Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

70.724 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 ... 3533 3534 3535 3536 3537 » | Laatste
objectief
0
quote:

@realjohnnywalker schreef op 23 februari 2018 17:25:

Friday, February 23, 2018
The Rasmussen Reports daily Presidential Tracking Poll for Friday shows that 50% of Likely U.S. Voters approve of President Trump’s job performance. Forty-nine percent (49%) disapprove.
This is the president’s highest job approval rating since mid-June of last year. President Obama earned 45% approval on this date in the second year of his presidency.

Fake nieuws....Trump heeft enkel aanhang van mensen die hij omkoopt met baan of belastingverlaging...een miezerig mannetje, die niet in deze tijd thuishoort.
[verwijderd]
0
quote:

fred12345 schreef op 23 februari 2018 20:41:

[...]

Fake nieuws....Trump heeft enkel aanhang van mensen die hij omkoopt met baan of belastingverlaging...een miezerig mannetje, die niet in deze tijd thuishoort.
als het maar oplucht, kan je zo wel slapen??

[verwijderd]
0
quote:

pietje-2005 schreef op 23 februari 2018 20:39:

Is sowieso altijd een inschatting en keuze van een bewaker, hoe hij gaat anticiperen op gebeurtenissen.
Denk niet dat het allemaal zo simpel ligt.
Schieten is helemaal niet zo simpel als het lijkt.
Dat zie je ook bij de liquidaties hier in Nederland.
Voorheen werden 'beroeps' uit het Oostblok ingehuurd, die hier voor 20/30K iemand omlegden.
Nu worden plaatselijke 'boefjes' ingehuurd die hetzelfde voor 5K doen (was laatst in het nieuws).

Die onervaren 'boefjes' schieten dan een heel 30p magazijn leeg vanaf +/- 5 meter afstand in de hoop dat er 1 of 2 raak zijn.

Was overigens vroeger in de VS ook al zo tijdens de high noon .. degene die het snelst schoot, miste bijna altijd en degene met stalen zenuwen die rustig aanlegde schoot dan raak.

Ben blij dat we hier geen Amerikaanse toestanden hebben, want vuurwapengeweld lokt alleen maar meer geweld uit en tijdens die afrekeningen worden steeds vaker onschuldige omstanders geraakt. Tristan vd Vlis (Alphen ad Rijn) was er hier één teveel (geestelijk gestoorde met vuurwapens) en hopen dat het daarbij blijft.
DeZwarteRidder
0
Ik zie het al voor me: een schietpartij tussen een leerling en de leraar in het klaslokaal........
Zheng He
0
Begrijp ik nou goed dat Trump denkt dat om een vliegtuigkaping dan wel terroristisch geweld middels een vliegtuig tegen te gaan, het verstandig is om alle passagiers te bewapenen? Of was het een consequentie van zijn denklijn danwel gedachtegoed?
Zal wel weer fakenews zijn.
@iPlof
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 24 februari 2018 11:23:

Ik zie het al voor me: een schietpartij tussen een leerling en de leraar in het klaslokaal........
Ik ken persoonlijk wat leraressen en lerareren.

Hen (tegen hun zin) bewapenen tegenover een freak die waarschijnlijk een expert is op wapengebied, zich al tijden voorbereid op zoiets, is uiteraard een verloren zaak.

De enige methode om minder high school shootings te realiseren is de freak uiteraard te ontwapenen.

Maar ja dat willen NRA, GOP, Trump en de wapen lobbyende sponsors natuurlijk niet..
[verwijderd]
0
quote:

haas schreef op 24 februari 2018 17:31:

wat Trump doet: is wapenwedloop organiseren
Trump, of de ouders van kinderen !!

Let's prey for her future ex-boyfriend?
www.youtube.com/watch?v=xTM3Z1pdl5M

7 Year Old's First Time Shooting AR-15
www.youtube.com/watch?v=ttMuvmspa8o

I cannot withstand this intoxicatingly amount of freedom.?
-jonge meiden met vlammenwerpers, machinegeweren etc.
www.youtube.com/watch?v=vEwG0-Rl9XI

etc.
etc.
etc.
Chiddix
0
De Democraten hebben hun versie memo gepubliceerd over de rol van de FBI in het Ruslandonderzoek. Trump tweette, de verschrikkelijke dingen die zijn gedaan worden bevestigd.
Het is beter dat men een punt zet achter het onderzoek van de inmenging van de Russen bij de verkiezing eind 2016 en vooruitkijkt. De prive-emails van Hillary en de hack van de Democratische partij hebben de verkiezingen beinvloedt. Nepnieuws zal weinig invloed hebben gehad op de uitslag. Het boek kan gesloten worden.
DeZwarteRidder
1
Michael Wolff schreef over Trumps eerste half jaar in het Witte Huis

Iedereen zit achter de president aan, zegt Michael Wolff, die hem van nabij volgde. En ze krijgen hem te pakken ook, dat weet hij zeker.
Door: Bert Lanting 23 februari 2018, 18:44

'Een spiekbriefje! Trump heeft een spiekbriefje nodig om zijn emoties te tonen', snuift Michael Wolff minachtend als hij de foto ziet van het briefje dat president Trump vasthield bij zijn ontmoeting met nabestaanden van de slachtoffers van het bloedbad op de school in Florida. 'Ik hoor jullie', staat er als laatste suggestie. 'Meegekregen van Hope Hicks, zijn communicatiechef, dat zie je aan haar handschrift. Kennelijk waren ze bang dat hij weer uit de bocht zou vliegen.'

Wolff liet vorige maand een bom ontploffen in Washington met zijn boek Fire and Fury (Vuur en woede), zijn verslag van Trumps eerste, chaotische half jaar in het Witte Huis. Trumps team wordt afgeschilderd als een stelletje totaal onvoorbereide amateurs; volgens Wolff was het niet eens Trumps bedoeling om in het Witte Huis te komen. Trump deed het boek af als fictie, maar brak wel meteen met Steve Bannon, de man achter zijn verkiezingszege, die zijn dochter in het boek 'stom als een baksteen' noemde en zijn zoon van 'hoogverraad' beschuldigde.

'Michael Wolff is een volstrekte loser die verhalen heeft verzonnen om dit doodsaaie en onware boek te verkopen', raasde Trump in een tweet. Wolff, die voor de promotie van zijn boek in Amsterdam is, trekt zich weinig van Trumps schimpscheuten aan. Zijn boek loopt als een trein: ruim twee miljoen verkochte exemplaren in de VS, en de president doet naar zijn gevoel bijna elke dag wel iets om reclame te maken voor zijn vernietigende portret van het Witte Huis onder Trump. Nu weer met zijn optreden na het bloedbad op de school in Florida.

'Het probleem is dat Trump geen enkele empathie heeft', zegt Wolff. 'Dus is zijn omgeving elke keer benauwd dat hij stomme dingen gaat zeggen. Daarom geeft Hicks hem een briefje mee, zodat hij niet uit zijn rol valt en vergeet te zeggen dat hij met hen meeleeft.'

Iedereen beschouwt hem als een verwend kind, en dat houden ze ook niet voor zich

Is het werkelijk zo erg? Zien al zijn medewerkers hem als een kind dat ze bij de hand moeten houden?

'Ja, dat is nog het meest schokkende: iedereen denkt er zo over. Iedereen beschouwt hem als een verwend kind, en dat houden ze ook niet voor zich. Het heeft ook te maken met de manier waarop Trump in het Witte Huis terecht is gekomen. Meestal neemt een nieuwe president een team mee van mensen die zeker drie jaar samen met hem campagne hebben gevoerd. Maar Trump kwam met een groep mensen die hem nauwelijks kenden. Zelfs Steve Bannon, zijn politiek strateeg, kende hem eigenlijk maar een paar maanden. Wel had iedereen het gevoel: hij is tot president gekozen, dus dan moet hij toch wat voorstellen. Maar gaandeweg zag je ze denken: allemachtig, wat ís dit?'

Dat was ook het gevoel dat Wolff bekroop nadat hij met Trumps toestemming toegang had gekregen tot het Witte Huis om de prestaties van de nieuwe president voor het nageslacht vast te leggen. 'Ik vermoed dat ze dachten dat ik wel een positief verhaal zou schrijven, maar ze waren er ook weer niet heel erg mee bezig. Het was allemaal zo ongeorganiseerd, zo'n chaos, dat ik gewoon door de mazen heen ben geglipt. Bovendien hadden ze gehoord dat ik Trumps zegen had en zagen ze dat Bannon en Hicks met mij praatten, dus de rest dacht: dat is wel oké. Toen ik na een tijdje hoorde wat ze allemaal achter zijn rug over Trump zeiden, kon ik mijn oren niet geloven. Zeggen ze dit echt? Oh my God!'
DeZwarteRidder
0
Het lijkt wel of er een permanente burgeroorlog woedt in het Witte Huis tussen Trumps medewerkers. Is dat nu minder, na Bannons vertrek?

'Een beetje wel, doordat een heleboel mensen al zijn verdwenen. Zo'n uittocht hebben we nooit eerder gezien. Dus wat dat betreft is het wel rustiger geworden, maar er woedt nog steeds een strijd tussen Kelly (de stafchef van het Witte Huis, red.) en Jarvanka (Trumps schoonzoon Jared Kushner en dochter Ivanka). Ik geloof niet dat Kelly het lang zal volhouden. Voor Trump werken is een marteling, alsof je aan het kruis hangt. Hij leest niks, hij weet niks, hij is bovendien nog wreed ook. Hij geniet ervan om mensen te vernederen. Hij heeft wel gevoel voor humor, maar dan vooral als het gaat om humor ten koste van anderen. Dat gaat soms heel slim: hij kan mensen heel goed typeren.'

Toch is hij een raadselachtige figuur. Enerzijds zoekt hij de hele tijd ruzie, maar anderzijds wil hij door iedereen aardig worden gevonden.

'Nee, wat hij wil is aandacht. Waarschijnlijk het liefst in de vorm van bewondering, maar het gaat erom dat hij in het middelpunt van de aandacht staat. En hij heeft door reality-tv geleerd dat conflicten de beste manier zijn om aandacht te krijgen. Hoe meer conflicten, hoe meer aandacht.'
DeZwarteRidder
1
Dus geen impeachment?

'Dat zou ik niet zo snel zeggen. Er zijn wel veel aanwijzingen dat Trump heeft geprobeerd de rechtsgang te belemmeren. Iedereen in het Witte Huis is ook doodsbenauwd dat Trump zal worden genekt door zijn financiële escapades.'

Maar gelooft u echt dat het tot een impeachment zal komen?

'Ja, als de Democraten in november de meerderheid krijgen in het Congres, dan is de kans groot.'

Maar is dat niet ondemocratisch, een poging om de uitslag van de verkiezingen terug te draaien?

'Ik denk dat de Congresverkiezingen van november een soort referendum worden over impeachment. Stel dat speciaal aanklager Robert Mueller deze zomer concludeert dat Trump heeft geprobeerd de rechtsgang te belemmeren, dan draaien de verkiezingen alleen maar om de vraag of je wilt dat hij wordt afgezet. Dan moet je op de Democraten stemmen, en als je dat niet wilt, op de Republikeinen. Ik denk dat de komende maanden daarom bloedig worden. Het is niet uitgesloten dat Trump zal proberen Mueller te ontslaan, en dan heb je de poppen aan het dansen.'
DeZwarteRidder
0
President Mexico mijdt VS na ’ongemakkelijk’ gesprek met Trump
2 uur geleden in BUITENLAND

WASHINGTON - De Mexicaanse president Enrique Peña Nieto ziet voorlopig af van zijn voorgenomen reis naar Washington. Peña Nieto zou de VS in februari of maart bezoeken, maar The Washington Post meldt dat het Mexicaanse staatshoofd dat plan heeft uitgesteld na een ongemakkelijk telefoongesprek met Donald Trump.

Volgens The Washington Post hebben Trump en Peña Nieto afgelopen week ongeveer 50 minuten gesproken over de muur die de Amerikaanse president wil bouwen om immigratie uit Mexico tegen te houden. Volgens een Mexicaanse regeringsmedewerker werden de twee presidenten het niet eens en verloor Trump zijn geduld. Amerikaanse functionarissen zeiden dat Trump geïrriteerd en gefrustreerd was, omdat Peña Nieto verlangde dat zijn ambtgenoot publiekelijk zou verklaren dat Mexico de muur tussen de twee landen niet wil betalen.

Trump heeft steeds gezegd dat het buurland moet opdraaien voor de kosten van de bouw van de muur.
izdp
0
Die gekuifde bospatrijs zou hoogstwaarschijnlijk in zijn apenland de mentally ill test met goed resultaat afleggen en zijn Ar mogen kopen.
Leuk vooruitzicht als het legertje van 20% van de docenten zich bewapenen.
Alsof er onder die 20% geen potentiële daders zouden zitten.
Niemand ooit een dolgedraaide leraar meegemaakt?
Ik wel een stuk of 5 en ik moet er niet aan denken dat die dan een wapen zouden hebben gehad. Die k*t klas was dan echt niet veilig geweest.
Wel een idee voor niet orde kunnende docenten: je zwaait met een wapen om orde te houden.

Op naar de volgende slachtpartij! Op een school dan hè, want gewone gebeuren elke dag.

Enfin, de kuif kan je weinig verwijten als gestoorde.
josti5
0
Dank voor het inkijkje in je schoolniveau, izdp.
Ik begrijp je schrijfsels en kreten nu beter.
izdp
0
Fijn; ik kan me voorstellen dat het voor jouw scholing in fantasialand een openbaring is.
Doe er je voordeel mee.
gbakl
0
gevalletje schoolgeld terughalen...hier.
of...laat maar schieten,eigenlijk, kogels en parels voor de zwijnen
DeZwarteRidder
0
’Trump wil elke drugsdealer in VS executeren’
Updated min geleden

WASHINGTON - President Donald Trump zou naar verluidt met enkele ’zakenpartners’ gepraat hebben over zijn wens om ’elke drugsdealer in de VS’ te executeren. Dit meldt Axios.

Volgens het verslag van de site zou hij met vijf bronnen hierover hebben gesproken. De president zou vinden dat de softe aanpak van het drugsprobleem ’nooit gaat werken’ en kijkt dan ook met grote belangstelling naar de aanpak van Singapore. Daar teken je als drugshandelaar je eigen doodvonnis.

Een van de - anonieme - bronnen heeft aan Axios verteld dat Trump ’regelmatig grapjes maakt over het executeren van drugshandelaren’. „In China en op de Filipijnen hebben ze geen drugsprobleem. Daar heb je immers de doodstraf”, zou Trump gezegd hebben.

Kingpins

De president heeft persoonlijk toegegeven dat het schier onmogelijk zou zijn om een wet aan te nemen die een verplicht doodvonnis voor drugsdealers in de VS vereist, aldus het rapport van Axios. Volgens de bronnen zou hij regelmatig drugsdealers vergelijken met seriemoordenaars. Hij wil ze dan ook duidelijk maken dat ze moeten vrezen voor hun leven.

Kellyanne Conway, raadgever van Trump, reageerde op het rapport en argumenteerde dat de president zich ’alleen focust op drugsdealers met een groot bereik’ en vooral ’degenen die de opioïde fentanyl’ gebruiken.

„De president maakt een onderscheid tussen degenen die wegkwijnen in de gevangenis wegens laagdrempelige drugsdelicten en de kingpins die duizenden dodelijke doses fentanyl naar de gemeenschap brengen, die verantwoordelijk zijn voor veel slachtoffers”, reageerde ze volgens Axios.
voda
0
US president favors harshest tariffs on steel and aluminum - Report
Published on Mon, 26 Feb 2018

Bloomberg quoted three people familiar with the matter as saying that US President Donald Trump has told confidants that he wants to impose the harshest tariffs on steel and aluminum imports recommended by the Commerce Department. Trump has said he wants to slap a global tariff of 24 percent on steel imports, the most severe of three options presented to him in a report in January. He is also considering as much as a 10 percent duty on all aluminum entering the US, which would be more than 2.5 percentage points higher than the harshest of Commerce’s recommendations.

White House spokesman Raj Shah said in a statement that “As with every decision he makes, the security of the American people and the American economy will be the president’s primary concerns while he considers his potential options.. President Trump is committed to achieving fair and reciprocal trade relationships that protect the American worker and grow our economy.”

The Commerce Department concluded in a report last month that steel and aluminum imports imperil US national security. Commerce recommended a range of options for the president, including imposing tariffs for certain nations and setting import quotas. Trump has until April 11 to make a decision on steel and April 19 for aluminum.

Source : Bloomberg
gbakl
0
„In China en op de Filipijnen hebben ze geen drugsprobleem. Daar heb je immers de doodstraf”, zou Trump gezegd hebben.

in de USA hebben ze een geheel ander probleem...een paranoia president die helemaal van het padje is en eigenlijk alleen nog maar de media bezig houdt met zijn tweets en twijfelachtige denkbeelden...

70.724 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 ... 3533 3534 3535 3536 3537 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
874,79  +8,28  +0,96%  23 apr
 Germany40^ 18.161,70 +0,13%
 BEL 20 3.890,71 +0,71%
 Europe50^ 5.015,49 +0,15%
 US30^ 38.504,96 0,00%
 Nasd100^ 17.481,67 0,00%
 US500^ 5.069,70 0,00%
 Japan225^ 37.938,71 0,00%
 Gold spot 2.321,99 -0,23%
 EUR/USD 1,0704 +0,48%
 WTI 83,30 +1,52%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +26,32%
BAM +4,73%
PROSUS +3,52%
ASMI +3,14%
JUST EAT TAKE... +3,10%

Dalers

RANDSTAD NV -7,22%
Akzo Nobel -6,93%
FASTNED -4,65%
NSI -3,89%
ArcelorMittal -2,65%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront