Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vooruitblik: Cijferseizoen!

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 15 juli 2018 23:51
    zeker grappig. ik moest er in ieder geval ook om lachen.

    de andere donald gaf als reactie op de beschuldigingen van de heer trump dat de banden tussen de eu. en amerika slecht waren, zoiets als, wie dat soort beweringen doet, verspreid fake news. komedie op hoog niveau. of onze leiders missen een beetje het schoolpleintje van vroegahh!

    ik vermoed zelf dat de ontmoeting, borstkloppen en schouderkloppen, veel handjes schudden wordt. dan komt de cijfers binnenrollen. en zouden we eventueel met de aex voorbij de 570 kunnen.

    volgens mij zei een duitse centrale bankier, volgens mij de centrale bankier van duitsland. dat duitsland zich op moet maken en klaar moet maken voor wat mindere tijden. dat zou dan ook voor nederland kunnen gelden.

    dat hele zuid amerika ligt volgens mij in puin. zoiets. overal relletjes etc. ook even kijken hoe dat verloopt. die dingetjes komen later pas aan.

    het is niet elke dag feest.
  2. [verwijderd] 16 juli 2018 00:56
    ik kan mijn reacties niet verwijderen volgens mij. ga er zelf vanuit dat na een prachtig voetbal jaar, het gesprek tussen de heer putin en de heer trump uitstekend zou verlopen.

    ontzettend mooi toernooi geworden. met volle teugen genoten.

    volgens mij heeft iedereen in de wereld belang bij stabiliteit momenteel. als het niet overal klikt zoeken mensen elkaar, waar het wel klikt. goed.

    bijv. het bestrijden van extremisme. de samenwerking loopt niet altijd even soepel. of bepaalde landen, vinden dat, en bij andere kan zijn lol niet op.

    heb zelf een netflix accountje en een pathe unlimited. en ga binnenkort nieuwe expansion van wow spelen. en fiets een beetje, zie ik ook nog eens de zon.
  3. [verwijderd] 16 juli 2018 11:56
    In de vooruitblik zal BAM de aandacht krijgen. Geen winstwaarschuwing voor het bedrijf ondanks de zware tegenvaller bij de zeelsuis in IJmuiden.. Dan moet je sterk in je schoenen staan. En als laat-cyclisch bedrijf is er een inhaalslag te maken ! Trouwens dat geldt ook voor VolkerWessels.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links