Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Slot: Oranje boven

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. Mrx77 15 maart 2018 18:31
    We staan nu weer op de euro niveau stand van vorige week toen de aex 540 stond en toen de crash op aex werd goedgepraat toen de euro een fractie duurder werd en nu zelfs lager staat dan vd week maar nu ruim 1 procent lagere aex tov vorige week. Wallstreet crasht ook niet bij een duurdere dollar. Wallstreet stijgt zelfs bijna 2x zo hard als aex bij een flink duurdere dollar.
  2. forum rang 6 jonas 15 maart 2018 18:32

    Arend Jan Jij en ik weten dat "1 gek meer vragen kan stellen dan 1000 wijzen kunnen beantwoorden". Ben ik even die gek. Waarom dalen de rentes op langjarige Nederland, Duitsland obligaties? Is dat vanwege Draghi die alles wat los en vast zit opkoopt of iets anders? Obligatieprijzen omhoog rente omlaag is het toch?

    Groet, Jonas
  3. [verwijderd] 15 maart 2018 21:31
    Jonas stelt een interessante vraag. Wat is de reden dat de Duitse rente (al dagen achter elkaar) aan het dalen is? Is dat alleen aan het zotte opkoopprogramma van Draghi te wijten of zijn er ook fundamentele redenen? Ik zie vooral economisch nieuws voorbij komen dat geen verklaring kan bieden voor de dalende rente. Wie weet wel de oorzaak?
  4. Mrx77 15 maart 2018 22:47
    Knap van wallstreet dat bijna 1 procent stijging, ondanks een 1 procent duurdere dollar!!Als de euro duurder werd dan stonden Europese beurzen 2 procent lager..Dit betekent 1 procent lagere euro dat aex met procenten hoort te stijgen, nee hoor aex mag overnight max half procentje stijgen???Dat wil ik zeggen met onze koersen, waarom laten de yankees onze Europese fondsen niet met rust...hun koersen zelfs bij een flink duurdere dollar veel hoger gezet en wij mogen niet eens in schaduw staan van Wallstreet...
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links