Air France - KLM « Terug naar discussie overzicht

Air France - KLM Juli 2018 - ‘Half juli moet het geregeld zijn’

680 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 30 31 32 33 34 » | Laatste
manuss
0
Woensdag a.s. opent Delta Airlines het kwartaalcijferseizoen voor de vliegtuigindustrie. Zal dit de koers van AF/KLM beinvloeden?! Iemand van het forum enig idee hierover?
Bertussie
0
Ik denk wel dat de koers van AF met al die stakingen, aanstaande salarisverhogingen en flink short% bij Q2 dik rood gaat.
manuss
0
quote:

Bertussie schreef op 8 juli 2018 10:49:

Ik denk wel dat de koers van AF met al die stakingen, aanstaande salarisverhogingen en flink short% bij Q2 dik rood gaat.
Het gaat om de cijfers Q2 en halfjaarcijfers!! Eventuele aankomende salarisverhogingen spelen nog geen rol en evenmin short. Vergeet niet dat al veel in de koers geprijsd zit.
Bertussie
0
quote:

manuss schreef op 8 juli 2018 10:58:

[...] Het gaat om de cijfers Q2 en halfjaarcijfers!! Eventuele aankomende salarisverhogingen spelen nog geen rol en evenmin short. Vergeet niet dat al veel in de koers geprijsd zit.
Gaat de aandeelhouders ook om forecast
gbakl
0
we hebben al aardig wat van die Q1 tm Q4 cijfers gehad sinds voorjaar
2017 onder regie van een fors percentage aan shortpartijen.
soms gaf dat heel aardige verrassingen nl. toen aan het eind vd hausse
de cijfers heel goed waren opende de koers soms ook hoger om dan ineens onverklaarbaar om te slaan naar een dikke min, dezelfde dag nog.

nu is de situatie andersom en zijn de verwachtingen zwak of slecht
en de cijfers op zich, zeker qua KLM, best wel redelijk...
ik denk niet eens dat het bedrijfsresultaat bepalend zal zijn
maar eerder de zwakke bied/laat door gebrek aan vertrouwen, dan is
het niet moeilijk om de koers nog lager te regisseren.

de ruimte omlaag wordt echter steeds minder ruim dus kan de omslag er
opeens zijn,wel onverwacht vaak en dan staat er opeens 7,70 op het bord.

wel leuk hoor, al die bespiegelingen over koersinvloed van al
wat er in de media speelt.
volgens mij al ruim een jaar is dat geneuzel in de marge.
gpjf
0
Hier zie je nu weer volgens mij een geweldig stukje manipulatie. Ik verdenk ze , zo wantrouwig als ik ben, ze er zelfs van dat ze er voor betalen
'Beleggers verliezen vertrouwen in beurs'
Door ANP PRODUCTIES
Vandaag, 14:30 in FINANCIEEL

AMSTERDAM - Het vertrouwen van particuliere beleggers in de financiële markten heeft in de afgelopen maand een flinke knauw gekregen. Dat bleek zaterdag uit de zogenoemde beleggersbarometer van onlinebroker BinckBank.

De barometer klom sinds maart van een dieptepunt van 3,8 naar 4,3 in mei. In juli dook de graadmeter echter naar een stand van 3,0. De bandbreedte van de barometer loopt van min tien tot plus tien.

Volgens BinckBank is de dip het gevolg van de oplaaiende handelsoorlog en de onzekerheid over de Italiaanse politiek. RELX, ASR, Aegon en ING zijn de favoriete aandelen bij beleggers. Air France-KLM staat met afstand bovenaan de lijst van te verkopen aandelen. Ook Altice Europe, Shell en AkzoNobel zijn weinig populair. Al met al is de energiesector de populairste om in te beleggen. De techsector, die lang favoriet was, staat derde achter de farmaceutische sector.

NSBB
0
haha iederéén is er hier precies weer van overtuigd dat de cijfers slecht gaan zijn. Wel , vergeet het , ze zullen al bij al heel goed meevallen, we gaan het zien . believe it or not . no comment .
gpjf
0
inShare
Air France-KLM 06 jul
6,90 -0,01 (-0,12%)

PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - De topvrouw van de metro van Parijs, Catherine Guillouard, wordt gezien als mogelijke nieuwe bestuursvoorzitter van luchtvaartcombinatie Air France-KLM. Dat meldde de Franse krant Le Figaro op basis van bronnen.
De metro in Parijs wordt geëxploiteerd door staatsbedrijf RATP. De 53-jarige Guillouard staat daar sinds augustus vorig jaar aan het hoofd. Volgens Le Figaro heeft zij een goede staat van dienst wat betreft sociaal beleid. Tussen 1997 en 2007 werkte ze voor Air France, onder meer bij personeelsbeleid en financiën. Bij RATP is ze de opvolger van Elisabeth Borne, die nu Frans transportminister is.
Een week geleden werd nog bekend dat Philippe Capron zich terugtrok als kandidaat voor de functie van bestuursvoorzitter van Air France-KLM. Er kwam kritiek op hem, mede omdat hij geen ervaring heeft in de luchtvaart. Capron is financieel directeur van het Franse nuts- en vervoersbedrijf Veolia. Air France-KLM is op zoek naar een nieuwe topbestuurder na het opstappen van topman Jean-Marc Janaillac in mei.
H.Ibsen
0
Interessante kandidaat!
Catherine Guillouard, CEO van RATP.jpg
Catherine Guillouard in 2017

functie
Directeur-generaal ( in )
Autonome Régie des Transports Parisiens
sinds de 2 augustus 2017
gpjf
0
We zullen zien wat het effect op de koers is. Ze heeft blijkbaar in ieder geval er zo’n 10 jaar al gewerkt en heeft affiniteit met zowel de business in de luchtvaart als met personeel en vakbonden.. Het lijkt me vooralsnog een goede consensus kandidaat. Een vrouw die bovendien het toch al sterke haantjes gedrag kan temperen.
Bertussie
0
JUNE 2018 TRAFFIC

Group passenger activity: number of passengers +2.9%, traffic +3.5%, load factor +1.5pt and unit revenue ex-currency up compared to last year

globenewswire.com/news-release/2018/0...
Bertussie
0
quote:

H.Ibsen schreef op 9 juli 2018 07:36:

Interessante kandidaat!
Catherine Guillouard, CEO van RATP.jpg
Catherine Guillouard in 2017

functie
Directeur-generaal ( in )
Autonome Régie des Transports Parisiens
sinds de 2 augustus 2017
Lijkt mij toch ook een mooi compromis !
Ben benieuwd wat die piloten nu weer te zeiken hebben
gbakl
0
quote:

northside schreef op 8 juli 2018 23:05:

haha iederéén is er hier precies weer van overtuigd dat de cijfers slecht gaan zijn. Wel , vergeet het , ze zullen al bij al heel goed meevallen, we gaan het zien . believe it or not . no comment .
kwestie van lezen, ik dacht dat ik net het tegenovergestelde had
beweerd.
gbakl
0
(ABM FN-Dow Jones) Air France-KLM heeft in juni meer passagiers vervoerd, terwijl ook het vrachtvervoer steeg. Dit meldde de Frans-Nederlandse luchtvaartgroep maandag voorbeurs.

Afgelopen maand vervoerde Air France-KLM, inclusief alle dochterondernemingen, in totaal 9,3 miljoen passagiers, een stijging van 3,7 procent op jaarbasis. Het passagiersverkeer bij het luchtvaartbedrijf, gerekend naar verkochte kilometers, steeg afgelopen maand met 4,5 procent. De ingezette capaciteit nam daarbij met 2,6 procent toe, en de bezettingsgraad steeg met 1,6 procentpunt naar 89,3 procent.

Bij Transavia, de prijsvechter van Air France-KLM, steeg het aantal passagiers met 8,1 procent naar 1,6 miljoen. Bij Transavia lag de bezettingsgraad in juni op 92,8 procent, een stijging van 2,4 procentpunt.

Het vrachtverkeer bij Air France-KLM steeg in de afgelopen maand, gerekend naar omzet per ton per kilometer, met 3,2 procent op jaarbasis. De capaciteit nam toe met 0,5 procent en de beladingsgraad steeg met 1,6 procentpunt tot 59,2 procent.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999
gpjf
0
Paar positieve berichten vandaag

IEUWS / FORS MEER PASSAGIERS VOOR KLM
Fors meer passagiers voor KLM
Gepubliceerd op 9 jul 2018 om 07:47 | Views: 196 | Onderwerpen: luchtvaart
Artikel
Reacties
Gerelateerde instrumenten

inShare
07:47 - Fors meer passagiers voor KLM
Air France-KLM 06 jul
6,90 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - KLM heeft in de eerste zes maanden van het jaar fors meer passagiers is zijn vliegtuigen verwelkomd in vergelijking met dezelfde periode jaar eerder. Tot en met juni stapten 16,6 miljoen passagiers aan boord bij KLM. Dit betekende een toename van de passagiersstroom met 1 miljoen reizigers.
In juni was de groei 3,6 procent, terwijl het aantal beschikbare stoelen met 2,2 procent steeg. De bezettingsgraad kwam daardoor uit op 90,5 procent. Vliegtuigen van KLM zaten volgens de maatschappij zelf nog nooit zo vol.
Volgens topman Pieter Elbers van KLM tonen de groeicijfers aan dat het harde werken zijn vruchten heeft afgeworpen. De topman zei eerder dat de luchtvaartonderneming in zijn groei wordt geremd door slotbeperkingen op Schiphol. Daardoor was er geen uitbreiding van de capaciteit mogelijk voor Europese bestemmingen.
gbakl
0

cijfers plus berichten zijn positief.
dus nu wordt het wel heel interessant te zien hoe de hedgefunds met
hun grote belang hiermee omgaan.
de opening frustreren met veel laat (dat kunnen ze en hebben ze vaker laten zien) of met veel bied een mooie opening nog eens
(tijdelijk) overdrijven...
Erwin L
0
quote:

Bertussie schreef op 9 juli 2018 07:50:

[...]

Lijkt mij toch ook een mooi compromis !
Ben benieuwd wat die piloten nu weer te zeiken hebben
Volgens mij moest de nieuwe voorzitter luchtvaartervaring hebben, dan denk ik aan COO/CEO. Zij is wedererom iemand vanuit de ambtelijke inner circle en ik kan mij zo voorstellen dat niet alleen werknemersorganisaties maar ook andere aandeelhouders (Delta, China Southern) haar een lichtgewicht zullen vinden. Dat zij ooit personeelsjuffrouw bij AF is geweest is op zich wel mooi maar daarmee kent ze nog niet in brede zin de klappen van de zweep van een airline.
[verwijderd]
0
Erwin L
0
Vervoerscijfers KLM zijn ,zoals verwacht, uitstekend maar punt van zorg blijft het uitblijven van groeimogelijkheden. Ook heb ik nog niets over de opbrengst per passagier gelezen. Liever 2 full fare betalende businessclasspassagiers dan 5 koopjesjagers die in de touristclass naar New York vliegen.
[verwijderd]
0
Een miep uit een staatsbedrijf.
Hou je hart maar vast!
Das dus een NIET commercieel ingesteld mens.

Blijf toch lekker bij de staat werken!
680 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 30 31 32 33 34 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:37
Koers 9,956
Verschil +0,076 (+0,77%)
Hoog 10,050
Laag 9,540
Volume 1.672.155
Volume gemiddeld 1.815.589
Volume gisteren 2.158.542

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront