Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

De TOPMARKT van 2018

2.141 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 104 105 106 107 108 » | Laatste
[verwijderd]
0
Daarvoor is recent door de Europese Commissie een gedragscode ontwikkeld die EU-lidstaten moet helpen om hun dividendbelastingprocedures efficiënter in te richten.

Dat zou tijd worden. Het is natuurlijk van de zotte dat dit in de VS voor Nederlanders heel simpel geregeld is, maar binnen Europa bijna ondoenlijk.
[verwijderd]
0
Voor Nederlanders overigens interessant dat je de 15% bronbelasting die je volgens belastingbedragen moet betalen aan buitenlandse fiscus kunt verrekenen met je VRH en dus per saldo terugkrijgt.
[verwijderd]
1
Belgische klanten zijn het best af bij Bolero.

De Belgische aanbieder van online beleggingsrekeningen, Bolero, biedt aan zijn Belgische klanten de mogelijkheid om te genieten van vermindering van te veel geheven belasting in verschillende landen, waaronder Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Amerika, Canada, Australië, ... mits hun klanten de nodige formulieren ondertekend bezorgen. Afhankelijk het land kan het lagere tarief direct al worden toegepast (V.S. en Frankrijk), of recupereren zij het bedrag achteraf bij de fiscus. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.
Belegde boterham
0
quote:

Belegde boterham schreef op 2 februari 2018 19:38:

Nee idd, Amazon gaat als de brandweer.

Anderzijds Apple lager, een nieuw buyback programma aankondigen in maart; je moet even geduld hebben.

De $'s rollen uiteindelijk wel de goede kant op... :-)
Nou zijn we twee weken na de 'slechte' cijfers en staan we procenten hoger dan de koers ten tijde van de cijfers.

Buffet helpt wel een handje, rare jongens en meisjes die beleggers

Er zit zelfs weer leven in mijn calls M apple 190,
had ze al afgeschreven moet ik bekennen (nog wel -56%)
bearishbull
0
Mijn apple shorts hebben uiteindelijk 85% opgeleverd. Op de top zat hij rond de 200%. Acteraf gezien had ik voor de Long twtr moeten kiezen die toen ook op mijn verlanglijstje zat. Maarja, tijd voor de volgende ronde.

Het speculatief budget is dus iets gestegen wachtend op een volgende kans. Ik wacht tot de recente correctie weggepoetst is uit ons geheugen.

Mijn 'gewone' lt portfolio is nog wonden aan het likken van de recente correctie en staat ydt 2% in de min.
Belegde boterham
0
Proficiat bb met de apple shorts.

Sta hier met de lt nog 4,2% in de minne... en het jaar begon zo voortvarend.

Afwachten wat het jaar brengt
Belegde boterham
0
Netlfix & other alternitave revenue streams:

Hasbro to partner with Netflix again
Feb. 16, 2018 1:23 PM ET|By: Clark Schultz, SA News Editor

Hasbro (HAS +0.5%) and Netflix (NFLX -0.8%) have an agreement in principle on creating toys and games based off the Super Monsters kids series.

Hasbro will launch the line in fall 2018 under its Playskool brand in the U.S., with additional markets to follow in 2019.

"We are thrilled to team up with Netflix to help bring the adorable Super Monster series to life through our upcoming preschool product line,” says Hasbro marketing exec Jonathan Berkowitz.

Hasbro and Netflix partnered last year on toys and games based on Stranger Things.

Bron: Seeking Alpha
------
Nu nog pretparken openen en DIS II is in de maak :-)
[verwijderd]
0
Disney haalde in 2017 $1,744 operating income uit ''Consumer Products & Interactive Media''.

Parks & Resorts $3,774. Groeide tegenover 2016 en 2015 (respectievelijk $3,298 en $3,031).

Het zijn lucratieve segmenten.

Market cap DIS $160.19.

Market cap NFLX $120.11.
ffff
0
quote:

ffff schreef op 6 februari 2018 12:04:

Roosteraar,
JOU bedoelde ik zeker niet!

Overigens opvallend: vertel je gewoon openhartig waar je zo midden in de nacht mee bezig bent, hetgeen uiterst zeldzaam gebeurt. Maar nu met die koersen. Toch maar hard aan het werk.

En dat wordt dan weer " hijgen" genoemd.

Enfin, we kennen de sfeer in de KK. Zo verziekt dat er nauwelijks nog mensen zijn die echt vertellen wat ze echt doen. En zoals ik al zei: Veel op onderbuiksgevoel, want beredeneerd weten ze het allemaal ERNA !

Aalberts aankooplimiet 39,20 Gemist op 4 centen
Bayer: Aankooplimiet 97,40 Gemist op een dubbeltje
Merck KGaA Aankooplimiet 82,20 Gekocht
Royal Dutch Aankooplimiet 24,50 Gekocht

En zo een hele rits..... Maar het blijft hard werken en ECHTE orders ingeven. En niet van dat geleuter van de roosteraar dat er oop 30 december niet alle orders werden weggehaald.

" Hijgen" schrijft hij..... Je moet toch maar durven, precies degene die zo kristalhelder liet merken dat hij helemaal geen orders had uitstaan.

Peter
Niet zo hijgen, wordt er dan gezegd........
Vooral mijn posting voor deze posting is ook de meoite: Vertel nu eens wat doen jullie NU zo midden in de nacht.

Bayer 97,40 De volgende dag toch opgepakt, want wordt geshort. NU 99,01

Merck KDaA 82,20 NU 83,80
Royal Dutch : van 24,50 naar 25,83

Aalberts, toch ook opgepikt enkele dagen later op 39,20 en NU 40,70

ING Opgepikt op 14,75 en NU 14,745

Het is allemaal " achterafwijsheid" maarruh: Het heeft toch wel degelijk gerendeerd om niet zomaar die crash vanuit Wallstreet op je af te laten komen en dan verder " Niks doen"

Natuurlijk kan iedereen beslissen toch maar niets te doen. Allemaal eigen keuze en eigen verantwoordelijkheid. Maar het doet een mens goed te zien, wat die paar uurtjes werk zo midden in de nacht heeft opgeleverd.......

Ik denk: Ik zal het zelf maar posten, want Roosteraar hoopte dat de crash mij zou roosteren..... Het tegendeel is dus het geval in die zin dat er met diporders toch weer een en ander te verdienen valt. Tenzij je natuurlijk geen cash bezit, dan moet je rustig uitzitten of verkopen. En de fluctuaties in de bestaande niet verkochte portefeuille er maar bij nemen....

Peter
objectief
0
quote:

ffff schreef op 18 februari 2018 16:02:

[...]

Niet zo hijgen, wordt er dan gezegd........
Vooral mijn posting voor deze posting is ook de meoite: Vertel nu eens wat doen jullie NU zo midden in de nacht.

Naar concerten en feestjes...lekker geld opmaken...daar is het toch voor.
[verwijderd]
0
Hoeveel diporders heb je nu gemist omdat je de limieten aanpaste en hoeveel scheelt dat per saldo?
ffff
1
quote:

BEN RisQuant schreef op 18 februari 2018 18:39:

Hoeveel diporders heb je nu gemist omdat je de limieten aanpaste en hoeveel scheelt dat per saldo?
Zo nu en dan hoop je, waarschijnlijk weer tevergeefs dat JIJ nou eens iets opsteekt van mijn beleggingsbeleid, van mijn postings. Tenslotte ben ik niet voor niks multi, multi, multi miljonair met beleggen geworden.

Vanwaar nu eigenlijk bovenstaande posting in JOUW draad? Omdat ik jullie zo goed ken en ik weet dat jij en je LEP-vrienden het geweldig zouden vinden als de vantevoren aangekondigde en gepubliceerde diporders alleen maar dikke verliezen hadden opgeleverd.

Wat een goed gevoel zou hen dat geven !

In die bewuste nacht, beste Amsterdamse docent, schreef ik nog wel in JOUW draad: Jullie zijn allemaal druk met de aankomende crash, maar potverdomme vertel nou eens wat je NU doet. Die posting is nu nog te lezen.

Zoals te verwachten kwam daar vrijwel niks geen ter zake doende antwoorden op. Logisch: Als er geen aankooporders uitstaan hoef je die aankooporders ook niet aan te passen en als je verkooporders hebt staan, nou dan zul je nog veel langer geduld moeten hebben.

Maar Peter is zo vriendelijk om nog wel in JOUW draad te schrijven wat hij urenlang puzzelend daar zo diep in de nacht gedaan heeft. Dus de diporders flink aangepast omdat hij ook niet als eerste stootkussen wilde fungeren voor de in elkaar stortende koersen, maar juist wil profiteren van paniek, angst, verkoopwoede.

Tja, en wat levert dat nou op, Mijnheer Risquant? VEEL natuurlijk, want om te beginnen zijn een reeks aankooporders NIET aangekocht omdat de aankooplimiet veel lager gezet werd. Die heb ik dus NIET te duur aangesmeerd gekregen.

En dan de lol van het " aantikken" van je in die bewuste nacht zo verlaagde limieten" Dat is nou juist de lol van al dat werk: Je hebt ze dus een pak goedkoper. Laten we zeggen, gemiddeld 8 tot 8,5 procent goedkoper. En zoals eind vorige week de beurzen aantrekken, zit je dus op winst met die nieuwe aankopen. Mooi winst voor midden in de nacht zo in de weer te zijn.

En dan jouw wat lullige vraag: Hoeveel aankooplimieten zijn er NIET gehaald? Tja , verschillende, maar...... fondsbeheerder: JIJ zou toch moeten weten dat zoiets helemaal niet erg is, want die kan ik desnoods vandaag nog kopen. Heb ik ze nog altijd goedkoper dan ik de koersen op 22 januari had staan.

Dus relatief goedkoop op de dips ingestapt en een pak NIET gekocht, maar die nog altijd goedkoper noteren van 22 januari.... Al met al een verstandige move geweest, die volledig mislukt zou zijn als de 10 procents crash van bijv de AEX een 20 procents crash zou zijn geworden. En dat geldt net zo voor de Duitse beursfondsen.

Voor de allerlaatste keer Heer docent. Ik geef je een fatsoenlijk antwoord, net zoals ik jou aan de KK-lijn had in die bewuste nacht. Ik zeg NIET dat jij hetzelfde moet doen, maar ik zeg wel dat je eens een beetje respect mag opbrengen voor een echte vermogensbeheerder die jou, zomaar, vertelt wat hij daar diep in de nacht doet om zijn portefeuille wat te beschermen.

Besef dat er nier in de KK maar verrot weinig echte vermogensbeheerders komen.

En wat een ander doet moet een ander weten, maar die minderwaardige opmerkingen van jou volgers, jouw LEP-lammetjes die nooit vertellen wat zij nu eigenlijk precies doen, maar wel altijd volop commentaar over mij hebben, dat pik ik dus al heel lang niet meer.

Lang antwoord op eenvoudige vraag, Heer docent. Het was dus financieel gesproken zeer erg de moeite.....

En natuurlijk, natuurlijk mazzel gehad, want deze posting had ik niet kunnen plaatsen als de AEX NU op 486 stond...

Peter

[verwijderd]
0
quote:

ffff schreef op 19 februari 2018 13:00:

[...]
Zo nu en dan hoop je, waarschijnlijk weer tevergeefs dat JIJ nou eens iets opsteekt van mijn beleggingsbeleid, van mijn postings.
Precies de reden waarom ik de vraag stelde waarop geen antwoord volgt.

Ik heb namelijk mijn dip orders NIET aangepast en afgelopen week dus relatief veel posities binnengekregen. Net als na het Brexit referendum.

Jij hebt je limieten wel aangepast. Dat betekent dus dat je (A) de binnengekregen posities goedkoper hebt gekregen, maar (B) minder posities hebt binnengekregen dan je anders had gehad.

Je kan dan simpelweg uitrekenen of het effect van (A) groter is dan (B) en of het in dit geval verstandig was om je limieten te verlagen of dat je beter was afgeweest met vasthouden aan oude limieten.

Een zwaluw maakt geen zomer natuurlijk, maar het antwoord op mijn vraag zou wel een indicatie kunnen zijn.

Helaas wens jij geen antwoord te geven en dus leren we allemaal niets.
bearishbull
0
Ik heb ook een tip waar je misschien iets van kunt opsteken.

Niet heel slim om constant te roepen dat je vele vele vele miljoenen hebt op het internet.
hirshi
0
Shell kopen op € 24,50 is een voltreffer omdat de laagste koers € 24,20 was. Dat deed ik Peter niet na want ik kocht voor € 25,05 en dat vond ik al laag.

Wat aan- en verkopen betreft trek ik mij weinig aan van wat vermeende miljonairs daar achteraf over te zeggen hebben.
objectief
1
quote:

ffff schreef op 19 februari 2018 13:00:

[...]

Zo nu en dan hoop je, waarschijnlijk weer tevergeefs dat JIJ nou eens iets opsteekt van mijn beleggingsbeleid, van mijn postings. Tenslotte ben ik niet voor niks multi, multi, multi miljonair met beleggen geworden.

Dit komt wel heel zielig over..je bent multi multi en gaat 's'-nachts nog werken!!!
Bel eens met Bill Gates...die doneert miljarden aan goede doelen en wil in de V.S. hogere belastingen. Geld is er niet om te vergaren en gierig te leven.dom.dom.dom.
Belegde boterham
0
ffff ik begrijp er niets van, waarom moet ik midden in de nacht orders aanpassen?

Ben vrij druk, werk toch echt meer dan 60 uur in de week, schat ik, maar ik geef gewoon orders in tijdens handelsuren... ook in de VS.

Gaan ze niet, pas ik ze aan, na opening beurzen. Begrijp dat nachtelijke niet.

En nogmaals heb dacht ik uit mijn hoofd twee aankooporders hier geplaatst ten tijde van de 'crash', mijn strategie wijzigt niet, aankopen periodiek en dividend is mijn drijfveer.

Op naar de 100 miljoen! :-)
Belegde boterham
0
En met 20 posities, dacht je eigen woorden in het voorgaande draadje van de topmarkt hoef je nu ook weer niet uren druk te zijn; of kouwe druktes/angstzweet?
ONN
1
quote:

bearishbull schreef op 19 februari 2018 14:51:

Ik heb ook een tip waar je misschien iets van kunt opsteken.

Niet heel slim om constant te roepen dat je vele vele vele miljoenen hebt op het internet.
Het is gelukkig dan ook allemaal verzonnen :)

Want welk normaal mens rept meerdere malen per week over hoeveel multi multi miljoenen die wel niet heeft ? En dat allemaal op een anoniem forumpie ? Hahaha...

ONN
0
quote:

ffff schreef op 19 februari 2018 13:00:

Tenslotte ben ik niet voor niks multi, multi, multi miljonair met beleggen geworden.
TOP draad! Ga zo door...hahaha....
2.141 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 104 105 106 107 108 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,69%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront