Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Turkse zorgen drukken weer op Wall Street'

Lees over dit aandeel ook

  1. mei '21 Beursblik: april lastig vatbare maand voor beleggers 2
  2. mrt '21 Techbedrijven als Apple en Tesla fors onderuit op Wall Street 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. Mrx77 15 augustus 2018 15:12
    De lira is al jarenlang aan het verzwakken, maar het is puur journalistiek om lekker over te schrijven als de chinese handelsoorlog beetje naar achtetgrond is verdwenen moet er maar een ander land op voorgrond staan. Doordat er nu op voorgrond staat worden er doemscenarios geschetst...de lire is van 1.5 dollar naar richting 7 dollar gedaald en sinds de daling van ca een extra dollartje is ingezet bewegen onze beurzen een op een met de koers vd lire...het moet niet gekket worden...misschien volgende week bewegen koersen een opeen op litecoin koers of etheteum...het slaat nergens op. Ing is zelfs zo hard afgestraft dat hun belang in turkije volledig zijj afgeboekt. Gaat asml minder machines verkopen met een dalende lire laten we toch ophouden over die erdogan die niemand meer serieus neeemt behalve zijn volgelingen die in angst leven als ze niet met de baas meelachen dan zijn het wel terroristen...
  2. @iPlof 15 augustus 2018 15:33
    Gelukkig stond Ralph Hamers van ING, onze nationale topper uit de 'champions league' al in de rij om alle megalomane plannen van dictator Erdogan te financieren voor 15 miljard of bijna 1.000 euro per Nederlander..

    Wat een kanjer is het toch, zou ie al het torentje hebben bezocht? De BV Nederland moet natuurlijk wel schadeloos gesteld worden (door U en mij), want ja ING kan hier ook helemaal niets aan doen natuurlijk..
  3. forum rang 7 Kaviaar 15 augustus 2018 15:37
    quote:

    Verstraler schreef op 15 augustus 2018 15:24:

    Eén bak ellende dat Turkije
    Erdogan heeft grootheidswaanzin en hij manipuleert zijn bevolking. Gelukkig kan hij geen lid worden van de EU. Anders zou hij nog een podium krijgen.

    Gewoon op vakantie gaan naar een ander land, dat scheelt veel inkomsten voor Turkije. Boycotten.

  4. forum rang 7 Kaviaar 15 augustus 2018 15:39
    quote:

    plof® schreef op 15 augustus 2018 15:33:

    Gelukkig stond Ralph Hamers van ING, onze nationale topper uit de eredivisie al in de rij om alle megalomane plannen van dictator Erdogan te financieren voor 15 miljard of bijna 1.000 euro per Nederlander..

    Wat een kanjer is het toch, zou ie al het torentje hebben bezocht? De BV Nederland moet natuurlijk wel schadeloos gesteld worden (door U en mij), want ja ING kan hier ook helemaal niets aan doen natuurlijk..
    Met gemeenschapsgeld kan je veel. Dat zie je ook aan de miskleumen van de overheid.
  5. Mrx77 15 augustus 2018 16:01
    Vergeet niet dat die cfo nog een vetdubbeling van zijn salaris wou...omdat hij niet marktconform wordt betaald. Misschien heeft hij nu zijn antwoord met een vd slechst presterende financials op dit moment. Stelletjes zakkenvullers en wie is er nu aan het bloeden wederom de normale burgers.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

NY-DJ-Industrial Avg

0,00 nov '18
0,00 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links