KPN « Terug naar discussie overzicht

KPN 2018

7.383 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 ... 366 367 368 369 370 » | Laatste
SAHR-0310
0
Als je plannen hebt om met een nieuw besparingsplan te komen waarbij veel personeel hun baan verliest dan kun je bij de voorafgaande kwartaalcijfers geen halleluja presenteren. Dat komt daarna wel want dan heet het 'besparingsplannen werpen hun vruchten af'....
Peett
0
(ABM FN-Dow Jones) De kwartaalresultaten van KPN leverden weinig verrassingen op. Dit stelde analisten van Bernstein woensdag.

"Voorspelbaar als deze waren, konden we bijna onze korte commentaren op de voorgaande kwartalen kopiëren", schreven de marktvorsers.

Op jaarbasis daalde de omzet van KPN met 1,6 procent en de aangepaste EBITDA met 1,2 procent.

De omzetontwikkeling in de consumentenmarkt zette door, aldus Bernstein. "De prijsverhogingen die KPN in juli doorvoerde, lijken goed te zijn gevallen", aldus de analisten.

Terwijl de consumentenomzet in het derde kwartaal met 0,6 procent op jaarbasis terugliep, was dit een kwartaal eerder nog een krimp van 2,8 procent.

Daarentegen noemde Bernstein de omzet van KPN in de zakelijke markt "verrassend zwak". De verkopen liepen met ongeveer 3 procent terug, tegen 1,7 procent voor heel dit jaar tot nog toe.

Voor heel 2018 mikt KPN op een vlakke EBITDA. "Dit lijkt een uitgemaakte zaak", aldus Bernstein, wat ook geldt voor de investeringen van 1,1 miljard euro. Over de kasstroom werd KPN concreter, door aan te geven dat die zal stijgen naar 800 miljoen euro. Dit was volgens de analisten echter al verwacht.

Alle ogen zijn nu gericht op de beleggersdag op 28 november, meent Bernstein. Toch denken de analisten niet dat de markt op veel vuurwerk moet rekenen, tenzij CEO Maximo Ibarra met de vuist op tafel slaat. En de topman zal ook moeten uitleggen hoe hij de risico’s van nieuwe regelgeving in de kabelmarkt denkt te kunnen neutraliseren.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.
kooning
0
appiehappie
0
Stabiele cijfers. Vooral in deze sterk competitieve markt. Waar ik meer geïnteresseerd in ben is de kunstmatige intelligentie en de Big Data. Kernwoorden en het verdienmodel van de toekomst. Kpn opereert daarin al. Tesamen o.a. Met John de Mol. Daar wil ik wel meer van weten!
[verwijderd]
0
quote:

kooning schreef op 24 oktober 2018 08:38:

Hopen dat de schade meevalt vandaag maar vrees toch dat we afgestraft zullen worden.
Gelet op het sentiment in de markt, zal dit flink afgestraft worden; hopeloze cijfers en dan nog je mond houden over de kans op verbetering middels reorganisatie.
Ibarra kwam, zag en verloor. Met hem zijn we als belegger geen stap opgeschoten.

Wat is er toch aan de hand met de huidige ceo's?

Ibarra, Hamers, Herna, bv ; wat een mislukkingen hebben we aan het roer staan van Nederlands glorie, en de schepen lijden allemaal schipbreuk.
gpjf
0
Ik dacht veilig in defensieve aandelen te gaan zitten maar de ellende is hier nog veel groter. Geen communicatie, geen daadkracht, zwak nanagement en ga zo maar door
[verwijderd]
0
Zwak dat het zakelijk segment kennelijk ook twijfelachtig presteert inmiddels.

Maar men is murw met het aandeel, dus blijft het voorlopig goed liggen.

Moeten we het zo zien: sukkelt verder, en wacht op verlossing, alsnog via consolidatie? Idem en nog prangender: PostNL.
Johannl
0
We staan al weer hoger hoor.
En ja die Q3 cijfers hadden ze ook wel gewoon over kunnen slaan, eigenlijk hetzelfde als vorige keer en er waren wat grote partijen ( telecompaper ) die eigenlijk alles al had verklapt.
Mailbox
0
Ibarra legt de lat voor zichzelf niet erg hoog. Het bedrijf heeft volgens hem goed gepresteerd en ligt op schema voor heel 2018. Wat mij betreft hadden ze dan net zo goed Blok kunnen houden, want het blijft gewoon allemaal langzaam wegzakken. De beleggers moeten het kennelijk allemaal nog goed bekijken en een aantal slapen er nog. De koers kan alle kanten uit, maar het zou me niet verbazen als in de loop van de dag de teleurstelling gaat overheersen en de koers weer gaat dalen.
Erik9400
0
Vind het wel zwak dat update niet meteen vandaag komt

Hij kan zeggen:kpn gaat fuseren /is te koop
Of
KPN gaat snijden in kosten en verder klungelen omdat er geen groei mogelijk is (wel bij postnl met pakjes)
gpjf
0
Ik hoorde Jan Kees de Jager vanmorgen op de radio en ook al wilde hij niet veel vertellen , er ligt blijkbaar een Mc Kinsey rapport op basis waarvan in november het strategie verhaal komt. Er komen links wat mensen bij en rechts gaan er wat van af maar per saldo minder
kenner66
0
Gewoon weer netjes zoals verwacht. Ibarra gaat echt wel wat doen maar dit heeft zijn tijd nodig even lukraak wat mensen eruit kiepen werkt niet. Hij zou zich misschien wat meer mogen laten zien aan de andere kant het is geen kruideniers winkeltje wat hij rund laat hem daarom maar een alles goed tegen het licht houden en de juiste beslissingen nemen.
Ik heb er vertrouwen in.
gpjf
0
Mailbox
0
De koers stijgt voorlopig nog aardig door. Blijkbaar werden er slechtere cijfers verwacht, het glas is dan halfvol ipv halfleeg.
gpjf
0
Nee ik denk dat men door de woorden van Kees Jan vanmorgen op de radio men zich bewust is dat er door dat Mac Kinsey rapport toch iets staat te gebeuren en dat is natuurlijk ook te verwachten want waarom hebben ze anders een nieuwe CEO die nog niks van zich heeft laten horen ?
7.383 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 ... 366 367 368 369 370 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 24 apr 2024 17:35
Koers 3,417
Verschil +0,022 (+0,65%)
Hoog 3,426
Laag 3,340
Volume 19.686.422
Volume gemiddeld 13.836.390
Volume gisteren 12.701.314

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront