Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Airbus-topman: één piloot in cockpit

Lees over dit aandeel ook

  1. 22 mrt Media: Airbus niet gelukkig met problemen bij concurrent Boeing
  2. 15 feb Meer omzet voor Airbus

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 21 juli 2018 12:25
    Dit is natuurlijk een logische technische ontwikkeling,de copiloot verhuist naar het verkeersleidingcentrum en gaat in geval van nood vele vliegtuigen bedienen.
    Die 1e piloot aan de overkant van de oceaan,gaat waarschijnlijk zijn laatste poging wagen om ook china,tot meer gunstige concessies te dwingen,richting de usa,dan heeft hij zo goed als overal winst geboekt voor amerika first en omdat deze dolk ook het amerikaanse bedrijfsleven stevig pijn doet en trumpje veel kiezers daar heeft,denk ik dat we met rasse schreden afstevenen op het einde van de handelsoorlog.
    Van de week lukte het me opnieuw om de aex te verslaan,al was het maar een klein winstje,beursplein5 schreef +2,2%,zelf zette ik +2,6% op de borden,grote winnaars bij mij asmi en aperam,beiden kregen prachtige koopaanbevelingen.
    Ajvk besprak asml en plaatste vraagtekens,bij het mooie maar ook dure asml,hij vergat als schitterend alternatief,het veel kleinere asmi te noemen,daar liggen de prijs/prestatieverhoudingen,vele malen gunstiger dan bij asml,dus houd ik me bij mijn prachtige kleine vriendje,die bovendien op 7-8 zijn aandeelhouders op een heerlijke financiele taart gaat trakteren.
    Wat aperam betreft,ben ik zeer optimistisch gestemt,bij Dalm blijft de rvs prijs,mee van het beste overeind,als trumpje,nu ook nog gaat stoppen met zijn negatieve gedoe en als er naar ik verwacht, mooie cijfers van mijn lieveling komen,dan moet de koers weer makkelijk 40+ kunnen gaan lopen.
    Vandaag met veel water nog wat rommelen op de tuin,morgen genieten van het heerlijke schatrijke Woord,maandag,naar we hopen,hele stevige plussers voor mijn toppers en als die tobaandelen ,nu ook een beetje in de pret gaan delen,dan word juli voor mij,lang niet slecht,Sjaloom!!!
  2. Sir Cryptalot 22 juli 2018 11:52
    quote:

    Kaviaar schreef op 21 juli 2018 22:45:

    [...]

    Inderdaad. Te absurd voor woorden. Veiligheid voor alles!
    Aangezien er bij vliegen weinig interactie is met overig verkeer (taxiën) hoop ik dat we in enkele decenia af zijn van piloten en hun mogelijke zwaktes. 1 piloot die enkel mag ingrijpen bij een technische storing of interceptie door straaljagers lijkt me wel afdoende.

    nl.wikipedia.org/wiki/Germanwings-vlu...
  3. MikeC. 23 juli 2018 00:16
    Heeft hij nochtans wel gelijk. Vlieg al een paar jaar nog zelden met Klm.

    Vaak (er zijn uitzonderingen) onvriendelijke oude dames van vergane glorie bij KLM. Op zich niet erg zou je denken, die hebben dan ervaring, uitstraling en uitstekende service. Nou dat dus ook niet. De heren stewards bij klm wel niets op aan te merken.

    Geef mij maar de net verzorgde, jonge, vaak mooie dames van etihad en dergelijke die WEL daarbovenop nog eens uitstekend met de (fake) glimlach dezelfde job uitstekend doen.
  4. forum rang 9 josti5 23 juli 2018 22:38
    Ik had vorige week vanuit Malpensa toch een andere ervaring met KLM. Bij binnenkomst liet mijn vrouw zich ontvallen, bij ons nieuwe kleinkind op bezoek geweest te zijn, en dat zij het niet zo leuk vond, weer terug te gaan.
    Tijdens de vlucht verraste de vrouwelijke purser ons met een door haar geschreven felicitatiekaart, een flesje champagne en een paar porties nootjes.
    En vroeg vervolgens honderd-uit, waarbij zich ook een andere stewardess in het gezelschap voegde.
    OK: de vlucht was nog niet voor 50% bezet, dus zij hadden alle tijd.

    Maar het was wél leuk én attent -:)
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

AIRBUS

162,220 24 apr
-0,500 -0,31%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links