PostNL « Terug naar discussie overzicht

PostNL September 2018 wordt postmaand

4.444 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 ... 219 220 221 222 223 » | Laatste
gpjf
0
Het is een krant die volgens mij vooral gefinancierd wordt door mensen/ partijen die belang hebben bij het plaatsen van bepaald nieuws . Daarnaast zoekt men de sensatie die kopers trekt. Ik zou het prachtig vinden als Herna morgenochtend met positief nieuws komt maar de hoeveelheid nieuws nu rondom Post.nl maakt me onzeker of dat nu gaat gebeuren. Het zou mij niks verbazen als Van Laar en/of andere partijen hier achter zitten.
Brokie Even
0
'Verdubbeling klachten pakketten PostNL'

Ze hebben dat artikel opnieuw geplaatst uur geleden. Hier is duidelijk sprake van opzet.

Mijn vraag is, met welk doel? En wie is de opdrachtgever?
Brokie Even
0
quote:

toontjeavanti schreef op 22 september 2018 23:27:

Ben zelf aandeelhouder van Postnl, maar heb helaas ook slechte ervaringen met bezorging van aangetekende pakketten en aangetekende brieven. Kwam eem keer thuis en zag al op de oprit dat er een pakje (aangetekend) aan de deur hing. Klacht ingediend en na een week nog niets gehoord. Mailtje gezonden dat ik naar de politie zou gaan om aangifte te doen vanwwege valsheid in geschrifte en binnen een uur een reactie teug. Werd besproken met de chauffeur en het daarbij gelaten totdat enkele maanden later we een aangetekende brief in de brievenbus vonden. Weer een klacht ingediend en kreeg excuses etc. maar vertrouwen is weg en bestel weinig meer via internet. Heb wel goede ervaring met GLS, op de laptop kan je een pakje volgen, hoeveel stops hij nog maakt en hoe lang het duurt voor het bezorgd wordt (indicatie)

Ben wel aandeelhouder maar zal blij zijn als de koers een keer de €4 op gaat zoeken, dan ben ik snel aandeelhouder af. Er zijn m.i. betere beleggingen dan deze door de overheid gecontroleerde toko.
Ik geloof er niks van dat je aandeelhouder bent. Jij bent een slimme gifspuwer. Door twee keer in je bericht te melden dat je zelf aandeelhouder bent komt de boodschap nog geloofwaardiger en harder binnen. Chapeau. Niemand kan het echter controleren... Ook dat verhaal van die getekende pakketen niet. Ik heb nog nooit een getekend pakket binnen gehad of daar van gehoord en nu vliegen ze ineens om je oren.
prinszicht
0
Klagen over PostNL doen alle stakeholders. Wij ook. Ik alleen als aandeelhouder. De paketten en brieven gaan goed. Voor wat het waard is.

De Televaag is de spreekbuis van Sandd....
Mangy_Scoundrel
0
Meneer de Mol heeft aandelen Telegraaf & PostNL?... Bijzonder.

Overigens ben ik bijzondere happy met onze "vaste" pakketbezorger.

[verwijderd]
0
Telegraaf plaatst het artikel 2 keer .. Aan de andere kant werkt dat ook voor geen meter met die koppelbazen, enz.. Bezorger die bij ons komt, doet PRIMA zijn werk, geef hem ook vaak een fooitje... Ik ken iemand die hem hem 3 keer per week helemaal verrot scheldt, om niets.. Ja, misschien omdat hij een buitenlander is ...... Hij vertelde mij eens (ik vroeg dat) wat ze per uur verdienden, of per pakket... dan schrik je je wezenloos...Dacht dat slavenarbeid verboden was..
toontjeavanti
0
quote:

Broke Even schreef op 23 september 2018 10:03:

[...]Ik geloof er niks van dat je aandeelhouder bent. Jij bent een slimme gifspuwer. Door twee keer in je bericht te melden dat je zelf aandeelhouder bent komt de boodschap nog geloofwaardiger en harder binnen. Chapeau. Niemand kan het echter controleren... Ook dat verhaal van die getekende pakketen niet. Ik heb nog nooit een getekend pakket binnen gehad of daar van gehoord en nu vliegen ze ineens om je oren.
Dat je mij niet gelooft is duidelijk jouw probleem, had graag betere ervaring gehad mbt tot aangetekende post, geef slechts mijn beeld en weet dat het niet overal zo is.

Wat betreft aandelen ben ik niet getrouwd hiermee, zoals ik schreef als ze de 4 passeren gaan ze de deur uit en heb gelukkig geen al te grote positie hierin ( plm. 8%)

Fijne dag verder.
Toekomstbeeld
1
henk b.
1
Je zou voor jezelf een inschatting moeten maken hoe groot de kans is op overname Sandd, voor hoeveel en wanneer. Ik denk zelf komende maanden en lager dan 100M. Ik schat dat dat gebeurt op 75%. De koers zal dan flink opveren maar de vraag is vanaf welk niveau. Er ligt wel een bodem door recente uitspraak en politieke ontwikkelingen. Het (politieke) momentum is er in elk geval nu.

Het beste scenario is natuurlijk overname Sandd voor een scherpe prijs en aankondiging splitsing post en paketten om meer waarde te ontsluiten. Maar er lijkt juist te worden aangestuurd op een vorm van integratie..
Toekomstbeeld
0
quote:

Mangy_Scoundrel schreef op 23 september 2018 10:10:

Meneer de Mol heeft aandelen Telegraaf & PostNL?... Bijzonder.

Overigens ben ik bijzondere happy met onze "vaste" pakketbezorger.

Niet meer. TMG verkocht aan de Belgen. Denk dat met die overgang ook de negativiteit van de Telegraaf tav PostNL is toegenomen. Yteke wordt nu betaald door iemand anders.
wins
0
Positieve berichten de wereld insturen dan zit de waakhond er bovenop, negatief fake nieuws wordt niks mee gedaan
pielsje
0
quote:

gpjf schreef op 23 september 2018 09:51:

[...]

Ongelooflijk tendentieus en uitsluitend er op gericht om Post.nl te bashen. De Telegraaf blijft een weinig integere krant. Gisteren stond dit bericht op verschillende manieren gepubliceerd en wat zie ik vanmorgen staat het weer in de rubrieken. Het zal je krant maar wezen.
Deze kop (het artikel plaats ik niet) komt van de IEX voorpagina beste gpjf
pielsje
0
Er gebeuren dingen bij Post die niet kunnen, er komen klachten van zowel binnen als buiten de organisatie.

Dan is mijn vraag: waarom laat je het als Post zover komen, je vraagt erom..

FNV, de grote hoeveelheid klachten en de lage beurskoers, die komen er zomaar?

Mensen wakker worden, dit komt niet goed
gpjf
0
quote:

pielsje schreef op 23 september 2018 10:45:

[...]

Deze kop (het artikel plaats ik niet) komt van de IEX voorpagina beste gpjf

Zeker en dat herhaal je nog eens terwijl dat bericht gisteren al vaker hier aan de orde was. Bovendien zet je er nog eens bij dat ingrijpen noodzakelijk is. Nou als dat nog niet tendentieus is ? Over je laatste bericht maar helemaal gezwegen.
Porscheknakker
0
De IEX is van het zelfde laken en pak als de Telegraaf. Het eerste bericht van vandaag gaat over PostNL en uiteraard negatief.
[verwijderd]
0
pielsje, pielsje, pielsje, pilsje, pilsje, pilsje, pilletje, pilletje, pilletje?
Toekomstbeeld
0
quote:

henk b. schreef op 23 september 2018 10:39:

Je zou voor jezelf een inschatting moeten maken hoe groot de kans is op overname Sandd, voor hoeveel en wanneer. Ik denk zelf komende maanden en lager dan 100M. Ik schat dat dat gebeurt op 75%. De koers zal dan flink opveren maar de vraag is vanaf welk niveau. Er ligt wel een bodem door recente uitspraak en politieke ontwikkelingen. Het (politieke) momentum is er in elk geval nu.

Het beste scenario is natuurlijk overname Sandd voor een scherpe prijs en aankondiging splitsing post en paketten om meer waarde te ontsluiten. Maar er lijkt juist te woeden aangestuurd op een vorm van integratie..
Dank Henk! 1 vd betere postings in de afgelopen 24 uur.

-Uiterlijk voor het jaareinde is bekend wat het gaat worden Ja of Nee. Persoonlijk denk ik dat men sneller tot een principe akkoord gaat komen. Dan nog het ACM proces voor 3 tot 6 maanden;

-Ik schat de kans in op 100%. Beiden moeten en ik denk dat PostNL eigenlijk Sandd harder nodig heeft dan andersom (velen onderschatten Sandd);

-Voor hoeveel vind ik weer niet zo heel interessant als de markt niet weet hoeveel de synergie voordelen vanaf overname datum gaan zijn.
Van mij mogen ze bij wijze van spreken 150 mln betalen als het 300 mln oplevert;

- Koers opveren vanaf welk niveau hangt af vd snelheid waarmee men aan de slag gaat en vooral of men iets gaat communiceren. Indien geen communicatie dan verwacht ik dat de shortende kliek wederom op slechte kwartaalcijfers gaat anticiperen; Dus koersdruk tot 5 november;

- denk wel dat met het verstrijken vd tijd ook de kans toeneemt dat men dichter bij een verkoop komt van met name Italië. Denk dat daar wel gegadigden voor zijn en dat de markt daar meer en meer mee rekening gaat houden;

- Opties maand oktober zijn erg laag. Zeker in verhouding tot de volumes eerder in bij de augustus en september expiraties. Nog geen 10% van wat er in die maanden open stond. Kan betekenen dat de koers nu niet op het juiste niveau staat om optie posities in te nemen. Zullen we de komende dagen al gaan zien. Optie volumes oktober blijven checken of die toenemen.

- Brieven en Parcels worden uiteindelijk 100% geïntegreerd. Zo is de Postdialoog afgetrapt. Daarom wil de politiek af vd concurrentie.

1 partij die de verantwoordelijkheid gaat nemen (en ook met sociaal gedrag aantoont dat ze met die verantwoordelijkheid om kan gaan) om de dalingen in het ene segment op te vangen met de groei in het andere segment. 1 partij die uiteindelijk nog 2 of 3 dagen brieven hoeft te bezorgen, en dat niet meer met postbezorgers doet maar meegeeft aan pakketbezorger. Wat betreft volledige integratie spreken we over 2025. Bestaat er alleen nog een set van strikte spelregels voor bezorging van bv rouwkaarten en aantal verplichte bezorgdagen voor zowel consumenten als bedrijfspost. Hoe ze het doen zal de overheid niet meer interesseren.

Dat is het lot en de toekomst vh beursgenoteerd bedrijf PostNL.

Porscheknakker
0
quote:

Dagelijkse Kost schreef op 23 september 2018 01:07:

Ik heb nu net ff gekeken naar Kassa. Programma had ik opgenomen. Nou wat een verhaal. Laat me niet lachen. Het ging erom dat enkele bezorgers hun werk niet goed deden en PNL gaat met hun hierover spreken en eventueel sancties toepassen. Wat kan PNL er aan doen als een enkele bezorger zijn werk niet goed uitvoert? Dat komt bij de beste werkgever zelfs voor. Dus lulverhaal wat er in de Telegraaf staat en de Kassajuffrouw kon tegen de klachten ook niets in brengen. Koers maandag gewoon up. Expiratiedatum, de reden waarom de koers omlaag gebracht werd, is verleden tijd.
Zie dit bericht dat ik enkele uren gelden hier op het forum heb geplaatst.
Mogen alle negatievelingen dit bericht goed in zich opnemen en voor vandaag zwijgen. Maandag gaat de koers gewoon up.
Toekomstbeeld
0
quote:

pielsje schreef op 23 september 2018 10:53:

Er gebeuren dingen bij Post die niet kunnen, er komen klachten van zowel binnen als buiten de organisatie.

Dan is mijn vraag: waarom laat je het als Post zover komen, je vraagt erom..

FNV, de grote hoeveelheid klachten en de lage beurskoers, die komen er zomaar?

Mensen wakker worden, dit komt niet goed
Ha die Pielsje? Effe een tijdje niets van je gelezen op het PostNL forum....de verhouding positieve berichten tob negatieve berichten liep hard op......had je een ban of zat je op een plaats waar je geen sociale media tot je beschikking mocht hebben?
manuss
0
quote:

Hansbeleg schreef op 22 september 2018 21:06:

Het personeel communiceert nu maar voor PostNL.

www.bd.nl/den-bosch-e-o/postbezorgers...
Postbezorgers verenigen zich: 'Wij willen helemaal niet staken'
DEN BOSCH - Ze noemen zichzelf de #tegenbeweging. Ze bestaan sinds een week, zijn allemaal postbezorger bij PostNL. En ze hebben iets te zeggen: ,,We willen helemaal niet staken."

Merel van Beers 21-09-18,

,,We zijn geen zielige, uitgeknepen, personen. Wij ervaren geen terreur op de werkvloer en merken niets van intimidatie." Postbezorger Sanne van Zijl is duidelijk. Het beeld dat FNV schetste over de postbezorgers en PostNL klopt niet volgens haar.

De stakingsactie van FNV donderdag is volgens Van Zijl daarom ook mislukt: de post werd overal gewoon bezorgd omdat de meeste werknemers helemaal niet wíllen staken. Tenminste, niet vanwege die combibundel die er toch gewoon gaat komen volgens Van Zijl. Ze staan niet te juichen bij alle veranderingen die hun werkgever doorvoert. ,,Maar staken is zinloos."

Een aantal postbezorgers (waaronder Van Zijl) besloot zich te verenigen om hun eigen geluid te laten horen. Er kwam een manifest: niet staken, wel praten. Het aantal steunbetuigingen liep op tot zo'n tweehonderd volgens Van Zijl. ,,En we groeien nog altijd." Dus werd het manifest vrijdag aangeboden aan de directie van PostNL in Den Bosch.

Het moest de directie duidelijk maken dat zij níet achter het staken stonden, maar ook niet achter alle veranderingen die de werkgever doorvoert. De combibundel is een gelopen race, maar de gevolgen daarvan niet hoopt de #tegenbeweging. ,,We willen veel meer duidelijkheid over de directe gevolgen van het verlies van de 190 fte. We zijn klaar met alle speculaties. Vertel nu gewoon open en transparant wat er vanaf nu gaat gebeuren", aldus Van Zijl.

PostNL kon er alleen maar blij mee zijn. Helemaal na de staking van een dag eerder. Directeur Resi Becker nam het manifest in ontvangst en ging met de bezorgers in gesprek. ,,We kunnen ons vinden in het standpunt en zullen verder met ze in dialoog gaan", aldus woordvoerder Ellen Talsma.

@) Artikel in de herhaling, omdat ik dit mooi vind!! Met dank aan Hansbeleg
4.444 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 ... 219 220 221 222 223 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 09:36
Koers 1,260
Verschil -0,058 (-4,40%)
Hoog 1,298
Laag 1,260
Volume 698.638
Volume gemiddeld 2.220.593
Volume gisteren 4.020.721

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront