Arcelor Mittal « Terug naar discussie overzicht

Arcelor mittal oktober 2018

1.905 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 90 91 92 93 94 95 96 » | Laatste
Dicall69
0
De Dow/ US futures hebben in de loop van de avond toch moeten inleveren, maar MT is daar aan tegen toch met een zeer bemoedigend + 1,47 % gesloten, men is in afwachting van de resultaten en vooruitzichten en niet meer dan logisch na het zeer slechte sentiment van de afgelopen weken/ maanden, men is zeer voorzichtig, maar ik denk dat MT sterk voor de dag gaat komen en verwacht ook een zeer sterke outlook/ vooruitzichten dan kan de koers ook weer fundamenteel stevig herstellen.
ASMI gaat ons waarschijnlijk morgen al voorop met herstel van de koers, want de resultaten zijn al bekend en die zijn buitengewoon goed inclusief de vooruitzichten, dus bij MT verwacht ik zeker niet minder ook op termijn, gezien de groeiende staalvraag, productie en de steeds maar gestegen staalprijzen.
Het wordt spannend morgen, maar bij betere resultaten en vooruitzichten gaat de koers zeker weer herstellen !!!
Dicall69
0
quote:

aandeeltje! schreef op 31 oktober 2018 22:56:

[...]
Op dit niveau op dit moment stap ik helemaal niet uit, cijfrs of geen cijfers. Weer aardige porto opgebouwd.
Als je voor de langere termijn in MT zit heb je net zoals ik flink aangekocht net boven de € 21,-, want deze extreem ondergewaardeerde koers gaat op termijn altijd renderen momenteel is mijn positie in MT de grootste ooit ten opzichte van mijn portefeuille en vertegenwoordigd 25 % van mijn totaal, dus ik ben zeer gebaat bij een herstellende koers op termijn aan geduld zal het zeker niet gaan liggen, want ik heb dusdanig gespeculeerd dat ik vanuit een riante positie gemoedelijk aan op herstel kan wachten, hopelijk gaat MT morgen iedereen zeer aangenaam verrassen, want de koers reflecteert momenteel zeker niet de prestaties/ verrichtingen van het afgelopen jaar en zeker niet in de toekomst !!!
Dduck
0
Wishfull thinking bij alle AM-gebondenen.
Begrijpelijk.
Maar wordt het bij Laksmi in de houdgreep of winnen wij eens op punten?
Bir
0
quote:

aandeeltje! schreef op 31 oktober 2018 22:56:

[...]
Op dit niveau op dit moment stap ik helemaal niet uit, cijfrs of geen cijfers. Weer aardige porto opgebouwd.
Uitstappen doe ik ook niet, maar extra instappen dus zeker ook niet.....
Wolfie67
0
ArcelorMittal presteert conform verwachting
Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 01 november 2018
Overname Ilva afgerond.

ArcelorMittal heeft in het derde kwartaal van 2018 een hoger bedrijfsresultaat geboekt dan een jaar eerder, zoals analisten ook voorzagen. Dit bleek donderdag voorbeurs uit cijfers van de staalgigant.

De winst voor aftrek van rente, belastingen, afschrijvingen en amortisatie van goodwill (EBITDA) kwam uit op 2.729 miljoen dollar. Analisten rekenden in aanloop naar de cijfers op 2.750 miljoen dollar.

In het derde kwartaal van 2017 kwam de EBITDA uit op 1.924 miljoen dollar en in het tweede kwartaal van 2018 was dit 3.073 miljoen dollar.

De nettowinst van ArcelorMittal kwam afgelopen kwartaal uit op 899 miljoen dollar, tegenover 1.205 miljoen dollar vorig jaar in dezelfde periode. De omzet steeg van 17.639 miljoen naar 18.522 miljoen dollar. ArcelorMittal verscheepte 5,4 procent minder staal dan vorig jaar.

In een toelichting zei CEO Lakshmi Mittal dat de marktomstandigheden zoals verwacht in het derde kwartaal gunstig bleven, wat leidde tot een "significant" hoger bedrijfsresultaat in de eerste negen maanden van dit jaar. "We blijven een robuuste vraag en gezonde bezettingsgraad zien in alle staalsegmenten", voegde de topman toe.

Cijfers conform en vooruitzichten sterk, sterk ondergewaardeerd, einde jaar minimaal 25 ekkies en dan ben ik nog voorzichtig
Sander1234
0
Zou er niet op rekenen die 25..vergeet niet dat we ons economisch in de top van de cyclus bevinden. Beleggers houden daar al rekening mee. Ik zie het somber in en ga vandaag beslissen of ik mijn long met verlies ga afsluiten.
Kompas
0
3Q 2018 EBITDA up 41.8% YoY

Deze is "normalerwijs" toch wel een belangrijke graadmeter. Of dit vandaag ook zo zal zijn weten we snel genoeg.
M_Kaka
0
ArcelorMittal: staalmarkten blijven gunstig
Vandaag 07:27,
Bron: ANP - AFN
LUXEMBURG (AFN) - De marktomstandigheden in de staalindustrie blijven positief ondanks de oplopende handelsspanningen in de wereld, de importheffingen en de zorgen over een afzwakkende economische groei. Dat meldde 's werelds grootste staalproducent ArcelorMittal in een bericht over de resultaten in het derde kwartaal.Het in Amsterdam genoteerde ArcelorMittal boekte een bedrijfsresultaat (ebitda) van ruim 2,7 miljard dollar, tegen meer dan 1,9 miljard dollar een jaar eerder. In het tweede kwartaal was dit resultaat bijna 3,1 miljard dollar. De omzet bedroeg 18,5 miljard dollar. Het bedrijf verscheepte in de afgelopen periode 20,5 miljoen ton staal. Dat is een daling van 5,5 procent vergeleken met de voorgaande periode.In een toelichting verklaarde topman Lakshmi Mittal dat de vraag naar staal robuust blijft, met een gezonde bezettingsgraad. Wel blijft ArcelorMittal bezorgd over de wereldwijde overcapaciteit in de staalsector en de hoge importniveaus in verschillende markten.
[verwijderd]
0
Goedemorgen ,
Dit wordt niet positief ontvangen vandaag , ik tel op een forse daling !!
Mokthalan
0
Haha, prima cijfers, wat een negatieve sfeer hier. Lange termijn zit je goed bij AM
finance2u
0
Mmhh..de nettoschuld is gelijk gebleven ondanks maar liefst 1.7 miljard extra Working capital investment. Er is dus al aardig wat 'pijn' genomen en de schuld neemt niet verder toe! Nettowinst zegt nu niets dit kwartaal, had veel hoger geweest zonder kosten ilva en radar, maar die zijn nu al voor een aardig deel geweest
[verwijderd]
0
We zullen zien , lange termijn zou geleidelijk moeten oplopen !
Als je LT zit en de koers blijft dalen dan zit je inderdaad op de lange termijn goed .
Ben erg benieuwd wat het wordt vandaag
Dutchess41
0
Bir
0
quote:

CryptoStaal schreef op 1 november 2018 08:07:

Haha, prima cijfers, wat een negatieve sfeer hier. Lange termijn zit je goed bij AM
Of je goed zin voor middellange of lange termijn, is dus maar de vraag...... de cijfers zijn goed en ook de vooruitzichten, maar als alle markten afkoelen en omlaag gaan, zul je zien dat MT daar ook in mee gaat.
Dus mijn mening is dat zelfs deze mooie cijfers niet garant staan voor een opmars richting het noorden. Bijzonder lastig om in te schatten waar we heen gaan, zeker op de korte termijn, so fasten your seatbelts!

Disclaimer: vooral aandelen, gekocht voor gemiddeld € 24,70. En verder langere call en korte puts.
Als we vandaag hoger gaan koop ik korte puts bij die iets langer lopen.

Iedereen veel succes vandaag, blijf waakzaam!

Grt Bir.
max2
0
K-123
0
1.905 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 90 91 92 93 94 95 96 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 23,800
Verschil +0,290 (+1,23%)
Hoog 23,960
Laag 23,560
Volume 2.676.573
Volume gemiddeld 2.411.545
Volume gisteren 3.430.788

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront