TomTom « Terug naar discussie overzicht

TomTom in 2018

5.112 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 ... 252 253 254 255 256 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

*JustMe* schreef op 18 januari 2018 17:45:

[...]

Al jouw kabaal om niks...
Nee, klopt Justin, maar de druk blijft toch nog steeds aardig op het aandeel. Blijft een raadsel voor mij.
[verwijderd]
1
helemaal geen nieuws uit Detroit ?
Fijn weer eens een positieve dag maar eat gaat het toch traaaaaaaaag

[verwijderd]
0
Er staan 1,5 maal meer call opties uit dan put opties, dus Piet particulier is optimistisch.
Tussen 12.00 en 14.00 zijn er veel call opties gekocht, en na 15.00 veel putopties gesloten als dat mensen met voorkennis zijn dan kan de klap misschien eindelijk eens komen
Tordan
0

Nederland loopt ver voorop in de wereld van de zelfrijdende auto's Business Insider Nederland
Els van Asseldonk

Als we ergens in uitblinken als Nederland, dan is het wel in de revolutie rond de zelfrijdende auto.
Dat blijkt uit nieuw onderzoek. De 2018 KPMG Autonomous Vehicles Readiness Index is de eerste studie in zijn soort en kijkt naar hoe 20 verschillende landen scoren op het gebied van vooruitgang en capaciteit.
Daaruit blijkt onomstotelijk: Nederland is een absolute leider op dit gebied.
De index kijkt namelijk naar vier zaken: beleid en wetgeving, technologie en innovatie, infrastructuur en acceptatie door de consument.
“Het staat in de top vier van iedere pijler en werd nummer één op het gebied van infrastructuur. Hoogstwaarschijnlijk vanwege zijn zwaargebruikte, goed onderhouden wegennet dat ook tot ‘s werelds beste is uitgeroepen door World Economic Forum en de Wereldbank”, schrijft het onderzoek.
Nederland scoort vooral ook goed qua dichtheid van oplaadpunten. In 2016 waren er 26.789 publiek beschikbaar, méér nog dan Japan – dat een wegennet heeft dat acht keer zo lang is.

De autorijder nog niet helemaal om

Op het gebied van acceptatie komt Nederland vlak achter Singapore in dit onderzoek. “Nederland staat eerste in de technologische gereedheidsrating van het World Economic Forum, en is één van de hoogste in KPMG’s onderzoek naar gereedheid voor maatschappelijke veranderingen. Daarbij woont driekwart van de bevolking in gebieden die testen met zelfrijdende technologie.”
Toch staat de Nederlander een stuk minder open voor dit soort technologieën dan veel andere landen. Het onderzoek: “Je moet je wel bedenken dat dit vaker het geval is bij goed ontwikkelde landen. Het laat mogelijk zien dat de bevolking relatief tevreden is met de huidige staat van het transport.”

Stijn de Groen, manager digital advisory KPMG Nederland, zegt dat het Nederlandse ecosysteem helemaal klaar is voor AV (autonomous vehicles): “De Nederlandse wegen zijn goed ontwikkeld en onderhouden en ook andere indicatoren zoals de telecom-infrastructuur is erg sterk.”

Overheidssteun AV

“Daarbij heeft het Nederlandse ministerie van Infrastructuur de openbare weg opengesteld voor het testen op grote schaal met zelfrijdende passagiersauto’s en vrachtwagens”, vertelt de medewerker.
Zo investeert de Nederlandse overheid negentig miljoen euro in het aanpassen van 1000 stoplichten in het hele land zodat ze kunnen communiceren met auto’s, en steunt het een plan voor geautomatiseerde vrachtwagens die van Rotterdam naar andere steden moeten gaan rijden.
Het land heeft het hoogste procentuele gebruik van elektrische voertuigen, 6,39 procent, aldus het rapport. Dat is bijna het dubbele van de nummer twee: Zweden. We scoren weliswaar minder als je kijkt naar het aantal aangevraagde patenten en investeringen, maar er is goed nieuws te melden over de recente groei aan publiek-private partnerships. Een goed voorbeeld hiervan is de Automotive High Tech Campus, verbonden aan de TU Eindhoven, dat gespecialiseerd is in smart mobility.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
quote:

Dutchy Ron schreef op 18 januari 2018 19:26:

www.ft.com/content/fd96456a-fc2b-11e7...

TT wordt niet genoemd.
Niet handig dit. Als moneymaker ......
[verwijderd]
1
Paniek in het restaurant. De friteuse is stuk.
Heb met iberica croquettes besteld.
Eerst nog een wijntje danmaar.
Op mn vrien Jelles.
[verwijderd]
0
Ben benieuwd of we morgen vereder naar boven gaan of weer de 10 ct winst van vandaag gaan inleveren.
[verwijderd]
0
quote:

trendwatchings schreef op 18 januari 2018 20:56:

Ben benieuwd of we morgen vereder naar boven gaan of weer de 10 ct winst van vandaag gaan inleveren.
hmmm het was zelfs ruim 12 ct winst
[verwijderd]
0
quote:

trendwatchings schreef op 17 januari 2018 17:01:

[...]

zou nog wachten met bijkopen als ik jou was. we gaan de 7 nog wel voor de komma zien deze maand met dit tempo.
Kan verkeren. Ordinaire shortersberichten
[verwijderd]
0
Softbank rond aankoop belang in Uber af
21:17 18-1-2018

SAN FRANCISCO (AFN/BLOOMBERG) - De Japanse techinvesteerder Softbank heeft de aankoop van een groot belang in Uber voltooid. Daarmee is een aantal forse veranderingen in gang gezet in de manier waarop het bedrijf achter de gelijknamige taxi-app wordt aangestuurd.

Softbank rond aankoop belang in Uber af Aandeelhouders van Uber hebben voor in totaal 8 miljard dollar (6,5 miljard euro) aandelen verkocht aan een groep investeerders onder leiding van Softbank. Die is daarmee de grootste aandeelhouder geworden van het Amerikaanse technologiebedrijf. Daarnaast heeft het Japanse concern 1,25 miljard dollar direct in Uber gestoken.

Uber raakte het afgelopen jaar in opspraak door een reeks schandalen. Die leidden onder meer tot het ontslag van topman Travis Kalanick. Door de deal met Softbank verliest hij vrijwel alle zeggenschap die hij nog had over het bedrijf waarvan hijzelf in 2009 aan de wieg stond. Zijn plaats als hoogste baas werd eerder al ingenomen door Dara Khosrowshahi.
[verwijderd]
0
quote:

Edhv schreef op 18 januari 2018 21:37:

Na 5dgn verlies kan je niet van winst spreken imo.
ik vergelijk altijd met de dag daarvoor.

En nee ik zit niet short nooit gedaan is niet mijn ding. Daarnaast kunnen particulieren niet echt short gaan, dit is iets wat alleen is toegestaan voor institutionele beleggers.
[verwijderd]
0

Baidu leads Tesla, Uber and Apple in developing self-driving cars.

Baidu, which bills itself as “China’s Google”, has leapfrogged Tesla, Uber and Apple in the global race to build self-driving cars, according to a study.

The Beijing-based company, which has invested heavily in developing artificial intelligence and applications for autonomous driving, outranks the US trio in a study conducted by Navigant Research, which recently released its 2018 leader board report on an automated driving vehicles.

As part of China’s hand picked champions for artificial intelligence, Baidu has been charged to develop autonomous driving. At the CES technology show in Las Vegas earlier this month, Baidu chief operating officer Lu Qi said that China is closing the gap with the US rapidly in AI, thanks to strong government support and the country’s huge population size, which are key ingredients in promoting the development of the technology.

www.scmp.com/tech/enterprises/article...

de koe
0
www.scmp.com/tech/enterprises/article...

Baidu leads Tesla, Uber and Apple in developing self-driving cars
A study by Navigant Research puts Apple and Tesla at the bottom when it comes to autonomous driving leadership, while traditional automakers rank at the top.
[verwijderd]
0
quote:

de koe schreef op 18 januari 2018 21:47:

www.scmp.com/tech/enterprises/article...

Baidu leads Tesla, Uber and Apple in developing self-driving cars
A study by Navigant Research puts Apple and Tesla at the bottom when it comes to autonomous driving leadership, while traditional automakers rank at the top.
Er zijn ontzettend veel artikelen gebaseerd op een grafiekje van navigant, maar ik heb veel twijfels bij hun meet methode. GM wordt nu neergezet als absolute leider, terwijl Waymo volgens mij al veel verder is. Meeste kilometers zonder ingreep. Meeste kms zowel op de weg als gesimuleerd, vrijwel de eerste echte speler voor SDCs, etc.

Plus bakken met geld en de volledige digitale infrastructuur.

Overigens scoort tesla laag, maar ze hebben wel als enige echte productie auto's en ze doen het zonder lidar van een ton ofzo.

Over apple kunnen ze al helemaal niets zeggen want die hebben nog 0 laten zien. Misschien komen ze over een week met een level 5 auto..
[verwijderd]
0
quote:

*Natte krant* schreef op 18 januari 2018 22:26:

Ben toe aan een nieuwe bril. Zie dubbel.
daktari clarence ;)))))
5.112 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 ... 252 253 254 255 256 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 24 apr 2024 17:35
Koers 5,730
Verschil +0,210 (+3,80%)
Hoog 5,735
Laag 5,550
Volume 524.733
Volume gemiddeld 321.259
Volume gisteren 546.527

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront