Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Topman: onacceptabele fouten gemaakt door ING

Lees over dit aandeel ook

  1. 17 apr Berenberg verhoogt koersdoel ING
  2. 01 feb Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

22 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Peak 5 september 2018 11:25
    Wie kan dit soort bestuurders nou eigenlijk nog serieus nemen? Bestuurders van andere banken en politici die afhankelijk zijn voor wat betreft hun volgende baantje wel denk ik.
    Maar klanten? Brave burgers ? Aandeelhouders ? Met andere woorden de mensen en bedrijven die deze bestuurders zouden moeten dienen ? De 16 miljoen mensen ?
    Ik snap niet dat dergelijke schuinsmarcheerders hun hoofd nog om de deur willen steken donderdagochtend en hun medewerkers nog kunnen vertellen wat zij moeten doen en vooral hoe. Klant centraal stellen wordt hier wel heel letterlijk en fout ingevuld (dat terzijde).
    Ik weet niet wie gekker is, dit soort bestuurders die met 1x handje wassen ermee wegkomen of alle mensen die dit maar aanhoren, laten gebeuren en hun schouders ophalen. De zwijgende massa wordt nooit gezien maar is altijd verantwoordelijk geweest voor enorme historische misstanden en hellende vlakken. Dat zijn de 16 miljoen mensen waarover wordt gezongen in de commercial. Dat bent uzelf inderdaad. Daar is het bestuur van ING heel blij mee... Heus, ik maak ook wel eens een foutje maar 775 miljoen kopjes koffie laten vallen in de directiekamer daar komt een normaal mens niet mee weg. Probeert u het maar eens, lucht op!
  2. Kwibus 6 september 2018 11:27
    Het openbaar ministerie legt ING hoge boete op. ING is op "onacceptabele" wijze tekort geschoten in het bestrijden van witwas praktijken. Er wordt wel met 2 maten gemeten. Het UWV is op "onacceptabele" wijze te kort geschoten in het bestrijden van uitkeringsfraude voor de 2e keer. Bulgaren en nu Polen! Boete???? Consequenties voor verantwoordelijken?
22 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

ING Groep

15,116 16:01
+0,190 +1,27%
Premium

Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links