Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

rationeel
0
Ik was nog even iets kopen, in een winkel met veel allochtonen. Snikheet, maar veel totaal gesluierden!
Vrouwen middelbare leeftijd en jonger plus kleine kinderen. Ze spreken geen Nederlands met elkaar.
Niet werken wel veel kinderen maken.

Geen wonder dat er een leerkrachten tekort is.
rationeel
1
quote:

DeZwarteRidder schreef op 22 juli 2018 16:44:

[...]
Weet je al of je een persoon met de karaktereigenschappen van Trump als schoonzoon wilt hebben...???
Wat een rare vraag zeg. Zo'n schoonzoon krijgt niemand ooit. Zou je wel willen he? Lekker in de Trump Tower wonen. Met een harem, ipv hier met ons eigenwijs te zijn.
rationeel
0
quote:

henk38 schreef op 22 juli 2018 16:39:

[...]

Maar dit wel,
twitter.com/Gerard1945X/status/102103...

Het berichtje van die man er onder is ook heel leerzaam voor zijn zoontje.
Altijd in een groep:(
DeZwarteRidder
0
quote:

rationeel schreef op 22 juli 2018 16:47:

[...]Wat een rare vraag zeg. Zo'n schoonzoon krijgt niemand ooit. Zou je wel willen he? Lekker in de Trump Tower wonen. Met een harem, ipv hier met ons eigenwijs te zijn.
Alleen armoedzaaiers of volstrekte idioten willen iemand zoals Trump als schoonzoon.

Helaas zal Henk geen eerlijk antwoord geven op mijn vraag, want dan moet hij met billen bloot.
rationeel
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 22 juli 2018 17:01:

[...]
Alleen armoedzaaiers of volstrekte idioten willen iemand zoals Trump als schoonzoon.

Helaas zal Henk geen eerlijk antwoord geven op mijn vraag, want dan moet hij met billen bloot.
Jij zou eens met je blote billen in een koud bad moeten gaan zitten. Koelt je hoofd misschien een beetje af;)
jonas
0

De vraag of Trump een ideale schoonzoon is DZR interesseert mij geen bal. Mijn vader zou je hebben gezegd "DZR jij ga toch fietsenstelen op het Damrak!". Betekende dus je bent een hopeloos en ongeleid projectiel.

Hadden we het niet over de kwalijke rol van de EU aangaande (zgn) vluchtelingen?

Groet, Jonas
DeZwarteRidder
0
Weer honderden bootvluchtelingen opgevangen in Spanje

Gepubliceerd: 22 juli 2018 19:14 Laatste update: 22 juli 2018 19:20
Spaanse hulpverleners hebben zondag opnieuw vierhonderd vluchtelingen van de westelijke Middellandse Zee gered. Daarmee is het aantal migranten dat uit zee is opgepikt sinds vrijdag gegroeid naar 1.100.

De asielzoekers waren op tientallen boten onderweg in de Straat van Gibraltar. Volgens de Spaanse autoriteiten komen ze uit Maghreb-landen en landen ten zuiden van de Sahara.

De vluchtelingen zijn naar diverse havens in Zuid-Spanje gebracht, waaronder Tarifa en Malaga.

Het aantal asielzoekers dat de westelijke route over de Middellandse Zee kiest is in vergelijking met vorig jaar verdrievoudigd. Er gaan nu meer migranten naar Spanje dan naar Italië en Griekenland.
Nieuwe Italiaanse beleid oorzaak van stijging Spanje

Zie ook: In juni voor het eerst meer bootmigranten aangekomen in Spanje dan Italië
DeZwarteRidder
0
NB: vluchtelingen tegenhouden is net zo moeilijk als water tegenhouden dat van een heuvel afstroomt.

NB2: het ENIGE goede idee van de laatste tijd om vluchtelingen tegen te houden kwam van de EU; dat was het vestigen van kampen in Azië of Afrika, waar opgepikte vluchtelingen naar toe gestuurd worden in afwachting van een asielverzoek.
Helaas is dit moeilijk uitvoerbaar.
Chiddix
1
quote:

rationeel schreef op 22 juli 2018 16:38:

[...]

Het is echt niet te geloven, dat niet veel meer mensen in opstand komen.
Het volk is met andere dingen bezig. Hoe regeer je een volk? Door ze dom te houden. En dat werkt in Nederland. Ik heb het dan uiteraard over immigratie. En dat is maar 1 onderdeel van vele.
Dat ene onderdeel weegt bij mij wel zo zwaar , dat ik ..... ben gaan stemmen en lid geworden. Niet Wilders.
jonas
1

Wat een onzin DZR. Het is maar wat je wenselijk lijkt en dan ook uitvoert. Vluchtelingen uit Noord Afrika komen ergens vandaan en daar breng je ze onder militaire begeleiding netje naar terug. Regiem daar er niet mee eens? Directe EU-sancties! Als er geweld kan worden ingezet tegen Khadaffi kan dat ook tegen niet meewerkende Afrikaanse landen.

Niets geen verdere drama's met bootvluchtelingen maar aanpakken! Ook betrokken NGO's keihard aanpakken! Het spel dat zij spelen is zo doorzichtig. Niets geen afwachten met asiel verzoek, maar terug naar hun eigen land en desnoods ze daar met wat water droppen.

" NB: vluchtelingen tegenhouden is net zo moeilijk als water tegenhouden dat van een heuvel afstroomt.

NB2: het ENIGE goede idee van de laatste tijd om vluchtelingen tegen te houden kwam van de EU; dat was het vestigen van kampen in Azië of Afrika, waar opgepikte vluchtelingen naar toe gestuurd worden in afwachting van een asielverzoek.
Helaas is dit moeilijk uitvoerbaar".

Groet, Jonas
jonas
2

Commentaartje in Elsevier n.a.v. artikel Van Thijn op de hetze tegen Blok op NPO. Eigenlijk erg smerig van dikbetaalde ambtenaren dat ze lekken uit een vertrouwelijk bedoelde bijeenkomst. Komt bij die aanval via NRC met een kliekje zgn diplomaten waarin ze menen op grond van multicultie zijn eerder de meest dikbetaalde functies moeten krijgen.

Tja dat krijg je met een minister die dagelijks met een Palestijn van het door een door en door corrupte Al Fattahregiem in bed ligt.

"Olga

De overgrote meerderheid van de bevolking gaf voor de verkiezingen aan dat immigratie & integratie hun grootste zorg was.
En terecht.

De FEITEN liegen er niet om, de WRR (altijd groot aanhanger van het multiculturele gedachtengoed) bracht onlangs een nieuw rapport uit… Volgens de onderzoekers is er nog nooit eerder zo’n sterk verband aangetoond tussen criminaliteit en diversiteit. Hoe groter de diversiteit in een buurt is, ongeacht of die arm of rijk is, hoe zwakker de sociale cohesie. Het cement dat deze verscheidenheid zou moeten verbinden is er domweg niet. De identificatie van immigranten met het land waar ze wonen is zwak. De onderzoekers stellen zelfs dat diversiteit een rem zet op de economische groei!

Maar links Nederland buitelt nu liever over elkaar om te getuigen dat ze in zo’n geweldige multi-culti buurt wonen en dat hun zoontje of dochtertje zo leuk speelt met…

In het Parool van zaterdag stond dat er in Nederland ieder jaar minstens 250! kindbruiden zijn! Meisjes worden door hun ouders meegenomen maar het land van herkomst, daar uitgehuwelijkt en achtergelaten. De Nederlandse overheid doet volledig mee aan de ontkenning van wat er gebeurt in 'de parallelle samenlevingen': zodra deze meisjes achttien zijn, wordt hun illegale huwelijk alsnog legaal verklaard!"

Groet, Jonas
rationeel
0
Met een opmerkelijke actie heeft het Israëlische leger ruim 400 reddingswerkers van de Syrische hulporganisatie de Witte Helmen en hun familieleden uit Syrië geëvacueerd. De Israëlische krijgsmacht meldt op Twitter dat 'Syrische burgers' naar Jordanië zijn gebracht omdat zij in levensgevaar waren.

De Witte Helmen vormen een vrijwillige hulporganisatie die eerste hulp verleent bij luchtaanvallen door het Syrische regeringsleger en bondgenoten. De reddingswerkers zaten vast in een zuidelijke regio in Syrië, die wordt bestookt door het leger van president Assad.

Israël zegt dat de ongewone actie - waarbij militairen vanuit twee punten langs de grens met Syrië een groep burgers meevoerden - is uitgevoerd op verzoek van de Verenigde Staten en enkele Europese landen. De hulpverleners en hun familieleden zijn weggehaald uit oorlogsgebied. Het Israëlische leger noemt de militaire operatie "een humanitaire actie". Het land blijft naar eigen zeggen een non-interventiebeleid voeren ten opzichte van Syrië.

nos.nl/artikel/2242666-israel-haalt-h...
jonas
0

Rationeel volgens mij zijn en waren er wel meer geniale vrouwen. Maar in het algemeen geldt toch: als mensen niet de kans krijgen iets waar te maken dan kunnen ze het ook niet waarmaken!

Dat geldt dus voor heel veel groepen zoals de arbeidersklasse hier zeg een eeuw geleden. Veel elite vond het maar dom volk en wat bleek later? Veel geniale arbeiderskinderen!

Groet, Jonas
Beperktedijkbewaking
1
quote:

izdp schreef op 20 juli 2018 23:35:

[...]
Jij krijgt hetzelfde antwoord als ik BDB gaf.
Wil ik inhoudelijk best over hebben, maar absoluut niet in dit draadje over vluchtelingen.
Wat ben je inconsequent! Als dit draadje volgens jou 'besmet' is, waarom post je er dan?
Je gaat ook nogal suggestief en manipulatief om met cijfers. Je zet 60.000 bootvluchtelingen (tot nu toe dit jaar) tegenover het aantal inwoners van de EU. Je negeert andere vormen van legale of illegale immigratie, gezinshereniging en gezinsuitbreiding hier (2e generatie 'import', vooral niet-westers).

Ik had het in een eerdere post over de demografische en maatschappelijke gevolgen van de sluipende maar al jarenlang aan de gang zijnde massa-immigratie, waar reguliere politici altijd over zwijgen. Gelukkig beginnen nu ook serieuze lieden als Volkskrant-commentator M.Sommer en essayist P.Scheffer over de 'demografische druk' in dit landje, en de totale desinteresse van de politiek daarvoor. Ik ben in goed gezelschap.

Dat NL het dichtstbevolkte land van Europa is, ondanks (of juist door) het feit dat 18% van ons officiële oppervlak uit water bestaat, ontgaat ook het buitenland niet:
www.youtube.com/watch?v=dmYJBQL28Dw

Opletten vanaf ongeveer minuut 3. Verder ook een leuk filmpje.

Beperktedijkbewaking
0
quote:

jonas schreef op 22 juli 2018 20:30:

Commentaartje in Elsevier n.a.v. artikel Van Thijn op de hetze tegen Blok op NPO. Eigenlijk erg smerig van dikbetaalde ambtenaren dat ze lekken uit een vertrouwelijk bedoelde bijeenkomst. Komt bij die aanval via NRC met een kliekje zgn diplomaten waarin ze menen op grond van multicultie zijn eerder de meest dikbetaalde functies moeten krijgen.
...

De overgrote meerderheid van de bevolking gaf voor de verkiezingen aan dat immigratie & integratie hun grootste zorg was. En terecht.

De FEITEN liegen er niet om, de WRR (altijd groot aanhanger van het multiculturele gedachtengoed) bracht onlangs een nieuw rapport uit… Volgens de onderzoekers is er nog nooit eerder zo’n sterk verband aangetoond tussen criminaliteit en diversiteit. Hoe groter de diversiteit in een buurt is, ongeacht of die arm of rijk is, hoe zwakker de sociale cohesie. Het cement dat deze verscheidenheid zou moeten verbinden is er domweg niet. De identificatie van immigranten met het land waar ze wonen is zwak. De onderzoekers stellen zelfs dat diversiteit een rem zet op de economische groei!
...
Goed bezig, Jonas! Maar wees niet al te lovend over Blok. Hij liet zich in die beruchte bijeenkomst uit over zaken waar antropologen, historici, sociologen en mijn part ethologen meer verstand van hebben. Blok's kennis en inzicht op die terreinen lijken me nogal primitief.

In zijn officiële optredens is Blok voorzichtig en bedachtzaam. Dat wil nog niet zeggen dat hij intelligent is.
Hij kan ook lomp zijn. Toen hij nog minister van wonen was, had ik een keer een (beleefde) discussie met hem. Maar ineens liep hij weg, zonder groet.
Nee, dan Maxima. Bij dezelfde gelegenheid gaf ze een hand, zowel voor als na het korte gesprekje dat ze met ons (een paar mensen uit de woonsector) had. Zij is een professional die volgens mij altijd zichzelf is.

Chiddix
0
quote:

fred 56 schreef op 22 juli 2018 22:19:

Blok heeft gewoon gelijk.

Etnische spanningen en conflicten zijn er legio. Kleinschalige incidenten, man in Duitsland van Iranse afkomst stak 9 mensen neer in bus een paar dagen geleden. Hij was niet goed bij zijn hoofd meldde de media. Men onderzoekt nog of het een terroristische aanslag was. Van mij niet nodig.
Chiddix
0
WK feest in Frankrijk. Veel vrouwen hebben aangifte gedaan dat ze aangerand zijn op het WK feest.
Beperktedijkbewaking
1
quote:

Chiddix schreef op 23 juli 2018 08:47:

[...]
Etnische spanningen en conflicten zijn er legio. Kleinschalige incidenten, man in Duitsland van Iranse afkomst stak 9 mensen neer in bus een paar dagen geleden. Hij was niet goed bij zijn hoofd meldde de media. Men onderzoekt nog of het een terroristische aanslag was. Van mij niet nodig.
Maakt ook niet uit. Wat opvalt is dat veel met een mes zwaaiende en extreem gewelddadige 'verwarde personen' van allochtone oorsprong zijn. Ze behoeven niet perse terroristische motieven te hebben. Mogelijk hebben ze eerdere traumatische ervaringen, of kunnen ze hier gewoon niet aarden. En aan een rustgevende vrouw kom je hier ook niet zomaar, als je niet eerder uitgehuwelijkt bent.

Kortom: zo min mogelijk toelaten, al die lui uit andere culturen.
Natuurlijk hebben wij hier ook onze gekken, zoals die verkrachter/moordenaar uit Den Dolder. Maar die sluiten we in principe op. Tenzij het personeel in die inrichtingen er te luchtig over denkt. (Is er al een tuchtrechtelijke procedure tegen hen begonnen?)

Het erge is dat Merkel en Klaver de poort wijd open zetten voor nog meer instabiele geesten en de niet herkende gekken die daaronder zitten.

Chiddix
0
Het binnenhalen van allerlei vreemde culturen met daarbij een fanatieke goddienst, leidt tot meer excessen in maatschappij en samenleving.
36.060 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547 1548 1549 1550 1551 ... 1799 1800 1801 1802 1803 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
865,66  +0,31  +0,04%  14:44
 Germany40^ 17.749,00 -0,12%
 BEL 20 3.817,10 +0,59%
 Europe50^ 4.921,72 +0,15%
 US30^ 37.802,58 +0,20%
 Nasd100^ 17.527,06 +0,13%
 US500^ 5.028,39 +0,18%
 Japan225^ 37.989,21 +0,65%
 Gold spot 2.384,18 +0,98%
 EUR/USD 1,0663 -0,07%
 WTI 81,88 -0,40%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +8,66%
Alfen N.V. +4,91%
Air France-KLM +4,20%
JUST EAT TAKE... +4,05%
Vastned +1,83%

Dalers

Pharming -8,38%
PostNL -6,22%
ASMI -3,45%
Avantium -2,33%
BESI -1,72%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront