Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Nog geen feestje

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 61
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

235 Posts
Pagina: «« 1 ... 7 8 9 10 11 12 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 shortie 4 december 2018 20:29
    quote:

    'd Aandelen schreef op 4 december 2018 19:41:

    Ik denk maar niet en kijk het even aan, Nasdaq meer dan 3 % min, de DOW nu 2,70 % - en de S&P ruim 2,3 % min en de DAX mini futs 11.148 laagste stand vandaag, it is a disaster.

    Ze lijken in Amerika in paniek te verkopen, terwijl de AEX aardig stand houdt zakt de DAX nu weer verder onderuit.
    Paniekverkopen d’Aandelen?
    Volgens mij bestaan die niet meer. Computers doet alles emotieloos :)
  2. [verwijderd] 4 december 2018 21:41
    Dit helpt ook niet mee:

    Senatoren na CIA-briefing: kroonprins waarschijnlijk achter moord Khashoggi
    VANDAAG, 21:34BUITENLAND
    Een groep vooraanstaande Amerikaanse senatoren is "zekerder dan ooit" dat de Saudische kroonprins Mohammed de opdracht heeft gegeven voor de moord op journalist Jamal Khashoggi. Dat zeggen de senatoren van beide partijen na een briefing door de CIA.

    Video afspelen 01:09
    Lindsey Graham: 'Er is geen smoking gun, er is een smoking saw'
    De Republikeinse senator Lindsey Graham zegt na afloop van de briefing dat het belangrijk is om de band met Saudi-Arabië in stand te houden. "Maar niet tegen elke prijs. Mohammed bin Salman is een sloopkogel. Hij is medeplichtig aan de moord op meneer Khashoggi. Ik denk dat hij gestoord is en gevaarlijk", zegt Graham.

    Volgens Graham is er geen 'smoking gun' in de zaak-Khashoggi, maar een 'smoking saw'. Daarmee verwijst hij naar de zaag waarmee de journalist vermoedelijk in stukken is gezaagd. Hij zegt dat iemand moedwillig blind moet zijn voor de feiten om niet te concluderen dat de moord op Khashoggi is uitgevoerd door mensen die onder bevel staan van de kroonprins.

    "Het beeld dat ik al had, is alleen maar versterkt", zegt de Democratische senator Bob Menendez. Hij roept al langer op tot een hardere lijn tegen Saudi-Arabië naar aanleiding van de dood van de journalist van The Washington Post.

    'VS moet boodschap uitdragen'
    Ook de vooraanstaande Republikein Bob Corker zegt dat hij er geen moment aan twijfelt dat kroonprins Mohammed de opdracht gaf voor de moord. "Als hij voor een rechter zou staan, zou hij binnen 30 minuten worden veroordeeld: schuldig." Volgens Corker staat president Trump de moord op een journalist oogluikend toe, omdat hij de kroonprins niet wil veroordelen.

    Een andere partijgenoot van Corker, Richard Shelby, is minder hard na de briefing. "Iemand moet gestraft worden, maar de vraag is: hoe maak je onderscheid tussen de Saudische kroonprins en het land?"

    "Als je samenwerkt met de VS, moet je aan verwachtingen voldoen", stelt de Republikein Graham. "Een van die verwachtingen is dat je niet betrokken bent bij de gruwelijke, onwettige moord op een journalist. Als we die boodschap niet uitdragen, maken we de wereld een gevaarlijkere plek."

    BEKIJK OOK
  3. forum rang 6 am1993 4 december 2018 21:54
    Karl Mercx meldde het vandaag al op de berichten van IEX ONE, dat de DOW Jones Transport ineens met 2,7% daalde. Toen was er nog niets aan de hand.
    De DJT loopt altijd voor op Wall Street. WS volgt, dus dat beloofde al niet veel goeds. Ook niet dat de goudprijs gisteren bij een stijging van de markten steeg en daar vandaag mee doorging. Volgens mij zei iemand hier ooit op het forum: Kijk naar de DJT en dan zie je wat de rest van US gaat doen. Die 2,7 op de DJT was dus echt een voorspelling van wat er nu gebeurt. Geen goed teken als de DJT zakt. Zou inderdaad golf 3 kunnen zijn. Riemen vast dan. Disclaimer: Ik zit ook vaak mis. Maar dit viel me vandaag echt op, dus het is maar een opmerking en geen voorspelling :).
  4. forum rang 6 d' Aandelen ' 4 december 2018 22:00
    quote:

    shortie schreef op 4 december 2018 20:29:

    [...]

    Paniekverkopen d’Aandelen?
    Volgens mij bestaan die niet meer. Computers doet alles emotieloos :)
    Shortie,

    ik kan me voorstellen dat wanneer sommige beleggers zien dat hun aandelen, al dan niet door computerhandel veroorzaakt, hard beginnen te dalen zij verkopen om verdere waardevermindering tegen te gaan.

    Maar ik kan het natuurlijk ook mis hebben.
    Ik zie morgen wel hoe het verder gaat.
  5. [verwijderd] 4 december 2018 22:04
    quote:

    'd Aandelen schreef op 4 december 2018 22:00:

    [...]

    Shortie,

    ik kan me voorstellen dat wanneer sommige beleggers zien dat hun aandelen, al dan niet door computerhandel veroorzaakt, hard beginnen te dalen zij verkopen om verdere waardevermindering tegen te gaan.

    Maar ik kan het natuurlijk ook mis hebben.
    Ik zie morgen wel hoe het verder gaat.
    Ik heb het idee dat beleggers die scheef zitten, veelal bijkopen/middelen. Als ze er tot de nek toe in zitten, dan als konijn in de koplamp gaan staren.
    Ongeveer zoals Bitcoin HODLers, die 'handelen' m.i. eigenlijk ook niet. De nodige beleggers lijken zichzelf ook aangepraat te hebben dat ze in een beloftevol aandeel zitten; een overtuiging die kennelijk goed van pas komt om met de stress van over-exposure om te gaan. Beetje generaliserend natuurlijk
235 Posts
Pagina: «« 1 ... 7 8 9 10 11 12 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links