Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Elastic schittert bij beursdebuut in New York

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 6 oktober 2018 12:18
    Het leek van de week of ik ook hele dikke plussen zou gaan schrijven,woensdag noteerde ik +3,1%,maar helaas is het beursgebeuren meestal klatergoud,de 2 laatste dagen van de week waren dermate beroerd,dat,toen ik vrijdagavond de balans opmaakte,ik toch de rode pen stevig moest gebruiken,-1,1%,nu ja de aex schreef -1,8% en mijn schaduw -1,9%,gedeelde smart is halve smart,maar dat is een wel heel schrale troost!
    Mijn metaaltjes waren weer eens de klos,die ellendige handelsoorlog,blijft maar voortduren,het lijkt dat dividend belasting verhaal wel,daar wordt je ook kots misselijk van,Rutte was zo eerlijk,dat hij een hoop van die narigheid aan zijn eigen stuntelige optreden te danken heeft.
    Mijn lieve ouwe vlam,besi had last van dubbele tegenwind,een konkurent,denkt dat de handelsoorlogsrem,voorlopig blijvend is,daarnaast waren die spleetogen,zwaar aan het onneuzen,met hun klandenziene chippies bij die grote jongens van trumpje.
    Voorlopig maakt die lange,elke keer goede sier met zijn prestaties,bij het akkoord met mexiko en canada,schreef hij,dat het voor alle 3 prachtig was,maar in werkelijkheid ging uncle sam er dik het meeste op vooruit.
    Zou hij met de verkiezingen opkomst,zijn chinese wurgprogramma ook gaan heroverwegen,bij de andere landen,heeft de keiharde zakenman trump aardig succes gehad,in het verre oosten gaat dat niet lukken denk ik,de chinezen geven elke keer nadrukkelijk aan,dat er zeker met hen te praten is,als trumpje daar blijft drammen,dan kon het wel eens zijn,dat hij bij een minder gunstige verkiezings uitslag,Rutje na moet gaan praten,eigen schuld.
    Vandaag onze heerlijke stoofperen gaan plukken,diverse bomen hebben,door onoplettendheid,schade opgelopen,de peren vrachten zijn zo zwaar geworden,dat er takken zijn gebroken,nu ja,dan hoef ik minder te snoeien,morgen het echte eeuwigblijvende goud ophalen en wonder boven wonder,het is nog gratis ook,een Ander heeft er een zeer hoge prijs voor betaald,daar ga ik heel blij van zingen!!
    Als we het volgende week nu eens omdraaien,heel matig starten en een schitterend slot,daar zal ik ook best vrolijk van worden!Sjaloom!!!
  2. Donaldus 6 oktober 2018 21:14
    quote:

    leon12345 schreef op 6 oktober 2018 20:17:

    wellicht is dit het begin van de daling...het kan zomaar een jaar worden dat de AEX 400 punten gaat opzoeken. Dow jones terug gaat vallen naar 21.000 punten...de storm komt nog... Mogelijk?
    De chippies hebben de weg naar beneden al verkend. Ik heb mij de laatste maanden volgegeten met aandeeltjes Flow Traders. De buik is rond, er kan niets meer bij.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links