Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'VolkerWessels ziet af van aanbesteding'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. Peak 20 september 2018 16:55
    Wat bedoel je Erni?,
    Doet Volker W ook in parkeergarages ?
    Het zou alle heren bouwers sieren als ze bij de toegang van een parkeergarage zelf willen aangeven of en in welke mate zij nog geloven in wat ze hebben achtergelaten aan bouwsels na de laatste vrijdagmiddagborrel..
    Een soort fatsoensaktie die veel argeloze mensenlevens kan redden. Een dergelijke "terugroep-aktie" pakt over het algemeen nooit slecht uit voor een producent. Beleggers krijgen meer vertrouwen in zo'n bedrijf voor de lange termijn.
    Ik parkeerde altijd al gratis in een verder gelegen gemeente plantsoentje als ik ga shoppen en dat blijft zo, ook als het regent krijg je mij niet in de modernere parkeergarage.
  2. Peak 20 september 2018 17:42
    Vreemd eigenlijk dat je nooit eens leest dat een bouwbedrijf werk achteraf aanpast of verstevigt na al deze meldingen van ingestorte garages en balkons. Na een dergelijk "incident" schijnen alleen de rouwende nabestaanden zeker te weten wat er is gebeurd. De bouwers en onderaannemers en leveranciers van verschillende bedrijven staan naar elkaar te wijzen.
  3. forum rang 4 Erny 20 september 2018 23:24
    @ short euro of dollar 20 sep 2018 om 17:42
    Ik bedoel eigenlijk precies wat jij zegt. Vroeger hoorde je dat soort dingen nooit of heel zelden. Nu moet alles goedkoop, licht en snel. Dit gaat ten koste van kwaliteit en veiligheid. De bouwinspecteur schijnt ook van het toneel te zijn verdwenen.In Genua gebeurde tijdens de bouw van die ingestorte brug iets dergelijks. En nu staan de betonnen mantels van een aantal kerncentrales in Belgie, o.a. in Doel, weer op instorten. Geef mij maar een huis van voor de oorlog.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links