ProQR Therapeutics « Terug naar discussie overzicht

Handel in ProQR

163 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | Laatste
Tom3
0
quote:

Star Bugs schreef op 19 februari 2018 15:33:

[...]

Geef mij eens een onderbouwing waarom de koers rond de 3,50 staat.
Zo lang er geen zicht is op een geloofwaardig alternatief voor het medicijn dat bijvoorbeeld een Spark Therpeutics op de markt gaat brengen zal het nog niet storm lopen met het aandeel. Dat kan natuurlijk zo veranderen als er een partner gevonden kan worden voor CF. De marktkapitalisatie van Spark schommelt al tijden rond de $ 2 miljard. Er zijn twijfels of de hoge vraagprijzen daadwerkelijk geïncasseerd kunnen worden:

www.washingtonpost.com/business/spark...
[verwijderd]
0
zal best kans zijn op wat winstnemingen en koersdruk, danwel consolidatie. Omzet valt niet tegen en is gezond als plm 6$ even blijft staan.

Zie wel dat vnl prof handel actief is en denk dat ze aandelen uit zwakke handen trachten te trekken.
Tom3
0
Jonathan Faison heeft kennelijk echt veel volgers. Een beetje pr is nooit verkeerd. Koers nu al $ 6,10.
[verwijderd]
0
beleggertjes eruit pesten...overduidelijk. Uiteindelijk lijkt de richting verder omhoog...vandaag misschien ff backfire naar 6,50, maar m.i. kunnen we rap 7,50 gaan zien. Gezien alle actie(volatiliteit) lijkt men haast te willen maken.
[verwijderd]
0
geen nieuws en zoveel koersgeweld...jullie geloven toch niet in eerlijke handel hè?
Tom3
0
Nog maar eens 1000 stuks erbij op 6,70, had goedkoper gekund maar je moet een ander ook wat gunnen.
[verwijderd]
0
quote:

Tom3 schreef op 11 juni 2018 20:30:

Nog maar eens 1000 stuks erbij op 6,70, had goedkoper gekund maar je moet een ander ook wat gunnen.
Volgens mij kan het op dit moment alle kanten op, zowel verder omhoog als omlaag,ik persoonlijk zou nu even afwachten.
Tom3
0
quote:

jan941 schreef op 11 juni 2018 21:18:

[...]

Volgens mij kan het op dit moment alle kanten op, zowel verder omhoog als omlaag,ik persoonlijk zou nu even afwachten.
Buy the dips, op 6,50 ook wat naar binnen gehengeld. Om half elf plaatselijke tijd was er nog een transactie van 15k aandelen waardoor de koers kortstondig 15 centen steeg (tot 6,95). Die zal er voor dat bedrag ook over nagedacht hebben zo lijkt me.
Pasti
0
Het verliespercentage was groot gisteren, maar het volume met iets boven de 100K waarmee dit gebeurde, vind ik persoonlijk wel meevallen. Ik heb zelf ook met een limitorder gisteren nog wat bijgesprokkeld op 6,50$.
[verwijderd]
0
mooi berichtje...misschien geen reden om direct naar de 10$ door te stoten, maar toch een flauwe reactie en magere omzet tot dusverre.

Ik kan mij voorstellen dat aandeelhouders niet of nauwelijks willen verkopen en het PB geeft er geen aanleiding toe, maar na de snelle stijging blijkbaar toch even pas op de plaats en consolideren?

Ik sta zelf ook klaar om bij een eerste serieuze poging de koers neerwaarts te pushen wat bij te kopen. Ben zelf van mening dat 10-15$ een meer gepaste koers is voor de potentie van ProQR....zeg maar een marktcap van rond de 500mln. Er staan minder interessante bedrijven ad Nasdaq tegen een veel hogere waardering.
pardon
0
ProQR ontvangt maximaal $ 5 miljoen aan partnerschap met EB Research Partnership en EB Medical Research Foundation om QR-313 te ontwikkelen voor de behandeling van dystrofische epidermolysis bullosa
GlobeNewswire •12 juni 2018
De financiering zal worden gebruikt voor de klinische ontwikkeling van QR-313

Klinische proef bij DEB-patiënten om te starten in het tweede kwartaal van 2018

LEIDEN, 12 juni 2018 (GLOBE NEWSWIRE) - ProQR Therapeutics NV ( PRQR ), een bedrijf dat zich toelegt op het veranderen van levens door de creatie van transformatieve RNA-geneesmiddelen voor de behandeling van ernstige genetische zeldzame ziekten, heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met non-profitorganisatie organisaties EB Research Partnership (EBRP) en EB Medical Research Foundation (EBMRF) om QR-313 te ontwikkelen voor patiënten met dystrofische epidermolysis bullosa (DEB) veroorzaakt door mutaties in exon 73 van het COL7A1- gen. Volgens de overeenkomst zullen EBRP en EBMRF tot ongeveer $ 5 miljoen aan matching-financiering aan ProQR verstrekken in het kader van een venture philanthropy-model, om de klinische ontwikkeling van QR-313 mede te financieren.

"Het EB Research Partnership en EB Medical Research Foundation zijn uitzonderlijke organisaties en we kijken ernaar uit om samen te werken aan onze missie om een ??levensveranderende behandeling te ontwikkelen voor patiënten met deze verwoestende ziekte", zegt Daniel A. de Boer, Chief Executive Officer van ProQR. " Met de financiering van deze partners zijn we van plan om de ontwikkeling van QR-313 voor de behandeling van DEB te versnellen. En als we succesvol zijn met QR-313, geloven we dat er potentieel is om deze benadering van exon uit te breiden naar andere mutaties die ervoor zorgen DEB en help nog meer patiënten. "

DEB is een zeldzame slopende huidaandoening die wordt veroorzaakt door de afwezigheid van een eiwit dat collageen type VII (C7) wordt genoemd. Symptomen zijn aanwezig vanaf de geboorte en omvatten gemakkelijke blaarvorming van de huid, slecht genezende wonden, huidinfecties en, op volwassen leeftijd, sommige patiënten ontwikkelen zeer agressieve vormen van huidkanker. Er zijn momenteel geen goedgekeurde behandelingsopties voor DEB. De WINGS-test, een eerste fase in de Fase 1/2 klinische studie van QR-313 bij patiënten met DEB, zal naar verwachting in de eerste helft van 2018 de registratie van patiënten starten. Naar verwachting zal de proef tussentijds bewijs van de resultaten van het mechanisme rapporteren later dit jaar, met volledige resultaten verwacht in 2019.

"DEB heeft een enorme impact op de kwaliteit van leven van patiënten en er zijn momenteel geen goedgekeurde ziektemodificerende behandelingsmogelijkheden die verder gaan dan wondzorg", aldus Alex Silver, oprichter en voorzitter van EBRP en Paul Joseph, CFO van EBMRF. "Onze organisaties zijn enthousiast over samenwerken met het ProQR-team, in de hoop dat de ontwikkeling van QR-313 een broodnodige behandelingsoptie zal bieden aan deze gemeenschap. "
[verwijderd]
3
Voor mij nog steeds meest waarschijnlijke dat partij(en) de stukken accumuleren...soms zie je wat dump id vorm van wat wellicht winstnemingen kunnen zijn, maar de aandelen bewegen zich vnl op prof.koersen (bedoel ik mee dat particulieren niet zo snel dergelijke koers id boeken zetten al kunnen uitvoeringen wel zo uitvallen).

Ik denk dat we rap de 8$+ gaan zien en misschien dan even tikkie terug om de koers te laten consolideren. Tot 10$ acht ik relatief veilig om stukjes bij te sprokkelen middels traden (90% houd ik aan voor de wat langere termijn en speel met 10% van de aandelen waarbij ik winst in extra aandelen omzet).
Mijn 1e focus ligt op 15$ binnen een jaar en 30$ binnen 2 jaar (incl evt verwatering van aandelen...is nu eenmaal noodzakelijk in deze fase).

Voorlopig is er even voldoende om tot ver in 2019 te financieren...nu hopen op goede data en dat kan lucht geven voor weer langere termijn. Na een emissie zal ik bijkopen, simpelweg omdat daarmee tijd gekocht wordt en het benutten van kansen.
Masiquodo
0
quote:

jan941 schreef op 16 februari 2018 17:00:

[...]

Ik kan ook wel wat roepen, graag je onderbouwing aangaande dit koersdoel
Niet zomaar wat geroepen dus!
Dar-win
0
Op dit moment Proqr koers in de lift.
7,95 $ slot. Da's een tijd geleden ...
Resultaten?
BIOcoin
0
ProQR announces positive interim results from Phase 1/2 clinical trial of QR-110 in LCA10 patients

Sep. 5, 2018 5:56 AM ET|About: ProQR Therapeutics (PRQR)|By: Mamta Mayani, SA News Editor
[verwijderd]
0
Wordt vast nog wel wat meer als dat JMP rapport breder bekend wordt (zie draadje rapporten) Die gaan van $5 naar $25. Van mij mag het nog wel meer zijn, maar je weet het nooit.
163 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 24 apr 2024 22:00
Koers 2,010
Verschil -0,010 (-0,50%)
Hoog 2,040
Laag 1,970
Volume 36.411
Volume gemiddeld 204.827
Volume gisteren 249.624

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront