Pharming « Terug naar discussie overzicht

Terug naar een euro

9 Posts
[verwijderd]
0
Capstone
0
Inderdaad. De uptrend is doorbroken en omgezet in een downtrend. We weten alleen allemaal als die shorters er zich niet mee bemoeid hadden we netjes op 1.50 a 1.60 gestaan hadden. Aangezien mijn gemiddelde inkoop op 1.48 zit ben ik ook aan het twijfelen wat te doen. Uiteindelijk beleg je in een bedrijf waar je vertrouwen in heb (ipv speculeren). Het blijkt echter nu zo te zijn dat je je nog zo goed kan verdiepen en vertrouwen hebben in een bedrijf dat shorters de koers bepalen. Ik weet dus nog niet wat ik ga doen na het weekend. Februari zou volgens de lijstjes van de Antopjes e.d. vol met goed nieuws zijn. Ik kan het wellicht gemist hebben maar ik heb niks gezien. Is het bedrijf wel zoveel waard ? Aantal aandelen maal huidige koerswaarde? Is het aandeel niet te gehyped? Ik weet het ook niet meer en als beginnend belegger sta ik erg rood. Als we even stijgen gaan we direct naar de 5 euro als we dalen gaan we terug maar de 80 cent tot een euro. Ik weet het ook niet meer behalve dat het fundament goed lijkt maar zegt dus blijkbaar niet alles.
DDD portfolio
0
Het fundament zegt idd niet alles, maar een oude bellegerswijsheid luidt dat niets echt verlies is voordat je het verkoopt. Ik beleg zelf al bijna 10 jaar en als ik iets heb geleerd is het dat je met fors verlies het beste je aandelen kunt vasthouden en als het even kan zelfs lager bijkopen. Dan daalt namelijk je gemiddelde aankoopkoers en heb je bij een eventuele stijging sneller al je geld terug. Daarnaast zul je zien dat zelfs als Pharming terug gaat naar de 80 cent als je maar lang genoeg geduld hebt de koers weer teruggaat naar de 1.50 en hoger. Mijn advies zou dus zijn laat je niet leiden door angst maar door vertrouwen en geduld. Anders laat je de shorters winnen en als je daadwerkelijk verkoopt ben je je geld kwijt. Dat zou zonde zijn, want het komt wel weer goed met de koers van Pharming.
Kompas
0
Loze kreten, als "terug naar 1 Euro" hebben voor mij evenveel waarde als "Op naar 3 Euro met de jaarcijfers" ofwel nada helemaal niets.

Wel duidelijk is nu dat ongeremde euforie bij velen plaatst heeft gemaakt voor twijfels en angst. Algemeen sentiment, shorters en persberichten rondom concurrenten. Het zit zo vlak voor de cijfers gewoonweg even niet mee.

Dus leuk of niet, reken er maar op dat er aanstaande beursweek nog even heel hard aan de boom geschud zal worden!

Degenen met een rotsvaste overtuiging en/of stalen zenuwen zullen hun stukken vasthouden en degene met zwakkere knieën of de ongeduldigen hun winst of verlies nemen. De shorters zullen zeker proberen minimaal de lage twintigers weer op te gaan zoeken.
Zet u zich alvast schrap voor een wilde achtbaanrit.

Goed weekend
[verwijderd]
1
Nee je moet lekker een draad maken met " terug naar de euro" dat geeft veel vertrouwen...
[verwijderd]
0
Shire staat aan de top van de berg en kan alleen maar marktaandeel verliezen (percentage van de potentiële markt). Shire heeft al een behoorlijk marktaandeel verloren aan Ruconest door productie problemen en een inferieure kwaliteit tov Ruconest. Dit gaan we naar overtuiging terug zien in de cijfers op 7 maart! Pharming is net de expeditie naar boven begonnen en kan hier alleen maar winnen. De shorters hebben nu zelfs de hulp nodig van niet zo veel zegende nieuwsberichten wat echter nauwelijks effect heeft / niet gelukt! Ik zie de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.....
Niet
1
Nee!! We gaan niet meer terug naar 1 euro, zijn we allang voorbij. we gaan gewoon weer omhoog richting de 1.50 / 1.60 en hoger?.te laat in gestapt,ik ook dat is dat pech hebben.
Vertrouwen hebben in de resultaten van dit product van Pharming.

Maar enige reactie van Pharming zal wel wenselijk zijn.

Alvast bedankt!

Fijn weekend
[verwijderd]
0

Shire staat aan de top van de berg en kan alleen maar marktaandeel verliezen (een percentage van de potentiële markt). Shire heeft al een behoorlijk marktaandeel verloren aan Ruconest door productie problemen en een inferieure kwaliteit tov Ruconest. Dit gaan we naar overtuiging terug zien in de cijfers op 7 maart! Pharming is net de expeditie naar boven begonnen en kan hier alleen maar winnen.

T.a.v. mogelijke bijwerkingen Shire / Lana moet men nog maar afwachten en of hier een marktovertuiging voor komt is maar zeer de vraag. We weten dat met Ruconest het er veel beter uitziet! De reden dat FDA dit process iets sneller af probeert te ronden komt doordat Shire een verzoek ingediend heeft hiertoe, gedreven door de omstandigheid dat ze hun huidig product niet (meer) kunnen leveren, veel proforma invoices ingeboekt hebben (groot risico voor toekomstige cijfers als men uiteindelijk toch niet kan uitleveren middels een vervanger).

Shire verliest steeds meer terrein door het toedoen van Pharming middels Ruconest. Zelfs als Pharming maar 15% van de potentiële totale markt zou behalen dan is dat goed vooor rond de 450-500 milj omzet met een winst van rond de 250 milj dus de toekomst ziet er heel rooskleurig uit voor Pharming! Het percentage van 15% is een percentage dat Pharming minimaal zal behalen of inmiddels al in the pocket heeft. Het percentage dat uiteindelijk behaald zal worden ligt mijns inziens nog veel hoger. Shire kan alleen maar nog achteruit en Pharming kan alleen maar vooruit..... Have fun and enjoy the ride... ik hou mijn aandelen vast en ga flink bijkopen...
9 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 0,868
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,957
Laag 0,861
Volume 37.599.271
Volume gemiddeld 6.873.112
Volume gisteren 37.599.271

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront