BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

BAM november 2018 Strong Buy

4.021 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 ... 198 199 200 201 202 » | Laatste
löngterm
0
Heb vannochtend een nieuwe positie in bam genomen met geschreven put opties voor jullie 2020 met slagprijs van 6 euro. Ze werden op gepikt voor 3,45 en vragen maar weinig marge. Nu rustig wachten tot dat dit aandeel weer netjes op waarde geschat wordt ergens rond de 4 euro en dan gooi ik ze de deur weer uit. Om winst te maken moeten ze in elk geval boven de 2,55 eindigen.
innicksname
0
Eén succesvol afgezonken caisson maakt nog geen zomer. Hopelijk houdt BAM de koers (minimaal) vast vandaag. Het aandeel hanteert een hefboompje (sorry studentje) op de AEX. Dat hoeft van mij niet, al is het op stijgingsdagen wel prettig.
boldie
0
zo lunchpauze. onze vw gisteren groen nu klein min ondanks ex divi en wij weer blij met een dode mus.
löngterm
0
quote:

Text2Business schreef op 21 november 2018 10:12:

Eén succesvol afgezonken caisson maakt nog geen zomer. Hopelijk houdt BAM de koers (minimaal) vast vandaag. Het aandeel hanteert een hefboompje (sorry studentje) op de AEX. Dat hoeft van mij niet, al is het op stijgingsdagen wel prettig.
En bij het schrijven van opties valt er een hoop extra premie door te vangen :)
OnoMatopee
0
boldie
0
quote:

OnoMatopee schreef op 21 november 2018 10:19:

en dumpen maar weer 3,5 c er af in paar minuten
aan sentiment lift het niet maar als je zelfs op deze koers geen kopers weet te trekken houdt het redelijk op. hoelaat weer de 2.7? nou moet weer aan de slag succes
VERONIC64
0
Niet te geloven, bij de minste stijging wordt er gedumpt. Wie moet die aandelen nog kwijt?
innicksname
0
[verwijderd]
0
quote:

VERONIC64 schreef op 21 november 2018 10:34:

Niet te geloven, bij de minste stijging wordt er gedumpt. Wie moet die aandelen nog kwijt?
Gewoon dag haaien handel natuurlijk, kopers van 2,62/2,68 verkopen gewoon op 2,78...2,73... Niet iedereen zit LT in BAM, prachtig aandeel voor DE handel..
[verwijderd]
0
quote:

OnoMatopee schreef op 21 november 2018 10:45:

geef de schuld maar aan de spfuts die wat zwakker worden
Ook dat Ono, velen kijken daar niet naar, zodra de futures en verwachte opening USA een stuk minder gaat worden, gelijk koers DOWN (wat) Gr
bartbas
0
quote:

unisex schreef op 20 november 2018 21:55:

[...]

Klein beetje en een paar januari calls
Mijn portemonnee is leeg en mijn VBR laat ook geen aankopen toe. Denk aan het verkopen van aandelen bam en kopen van een wat grotere portie calls. Het aandeel lijkt me nu alleen maar omhoog te kunnen. Maar niets is zeker in beleggingsland. Bam is goedkoop maar niemand wil het kopen. vertrouwen is totaal zoek. Vond mezelf altijd vrij realistisch, maar ik blijk toch veel te optimistisch te zijn geweest. denk wel dat koersdoelen voorlopig niet gehaald zullen worden. Bam heeft nog te veel werk met risico's.

Bartbas
[verwijderd]
0
kopen van een wat grotere portie calls..

Dat is ook LINK bartbas, tijdswaarde, wanneer sluit.... gaan de koersen down, wat de voorspelling is van DE specialisten.. () dan zijn je calls niets meer waard. Aandelen heb je dan nog, Gr
laatstekans
0
Gek dat we nu al tevreden zijn met 2,80 terwijl er gisteren geen enkele reden was om de 2,90 te verlaten en vandaag weer naar de 3 zouden gaan.
OnoMatopee
0
quote:

laatstekans schreef op 21 november 2018 11:45:

Gek dat we nu al tevreden zijn met 2,80 terwijl er gisteren geen enkele reden was om de 2,90 te verlaten en vandaag weer naar de 3 zouden gaan.

we? sluit mij maar uit..
OnoMatopee
1
het was juist Apple waarom we onderuit mochten ;)

Energieopslagsysteem Johan Cruijff ArenA wint internationale milieuprijs Green Apple Award
21 november 2018 09:46 - BAM Bouw en Techniek bv
Energieopslagsysteem Johan Cruijff ArenA wint internationale milieuprijs Green Apple Award

(Persbericht Eaton:) Londen / Amsterdam, 20 november 2018 - Het grootste Europese energieopslagsysteem dat tweedehands en nieuwe batterijen uit elektrische voertuigen toepast in een commercieel complex – de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA - heeft de internationale Green Apple Award voor Environmental Best Practice gewonnen. Het project dat verkozen werd uit ruim 800 andere internationale nominaties, is tot stand gekomen dankzij de samenwerking van powermanagementbedrijf Eaton, Nissan, BAM, The Mobility House en de Johan Cruijff ArenA met ondersteuning van het Amsterdams Klimaat en Energiefonds (AKEF) en Interreg.

Het 3 megawatt opslagsysteem in het grootste multifunctionele stadion van Nederland zorgt voor een betrouwbaardere en efficiëntere energievoorziening en -gebruik voor het stadion, de bezoekers, de omgeving en het Nederlandse stroomnetwerk. De combinatie van de Eaton converters en de batterijen uit 148 Nissan LEAFs zorgt niet alleen voor een duurzamer energiesysteem, maar creëert ook een circulaire economie voor batterijen van elektrische voertuigen.

Het energieopslagsysteem speelt een belangrijke rol bij het in balans brengen van vraag en aanbod van energie in de Johan Cruijff ArenA. Met 3 megawatt heeft het systeem voldoende capaciteit om enkele duizenden huishoudens van elektriciteit te voorzien. Deze capaciteit betekent ook dat de energie van de 4.200 zonnepanelen op het ArenA-dak optimaal opgeslagen en gebruikt kan worden. Het energieopslagsysteem levert back-up energie en daardoor zijn er minder dieselgeneratoren nodig. Bovendien ontlast het systeem het energienet door de piekgebruiken tijdens concerten af te vlakken.

Het project in de Johan Cruijff ArenA, het grootste energieopslagsysteem dat momenteel bestaat, nam het op tegen ruim 800 andere nominaties voor de Green Apple Award voor Environmental Best Practice en won dus. De Green Apple Awards werden in 1994 in het leven geroepen en zijn inmiddels internationaal breed erkend als bekroning van duurzaamheidsinspanningen van bedrijven, besturen, gemeenschappen en landen. De awards zijn een initiatief van The Green Organisation – een internationale, onafhankelijke, niet-politieke en niet-commerciële milieugroep, die zich inspant om wereldwijd de best practices op milieugebied te signaleren, belonen en promoten. De Green Apple Awards worden ondersteund door onafhankelijke internationale instituten als de Britse Environment Agency, Chartered Institute of Environmental Health en Chartered Institution of Wastes Management.

‘De Johan Cruijff ArenA is een van de duurzaamste stadions in de wereld en is koploper met de toepassing van slimme innovaties, zoals dit unieke energieopslagsystem’, zegt Henk van Raan, Chief Innovation Officer van de Johan Cruijff ArenA. ‘We zijn enorm vereerd met deze erkenning van onze milieuvriendelijke duurzaamheidsinspanningen.’

‘Het energieopslagsysteem in de Johan Cruijff ArenA is een toonbeeld van de expertise van Eaton op het gebied van powermanagementoplossingen”, zegt Fabrice Roudet, directeur Energy Storage Business Unit, Electrical EMEA van Eaton. “Ik ben erg trots op het resultaat en verheugd dat dit innovatieve project officieel wordt erkend.’

‘Met het energieopslagsysteem in de Johan Cruijff ArenA grijpen we weer een nieuwe mogelijkheid aan om hernieuwbare energie op te slaan. Het project brengt ons bovendien een stap dichterbij de realisatie van onze visie op een uitstootvrije toekomst’, zegt Thomas Raffeiner, CEO en oprichter van The Mobility House. ‘Met onze technologie is het nu al mogelijk om ruim 2.000 voertuigbatterijen in verschillende projecten als vast opslagsysteem commercieel in te zetten op de energiemarkt. Vervolgens is het technisch ook al mogelijk om elektrische voertuigen intelligent te integreren in het net om zo diensten aan het net te leveren. Dit soort projecten brengt de werelden van energie en mobiliteit nog dichter bij elkaar en maakt de weg vrij voor innovatieve en duurzame businessmodellen.’

‘Wij zijn ervan overtuigd dat de behoefte aan flexibele energieopslag toeneemt met de groei van duurzame energie. BAM wil klaar staan om de duurzame ruimtes van de toekomst te bouwen en daarom investeren we in dit soort projecten’, zegt Jaap Hazeleger, directeur van BAM. ‘We hebben onlangs de eerste wijkbatterij in een energieneutrale woonomgeving in Woerden geïnstalleerd. BAM en zijn samenwerkingspartners zijn niet alleen verantwoordelijk voor de installatie, maar ook voor het beheer en de aansturing van de wijkbatterij. ‘Building the present, creating the future’ - Dat is de strategie van BAM.’

4.021 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 ... 198 199 200 201 202 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 3,788
Verschil -0,042 (-1,10%)
Hoog 3,814
Laag 3,758
Volume 577.058
Volume gemiddeld 1.424.137
Volume gisteren 705.352

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront