Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Koffiepraatjes

3.402 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 167 168 169 170 171 » | Laatste
DeZwarteRidder
0
Dion Graus bijt van zich af bij hondendebat
Advocaat cynisch over opmerking ’rassendiscriminatie’

Door onze parlementaire redactie
Updated 8 min geleden
13 min geleden in BINNENLAND

Den Haag - PVV-Kamerlid Dion Graus heeft flink van zich afgebeten bij een hoorzitting over honden nadat een advocaat het ’bijzonder’ noemde om hem te horen praten over ’rassendiscriminatie’.

Graus maakt zich zorgen over het veelgehoorde pleidooi om bijtgrage hondenrassen te verbieden. Volgens de parlementariër zijn er ook andere honden die veel bijten. „Er moet geen rassendiscriminatie zijn. Er zijn honden die meer bijten, maar alleen de pitbull haalt het nieuws.”

Advocaat mr. Boissevain, te gast als deskundige bij de hondenhoorzitting, reageerde cynisch op zijn pleidooi: „Ik vind het bijzonder om het woord rassendiscriminatie te horen uit een mond van een PVV’er.” Graus trapte direct hard van zich af: „Ik vind dit schandalig. Dit is strafbaar.” Ook de voorzitter van de vergadering vond de opmerking te ver gaan.
[verwijderd]
0
quote:

RickR schreef op 24 mei 2018 11:16:

Vooruit dan maar:
---------------------------
Kans op uitzonderlijke hittegolf
www.telegraaf.nl May 24th, 2018

Ik ben er helemaal klaar voor.......................
DeZwarteRidder
0
quote:

Frauw schreef op 24 mei 2018 12:08:

[...]
Ik ben er helemaal klaar voor.......................
Ik ook:
Bijlage:
[verwijderd]
0
’Amsterdam wordt uitgeprocedeerde asielzoekersmagneet’
www.telegraaf.nl May 24th, 2018

In het Van Eeksteren Paviljoen in Nieuw-West werden de plannen donderdagochtend gepresenteerd. PvdA’er Marjolein Moorman vertelde dat ze per taxi naar Nieuw-West kwam. Ze werd in de taxi aangesproken door de chauffeur over de ontoegankelijke woningmarkt en de lange wachtlijsten. Op de vraag hoe ze aan hem gaat uitleggen dat krakende uitgeprocedeerde asielzoekers nu met miljoenen gemeenschapsgeld opvang krijgen, antwoordde ze dat dat ’groepen tegenover elkaar plaatsen’ is. Ze vond dat beide groepen ’hulp nodig hebben’. Wijlen Eberhard van der Laan (PvdA) verzette zich juist tegen 24-uurs opvang van de groep, omdat dat tijdens een eerder experiment mislukte. Bijna geen uitgeprocedeerde wilde immers meewerken aan terugkeer naar het land van herkomst, zelfs niet met financiële ondersteuning.

Hypocriet
VVD’er Eric van der Burg, met zes zetels de grootste oppositiepartij, noemt het opvangen van de groep ’hypocriet’, omdat het voor anderhalf jaar is en bovendien strijdig is met wet- en regelgeving. „Er wordt nu een opvang geboden voor vijfhonderd ongedocumenteerden. Daarmee wordt Amsterdam de uitgeprocedeerde asielzoekersmagneet.” Van der Burg vindt het ’laf’ dat er geen structurele oplossing is geboden, zoals werd voorgesteld. „Nu wordt het voor anderhalf jaar geregeld, daarna komt het op het bordje van de burgemeester, zodat de linkse partijen hem of haar de oren kunnen wassen en zelf de handen in onschuld wassen.” Hij vraagt bovendien af ’hoe het woord wethouder zich verhoudt’ tot degenen die de wet- en regelgeving naast zich neerleggen.

De VVD’er is ook buitengewoon kritisch op de lastenverzwaring van in totaal 185 miljoen. „Daarvan komt een flink deel bij de Amsterdammers en bedrijven terecht. De linkse revolutie is kennelijk duur, maar de Amsterdammer betaalt daar de prijs voor.” Hij verwijt D66 vooral ’getuigenispolitiek’. „Zij stelden voor de verkiezingen 40 procent middenhuur voor. Nu zijn ze akkoord gegaan met de helft daarvan.”

Graaisocialisme
„Dit is echt slecht voor de stad”, reageert Annabel Nanninga van Forum voor Democratie op de gepresenteerde plannen, die ze als ’ouderwets graaisocialisme’ bestempelt. „In Amsterdam heeft de middenklasse door dit beleid niets meer te zoeken. Het is stelen van iedere werkende, auto- of huizenbezittende Amsterdammer. Dat geld wordt vervolgens in linkse onzinprojectjes gefietst.” Volgens Nanninga is er bij GroenLinks, D66, PvdA en SP nauwelijks aandacht voor openbare orde en veiligheid. Ze laakt ook het opvangen van uitgeprocedeerde vluchtelingen. „Ik hoop -en ga er vanuit- dat de Tweede Kamer gaat ingrijpen.”

CDA’er Diederik Boomsma verheugt zich op het oppositie voeren. „Er zitten echt stompzinnige onzinmaatregelen tussen. Een zesurige werkdag voor ambtenaren bijvoorbeeld. Wat een onzin!” Hij noemt de plannen ’linkse intolerantie’. „Het verbieden van bont bijvoorbeeld. In plaats van mensen te overtuigen van je idealen, verbied je dingen. Bah.” Over de opvang van uitgeprocedeerden is hij ziedend. „Het is gewoon ondermijning van wetgeving.”

De Amsterdamse ondernemersvoorman Bart Drenth van MKB Amsterdam is eveneens „niet overwegend enthousiast” over het coalitieakkoord. „Plannen om ondernemers te ondersteunen zijn heel beperkt. Ik stelde aan GroenLinks-leider Rutger Groot Wassink de vraag: ’Wat gaan jullie doen voor ondernemers?’. Het antwoord was: ’We gaan vragen meer jongeren in dienst te nemen’. Het voelt alsof ze het bedrijfsleven zien als een soort jukebox waar je verzoeknummertjes in kunt gooien. Onderwijl worden wel de belastingen verhoogd.”

Drenth is wel enthousiast over maatregelen om de luchtkwaliteit te verbeteren. „Maar over het algemeen zijn de plannen heel traditioneel: je legt als overheid regels op en dat moet de ondernemer dan maar uitvoeren, in plaats van gezamenlijk naar oplossingen werken.”
DeZwarteRidder
0
Holleeder ongeduldig tegen rechter
’Ik word in het pak genaaid door mijn zussen’

Door Saskia Belleman
1 uur geleden in BINNENLAND

AMSTERDAM - ‘Bloedgabbers’ waren ze allang niet meer, dat klopt. Maar Willem Holleeder ontkent stellig verantwoordelijk te zijn voor de moord op zijn zwager Cor van Hout. ,,Ik word in het pak genaaid door mijn zussen en Peter R. de Vries.”

Holleeder: ,,Het was dát, of een bloedbad.”

Dat zei hij vandaag in de gerechtsbunker in Amsterdam, waar de rechtbank na wekenlange inleidende zittingen eindelijk begon aan de behandeling van de moord op Cor van Hout en botenhandelaar Robert ter Haak. Beide mannen werden op 24 januari 2003 in Amstelveen bij het verlaten van een restaurant dodelijk getroffen door kogels afgevuurd vanaf een motor.

Appel valt niet ver van de boom

Zussen Astrid en Sonja zijn ervan overtuigd dat Willem Holleeder de opdracht gaf voor de moord, om de criminele erfenis van Van Hout in handen te krijgen. Holleeder ongeduldig tegen de rechter: ,,Mevrouw, u weet toch wat hun achternaam is? De appel valt niet ver van de boom.”

Voor dit dossier trekt de rechtbank ruim twintig dagen uit. Dat is ongebruikelijk lang in vergelijking met andere moordzaken. Waarom dat zo is bleek toen de rechtbank voor de bespreking van de feiten teruggreep naar de ontvoering van biermagnaat Heineken en diens chauffeur Doderer in 1983. In die periode werd de kiem gelegd voor de latere ruzie tussen Holleeder en Van Hout.

Uiteen spatten

De vriendschap spatte definitief uiteen na de eerste aanslag op Van Hout in 1996. Die zou volgens Holleeder zijn gepleegd in opdracht van Sam Klepper en John Mieremet, omdat Van Hout deze criminelen zou hebben beledigd. Holleeder: ,,Je had twee Corretjes. Die van ’s morgens met wie je een normaal gesprek kon voeren. En de Cor van na 4 uur ’s middags. Dan was hij dronken en was er geen land met hem te bezeilen.”

Klepper en Mieremet eisten dat Van Hout een ‘boete’ zou betalen van een miljoen gulden. Van Hout weigerde, waarop Holleeder besloot het te betalen: ,,Het was dát, of een bloedbad.” Zijn beslissing werd volgens Holleeder door Van Hout ten onrechte uitgelegd als het overlopen naar het kamp van de vijand. Eind 2000 volgde een tweede aanslag die Van Hout ook overleefde. Volgens Astrid en Sonja Holleeder zat hun broer erachter. Net als achter de derde aanslag in 2003, die Van Hout fataal werd.

De zaak gaat morgen verder. Volgende week dinsdag en vrijdagochtend wordt zus Astrid als getuige gehoord over de moord op Cor van Hout.
hirshi
0
Hoe kan je jezelf lekker laten fêteren en verrijken?
Jesse weet het.

GroenLinks-leider Jesse Klaver heeft van televisieprogramma Eigen huis & tuin een opknapbeurt voor het halletje van zijn historische Haagse stadswoning cadeau gekregen. Dat blijkt uit een nieuwe versie van het Geschenkenregister van de Tweede Kamer. Het vertrek van de groene leider kreeg nieuwe lambriseringslatjes en een verfbeurt. Ook kreeg Klaver van het RTL-programma een kapstokje voor zijn kinderen. Hun jasjes hangen nu aan op maat gezaagde boomstammetjes. Onbekend is wat de make-over heeft gekost. Klaver vindt het wel zo netjes om zijn gratis interieurvertimmering in het Geschenkenregister te laten opnemen, laat hij weten.

www.quotenet.nl/Nieuws/Nieuwsoverzich...
DeZwarteRidder
0
Politie Maleisië vindt tassen met miljoenen
Updated 22 min geleden
Vandaag, 09:00 in BUITENLAND

KUALA LUMPUR - De politie in Maleisië heeft miljoenen aan contant geld, juwelen, horloges en honderden luxe handtassen in beslag genomen tijdens de anti-corruptiezaak rond staatsfonds 1MDB. De circa 24,4 miljoen euro aan cash, in 26 verschillende munteenheden, zat in handtassen die zijn aangetroffen in een leeg appartement.

De politie heeft recentelijk onder meer een inval gedaan in het huis van oud-premier Najib Razak. Ook hebben onderzoekers de appartementen doorzocht van kinderen van de politicus. De dochter van de ex-leider bleek 150 handtassen in huis te hebben, die eveneens in beslag zijn genomen.

Elf geldtelmachines

De autoriteiten hadden drie dagen nodig om de in beslag genomen bankbiljetten te tellen. Zo’n 21 medewerkers van de centrale bank en elf geldtelmachines werden ingezet om de klus te klaren. De politie heeft verder een beroep gedaan op experts om de waarde van de aangetroffen luxegoederen vast te stellen.

Staatsfonds

Het is niet bekendgemaakt wie de eigenaar is van het appartement waar de tassen met geld zijn aangetroffen. De woning is in elk geval niet van familieleden van Najib, zei een hoge politiefunctionaris. De oud-premier, die deze maand de verkiezingen verloor, is in verband gebracht met de misstanden rond 1MDB. Uit dat staatsfonds zouden miljarden zijn verdwenen.

Saudische koninklijke familie

Najib moest deze week bij de anticorruptiedienst tekst en uitleg geven over een verdachte overboeking van circa 9 miljoen euro naar zijn bankrekening. Hij kwam jaren geleden al in opspraak toen bleek dat 680 miljoen dollar op zijn rekening was gestort. Hij zei destijds dat het ging om een donatie van een lid van de Saudische koninklijke familie.
DeZwarteRidder
0
Tips om de angst bij beleggers voor verlies weg te nemen
Updated Vandaag, 12:53
Vandaag, 12:41 in FINANCIEEL

Het strikt volgen van beurswijsheden, zoals Sell in May, is geen garantie voor succes. Een scherpe focus op de lange termijn heeft aandelenbeleggers ondanks zware correcties in het verleden echter geen windeieren gelegd. Dat komt naar voren uit onderzoek van vermogensbeheerder Capital Group over de prestaties van Amerikaanse aandelenmarkten sinds het begin van de vorige eeuw.

Een van de belangrijkste lessen is dat correcties in aandelenmarkten altijd zullen plaatsvinden als vast onderdeel van beleggen. Zelfs in de periode van 2008-2017 waarin de schulden- en eurocrisis hoogtij vierden, bedroeg volgens onderzoek van Capital Group het rendement per saldo nog 8,5%.

Een tweede advies is dat markt-timing minder van belang is, maar dat de looptijd wel een belangrijke rol speelt in beleggingsbeslissingen. Zo is beste jaar voor de belegger het jaar vaak ná een flinke correctie.

Diversificatie kan eveneens beleggers steun geven om een goede nachtrust te behouden. Het selecteren van aandelen uit verschillende sectoren zorgt voor een vermindering van het risico.

Verder is het van belang voor beleggers om emoties zoveel mogelijk buiten de deur te houden. Vooral in tijden van een slecht beursklimaat is er aanleiding om het hoofd koel te houden en niet irrationeel te gaan handelen.

Het maken en vooral het vasthouden aan een beleggingsplan is een andere manier om ondoordachte keuzes te vermijden. Maandelijks een vast bedrag investeren ongeacht het sentiment in de markt kan daarbij helpen.
DeZwarteRidder
0

Erdogan wil Turkse munt redden van buitenlands 'complot'

De Turkse president heeft zijn landgenoten opgeroepen om al hun euro's en dollars om te zetten in lira.
rationeel
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 27 mei 2018 15:17:

Erdogan wil Turkse munt redden van buitenlands 'complot'

De Turkse president heeft zijn landgenoten opgeroepen om al hun euro's en dollars om te zetten in lira.

Afwachten of ze hun leider hierin OOK volgen.
En of hijzelf het goede voorbeeld volgt;)
DeZwarteRidder
0
EU-toezichthouder: diesel is er geweest

Door ANP Producties
2 uur geleden in FINANCIEEL

Brussel - Dieselauto's hebben hun langste tijd gehad. ,,Ik denk dat ze binnen een paar jaar volledig verdwenen zijn", zegt eurocommissaris voor industrie Elzbieta Bienkowska in een interview met persbureau Bloomberg.

De toezichthouder ziet het dieselschandaal rondom Volkswagen als keerpunt. De Duitse autofabrikant gaf in september 2015 toe op grote schaal te hebben gesjoemeld om dieselwagens in testen minder vervuilend te laten lijken dan ze zijn. Dat heeft volgens de Poolse politica ,,het sentiment in de samenleving over emissies en schone auto's" flink geraakt.

De veranderde perceptie kan de Europese Unie, waar nog altijd ongeveer de helft van de auto's op diesel rijden, helpen bij zijn ambities een voorloper te worden op het vlak van elektrisch rijden. Nu heeft Tesla nog een voortrekkersrol in de Verenigde Staten en is China in zijn eentje goed voor de helft van de verkopen van elektrische auto's.

Roer omgegooid

De Europese Commissie probeert samen met de industrie te zorgen dat er Europese accu's worden gefabriceerd. ,,Het is het soort project dat een lidstaat niet alleen van de grond kan krijgen."

Volkswagen heeft het roer ook omgegooid. De automaker wil tegen 2025 jaarlijks 3 miljoen elektrische auto's verkopen. Het bedrijf heeft 40 miljard euro uitgetrokken voor dat doel. De EU kan daar bij helpen door beleid aan te passen, maar productiedoelen, zoals in China, gaan een brug te ver.

Vorige week steunden lidstaten een aanpassing van de regels waardoor de Europese Commissie meer zeggenschap krijgt bij het keuren van auto's. Fabrikanten kunnen daardoor tot 30.000 euro boete per auto krijgen en gedwongen worden tot terugroepacties. Nu gebeurt dat nog meestal per lidstaat en fabrikanten hebben vaak veel invloed bij overheden.
DeZwarteRidder
0
Angstaanjagend: 5-jarig jongetje bungelt aan balkon Parijs

13 min geleden in NIEUWS

Deze man aarzelde geen moment toen hij zaterdag een jongetje aan een balkon zag hangen in Parijs.

www.telegraaf.nl/video/2086982/angsta...
DeZwarteRidder
0

Zalmprijs gaat door het dak

Op de vismarkt in Oslo werd eind vorige week bijna NKr 80 (€8,35) voor een kilo voor export bestemde zalm neergelegd.
pietje-2005
0
Dat is toch kweekzalm in Noorwegen, van mindere kwaliteit?
Misschien meer vraag of duur voer?
DeZwarteRidder
0
’Wat moet ik met een paar miljoen?’
Bejaard stel weigert zelfgebouwd huis te verlaten
Updated 36 min geleden
41 min geleden in BUITENLAND

BREDENE - Al krijgen ze een paar miljoen aangeboden, de 86-jarige Louis en zijn partner weigeren hun woning in de Belgische kustplaats Bredene te verlaten. Intussen wordt er een appartementencomplex pal naast hun woning gebouwd, wat er nogal opmerkelijk uitziet.

De buren zijn een tijd geleden al gezwicht voor het grote geld van de projectontwikkelaars, maar Louis laat zijn woning niet slopen.

De hoogbejaarde man bouwde de woning 56 jaar geleden met zijn eigen handen en wil er zijn oude dag slijten. „Ze mogen zoveel bieden als ze willen, maar wat moet ik op mijn leeftijd met een paar miljoen”, vertelt de man voor de camera aan VTM Nieuws.

Louis vindt het gebouw niet mooi, maar bekijkt het positief. „Als de wind uit het noorden komt, is het nu warmer bij mij.”

www.telegraaf.nl/nieuws/2088539/bejaa...
DeZwarteRidder
0
Utrechter meest optimistisch van ons land

Door John Maes
1 uur geleden in BINNENLAND

Utrecht - We hebben meer vertrouwen in elkaar en in instituties als politie, rechterlijke macht, Tweede Kamer en EU dan een jaar geleden. Toch zijn er duidelijk regionale nuances. De inwoners van Utrecht zijn het meest optimistisch, de Oost-Groningers het meest wantrouwend. Dat blijkt uit het vanmorgen verschenen rapport van het CBS.

Het CBS peilde in 2017 de meningen van ongeveer 45.000 Nederlanders, om zo de verschillen in het land goed in kaart te brengen. „Het is een hele robuuste steekproef van het sentiment van de gemiddelde Nederlander”, stelt CBS-socioloog Tanja Traag, die spreekt over een ’hele stabiele, langzame trend naar boven’.

Maar dat sentiment is niet overal even sterk. Het vertrouwen in de medemens is in Oost-Groningen met 46 procent het laagst. Maar ook in delen van Limburg, Flevoland en Zuid-Holland blijft het bij maximaal 55 procent. Utrecht en Zwolle vallen op in positieve zin.
Hoe hoger opgeleid, hoe hoger het vertrouwen

Hoe jonger en hoger opgeleid, hoe hoger het vertrouwen? „Deels wel. Universiteitssteden als Utrecht kennen vaak een relatief jonge, progressieve bevolking. Zij zijn over het algemeen optimistischer. Toch kan dat alleen niet de verklaring zijn waarom Utrechters zo vol van vertrouwen zijn,” zegt Traag.

De Domstad scoort hoog op lijstjes: de economie floreert, het toerisme trekt aan, de stad groeit en haalt evenementen binnen. Die factoren kunnen een rol spelen. „Daar denk ik als socioloog ook aan, maar ze zijn lastig te controleren”, stelt Traag.

Andersom zou bijvoorbeeld door de gaswinning in Groningen het vertrouwen van (Oost-)Groningers in elkaar en in overheidsinstanties kunnen laten dalen. Traag: „Van Limburg hoor je wel eens dat mensen zich sowieso achtergesteld voelen. Dat zijn sentimenten die lastig meetbaar zijn.”

’Domstad wordt steeds populairder’

„Dat Utrecht een hoge - en stijgende - score behaalt op de vertrouwen-in-de-medemens-ladder vind ik wel begrijpelijk, zegt Ursula van Duin, columniste in Utrecht. De Domstad wordt steeds populairder: dure huizen vliegen als bloedhete broodjes over de toonbank en steeds meer jonge, hoogopgeleide mensen vestigen zich hier.

Er is bovendien zo ongeveer een hele nieuwe, jonge stad ontstaan binnen Utrecht: Leidsche Rijn. Utrecht vierde onlangs nog saamhorig en uitbundig het openingsfeestje van het tweede stadscentrum. Ik bedoel maar: het gaat hier gewoon goed met veel mensen, waardoor ze positief gestemd zijn. Dat zal allemaal ongetwijfeld invloed hebben op het stijgend vertrouwen in de medemens en overheid.

Met dit mooie weer zie je barbecues en springkussens op iedere hoek van de straat, een hele wijk komt in actie als er een hond zoek is, en een achtergebleven fietsje bij een halfbevroren plas zorgt voor een grootscheepse speuractie van de alerte wijkpolitie. De hechte lokale netwerken via sociale media spelen vast ook een rol.”
DeZwarteRidder
0
Patricia Paay op jacht naar 4,5 ton: 'Alles is de schuld van GeenStijl'

6:49 Televisiediva Patricia Paay gaat vandaag in de rechtbank Amsterdam op jacht naar 4,5 ton. Dat is het schadebedrag dat ze eist van GeenStijl en de man achter twitteraccount Eendevanger die het beruchte plasseksfilmpje van Paay in februari vorig jaar openbaar
pietje-2005
0
Dacht dat ze dat gedaan had voor de publiciteit, om ergens anders nog wat "werk" binnen te hengelen in TV-spel-juries ?
Was dat trouwens GeenStijl of GeenDweil? ;-)
Wel triest voor haar, want elke keer als een van de (ongetwijfeld) duizenden gelegenheden zo gebracht wordt, staat ze (wat) lager op haar voetstuk.
Jammer, haar zo te hebben leren kennen :-(
DeZwarteRidder
0
quote:

pietje-2005 schreef op 28 mei 2018 08:40:

Dacht dat ze dat gedaan had voor de publiciteit, om ergens anders nog wat "werk" binnen te hengelen in TV-spel-juries ?
Was dat trouwens GeenStijl of GeenDweil? ;-)
Wel triest voor haar, want elke keer als een van de (ongetwijfeld) duizenden gelegenheden zo gebracht wordt, staat ze (wat) lager op haar voetstuk.
Jammer, haar zo te hebben leren kennen :-(
Dus je hebt het filmpje gezien...??

Straks moet je nog copyrights betalen...!!
pietje-2005
0
Heb het toendertijd vluchtig en deels bekeken toen een kennis ermee aankwam op zijn smart phone.
Ben niet zo'n voorstander van dit soort "openbaringen", maar eenieder moet zich ervan bewust zijn, tenslotte, dat alles naar buiten kan komen.
3.402 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 167 168 169 170 171 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
863,19  -2,17  -0,25%  16:08
 Germany40^ 17.760,20 -0,43%
 BEL 20 3.825,00 -0,04%
 Europe50^ 4.931,65 -0,10%
 US30^ 37.825,52 -0,49%
 Nasd100^ 17.290,06 -1,47%
 US500^ 5.015,44 -0,67%
 Japan225^ 37.523,47 -1,26%
 Gold spot 2.382,75 +0,14%
 EUR/USD 1,0669 +0,24%
 WTI 82,06 -0,02%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

EBUSCO HOLDING +3,14%
WDP +2,72%
Vopak +1,63%
Heineken +1,61%
B&S Group SA +1,56%

Dalers

VIVORYON THER... -3,51%
ADYEN NV -2,80%
TomTom -2,76%
ASMI -2,72%
AMG Critical ... -2,61%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront