Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

VN-migratiepact / Marrakesh pact

290 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 12 13 14 15 » | Laatste
rationeel
1
quote:

nobahamas schreef op 29 november 2018 21:40:

[...]Zeg Jonasendewallevis wel netjes blijven hè
Zou het verdrag over werkelijk bindende wettelijke afspraken gaan, dan was ik er ook totaal niet voor.
Hier gaat het over intenties om zoveel mogelijk naties dezelfde verantwoordelijk te laten nemen over een bijzonder grensoverschrijdend probleem.
En daar ben ik voor
Je bent naief in deze Noba:)

Jammer, want er staan ons ernstige zaken te wachten. Nederland zal de toestand van de immigranten NIET kunen verbeteren. Nederland zal wel heel veel verslechteren. Slechter dan we ooit gedacht zullen hebben.
We staan op een keerpunt.
Er zal iets gedaan moeten worden aan de overbevolking, en in al die zwakke landen zal onderwijs moeten komen.
Met de mensen...immigranten... die er nu al zijn zulllen afspraken gemaakt moeten worden. De hele simpele...voor ons...nette mensen zaken moeten duidelijk uitgesproken worden. Zo niet dan krijg je een burgeroorlog. Net zo'n primitieve troep als in de landen die we willen helpen.

Sommige dingen kunnen, maar niet alles kan.
nobahamas
1
quote:

jonas schreef op 29 november 2018 22:54:

Wat flauw Nobahamas. Wanneer de inhoud je niet bevalt en er geen inhoudelijk weerwoord is op de toer gaan van: "uw toon bevalt bevalt me niet en … dus hoef ik er niet op in te gaan", omdat argumenten mij ontberen? Goedkoop, heel goedkoop en valt me van je tegen.

Het is gewoon een feit dat rechters geregeld de Nederlandse wetgeving passeren vanwege vage verdragen. De rechters plaatsen zich met invulling met die verdragen gewoon boven de Nederlandse wetgeving ongeacht Rutten bijlegvelletjes.

Groet, Jonas
Beste Jonas, jij hebt je mening over het VN-migratiepact, en ik heb ook een mening over het pact.

Jouw motivatie boeit mij niet, en ik heb overduidelijk een andere motivatie.
En dat met alle respect.
Maar om nou keer op keer mij alias verkeerd te spellen omdat jij er hamas in wilt horen vind ik te kinderachtig voor woorden.
Lees in bovenste postings:

Nobammes, Nobahammas en nog een keer Nobahammas.

Ik vind je een beetje zielig, Jonas
jonas
0

Te zwak uitgedrukt: het via vage Verdragen de Nederlandse bevolking in allerlei zaken binnenloodsen zoals de EU is doelbewuste strategie van een wereldburger elite.

Staat er in het oorspronkelijke EU verdrag iets over miljardensteun voor Griekenland? Welnee. Inmiddels heeft Nederland wel miljarden gedoneerd aan Griekenland via allerlei slinkse wegen zoals het doorschuiven van schulden.

Hoe dom dew Nederlandse politiek of liever hoe berekend ze bezig zijn, blijkt bijvoorbeeld dat het precieze bedrag van miljardensteun aan Griekenland nooit enige duidelijkheid is gegeven noch enig debat, terwijl ze overspannen deden over enige bedrijvensteun in de vorm van dividendbelasting.

En ach enige honderden miljarden via klimaattafels wegsmijten aan zinloze milieuplannen dat proberen ze ook te regelen via de buitenweg van eerst vage verdragen. Het volk is dom en dat moet je zo houden is het volgens de VVD, CDA, D'66, PvdA, GroenLinks, CU, SP.

Gaat niet gebeuren dat milieu wegsmijten van miljarden? Zie maar eens Duitsland met "die Wende" van totaal losgeslagen Merkel. Meer dan 600 mld over de balk gegooid.

De politiek correcten doen maar. Het grote gevaar is echter de tegenkrachten die steeds groter en groter zullen worden en dan zijn we weer terug bij echt duistere tijden van grof geweld. En dan pas gaat men zich in elitaire kring als de kop er al niet is afgehakt afvragen: hoe zou dit nu zo komen?

Systematisch negeren van de eigen burgers mogelijk?

Groet, Jonas

Zilverduit
0
Waarom willen we dat verdrag eigenlijk tekenen als dit bedoeld is voor landen waar het de opvang van v.uchtelingen nog niet goed geregeld is.
[verwijderd]
3
quote:

jonas schreef op 29 november 2018 23:48:

En ach enige honderden miljarden via klimaattafels wegsmijten aan zinloze milieuplannen dat proberen ze ook te regelen via de buitenweg van eerst vage verdragen. Het volk is dom en dat moet je zo houden is het volgens de VVD, CDA, D'66, PvdA, GroenLinks, CU, SP.
Bij Groenlinks roepen ze altijd dat de westerse bevolking de grootste vervuilers zijn. Geleerde hebben ook aangegeven dat de wereld het niet zou overleven als heel de wereld zou leven zoals wij in het westen leven.
Je zou dus denken dat een partij als Groenlinks blij zou zijn met de cijfers die aantonen dat Europa vergrijst en dat de bevolkingsgroei in een rap tempo afneemt. Een betere oplossing voor het milieu is er namelijk niet.

Maar het tegendeel is waar, Groenlinks gebruikt deze cijfers juist als excuus om meer gelukzoekers binnen te laten om zo de vergrijzing en bevolkingskrimp tegen te gaan en hoe meer hoe beter.
Wat ook betekend dat Europa steeds vervuilender wordt, wat de cijfers ook aantonen. Hoeveel geld ze er ook inpompen, elk jaar blijft de vervuiling in Europa stijgen en de veroorzaker hiervan is de mens.

Het zou toch beter zijn om de bevolking van Europa gewoon verder te laten krimpen en al die miljarden die worden gebruikt om Europa schoner te maken, naar die arme landen te sturen als schone ontwikkelingshulp.

Maar ja dat levert natuurlijk geen stemvee op, geen stijgende omzetten voor multinationals en het maakt Groenlinks overbodig!!
Dus ook bij Groenlinks gaat het alleen maar om de eigenbelangen.
jonas
1

Wat is goed geregelde opvang voor vluchtelingen? Naar Nederlandse maatstaven waar zelfs al uitgeprocedeerde vluchtelingen zomaar bewoonde huizen woningen mogen kraken en zo al die Nederlandse wachtende voorgaan? Dat is dan GroenLinks sociaal.

Het lijkt me redelijk vluchtelingen te beoordelen naar de wetten, gewoonten en maatstaven die in hun land gelden. Die kunnen we al dan niet leuk vinden, maar we kunnen moeilijk de hele wereld opvangen. En ach het kan natuurlijk wel, maar lever dan Zilverduit de sleutel van je huis maar in.

Trouwens Nederland is in deze niet consequent. Zo leveren we wel uit aan de USA terwijl daar de doodstraf wel geldt en weer niet aan andere landen. Het hele recht is hier een behoorlijk zooitje aan het worden vanwege allerlei vage verdragen die de rechters naar politieke voorkeur aan het in vullen zijn

Trouwens waarom dan een VERDRAG en niet een VERKLARING VAN GOEDE BEDOELINGEN?

Dat het verdrag moet zijn sluit namelijk prima aan bij een ondemocratische strategie van volksverlakkerij zoals we bij de EU en het Mensenrechtenverdrag zagen en zien. Eerst voorzichtig vrijblijvend en dan steeds een stapje verder het volk wat door de strot duwen.

Onvermijdelijk gevolg van al dit: OPHEFFING NEDERLAND.

Dat mag en het kan alleen ben ik er niet voor en zou ik graag zien dat mede Nederlanders daarover de kans krijgen direct zelf te beslissen en niet op EU en andere mooie baantjes beluste met dubbele tong pratende politici.

Groet, Jonas

PS Nobahamas reageer eens echt inhoudelijk en leg eens uit waarom jouw motivatie beter zou zijn dan de mijne. Ben jij dan een soort zelfbenoemd Gutmensch en ik Untermensch? Beetje goedkoop van jou. Had ik niet van je verwacht
[verwijderd]
3
De V.N. is inmiddels een islamitische club geworden.
In de mensenrechten commissie zitten o.a. Saudi, Iran, Cuba en Venezuela, zij bepalen of een mensenrechten klacht gegrond is of niet.
Jaarlijks worden met beide handen 20 klachten tegen Israël aangegrepen, maar slechts 6 tegen de rest v/d wereld.
Zij moeten moeten er zorg voor dragen dat de Islam verspreid wordt over de wereld
rationeel
0
De jongeren ...groenlinkse...worden opgehitst. Kinderen hebben nog geen volgroeide hersenen. Waarom heeft links zo doorgedrukt dat de kiesgerechtigde leeftijd naar 18 jaar moest?
Totaal afhankelijke scholieren laten stemmen? Absurd.
[verwijderd]
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 30 november 2018 11:51:

www.telegraaf.nl/video/2860382/geirri...
Twan Huys vraagt aan Baudet waarom hij tegen de komst van gelukzoekers is, terwijl hij zelf in een witte wijk woont en er daarom ook geen last van heeft.

Baudet had aan Twan Huys moeten vragen waarom hij blijft beweren dat gelukzoekers geen problemen veroorzaken, terwijl Twan Huys zelf ook in een witte wijk woont en er geen last van heeft.

Twan Huys vraagt iets aan Baudet wat de gewone man al jaren aan links vraagt!!
BASF en BAYER kopen
0
quote:

FairValue schreef op 29 november 2018 00:01:

Goed bezig! Allemaal tekenen als de toekomst van dit land je lief is.
Dit land bestaat over 15 jaar voor 50% uit Moslims, wij zullen dus ons dus behoorlijk moeten aanpassen .

Alle amsterdaqsche vrouwen zullen dan van Femke Halsema verplicht in Boerka moeten lopen of anders gestenigd worden.

www.youtube.com/watch?v=zEzVBKZxGRM
[verwijderd]
2
Onze mensen zijn volkomen gehypnotiseerd, door de nieuwe religie van " Politieke correctheid " , zij willen rustig ons land waar honderden jaren om vrijheid gevochten is, aan de eerste de beste immigrant uit zwart Afrika geven.

Dat hun kleindochters straks met een zwarte zak over hun hoofd moeten lopen, 5 stappen achter hun man, dringt niet tot ze door.
Als iemand zijn mening over Islam wil geven , is de eerste eis, dat zij de koran gelezen hebben , en iets van de islamitische historie
rationeel
1
J van Wezer

Die zekerheden die Rutte wil bedingen, waarom moeten die in een inlegvel? Mogen ze niet in de verdragstekst? Een ínlegvel !! Kan het nog onnozeler? Een tenenkrommend voorstel. Ik hoor het bulderend gelach in de regeringskantoren van een aantal Arabische en Afrikaanse landen. Hun onderdanen zetten de koffers al klaar.

Zulke garanties zijn het papier niet waard waarop ze geschreven staan. En: met of zonder garanties, de hele teneur van de verklaring bevalt niet. Die is eenzijdig gericht op de belangen van de would-be migranten, aan de belangen van de Europese samenlevingen wordt lippendienst bewezen waar de hypocrisie vanaf druipt.
En dan die bemoeizuchtige, drammerige eis dat de overheden moeten zorgen voor positieve berichtgeving over migratie in de media en op de scholen. Op de scholen! Staatspropaganda in de media, indoctrinatie op scholen. De laatste keer dat dat van staatswege in Nederland geprobeerd werd was voor 1945. Dát alleen al zou iedere rechtgeaarde democraat in dit land klaarwakker moeten maken. Uit dit document stijgt een onverdraaglijke stank op. Maar bijna 60 jaar nationaalsocialisme en “reëel existerend socialisme”, van 1933 tot 1990, hebben die klunzen in Den Haag niets geleerd. Heel Nederland moet zeggen “tot hier en niet verder”. Nú stoppen.

www.elsevierweekblad.nl/stelling/acht...
rationeel
0
www.youtube.com/watch?v=lPKByjP-ldM

Salafisme in Nederland: hoe denken moslims erover? | De Nieuwe Maan

Filmpje in de uitzending van Salafistische prediker, die zegt dat een vrouw een ...gekochte slavin ...is, waar je alles mee mag doen. En een vrouw besnijden is aanbevolen want dat geeft minder lust.

Echt niet te geloven dat dit gewoon in NEDERLAND wordt toegestaan.

Bekijk ook de ingezonden reaguursels.
rationeel
0
Kees van der Niet

Een inlegvelletje valt met geen zinnig woord goed te praten, dit is namelijk simpelweg een pact sluiten met de duivel.
Het lost de problemen niet op voor Afrika en het brengt de EU in enorme problemen, welke gaan eindigen in een oorlog.
Het verdrag van Marrakesh is met of zonder inlegvelletje namelijk een open ticket, een uitnodiging aan iedereen, zo van wees welkom, maar de staat der Nederlanden is niet eens in staat om iets aan de nu al minstens 40 jaar durende woningnood te doen voor de lagere arbeidersklasse, dat gaat ze met deze veelal ongeschoolden wel lukken?
Dan is Nederland nu al overvol, een bevolkingskrimp zou eerder wenselijk zijn, dat los je niet op met import, waarvan het merendeel nooit van enige betekenis wordt op onze arbeidsmarkt.
Er wordt tot op heden nog steeds gezwegen over al de kosten van die migranten, over hoe zij bevoordeeld worden ten koste van ons, dat zal dankzij Marrakesh alleen nog maar toenemen.

www.elsevierweekblad.nl/stelling/acht...
DeZwarteRidder
0
Kabinet geeft pact van Marrakesh groen licht

Door Van onze parlementaire redactie
Updated 44 min geleden
1 uur geleden in BINNENLAND

DEN HAAG - Het kabinet steunt het zogenoemde pact van Marrakesh. Nederland geeft wel een stemverklaring af bij het VN-akkoord over migratie, daarin wordt nog eens benadrukt dat het migratiepact geen juridische gevolgen mag hebben.

Dat heeft de ministerraad vandaag afgesproken, meldde staatssecretaris Harbers (Justitie en Veiligheid) na afloop.

Volgens de bewindsman is het pact sowieso op geen enkele manier bindend, zoals critici vreesden. Na een nieuwe juridische analyse heeft het kabinet dat nog eens geconcludeerd, meldt Harbers. „We hebben vastgesteld dat er geen nieuwe rechten of plichten uit dit pact voortvloeien.”

Stemverklaring

Om tegemoet te komen aan critici die vrezen dat bijvoorbeeld migranten uiteindelijk toch rechten zullen ontlenen aan dit pact, wordt wel een stemverklaring toegevoegd. „Om de zienswijze van het kabinet te verduidelijken, misverstanden te voorkomen en de mogelijkheid van een afwijkende interpretatie te neutraliseren”, zo legt het kabinet in een persbericht het nut van die verklaring uit. „Het is bedoeld om geen enkel misverstand te laten bestaan over hoe het geïnterpreteerd kan worden”, vult vicepremier De Jonge aan. Het kabinet hoopt dat andere landen deze stemverklaring ook zullen ondersteunen.

Ondanks dat het pact dus voor niemand bindend is volgens het kabinet, denkt Harbers dat het toch een nuttig pact is. Hij hoopt, met dit pact achter de hand, bijvoorbeeld Afrikaanse landen aan te kunnen spreken op hun verantwoordelijkheden. Ook al zegt hij dus dat ze niet gebonden zijn aan de tekst.

Bekijk ook:
Geïrriteerde Baudet door Twan Huys ‘in hoekje gedrukt’

In de Kamer vrezen vooral PVV en Forum voor Democratie dat het migratiepact door een migrant bij de rechter gebruikt kan worden om aanspraak te maken op bijvoorbeeld verblijf.
rene l
0
quote:

rationeel schreef op 30 november 2018 15:19:

103.622 ondertekenaars
De teller loopt flink op.
Het zou mooi zijn wanneer de teller aan het eind van het weekend boven de 200.000 staat.
Volgens mij was tot voor kort 300.000 de drempel voor een referendum.
Maar ja, we zijn monddood gemaakt en hebben niets meer te vertellen in eigen land.

Verbazend eigenlijk, ik kaart het bij velen aan maar niemand weet er van.

Maar toch ook niet, de staatsmedia haalt alles uit de kast om er geen enkele ruchtbaarheid aan te geven.

En Rutte met zijn inlegvelletje, te bezopen voor woorden, een contract is een contract.

We worden gewoonweg met open ogen beflikkerd.

Mijn Engels is niet al te best, maar als ik het verdrag zo lees dan zijn we in ieder geval verplicht om elke gelukszoeker die via "mensensmokkelaars" voet aan vast wal zet gewoon een verblijfsvergunning te geven.

Het is nog niet te laat, we moeten alles uit de kast halen om te voorkomen dat Nederland dit verdrag tekent.
290 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 12 13 14 15 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,69%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront