Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming september 2018

15.870 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 ... 790 791 792 793 794 » | Laatste
JackO1976
0
Vandaag in 1 klap weer op winst voor afgelopen jaar met PH! Van verlies 10K naar winst 5K!! Cheers!!!
odA neD gaaH
0
quote:

Jans& schreef op 20 september 2018 11:18:

Is deze koersaanbeveling al gegeven dan ?
Welke bedoel je.
emergo
0
quote:

Xander76 schreef op 20 september 2018 11:19:

[...]

Daar had ik ook mee te maken. Jammer dat het zolang moet duren. Had graag vd week al op 64 willen bijkopen om mijn gemiddelde omlaag te krijgen
Wil geen reclame maken maar duurt bij DeGiro 5 minuten.
Wittman
0
quote:

Bonbini schreef op 20 september 2018 11:19:

[...]

niet teee arrogant he
Ik speel steeds op de bal, nooit op de man.
Wie noem jij arrogant, beste vriend? :-)

PS: Ik sta nog in het rood, hoor. ;-)
d' Aandelen '
1
quote:

zjordei schreef op 20 september 2018 10:58:

[...]

Dat zijn voornamelijk handelaren die hun rationele denkwijze niet meer kunnen vasthouden omdat zij een voor hunzelf buiten proportie hoeveelheid van hun portfolio toewijden aan beleggen in een zeer volatiel pharma-bedrijf.

Als je dat niet kunt handelen, neem hieraan een les en bouw je positie af wanneer de boel zich hersteld. Scheelt een hoop stress en misschien aan het eind van de rit wel 5 jaar extra op je pensioenleeftijd.
Kort samengevat, door hebzucht gedreven en de ratio uit het oog verloren, dat verklaart ook dat heftige reageren op bijna iedere koersbeweging naar boven en/of naar beneden, waarbij iedereen de hemel in geprezen wordt wanneer het omhoog gaat en vervolgens verketterd wanneer de koers daalt.

Hebzucht haalt het slechtste in de mens naar boven en uiteraard ligt de schuld altijd bij een ander.
[verwijderd]
0
quote:

C200 schreef op 20 september 2018 11:13:

[...]

Echt wel, gaf weer vertrouwen. Ik heb je niet herkend.
Zat op schoot bij Sijmen
[verwijderd]
0
Guus_Geluk
0
Ik heb mijn Pharming net weer verkocht met een zeer mooie winst. Ik hoop later vandaag weer een stuk lager in te stappen.
Metaphor
0
Allen,
Hierbij het bewijs dat het aandeel echt (mis-)gebruikt wordt om snel geld te maken. Pharming is echt minimaal 1.25 ~ 1.40 waard zonder de goedkeuring t.b.v. preventief gebruik.

Ik hoop dat de paniek verkopers het aandeel nu laten liggen en dat iedereen die wat langer in Pharming wil beleggen vertrouwen in het aandeel krijgt vanwege de veerkracht die het laat zien.

Succes, Winst & Wijsheid allen !
Peter
figges
0
quote:

Xander76 schreef op 20 september 2018 11:19:

[...]

Daar had ik ook mee te maken. Jammer dat het zolang moet duren. Had graag vd week al op 64 willen bijkopen om mijn gemiddelde omlaag te krijgen
idem hier. had nog een beetje op binck staan en heb op 0.65 er 500 bijgekocht. Had er liever 5.000 gehad. maar het geld zal vandaag/morgen wel toekomen op binck
Vaak wel
0
quote:

mollydemol schreef op 20 september 2018 11:16:

[...]

Dit zal binnenkort misschien veranderen met het ripple netwerk en xrapid (XRP)

Al meer dan 100 banken wereldwijd gebruiken technologie.

Tip: investeer in XRP, een cryptomunt, maar wel éne met echte utility

twitter.com/Ripple/status/10424183152...
Ideal is snel hoor.
En hebben alle blockchain technologieën niet een mega energie probleem!? Bij veel mensen is het nog totaal onbekend hoeveel de blockchain van Bitcoin nodig heeft per transactie! Totaal onverantwoord! Lijkt me sterk dat de ripple blockchain veel energie zuiniger is. We kunnen de aarde vol planten met lawaaiige windmolens en brandgevaarlijke zonnepanelen als we gasloos ( gewoon waterstofgas door het het huidige gasnetwerk vervoeren, milieu vriendelijk én goedkoop) én blockchain zouden omarmen.
Louis7
0
quote:

bram_mutsaarts schreef op 20 september 2018 11:11:

Bij Binck staat het er binnen een paar minuten tegenwoordig op je rekening (via Ideal). Perfect!
Bij degiro ook binnen een paar minuten..
Ixalan68
3
Al dit gesneer naar Pharming en de leiding hiervan is niet terecht. Het analistenrapport van Kempen is de oorzaak van dit alles. Mensen zijn geschrokken, hebben in paniek verkocht met in het achterhoofd mogelijke negatieve feiten over Pharming, lijken in de kast, gesjoemel die ze nog niet hadden gehoord. Immers, waar rook is is vuur. Pure schrik en angst, heel begrijpelijk. Als dit rapport er niet was geweest had er ook een dip gekomen, in eerste instantie, na het teleurstellende nieuws van de FDA. Maar niet naar E 0,64, meer naar E 1,10 vermoedelijk. Ook dat kan niemand zeker weten. Maar vooraf is Kempen via IEX er de oorzaak van dat dit op voorhand volledig uit de hand is gelopen. Pharming is niet alleen Ruconest, wat evengoed al preventief wordt gebruikt, maar wat er aan zit te komen is veel belangrijker omdat die markt groter is. Zoals we bij Galapagos kunnen zien: nog steeds met verlies draaiend maar wel een vrij hoge koers omdat de verwachtingen daar ook hoog zijn bij hun produkt wat NB nog toestemming moet krijgen! Pharming is nu al winstgevend. En Nederlands....wie zei dat ook al weer, America first? Pharming moet als kleintje opboksen tegen grote gevestigde bedrijven die al een bepaalde reputatie hebben en vertrouwen krijgen. Die wereld is spijkerhard en nietsontziend. Nog een lange weg te gaan maar heus, dit gaat goed komen, ik vertrouw op wat men aangeeft vanuit Pharming.
Zag R.
1

Pharming knalt op Damrak
Door AMSTERDAM DFT

Updated 9 min geleden
25 min geleden in FINANCIEEL


Financials, met ING voorop, bleven donderdag domineren op het Damrak. Maar Pharming zette de toon bij de smallcaps. Met vlakke reacties op de dreiging van een handelsoorlog blijven beleggers in Europa verder dicht bij huis. Optiekketen GrandVision en financieel dienstverlener Intertrust wonnen terrein na updates.

De AEX-index noteerde rond 11 uur 0,4% hoger bij 545,4 punten. De AMX-index stond toen op 0,7% winst bij 787 punten.

Elders in Europa boekten de DAX, CAC-40 en FTSE minimale winsten.

De Japanse beurs sloot donderdag vrijwel vlak. Beleggers namen gas terug na de sterke koerswinsten. Beurzen in Peking en Hongkong bleven liggen.

De Amerikaanse aandelenbeurzen gingen woensdag overwegend met winst naar huis. De Dow-Jonesindex eindigde 0,6% hoger. Futures voor de opening vanmiddag staan nagenoeg gelijk aan de slotstand van woensdag.

Brentolie dikte een fractie aan tot $79,45 per vat van 150 liter. De euro won licht tot $1,17.

Rentes voor Italiaanse staatsobligaties liepen licht op tot 2,83%. De Europese Commissie riep Rome op zijn schulden onder controle te brengen.

Financials aan kop
Bij de hoofdfondsen noteerden financials bovenin. ING won 1,8%, Aegon steeg met 1,1%, net achter NN Group (+1,3%) en ABN Amro dat 0,9% duurder werd.

ArcelorMittal (+1,5%) leek te profiteren van de toenemende vraag naar staal uit Azië, waar China met stimuleringsmaatregelen zijn economie versterkt.

Bij de verliezers stond Galapagos met 1,3% onderin, Ahold verloor 0,7%, Heineken 0,4%.

Unilever steeg 0,4%. Concurrent Nestlé gaat onderdelen verkopen. Het Brits-Nederlandse voeding- en wasmiddelenconcern reageerde ook op het groeiende verzet van aandeelhouders tegen de keuze voor de hoofdzetel in Rotterdam.

Intertrust (+1,4%) wil toch weer bedrijven overnemen in Azië en de Verenigde Staten. De groei is op 3 tot 5% jaargroei gesteld voor de periode 2019-2021.

TomTom werd bij de overige middelgrote fondsen tot 1,5% weer ingekocht na de stevige koersval afgelopen dagen. Topman Harold Goddijn meldde woensdag nabeurs de deal die klanten van de navigatiedienstverlener hebben gesloten met concurrent Google een 'wake-up call' voor de sector te vinden.

GrandVision (+3,7%) liet weten bij zijn capital markets day weten in de tweede jaarhelft harder te groeien dan in de eerste zes maanden van dit jaar. KBC noemt de doelstelling veelbelovend.

Pharming (+18%) ging los bij de smallcaps. Er werd in groot volume ingeslagen. Het bedrijf blijft optimistisch over de mogelijkheden van zijn medicijn, zo meldde de topman tegen De Telegraaf. Woensdag daalde het biotechbedrijf nog met 20% na tegenvallers met zijn medicijn Ruconest. Markonderzoeksbureau EvaluatePharma constateert dat de omzet van Ruconest in Noord-Amerika zal toenemen. Stifel verlaagde het koersdoel tot €1,45 komend van €1,80.

VolkerWessels won bij de small caps 0,3%. Volgens het FD ziet het af van een grote aanbesteding voor de vernieuwing van de A15.

HeadFirst Source Group kwam met cijfers, het aandeel bleef liggen. De arbeidsbemiddelaar is in het eerste halfjaar van 2018 verder gegroeid en ligt naar eigen zeggen op koers om de doelstellingen voor 2018 te halen.

Twee specialisten van Monex Europe praten je dinsdagavond 25 september bij over hoe beleggers kunnen meeliften op de valutamarkten. Schrijf je hier alvast in.

www.telegraaf.nl/financieel/2578921/b...

----------------------
Het is nog geen 1 Euro, maar dat komt wel

africa2
0
en dan komt de goedkeuring binnenkort nog .En natuurlijk dat koersdoel van 2,50 nog .Ben blij dat ik ben blijven zitten.
[verwijderd]
0
quote:

'd Aandelen schreef op 20 september 2018 11:23:

[...]

Kort samengevat, door hebzucht gedreven en de ratio uit het oog verloren, dat verklaart ook dat heftige reageren op bijna iedere koersbeweging naar boven en/of naar beneden, waarbij iedereen de hemel in geprezen wordt wanneer het omhoog gaat en vervolgens verketterd wanneer de koers daalt.

Hebzucht haalt het slechtste in de mens naar boven en uiteraard ligt de schuld altijd bij een ander.
Irrationeel handelen is het engste dat er is met oog op beleggen!
targus
0
quote:

Ixalan68 schreef op 20 september 2018 11:28:

Al dit gesneer naar Pharming en de leiding hiervan is niet terecht. Het analistenrapport van Kempen is de oorzaak van dit alles. Mensen zijn geschrokken, hebben in paniek verkocht met in het achterhoofd mogelijke negatieve feiten over Pharming, lijken in de kast, gesjoemel die ze nog niet hadden gehoord. Immers, waar rook is is vuur. Pure schrik en angst, heel begrijpelijk. Als dit rapport er niet was geweest had er ook een dip gekomen, in eerste instantie, na het teleurstellende nieuws van de FDA. Maar niet naar E 0,64, meer naar E 1,10 vermoedelijk. Ook dat kan niemand zeker weten. Maar vooraf is Kempen via IEX er de oorzaak van dat dit op voorhand volledig uit de hand is gelopen. Pharming is niet alleen Ruconest, wat evengoed al preventief wordt gebruikt, maar wat er aan zit te komen is veel belangrijker omdat die markt groter is. Zoals we bij Galapagos kunnen zien: nog steeds met verlies draaiend maar wel een vrij hoge koers omdat de verwachtingen daar ook hoog zijn bij hun produkt wat NB nog toestemming moet krijgen! Pharming is nu al winstgevend. En Nederlands....wie zei dat ook al weer, America first? Pharming moet als kleintje opboksen tegen grote gevestigde bedrijven die al een bepaalde reputatie hebben en vertrouwen krijgen. Die wereld is spijkerhard en nietsontziend. Nog een lange weg te gaan maar heus, dit gaat goed komen, ik vertrouw op wat men aangeeft vanuit Pharming.
Mooi, ik had ook zoveel vertrouwen, maar ik weet niet vanwaar mijn verlies komt dan
15.870 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 ... 790 791 792 793 794 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 17:35
Koers 0,962
Verschil -0,026 (-2,63%)
Hoog 0,979
Laag 0,952
Volume 6.325.596
Volume gemiddeld 6.407.533
Volume gisteren 5.323.102

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront