janneke Willemse
Door Belegger.nl op 24 dec 2018 om 08:20

Galapagos
Op het kooplijstje van de financieel journalist prijkt ook een oude bekende: Galapagos. Willemse heeft het aandeel zelf al sinds 2013 in portefeuille en blijft onverminderd enthousiast.

Galapagos is een groeiaandeel, wat enige risico's met zich meebrengt. Maar Willemse heeft er alle vertrouwen in dat het biotechbedrijf zijn groeiambities waar kan maken. "Het concern timmert hard aan de weg met Filgotinib, een middel tegen reuma. De testresultaten zijn goed; ook voor andere toepassingen."

De verwachtingen voor Filgotinib zijn hooggespannen: het bedrijf voorziet een piekomzet van 4 miljard dollar. Dat is geen verre toekomstmuziek, want Galapagos mikt erop het middel al in 2020 op de markt te brengen.

Maar er zitten nog meer producten in de pijplijn. Onlangs kreeg een behandeling tegen artrose van Galapagos van de Amerikaanse toezichthouder FDA de zogeheten fast track status, waardoor het versneld door het goedkeuringsproces kan.

Galapagos werkt ook aan een middel tegen taaislijmziekte, maar onlangs stootte het biotechbedrijf het onderzoek af naar AbbVie. Willemse is te spreken over die beslissing. "AbbVie neemt nu de kosten over, maar als er successen met het middel worden geboekt, ontvangt Galapagos wel royalties."

Rond het bedrijf hangt ook nog steeds een beetje overnamefantasie, gezien het belang van de Amerikaanse partner Gilead. Topman Onno van der Stolpe wil het bedrijf zelfstandig houden. "Maar er zijn nog steeds geruchten dat op een zeker moment een andere partij Galapagos wil inlijven", zegt Willemse. "Er is een kleine kans dat dit toch gebeurt."

[verwijderd]
0
Rumors about Gilead actually targeting Belgian biotech company Galapagos are circulating once again.... Gilead is close to acquiring Galapagos in .... bn deal.

Don't forget Gilead Therapeutics A1 Unlimited Company was set up on Thursday the 16th of November 2017.
Unlimited Companies are not required to file financial accounts.

Gilead is organized under the laws of the State of Delaware. A1 is organized under the laws of Ireland.

Galapagos pipeline of wholly owned therapeutic candidates is expected to rapidly expand over the next several years.
[verwijderd]
0
quote:

inspirator schreef op 28 december 2018 13:12:

Rumors about Gilead actually targeting Belgian biotech company Galapagos are circulating once again.... Gilead is close to acquiring Galapagos in .... bn deal.

Don't forget Gilead Therapeutics A1 Unlimited Company was set up on Thursday the 16th of November 2017.
Unlimited Companies are not required to file financial accounts.

Gilead is organized under the laws of the State of Delaware. A1 is organized under the laws of Ireland.

Galapagos pipeline of wholly owned therapeutic candidates is expected to rapidly expand over the next several years.
Je zou overnanebod van Gilead op Galapagos maar missen.

180
[verwijderd]
0
Bedankt Pe26.

De reden voor koerspotentieel Galapagos van 200 euro in 2019 omschrijf je helder:

Ik ben zeer hoopvol over 2019 voor Galapagos op basis van operationele ontwikkelingen.

> Filgotinib gaat volgens plan: uitstekende reumatoïde artritis (RA) data in FINCH 2; best in class profiel kan wederom worden bevestigd in FINCH 1&3 studies met 26-weeks data in januari/februari.
Versnelling in MANTA studie voorzien, mede door nieuwe afspraken met FDA die kunnen worden gemaakt na FINCH 1&3.
Quote CEO Galapagos: "We verwachten ook voor de VS dat we in de tweede helft van 2019 kunnen filen" (lees: Filgotinib voor RA).
Bij NDA/EMA filing $.. mijlpaalbetaling voor Galapagos door Galapagos.

*Colitis Ulcerosa Filgotinib (SELECTION1 fase 3 studie) is nagenoeg volledig geworven.

*Crohn Filgotinib (DIVERSITY1 fase 3 studie) medio 2019 volledig geworven.

*PsA en AS fase 3 studies starten in 2019.

*Sjogren's en CLE fase 2 studies scores in Q2 2019.

> GLPG1690 fase 3 gaat versnellen in 2019. Ook fase 2 studie voor SSc zal starten. Wellicht nog meer indicaties.

> GLPG1972 fase 2b: werving gaat sneller dan verwacht. In USA al 35 centra actief. Ook in 4 EU landen is 1972 studie opgestart en willen ze veel patiënten werven: Spanje (60), Denemarken (70), Polen (90) en Hongarije (90). Totaal 310 . USA 300 en overige landen nog eens 240 Argentina, Brazil, Bulgaria, Canada, Japan, Z-Korea, Romania, Russian Federation, Taiwan.
Te voorzien is dat Q2/Q3 2019 alle patiënten zijn gerecruiteerd.

> MOR106: fase 2 IV-studie scores Q4 2019 (IGUANA) alsook fase 1b SC-studie, zodat in 2020 fase 3 SC-studie start. Volgen nog 2 indicaties binnen samenwerking met Novartis. IL-17c werkingsmechanisme heeft in kleine studie al grootste werkzaamheid aangetoond.

> TOLEDO fase 1a + 1b? (IBD?) start in 2019.

etc. etc.

Op korte termijn aantal ontwikkelingen die op de agenda staan bij Galapagos:

1) Mogelijke GLPG1972 mega licentie-deal (wel/zonder strategisch belang)
2) Mogelijke overname door Galapagos van biotech van zegge max. €100-300 miljoen.
3) Galapagos wordt duidelijker als kandidaat-overname benoemd door analisten/CEO?/etc.
4) PsA en AS fase 3 studies Filgotinib starten binnen H1 2019.
5) Openbaar uitspreken CEO dat MANTA versneld (zie Kempen analyse), en dat Filgotinib voor RA naar verwachting wordt toegelaten op de USA-markt.
6) Fast track status GLPG1690 voor IPF
7) Sterke FINCH 1 & 3 26-weeks data binnen 3-6 weken in een persbericht.

CEO Onno van de Stolpe zal volgende week (9/1/2019 20.30 uur) op JP Morgan Chase conferentie presentatie geven. Ik kijk ernaar uit..!
[verwijderd]
0
Fantastische start Galapagos in 2019

Galapagos GLPG4,81% , het vlaggenschip van de biotechnologie in de Lage Landen, staat voor zijn langverwachte doorbraak. In het eerste trimester van dit jaar komt het met meer testresultaten over filgotinib, die naar verwachting zullen bevestigen dat het reumamiddel werkt.
Minder dan een maand geleden zei Galapagos-CEO Onno van de Stolpe in een gesprek met De Tijd dat de kans dat de resultaten tegenvallen bijzonder klein is. 'Omdat we al heel veel patiënten een lange periode behandeld hebben en consistent effectiviteit en een excellent veiligheidsprofiel zagen in de testen.'

www.tijd.be/ondernemen/farma-biotech/...
[verwijderd]
1
The 20 Hottest Pipeline Drugs to Watch in 2019

Gilead Sciences and Galapagos’ filgotinib. In September, Gilead Sciences and Galapagos’ filgotinib met its primary endpoints in adults with moderately-to-severely active rheumatoid arthritis. Filgotinib is a selective JAK1 inhibitor. Additional Phase III data and regulatory filings are expected in 2019.

www.biospace.com/article/1-report-the...
[verwijderd]
0
Mechelen, België; 6 januari 2019, 22.01 CET - Galapagos NV (Euronext & NASDAQ: GLPG) breidt klinische fibrose-programma uit met GLPG1690 in systemische sclerose, volgend op recente start van ISABELA Fase 3-studie in longfibrose (IPF[1]).

globenewswire.com/news-release/2019/0...
[verwijderd]
0
Visie van 2018 wordt realiteit in 202....

Galapagos-ceo: koers kan vertienvoudigen

Succesvolle biotechbedrijven in de VS zijn tussen de 50 en 100 miljard dollar waard als ze één of meerdere producten zelf op de markt hebben gebracht, aldus Van de Stolpe. Hij stipt aan dat Galapagos nog geen enkel product zelf op de markt heeft gebracht, maar dat er drie middelen in de pijplijn zitten die het potentieel hebben om een 'blockbuster' te worden.

Zo'n geneesmiddel haalt een omzet van minstens 1 miljard dollar per jaar. Dat zou betekenen dat Galapagos 10 tot 20 keer zoveel waard zou kunnen worden als nu het geval is.

Filgotinib
Het middel Filgotinib van Galapagos, tegen reuma, heeft volgens de meeste analisten een potentiële omzet van 5 tot 6 miljard dollar per jaar, aldus Van de Stolpe.

m.youtube.com/watch?v=X9zQyJbrLKc
[verwijderd]
3
Galapagos: nog voldoende koerspotentieel Danny Reweghs Directeur strategie Inside Beleggen 07/01/19 om 14:00 - Bijgewerkt om 11:29

We zochten al een tijd het geschikte moment om Galapagos, toch de vaandeldrager van de Belgische biotech, toe te voegen aan de biotechselectie in de voorbeeldportefeuille. Ondanks het fantastische parcours van de voorbije jaren - het aandeel verachtvoudigde sinds eind 2014 - zien we nog ruimschoots voldoende opwaarts potentieel voor de komende jaren. Bovendien is het risicoprofiel al een stukje lager.

Het potentiële goudhaantje filgotinib, het kandidaat-geneesmiddel in ontstekingsziekten, nam in september 2018 een cruciale horde door sterke FINCH2 fase III-studieresultaten bij reumapatiënten. De resultaten van andere twee lopende fase III-reumastudies, FINCH1 (een vergelijkende studie met anti-TNF-remmer Humira van AbbVie) en de monostudie FINCH3 komen in het eerste kwartaal van 2019. FINCH2 rekruteerde de moeilijkst te behandelen patiënten. De sterke werkzaamheids- en vooral veiligheidsdata bezorgen de JAK-remmer filgotinib een best-in-class-profiel wanneer het middel, wellicht in 2020, als vierde JAK-remmer op de markt komt. Het Europese goedkeuringsdossier wordt normaal in de zomer ingediend bij het Europese geneesmiddelenagentschap (EMA). Het Amerikaanse dossier volgt in de tweede jaarhelft, na het afronden van een bijkomende studie (MANTRA) naar de gevolgen van filgotinib op de spermaproductie. De commercialisatie zal in acht Europese landen gezamenlijk gebeuren met partner Gilead Sciences. In de overige landen ontvangt Galapagos een aantrekkelijke royalty van 20 tot 30 procent op de verkoop. De komende twee à drie jaar volgen heel wat klinische studieresultaten met filgotinib (in totaal worden elf indicaties onderzocht), waarbij vooral colitis ulcerosa (eind 2019) en Crohn (2020) belangrijk zijn voor de waardecreatie. De hamvraag blijft hoeveel omzet filgotinib op termijn effectief zal behalen. De schattingen schommelen tussen 2 en 6 miljard dollar. Een andere vraag is of de inschatting daarvan door de nieuwe topman van Gilead de grotere Amerikaanse sectorgenoot in 2019 of in 2020 tot een overnamebod zal bewegen. Meer dan filgotinib Cruciaal is dat de pijplijn ook zonder filgotinib indrukwekkend is. In eerste instantie is er de franchise in ideopatische longfibrose (IPF), een longziekte met een gemiddelde levensverwachting van drie à vier jaar. Eind 2018 startte de rekrutering in de eerste van twee fase III-studies met GLPG1690, nadat de molecule in een kleinere fase IIa-studie de ziekte had gestabiliseerd. Als fase III-studies (resultaten in 2021) dat bevestigen, heeft Galapagos een miljardenproduct beet. Met GLPG1205 loopt een fase II-studie in IPF (resultaten in 2020). Galapagos heeft alle rechten voor beide moleculen in eigen handen en wil de eventuele commercialisatie van GLPG1690 in de Verenigde Staten zelf realiseren. Daarnaast is er de samenwerking met Servier in osteo-artritis. Met GLPG1972 loopt een fase IIb-studie, waarvan Galapagos het Amerikaanse deel uitvoert. De resultaten volgen eind 2020 of begin 2021. GLPG1972 heeft het potentieel het ziektebeeld te veranderen in een markt die nog groter is als reuma. In 2018 sloten Galapagos en MorphoSys een mooie licentiedeal met Novartis voor de eczeembehandeling MOR106 en nam partner AbbVie alle ontwikkelingen over voor de ontwikkeling van een triplecombinatietherapie in taaislijnmziekte. Daarvoor hield Galapagos uitzicht op royalty's op de mogelijke latere verkoop. Tot slot is er Toledo, een onderzoeksprogramma van de volgende generatie in ontstekingsziekten, dat preklinisch nog nooit geziene werkzaamheidsresultaten liet zien. Begin deze week werd een eerste klinische studie opgestart. Galapagos beschikte eind september over 1,3 miljard euro cash, afgerond 24 euro per aandeel, om de pijplijn voort te ontwikkelen.
957 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 44 45 46 47 48 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 17:35
Koers 27,560
Verschil +0,220 (+0,80%)
Hoog 27,600
Laag 27,180
Volume 52.063
Volume gemiddeld 80.180
Volume gisteren 66.099

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront