Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Fondsenrondje: Inzakker

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nick Bakker

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Meer over Nick Bakker

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. jul '18 Liveblog: Trump en BAM 3
  2. jul '18 Liveblog: Microsoft 7
  3. jul '18 Slotcall: Shell en Unies 3

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 ffff 25 april 2018 11:02
    Nick,

    Wil even aan Pieter Kort doorgeven dat het groene blokje om ticket te bestellen in zijn artikel van gisteren niet werkt....

    Jij hebt het ook al opnieuw over die Beleggersdag, maar dat groene blokje in zijn artikel van gisteren werkt niet. Althans bij mij en Pieter heeft niet gereageerd.

    Peter
  2. [verwijderd] 25 april 2018 12:42
    Beste Peter,

    Leuk dat u interesse heeft in de IEX Beleggersdag! Wel vervelend dat het blokje om een ticket te bestellen bij u niet blijkt te werken. Onderstaand treft u de directe links naar de IEX Beleggersdag site.

    Het programma: beleggersdag.iex.nl/info/programma.aspx

    Ticket bestellen: beleggersdag.iex.nl/marktplaats/defau...

    Ik hoop u hiermee van dienst te zijn geweest.

    Met vriendelijke groet,

    IEX

  3. [verwijderd] 25 april 2018 13:15
    begint laat te worden voor mij, ga richting de 24 uur wakker zijn op koffie btw.

    die dividendbelasting memo zoiets. ik skip gewoon al die artikelen en berichtjes.

    bonusjes ing kan me ook niet echt schelen.

    maar ik las als een van de weinige artikelen die ik de laatste tijd gelezen heb, iets met ing, en iets met sp.

    ik loop vandaag gewoon langs de kazerne van het rode leger. ziet er zeer goed uit tegenwoordig. ben aardig lam, maar misschien heb ik zelfs mevrouw marijnissen gezien. zou ook een andere blondine kunnen geweest zijn.

    gelukkig kon ik me deze keer beheersen. want zag ooit jantje voor het nh hotel staan, vlakbij dus, met baseballpetje. en toen ging ik heel erg de groupie uithangen.

    leuke vrouw, zou bijna sp gaan stemmen zo. kan ook zijn dat ik totaal scheel keek, en het totaal iemand anders was. kwam nog wel iemand anders uit het sovjiet hoofdkwartier lopen.

    jah jah zo nu en dan voel ik mij best een sp'er. die ouwe rabobank, goeie ouwe tijd. kan niet gedaald zijn in waarde door mijn toedoen. wie weet bij de landelijke verkiezingen.
  4. forum rang 7 ffff 25 april 2018 15:22
    IEX,

    Jullie zijn bewonderenswaardig om mee te helpen problemen op te lossen! Pakweg drie maand geleden wees ik er in een draad in de KK van IEX ook al op dat er problemen zijn om in dat blok waarin je iets moet typen, zonder problemen een reactie kan/kon typen. Dat gaat dus niet meer " normaal" sinds pakweg drie maanden. Ik plaatste nog een posting over dit probleem in de KK van IEX en het bleek dat ik niet de enige was.

    We zijn nu drie maand verder en ONDANKS de geweldige hulp en bereidwilligheid van Henk, de moderator, ondanks allerlei adviezen zijnerzijds blijft het probleem van het plaatsen van een reactie in zo'n blokje bestaan.

    Het door U opgegeven : Programma bestellen geeft dezelfde problemen als gisteren bij dat groene blokje. Precies hetzelfde rare scherm waar een groot vierkant uit ontbreekt en je vrijwel niets kunt lezen.

    Opvallend is dat ik bij andere websites NIET dit probleem heb, dus niet bij De Tijd of bij Financieel Dagblad etc. Alleen maar bij IEX.

    We hoeven al de goede adviezen van Henk niet te herhalen, want die hebben jammer genoeg niet geholpen.

    Toch, Pieter, ben IK ervan overtuigd, dat ik heus wel niet de enige zal zijn met die langdurig durende problemen. Dankzij mijn zoon heb ik een "truc" om toch binnen een kader in de KK of op de voorpagina bij Arend Jan of Nick te kunnen reageren, maar daarvoor moet ik een speciale truc uithalen. Normaal werkt het daar niet.

    En laat ik nu denken dat als er meer lezers dit soort problemen hebben er meer lezers zullen zijn die zullen afhaken. Het zijn niet allemaal zulke doordouwers en volhouders als ik.

    Vandaar dus toch even deze posting! Misschien wel een reden waarom er minder gereageerd wordt..... Teveel "gedoe"

    Nogmaals dank en hartelijke groet,

    Peter
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links